her yazıma epeydir yokum diye başlamaktan sıkılsamda yine malesef böyle yazacağım..
ben yine epeydir yokum.. hatırlayanlar bilir, su saatini solda sıfır bırakmış bir kotam vardı hızına yetişemiyordum..
pc kendi kendini her gün güncelliyormuş falan neyse bi kaç değişiklik yapıp hızı yavaşlattık..
tam bi iki gün kullanmaya başladık dedik, mobil modemin girişi sağolsun azram sayesinde yamulup yuvaya girmekte zorlanınca, eşim teknik servise götüdü. eve geldi dediki sana bi haberim var
- ben hattı düşürdüm galiba dedi

(mobil modemde internete telefon hattıyla bağlanıyozya)
şaka gibi yani.. yedek hat oluyomuş onu çıkarttık, sonra tamirden çıkan modemimizi aldıkk ve yeniden internete girebilmeyi başardık..
kota dolum hızı normale dönmese de ehh yinede daha ii oldu..
kim nerde neler yapıyor derken bi merak ilk burayı açtım..
aman allahım ilk gördüğüm
azraece oldu.. maşallah subhanallah bayıldım bayıldım bayıldım..
saçlar uzamış böyle bi genç kız havalarında teker teker nasılda başarılı işler yapmış öyle..
annesine bravo vallahi, tek başına böyle zeki bi evlat yetiştiriyor, allah nazarlardan esirgesin diyorum
yeni bebek yapma konuşulmuş.. eşimde seneye ağustos eylül gibi hamile kalıp yine yaza doğru 2. bebiş gelsin istiyor..
ikisini birden büyütürsün diyor.. ben olmaz falan diyince zaman geçer o zaman 3. çocuğa gecikiriz diyor.. malesef 3 çocuğa takmış durumda.. hatta daha genç evlenseymişiz 4 bile istiyordum diyor.

çokda ciddi. ben her ne kadar olmaz desemde, kendini bu pskolojiye hazırla seneye hazırlan deyip duruyor..
ben seneye ne hissederim bilmiyorum ama şuan hiç hazır değilim.. azrayla

böyle oldum 2taneyle ne olurum bilemiyorum.
allah hayırlı zamanda hayırlısını nasip eder inş.
azrama gelince.....
ilk kez geçtiğimiz hafta saçlarını kestirdim.. yarısı uzun yarısı kısa biçimsiz duruyordu yaza kadar güzelce uzasın diye..
maşallah öyle uslu durduki ben bile şaştım kaldım..
biraz motor gelişimden bahsedeyim bende..
10lu kule tek başına yapabiliyor..
16 çift eşleştirme kartını bi çırpıda eşleştirebiliyor

eşleştirme kartlarındaki köpek kaplumbağa vs. resimleri söylediğimde hepsini gösterip biliyor..
ahşap ayı giydirme puzzle'mız var.. rahatlıkla yerleştiriyor..
ip geçirme oyuncağımızdan ipleri geçirebiliyor..
başka başkaaaaaa.... işte günlük yaşantımızda bize ayak uyduruyor

bitek dil gelişimi biraz yavaş ilerliyor sanırım.. anne baba devamlı ağzında ama onlar haricinde çok fazla konuşmuyor..
teyze, dede, hala,abi, çaycı, kaplumbağa, alkış vs.. söyleyebildiği kelimeler var ama elli kez söyletmeye çalışsamda canı ne zaman isterse ozaman söylüyor.. yani bildiklerinin üzerine ekleyerek daha çok konuşmasını beklerken benim kız anca biriktiriyor sanırım..
bizden böyle..
haaaaaa pardon bide teyze oldum ben :)