• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Yaşasın bugün cumaaaa :46::36::36: :21::21:

2 gün oğlumla doya doya vakit geçireceğiz..

Bu akşam annemler memlekete gidiyor.. Hafta sonu da kayınvalidemle k.pederim gelecek.. 1 hafta bendeler :44:

Doktordan randevu aldım.. Yarın Kaan'ı kontrole götüreceğim ve menanjit aşısını yaptıracağım

kizlar selamm.... Bugun epey canim sıkkin...
Isten yine 9da ciktim ve birkc ay boyle devam edecek gibi...
Oglumun en guzel zamanlari, hep ne cbuk buyudu deyip bugunleri anacagim ve doysiya yaninda olamiyorum

Isim, ortmim, arkadslar cok iyi. Maasim da yetip artacakadar cok sukur. Ekip liderligiyle beraber sartlarim d iyileswecek. Ama ben herseye ragmen oglumu ihmal etmeyi goze aalamiyorum. Isi birakayim, birkac ay yaninda kalayim, sonra da daha rahat bir is bulayim diyorum. Cunku burada oldugum surece beni bu sartlarla baska bir pozisyona alm?azlar. Bu maasi bosuna mi veriyoruz derler. bursa.da belki sartlari az biraz daha dusuk ama saatleri cok daha esnek ve erken paydos eden sirketler var...

Aileme actim konuyu biraz, deli msn senin yerinde olmak isteyen yuzlerce insan var deyip anlamadilar beni
Omer nasilsa seneye krese baslayacak sonra okula gidecek birsey hissetmeyecekmis onun gelecegi icin kazancim daha onemliymis hem yabanci mi bakiyormus...
Esim ne karar verirsen destek olurum diyor ama bu yogun tempom onu da yordu cidden

Siz ne dersiniz bacilar? Cidden basip gidesim var oglumu cok ozluyorum gun icinde :43:

bu resmi goorunce aklima hemne beybi geldi :)
BEYBI nerdesin balkonda x maninle tutturuyo musunnnnEki Görüntüle 926544

Sevgili Zeynep,çalışan bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum.Her işin kendine göre kötü yanları oluyor.Ben mezun olduğum zamanlar özel sektörde çalışıyordum çalışma ortamı çok yoğundu,bi bardak su içmeyi ertelediğim zamanlar oluyordu.Bu yoğunluğa ne kadar dayanabilirim ki dedim ve deli gibi ders çalışıp kpss ile kamuya geçtim.Şimdi 8-5 çalışıyorum.Yaptığım iş özel sektörle karşılaştırılamaz ama mutlu değilim etrafımdaki dedikoducu insanlar yüzünden.Ne güzel arkadaşlarını,ortamını seviyorsun.Gerçekten işten çok geç çıkıyorsun ama iş değiştirmek yerine üstünle konuşup daha erken çıkacağın,daha az maaşlı bir pozisyona geçemez misin?Ya da bi süre daha burada devam edip 2. çocuktan sonra işe döndüğünde 2 çocukla bu şartlara devam edemeyeceğini söyler, o zaman yer değişikliği istersin.Benim de kafam karıştı şimdi,aynı iş yerinde daha düşük bir pozisyona geçmek rahatsız edebilir bir süre sonra.En doğru kararı sen verirsin tabi. Off canım ya annelik çok zor. Bi yandan yanında olmak istiyorsun ,bi yandan onun geleceği için para kazanmak.

ya kimsecikler yok niye yoksunuz silkinin ve hemen buraya gelin.konuşcak bişey mi kalmadı .sanırım benim dışımda herkez yoğun.neyse bende oğlanlar için çok güzel şeyler beğendim sizinle paylaşmak istedim. $1512791_10152100754904373_246560953_n.webp $1521693_10152100754894373_1678143915_n.webp bunu facede bi arkadaş yaptırıyor sağlam kartondan bende sipariş verdim ahşabı çok pahalı.birde bi sitede gezerken ahşap isimlikler gördüm çok cici bebişlerime yaptırmak istiyorum $blogger-image--788230350.webp $blogger-image-1887676238.webp

