• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

şekersiz demek defnoşta da hırıltı var:26:geçmiyo demi:26:off ya valla nefret ettim öksürüktende,alerjidende,sümüktende:37:
umarım alerji degildir,,cerende çıktı ben çok üzüldüm:50:keşke yumurtaya,bala alerjisi olsaydı..ev tozunaymış:37:bide akarlara:37:
midem bulandı resmen:37:neyse sıkma canını umarım alerji degildir..
Of ben de bıktım valla
bebeğim ne çabuk işin bitti kız damlamışın buraya:)) herkes iş güç derdinde dedim xmenime çalışalım parıldayalım:))

şimdi alerji diyosunuzda arkadaşlar yazın niye olmuyordu bu kadar öksürük hırıltı? yarımız bundan şikayet ediyor küçücük bünyeleri ne ile savaşıyor anlayamadım valla:((
Bi bilsem :(
herkes kaçmış gitmiş:18:beni tek başıma bıraktınız:18:
bende gidip yatıyım:18:burası çok sessiz:18:
kimse görmeden yerlere saçımı atıyım bari:))sabah gelen süpürsün:)
anahtar paspasın altında,kujum kapıyı açaydı bilirdi:)
yarın kayu izlemeye gidecez ceren çok heycanlı bakalım çağla ne yapacak:)kayu diyemiyo''ayuu'' diyo:1:
bide dün ilk defa cümle kurdu:53:''babaaaa aççççç ''diye bagırdı:))sakızı açtırıyo:)
bide ona kızdıgım da bana böyle diyo''anneeee hıııı''yani ona kızmıyaymışım güleymişim:))
çok tatlılar çoookk:16:Allah acılarını göstertmesin amin..
herkese iyi geceler:10:

Defne de dün ilk kez durfu ve "anneeee kakaaa" dedi :)

Menenjit aşısı yaptırdınız mı? Yaptırcak mısınız azizim?

yaptırmayacağız dostum :ssz: eşim ve "bağzı" arkadaşları, "yaw her aşı çocuğun bağışıklık sistemini biraz dürtmek değil mi? her dürtmenin de bir riski var, yaptırmayalım azizim" dediler. yaptırmamaya karar verdik:26:fekat, kreş gibi kalabalık ortamda kalmak zorunda kalan çocuklar için tavsiye ettiler, o da var :44:

selam annişler:3:
kuzum hasta yine canım sıkkın:(gece yine tıkandı nefes alamadı yavrum acile gittik buhar vericeklerdi zaptedemedik tabii tarık buğrayı iğne yaptılar yine döndük eve:(bu akşamda iğne oldu yarın son iğnesini olucak ama çok sıkıldım artık ben çok üzülüyorum yavrum için:(
daha 3 hafta olmadı yine aynı hastalık aynı ilaçlar ve iğne:(

geçmiş olsun talıcadı hanım, anlatıklarınızı gözümün önüne getirdim de :ssz: gerçekten zor ve yıpratıcı bir dönem. umarım kısa zamanda iyileşir ve umarım tek derdi halılar vs dir. onları değiştirmekle inşallah şıp diye geçer bu tıkanmaları. tekra tekrar geçmiş olsun

en sağdan 2. diyorum... çok benzerinden (lacivert üzerine pembe hello kitty) Orhan Cemal'e almıştım. kadife gibi görünüyor. çok yumuşak ve sıcak tutar :16: öyle garip garip bakmayın dostum, o zaman için kadife eşofman bulamamıştım. "iş görsün sıcak tutsun da, rengi önemli değil" diye düşünmüştüm :51: sırf kalın havlu çorap diye, gri üzerine mor kalp desenli giydirdiğimi de eklemeliyim :51:

Cnm ben bastan ikinci yani mavili olani cok begendim ben olsam onu alirdim ki benimki erkek oldugu icin degilde gozume guzel gorundugu icin ...bizim oglana yeri geliyor kirmizi seylerde giydiriyorum yani mavi erkek pembe kiz icin diye de dusunmuyorum eminim sende oylesindir ve mavide karar kilacaksin ;))

kızlar karar veremedim ..eşimde 2 tane farklı renkte al dedi..mavi ve sarısından istedim...pembe renkli hoşuma gitti ama pembe çok var..hangisini beğenirsem o kalacak diğerini yollayacağım ..2 taneye gerek yok...satıcıyla da konuştum kabul etti....

kızlar ben halı yerine halıfleks öneririm....rananın yattığı odaya halı sermiyorum...halıflekste toz gömülmüyor hemen ya süpürüyorum ya da en kolayı silmek....yerler boşta kalmıyor hem...

