son sayfaları okudumda şaşırdım kızlar bu eşlerden bahsetmemiz nasıl oldu da bu kadar büyüdü buralara geldi:26:
herkesin evinde olumsuzluklar olur hiç kimsenin canımlı cicimli bi evlilik sürdürdüğüne inanmıyorum
ne güzel ki biz burda birbirimizle bunları paylaşabilip rahatlayabiliyoruz..sonucun buralara gelmesine üzüldüm doğrusu
şekersizim;umarım çabucak içinde bulunduğun durumdan sıyrılırsın..yaşadığın karmaşık günleri birileriyle paylaşman seni rahatlatıcaktır kendinle çok yalnız kalma canım
bende bu gün çok yoruldum

tarık buğra çok dağıtıyo evi sabır çekmekden bi hal oldum:)bi yeri toparlıyorum hooppp başka bi yere,orayı toparlıyorum hopp başka bi yere nereye kadar gidicek bu böyle bilmiyorum çok yoruluyorum
2 gündür iştahı iyi yavrumun mutluyum,huzurluyum

beslerken eline videosunu açıp telefonumu veriyorum o sırada yediriyorum..bakalım ne kadar idare edicek bizi videolar:)
bu gün yemesi gerektiği kadar yedi+1 öğün de fazladan yedi kuşum çok sevindirik oldum
bizim uyku saatlerimizde epeydir aynı şekilde devam ediyo..sabah 08:00-09:00 arası uyanıyo.öğlen 13:30 gibi tekrar uyuyo 16:30 da uyanıyo..akşam 09:30 da uyuyo sabaha kadar
arada bi saatlerimiz değişiyo ama genel olarak bu şekilde..bu gün öğlen yarım saat uyudu ve uyandı akşama kadar kudurdu yarım saat erken sızdı:)
bu gün üst komşumla tarık buğradan konuştuk çok hareketli olduğunu çok dağıttını falan anlatıyodum..şu andaki haline şükret 1 sene sonra bu halini arıycaksın dedi kendi oğluda 3,5 yaşında..
benim kuzum şimdiden çok inatçı neler yaşıycaz minik danamla zamanla görücez:)
bu gün pantolonla thişört aldım minnoşuma akşam babası gelir gelmez hemen getirdi babasına gösterdi sevinçle

son zamanlarda çok kıyafet alıyorum benden çok kombini var

kendimi durdurmam gerek artık
daha bulaşık makinesini boşaltıcam,dondurucuya koymak için börek ve köfte hazırlıycam,banyoyu temizliycem,son kez etrafı toparlaycam,benim x de çok yapışıyodu bu gün bana hiç yanaşma tatile çıkıyorum yorgunluğum ve gerginliğim geçince görüşürüz canım dedim