ya kimsecikler yok niye yoksunuz silkinin ve hemen buraya gelin.konuşcak bişey mi kalmadı .sanırım benim dışımda herkez yoğun.neyse bende oğlanlar için çok güzel şeyler beğendim sizinle paylaşmak istedim.Eki Görüntüle 927059 Eki Görüntüle 927060 bunu facede bi arkadaş yaptırıyor sağlam kartondan bende sipariş verdim ahşabı çok pahalı.birde bi sitede gezerken ahşap isimlikler gördüm çok cici bebişlerime yaptırmak istiyorum Eki Görüntüle 927061 Eki Görüntüle 927062

kitaplık çok güzelmilş demek kartondan gayet şık kullanışlı duruyor ama karton hafif değilmi acaba hani kitap alırken felan sallanmazmı ? yok tehlike oluşturmaz aama sallanırsa zaman çabuk yıpranmazmı
isimliklere bayıldım çok güzeller
ne güzel ard arda iki bebiş allah tamamına erdirsin ve allah yardımcın olsun :))
şansına kimse yok ben geldimm

kitaplık çok güzelmilş demek kartondan gayet şık kullanışlı duruyor ama karton hafif değilmi acaba hani kitap alırken felan sallanmazmı ? yok tehlike oluşturmaz aama sallanırsa zaman çabuk yıpranmazmı
ne güzel ard arda iki bebiş allah tamamına erdirsin ve allah yardımcın olsun :))

hoşgeldin ne demek beğenmene sevindim.ahşab kitaplıktan korkuyorum benim afacandan kullanan bayan sağlamlığı için teminat verdi birazda şans işi inş. oğlum severek kullanır.

melegimmmmmm:3:uyumadınmı bacım:3:
tabi beni görmeden gözüne uyku girmedi dimi:1:
ben çok kötüydüm ya nefes alamıyodum eşimi aradım ilaç aldı geldi neyse çokşükür daha iyiyim:31:
ya bide bugün akşam 5 te cereni servisten aldım çağlada kucagımdaydı malesef düştük:43:
aceleden terlikle indim aşagı,cereni aldım yürüyoruz tam kaldırıma çıkacaz ayagım kaydı:14:dizçökmüş vaziyette kaldım ama çağla kucagımdaydı çocugumun bacagı sert bi şekilde kaldırıma çarptı:14:çok agladı,ben dedim kesin kırıldı:14:hemen eve çıktık hemen bıraktım yürüyomu diye baktım ohh çokşükür bişey yok:17:biraz dizi kanamış:17:
benimde dizim kanadı ama önemli degil,
sonra yag ısıtmam gerekti diger yemege bakarken yag yüzüme sıçradı:14:
ya nedir bu başıma gelenler:37:
nazarmı var üstümde:)
yoksa sakarlıgımdanmı:31:

çok geçmiş olsun canım ikinizede allah korumuş.çağlamada kıyamamm çok şükür bişey olmamış.onun korkusu yeter.dikkat et canım insanlık hali biranda oluyor işte . o boncuk gözlü kızımızın üstünden nazarlık eksik etme iyi göz var kötü göz var senin içinde geçerli tak kendine kızlara göz boncuklu bilenzik felan tak takıştır kız annesisin yakışır

hoşgeldin ne demek beğenmene sevindim.ahşab kitaplıktan korkuyorum benim afacandan kullanan bayan sağlamlığı için teminat verdi birazda şans işi inş. oğlum severek kullanır.

inşallah canım ikisisde çok güzel sadece küçük afacanlar çabuk yıpratmasın diye dediydim doğru diyon şans işi hem artık abi büyüdü güle güle kullansın herşey onlar için eskisin yenisi gelsin canları sağolsun

kitaplık çok güzelmiş uzun zamandır kızımın boyuna uygun güzel bi kitaplık arıyorum ama bulamıyorum olmazsa ben de bir tane tasarlayıp marangoza yaptırayım

Son düzenleme:
ya kimsecikler yok niye yoksunuz silkinin ve hemen buraya gelin.konuşcak bişey mi kalmadı .sanırım benim dışımda herkez yoğun.neyse bende oğlanlar için çok güzel şeyler beğendim sizinle paylaşmak istedim.Eki Görüntüle 927059 Eki Görüntüle 927060 bunu facede bi arkadaş yaptırıyor sağlam kartondan bende sipariş verdim ahşabı çok pahalı.birde bi sitede gezerken ahşap isimlikler gördüm çok cici bebişlerime yaptırmak istiyorum Eki Görüntüle 927061 Eki Görüntüle 927062

Talaycım bunlar çok cici gerçekten ama karton derken ne kadar sağlamlıkta onu bilmek lazım .. İsimliklerden bende geldiğimde yaptırmak isterim çok beğendim ..
Bende kitaplık aldım oğluma sipariş verdim bekliyorum iki hafta oldu halan gelecek geldiğinde resmini çeker paylaşırım .. Bizimki alçak ve çok kullanışlı oğlum heryerine yetişebilecek şekilde ..