herkes kaçmış gitmiş:18:beni tek başıma bıraktınız:18:
bende gidip yatıyım:18:burası çok sessiz:18:
kimse görmeden yerlere saçımı atıyım bari:))sabah gelen süpürsün:)
anahtar paspasın altında,kujum kapıyı açaydı bilirdi:)
yarın kayu izlemeye gidecez ceren çok heycanlı bakalım çağla ne yapacak:)kayu diyemiyo''ayuu'' diyo:1:
bide dün ilk defa cümle kurdu:53:''babaaaa aççççç ''diye bagırdı:))sakızı açtırıyo:)
bide ona kızdıgım da bana böyle diyo''anneeee hıııı''yani ona kızmıyaymışım güleymişim:))
çok tatlılar çoookk:16:Allah acılarını göstertmesin amin..
herkese iyi geceler:10:
Oy demek soz konusu sakiz olunca bulbul kesiliyorlar :)) bunlar varya islerine gelince ne guzelde konusuyorlar dimi..
Kayu ne filim mi ben biraz fransiz kaldim galiba :))

Kizlar ben bu siteye yazmakta cok zorlanyorum surekli system beni atiyor ve yazdigim mesajlari copy yapiyorum sonrasinden gondermek icinde 3-4 kez deniyorum..sizde de oluyormu boyle seyler birda surekli sag altta reklam penceresi aciliyor, reklamlarda buranin reklamlari oluyor..

Oy demek soz konusu sakiz olunca bulbul kesiliyorlar :)) bunlar varya islerine gelince ne guzelde konusuyorlar dimi..
Kayu ne filim mi ben biraz fransiz kaldim galiba :))

Kizlar ben bu siteye yazmakta cok zorlanyorum surekli system beni atiyor ve yazdigim mesajlari copy yapiyorum sonrasinden gondermek icinde 3-4 kez deniyorum..sizde de oluyormu boyle seyler birda surekli sag altta reklam penceresi aciliyor, reklamlarda buranin reklamlari oluyor..

Canım kayyu yani caillou çocukların çok sevdiği bir çizgi karakter,ama kendisine rakip olarak Türk işi PEPE yapılınca havası söndü
biraz:27:
Yazdıktan sonra sonra sistem seni atsa da,gelen ekrana yeniden kullanıcı adı ve şifreni girdiğinde,yazdıklarınla birlikte giriş
yaptırıyor canım:34:

Herkese selamlar iyi haftalaaaaarrr:3:
Biz haftasonu aşure yaptık kızımla:16:Ben pişirdim o karıştırdı:9:
Yapmayacaktım ama annem arayıp "kızı olan aşure yapar" yapabiliyorsan yap diyince kolları sıvadım:56:

Dün de yeni evlenen bi arkadaşımıza gittik,ama Mira sanırım 2 yaş sendromuna girdi kızlar:ssz:çok üzdü beni,
diğer arkadaşlarımın çocukları da vardı,sadece bizimki yaramazdı:ssz:Kim hangi oyuncağı alsa gidip elinden alıyor,
almazsa ağlıyor:ssz:Ortadaki cam sehpaya kaç kez çıktığını sayamadım:ssz:
Birde hanım hanımcık giydirdim o kadar özendim,gitmiş ev sahibinin banyodaki taburesine çıkmış ellerini yıkayayım derken
kendini yıkamış:37:Bende servise yardım ediyordum o an gözümden kaçtı:37:
Eşim grip olmuştu,çok iyi hissetmiyordu Allah'tan çok oturmadık..Bizden sonra rahat etmişlerdir:9:
Bu arada artık arkadaşlarımızın,çocuklarının ve eşlerinin ismini yarım yamalak söylüyor:nazar:İnsanların da hoşuna gidiyor:9:
Arkadaşına seslenirken ismiyle çağırıyor.Adedeeeee(Hanzadee):9:
Dün orya gidince bi arkadaşımız Mira'yı severken,sen kimle geldi dedi,baba annne dedi,
Yemek yedin mi dedi,göbüşünü gösterdi,ne yedin dedi,,köfte,çorba dedi:nazar:
Cevaplar gelmeye başladıkça çok mutlu oluyorum kızlar:16:Rabbim yavrularımızın hep mutluluğunu göstersin bize:nazar:
Annem de diyo ki; şimdi konuşsun diye gözünün içine bakıyosunuz,ilerde susturmak için bakıcaksınız:27:
Ayy ne bileyim insanın yavrusunun her hareketi ayrı bir güzel geliyo dimi:16:

selam annişler:3:
kuzum hasta yine canım sıkkın:(gece yine tıkandı nefes alamadı yavrum acile gittik buhar vericeklerdi zaptedemedik tabii tarık buğrayı iğne yaptılar yine döndük eve:(bu akşamda iğne oldu yarın son iğnesini olucak ama çok sıkıldım artık ben çok üzülüyorum yavrum için:(
daha 3 hafta olmadı yine aynı hastalık aynı ilaçlar ve iğne:(