İyi akşamlar hatunlar:3:

Öncelikle MUTLUM sana çok aşk olsun dün boncukunun resmini görmek için bende profiline daldım bir de ne görim resim falan yok:47:
Bende görmek istiyorum o masumiyeti haberin ola canım:16:

Dün ve bu gün bebişim ishaldi aslında değil gibiydide:1:yani günde 2 kez ishal olarak yaptı kakasını üstü başı battı
Uzun zamandır evde bezsiz olan bebekimi bezlemek zorunda kaldım artık bezlenmek istemiyo kuzucum..
Bu gün tekrar çıkardım bezini wcye gitmeye devam:) bi süredir dışarı çıktığımızda gezmemiz kısa olucaksa bezsiz çıkarıyorum.uzun bi gezmeyse bezliyorum
Henüz geceleri açmadık popoyu bi kaç hafta sonra geceleride açıcam...aslında hem gece hem gündüz aynı anda açmak daha etkiliymiş ama gece sık sık uyanmayı göze alamadım:1:
Tarık buğra gün içinde çok su içiyo çokta çişe gidiyo..henüz anne çiş diyerek kendini yormuyo ama çişi geldiği zaman koşarak banyoya gidiyo:)
2 günde anladımki yavrum bezsiz çok mutlu ve tuvalet eğitimimiz tamamlandı gibi:)
Sırada geceleride popoyu açma ve emziği bıraktırma var..emziği yaza kadar ertelesem mi diye düşündüm:26:
Genelde dışarıda oluruz emzik aklına gelmez diye düşündüm..bu gün öğlen emziksiz yatağına yatırdım uyumadı biraz ağladı dayanamadım..omuzumda uyutmayı denesem uyuycağını zannetmiyorum..emzik işi zor olucak:31:

Kızz beykoz 2. Bebek dedikçe benide dürtüyosun şekerim hamileliğim çok zor geçti ama okudukça yeniden hamile kalmak istiyorum benide yoldan çıkarma:49:

İlkim besteme maşallah kelimeleri çoğaltmış kuzum:nazar:

Meleğim paşacık alışmaya başlamış sallanmadan uyumaya çok sevindim:16:misafirleride ağırlamışsın hamarat hatun

Kujumm internetin geldi sen gelemedin nerelerdesin?
Nagiş senn?zada sen?
Acaba siyahlale doğum yaptımı?lilliac nerelerde?:44:

Geçmiş olsun CNm Tarık Buğra isala çok yakalanıyor galiba kuzum hassas demek , Rabbim şifa olsun înş .
Wc eğitimi artık bitmiş çok sevimdim darısı bizlerin yani bezlenen bütün kuzuların başına inş . Aferin delikanlıma maşallah :nazar:
Sallanma işi biraz sakata girdi bizde kızlar bu çoçuk anladımki ben nasıl isem oda aynı oluyor dün mesela çok yorulduk ve acayip asabiydim ve oğlumda aynısı oldu ve dün gece çok ağladı uyuyamadı diye, bende sallamak zorunda kaldım hemen uyudu ayağımda 10 dk içinde daldı miniğim . Misafir uzun süre görmek istemiyorum çok yoruyor beni ve oğlumu çok boşluyorum öyle olunca ..

meleğimm nasılsınn
topik sakinlerini nereye gönderdiin
kitaplığınızı güle güle kullanın inşallah hayatları boyu okumayı seven kişiler olurlar
benim canım sıkılıyorr gene niye bilmiyorum
ben revani yaptım eh hafif olmuş kocacım istedi işla beyenir
çamaşır katlamam lazım kirlileri makinaya koymam kazım yemek yapmam lazım lazımda lazımm
yarın yine hafta sonu k.valideyye gidicez pöff
sen napıyon gız yaptınmı yemeği