tarık buğranın odasından başlayarak ilk önce halıları değiştirmeye karar verdik..hafta içi halı bakıcam odasına
tüm çamaşırlarda antibakteriyel deterjan kullanıcam ymuşatıcı vs artık kullanmıycam
üst komşumun oğlu ve aynı katta oturan komşumun oğluda aynı şekilde rahatsız üsttekinin oğlu daha iyi sık hastalanmıyomuş artık bir araya gelip fikir alışverişinde bulunucaz o daha çok bitkisel şeylere yönelmiş ve artık oğlu daha rahatmış darısı bizim başımıza inş
Canım geçmiş olsun Tarık Buğrama:nazar:Yavaş yavaş başlarsın artık antibakteriyel durumuna geçmeye..
Zamanının büyük bölümünü evde geçiriyorlar,ev için gerekli önlemleri aldın mı gerisi kolay..Rabbim dermansız dert vermesin:nazar: Akşam gittimiz yerde buharlı oda kokusu takmışlardı prize,arkadaşımın bebeğinde de alerji var, kaç kere hapşırdı yavrum..Hemen çektik fişini uzaklaştırdık.Yalnızca toz değil,parfüm vs. kokulu şeyleri de uzak tutmakta fayda var sanırım...

Uzun ama çook uzun bi aradan sonra yepyeni güpgüzeel haberlerle karşınızdayım.:16::48::52::52:Verdiğim bu uzun arada neler oldu neler.Ablam evlendi İstanbula gelin gitti oraya geldiğimde mutlaka tanışmak isterim ordakilerle.:):10::16: Ayrıca Kaynımda evlendi şu an benim karşı komşum olur kendisi ben evi de taşıdım :D :21::52::52:Kaynanamla aramız aynı eskiden olduğu gibi çok çok iyi.:7:Ayrıca şubat mart anneleri olarak 55 kişilik bi grup aaçtık facebookta sizin kadar değil belki ama samimi bi ortam oluşturduk:28::8::6::12::56:Bu arada sizi çok ama çok özledim.:43::48:

bir ara bana da çok olmuştu ama şimdi düzeldi. ben de sürekli copy-paste yapmak zorunda kalıyordum :ssz:

selam:3:biraz gerginim ve sinirliyim:47:eşime:47:kaynıma:47:kaynanama:47:
dün eşime dedim yarın git medicalden ceren için yatak kılıfı al,hani alerjiiçin olanlardan..neyse benim uyuz x men gitmiş kaynımı aramış demiş tanıdıgın varmı ordan alıyım..megerse kaynımın kızında da ev tozu alerjisi varmış neyse kaynım demişki abi onlara dünya para verecegine git kumaşçıdan ona benzer kumaş al diktir:51:
ha bide dün kaynanama söylemiş demiş ki işte cerene yatak kılıfı alacaz falan kaynanamda demiş ''oğlum gidin muşamba alın açın'':53:
eşim beni aradı böyle böyle dedi:53:ya dedim bak beni sinirlendirme:47:zaten çocugun cildi hassas bide altına muşambamı açacam:47:gece terlesin kaşıntı tutsun çocugu:47:sinirlendim kapattım:47:sonra kaynımı aradım dedim bak sen yalnış yapıyosun sonuçta o kılıflar özel üretilmiş akarlar geçmesin diye,tabiki biraz pahalı olacak çocugun saglıgımı para mı:47:bana akıl veriyo efendim evdeki halıları ne yapacakmışım:37:yok koltukları ne yapacakmışım:37:dedim sonuçta bu çocuk 12 saatini odasında uyuyarak geçiriyo,5 saatte okulda olduguna göre en çok odasında günü geçiyo tabiki öncelikle odasında önlem almam lazım:37:neyse off içim şişti ne anlattıysam kafasına yatmadı dedim sen bildigin gibi yap fazla uzatmadım..eşimi aradım dedim senin kardeşin ne yaparsa yapsın umrumda degil sen kılıfı alacaksın:47:
ya aslında eşim paradan kaçmıyo bunu çokiyi biliyorum ama annesinin kardeşinin dediklerinide dikkate alıyo ona sinir oluyorum:47:
annesine şunu alacam dediginde kadına bi batıyo ki anlatamam:19:hala oglunu süt kuzusu zannediyo:37:
benim o hala farkında degil:27:valla stres oldum içim şişti:37:sizindeiçinizi şişirdiysem okumayın:47:

mutlucan demek miroş yaramazlık yapmış:))yaramaz çocuklar zekidir unutma:9:valla bende bi yere gidince stres oluyorum:37:ev sahibiyle dedikodumu yapacam yoksa sürekli gözümle çağlayımı takip edecem yoruluyorum:9:annende çok dogru bi söz söylemiş:46:teyzemin ellerinden öperim:)ilerde sussun diyegözüne bakacaksın:))ceren öyle konuşkan biçocukki valla artık gözüne bakmıyorum açık açık söylüyorum''kızımçenen agırmadımı sussana biraz'':9:hatta wc de bile hiç susmuyo konuşuyo:)hatta o kadar çok konuşuyo ki hızını alamıyo gece uyurken bile konuşuyo:1:ayy şuan bile sesi kulaklarımda çınlıyo:9:

elifim hoş geldin cigerim:16:özlettin kendini antekye gözeli:))
gönül mira nasıl büyümüştür ne tatlı olmuştur:16:kaynananla aranın düzelmesine çok sevindim:nazar:

şekersiz öpücügünü aldım:))sende yakala muccckkk:54:

cikocugum nasılsın uzun zamandır sohpet edemedik:27:senle kavga etmeyi özledim:27:zaten bugünlerde aşırı derecede gerginim bi gelsene senle arkada ikiçift laf edelim:9:

mutlucan demek miroş yaramazlık yapmış:))yaramaz çocuklar zekidir unutma:9:valla bende bi yere gidince stres oluyorum:37:ev sahibiyle dedikodumu yapacam yoksa sürekli gözümle çağlayımı takip edecem yoruluyorum:9:annende çok dogru bi söz söylemiş:46:teyzemin ellerinden öperim:)ilerde sussun diyegözüne bakacaksın:))ceren öyle konuşkan biçocukki valla artık gözüne bakmıyorum açık açık söylüyorum''kızımçenen agırmadımı sussana biraz'':9:hatta wc de bile hiç susmuyo konuşuyo:)hatta o kadar çok konuşuyo ki hızını alamıyo gece uyurken bile konuşuyo:1:ayy şuan bile sesi kulaklarımda çınlıyo:9:

elifim hoş geldin cigerim:16:özlettin kendini antekye gözeli:))
gönül mira nasıl büyümüştür ne tatlı olmuştur:16:kaynananla aranın düzelmesine çok sevindim:nazar:

şekersiz öpücügünü aldım:))sende yakala muccckkk:54:

cikocugum nasılsın uzun zamandır sohpet edemedik:27:senle kavga etmeyi özledim:27:zaten bugünlerde aşırı derecede gerginim bi gelsene senle arkada ikiçift laf edelim:9:

Amma da buldun ciğerim anteke gözelini senden ala gözel mi var dostum :16::16::16: Bu arada hoşbuldum.Gönül Miramın resmini yüklerim şimdi ;) Büyüyo az az :D

dün kayucugu izlemeye gittik:51:ne kalabalıktı ipini koparan gelmiş:9::9:
neyse çok kalabalık diye çıktık ikinci kattan izledik:51:caillou,rozi,klementayn ve kayunun arkadaşı o çocugun adı neydi yaw:26:onlar gelmişlerdi:51:çağlanın pek ilgisini çekmedi ama müzigi çalınca oynamaya başladı:))çok tatlıydı:16:ceren sevindi ama pek begenmedi:))
neyse sonra çağla oynarken yere çömeldi,avm nin ortasına s.çtı:9::9::9:ay çok güldüm hatta videoya geçtim:9:

2 yaşına kadar 2doz 155TL canım yani 155x2 odedik,
2yaşından sonra 1 doz olarak yapıldığını biliyorum.
Koldan!

sağol tatlım. ben de birazdan cıkıp defneyi doktora goturcem ordan da sağlık ocağına 18 ay aşısınıa..

beybim demek çağla s.çtı haa :D çok güldüm valla... altı bağlı değil miydi ki kızz :D

hoşgeldin elifcan... o grup yakında 15 kişilere düşer benden söylemesi :D (aynı şeyleri yaşadık ordan biliyorum)

dün kayucugu izlemeye gittik:51:ne kalabalıktı ipini koparan gelmiş:9::9:
neyse çok kalabalık diye çıktık ikinci kattan izledik:51:caillou,rozi,klementayn ve kayunun arkadaşı o çocugun adı neydi yaw:26:onlar gelmişlerdi:51:çağlanın pek ilgisini çekmedi ama müzigi çalınca oynamaya başladı:))çok tatlıydı:16:ceren sevindi ama pek begenmedi:))
neyse sonra çağla oynarken yere çömeldi,avm nin ortasına s.çtı:9::9::9:ay çok güldüm hatta videoya geçtim:9:

Ay çok güldüm bende yani şeyi avm bin ortasındamı geldi :))çok sekerler gercekten.

Back
X