Son düzenleme:
mira nın resimlerini gördüm kendimden geçtim mutlum aşığım kızına:16:Allahım banada böyle güzel bi fıstık nasip etsin inş

gece uyuyamadım boynum tutulmuş sabahta kuzucuk erken uyandı bu gün nedense çok huzursuz mutlu edemiyorum bi türlü:31:
herşeye ağlıyo nedense..aklı fikri hep kudurmakta hep tehlikeli şeyler yapıyo gayet kibar bi şekilde yapma bebeğim düşersin vs diyorum bi ağlamaya başlıyo içini çeke çeke..
biraz dışarı çıkarsam düzelirmi ki acaba:44:
miranın resimlerini gösterim kuzuma:emir_bebek:

çiş olayını hallettiğimiz için oğlum teyzelerinden aferim almış..darısı diğer kuzuların başına inş hepsi çabucak öğrenirler:16:

Bizede oluyor bazen böyle acaba neden ki canlarımı sıkılıyor evde bende anlatamıyorum of :((

Geçmiş olsun CNm Tarık Buğra isala çok yakalanıyor galiba kuzum hassas demek , Rabbim şifa olsun înş .
Wc eğitimi artık bitmiş çok sevimdim darısı bizlerin yani bezlenen bütün kuzuların başına inş . Aferin delikanlıma maşallah :nazar:
Sallanma işi biraz sakata girdi bizde kızlar bu çoçuk anladımki ben nasıl isem oda aynı oluyor dün mesela çok yorulduk ve acayip asabiydim ve oğlumda aynısı oldu ve dün gece çok ağladı uyuyamadı diye, bende sallamak zorunda kaldım hemen uyudu ayağımda 10 dk içinde daldı miniğim . Misafir uzun süre görmek istemiyorum çok yoruyor beni ve oğlumu çok boşluyorum öyle olunca ..

mahirde yorulmuştur kalabalıktan sende haliyle onunla az ilgilenmişşindir.sorma bi damlacık boyları var boylarından büyük sinirleri var.
bugün düzelir sallamadan uyur belki başladın devam et arada kaçamak olur ama cocuğun kafası karışmasın sonra

meleğimm nasılsınn
topik sakinlerini nereye gönderdiin
kitaplığınızı güle güle kullanın inşallah hayatları boyu okumayı seven kişiler olurlar
benim canım sıkılıyorr gene niye bilmiyorum
ben revani yaptım eh hafif olmuş kocacım istedi işla beyenir
çamaşır katlamam lazım kirlileri makinaya koymam kazım yemek yapmam lazım lazımda lazımm
yarın yine hafta sonu k.valideyye gidicez pöff
sen napıyon gız yaptınmı yemeği

Ne yapıyım gız yemek yapıyorum mutfakta .. Bügün etli pırasa var yemekte ve dün kalan musakka ;))
Sağol CNm inş güle güle kullanırlar .. Oğluma tekerlekli oyuncak kutusu almıştım onu öyle bir hırpaladıki tutacak yeri çıktı yerinden bakalım bu kütüphaneyi neler bekliyor :))

mahirde yorulmuştur kalabalıktan sende haliyle onunla az ilgilenmişşindir.sorma bi damlacık boyları var boylarından büyük sinirleri var.
bugün düzelir sallamadan uyur belki başladın devam et arada kaçamak olur ama cocuğun kafası karışmasın sonra

Evt CNm evt bugün mutlaka sallamadan uyutmam lazım .. Aslında dün babası ile uyumak istedi ama adamın kurtlar vadisi dizisi herseyden önce geliyor ki hiç oralı olmadı bile .. Kahrolsun bazı şeyler . Dua ediyorum şu diziyi kaldırsınlar diye :))

Son düzenleme:
Yemek yaptım pişiyor aldım kahvemi elime ama kimse yok gerçekten ben sizi nereye gönderdim :)) gönül sayfam benim bir bilgim yok bu konuda , mutluya sor :))

Evt CNm evt bugün mutlaka sallamadan uyutmam lazım .. Aslında dün babası ile uyumak istedi ama adamın kurtlar vadisi dizisi herseyden önce geliyor ki hiç oralı olmadı bile .. Kahrolsun bazı şeyler . Dua ediyorum şu diziyi kaldırsınlar diye :))

Canım o dizi kalkmaz hiç heveslenme:1:bi zamanlar yalan rüzgarı vardı gerçi o bile sona erdiyse her dizi biter:1:
Ama bitmez bu dizi polat mübareği 9 canlı ölmüyo bir türlü:1: Ama biter yani:1:
Evet topik çok sessiz çünkü haftasonu geldi:21::8::32: Kitaplığınızı güle güle kullanın Talaycım:21:

Canım o dizi kalkmaz hiç heveslenme:1:bi zamanlar yalan rüzgarı vardı gerçi o bile sona erdiyse her dizi biter:1:
Ama bitmez bu dizi polat mübareği 9 canlı ölmüyo bir türlü:1: Ama biter yani:1:
Evet topik çok sessiz çünkü haftasonu geldi:21::8::32: Kitaplığınızı güle güle kullanın Talaycım:21:

Doğru diyen bitmez bari Polat Türkçe konuşmayı öğrenseydi :))

Yemek yaptım pişiyor aldım kahvemi elime ama kimse yok gerçekten ben sizi nereye gönderdim :)) gönül sayfam benim bir bilgim yok bu konuda , mutluya sor :))

kimse yok cuma hafta sonu hiç kimse gelmez :(
dizi tahminimce bu yıl biter ki bitsin artık :47:
bende izmir köfte yaptım fırında dünden makarna ve çorba var bereket versin yeter
sebzenin göbeğinde yaşıyorum bol taze ucuz
amma velakin sebze sevmem oğlana alıyorum .geçen nette sütlü brokoli sütlü kereviz çorbası gördüm
bu hafta aldım taze taze yaptım hepimiz içtik güzel de oldu yaparım artık
brokolinin kokusu vardı
ama kerevizi sapları dahil kattım çorbaya vitamini sapındaymış güzldi koku da yoktu arada değişik yapmak lazım dön dön aynı şeyler

1 üye 0 ziyaretçi:51:sanırım herkes yemek yapıyo yada yaptıgı yemegi yiyo:51:yada azraece gibi yanmış yemegini yiyo:1:
of kızlar ya nedir benim bu başıma gelenler:31:sabah ceren kepçeyle oynuyodu anne bak dedi bi döndüm dişime çarptı:1:
dişim yerinden oynadı:9:
sonra yengemi aradım dedim size gelecem evde çok sıkıldım hatta herkesi toplada dedikodunun dibine vuralım:)tmm dedi neyse cereni okula yolladım evden çıktım otobüz bekliyorum:37:bekle bekleeeee sinir oldum:37:35 dakika bekledim,normalde 20 dakkada bir geçer:37:neyse sonra geldi otobüse bindim şöföre agzıma geleni saydım:47:nerdesiniz ya donduk 40 dakka bekledim:47:
ee tmm geldik diyo:53:Allah yarattı demiycen suratına atacan iki şamar:47:
dedim sen bana şöförler odasının numarası ver seni şikayet edecem:47:arkadan yaşlı amca gülüyo:53:adamı şikayet edecekmişim şöfördenmi numarayı istiyomuşum:53:ya kimden istiycem dedim:47:önüne bak amcaaaa:47:
öndeki kadında diyo ki ee her işte bir hayır var ne sinirleniyon diyo:53:
haydi haaaa,sana ne oluyo teyze:47:en benim muhattbım degilsin:47:kucagımda küçük çocukla 40 dakka bekledim ben:47:allahi sen dön önüne seni ilgilendirmez dedim:27:
şöför dikiz aynasından bön bön bakıyo numarayı bilmiyomuş:51:dedim bekle sen:51:
hemen telden internete girdim buldum numarayı:51:inecegim duraga geldim indim hemen plakasını aldım aradım şikayet ettim:51:
yengemde diyo yazık şikayet etme ceza yazarlar:53:ne yazarlarsa yazsınlar,bugün bana bunu yapan yarın sana yapar dedim:47:
susma sustukça sıra sana gelecek:37:
ay ben normalde çok pısırıgımdır ses etmem bugün bana ne oldu bilmiyorum:32:sanırım insan 30 una geçeceginde böyle oluyo:))
resmen bütün şöförlerden sogudum:))
işla ceza yemiştir uyussss..
bu olaydan sonra sadakavermek farz oldu hemen verdim:17:nedir başıma gelenler ya:18:

Son düzenleme:
Back
X