sözde keyf yapmaya gitmişim,yengemin morali bozuk kızında geniz eti var doktoru ameliyat demiş,ona üzülüyodu..
diger yengem geldi amcam bu ay çalışmıyo iş yokmuş,para derdine girmişler morali altüst
sonra bşr telefon geldi abimin baldızı yeni dogum yaptı bebegi 20 günlük hiç susmuyomuş karnı şişmiş,yapmadıkları şey kalmamış çocuk agalamaktan çatlıycakmış off çok üzüldüm
bi hastaneye götürün diyoruz ama kocası ee bişey yok bebek bu aglar diyip götürmüyomuş,yatın kalkın halinize şükredin ne biçim insanlar var yazıklar olsun..
ya işte böyle gülmeye diye gittim moralim sinirlendi döndüm geldim
en rahat yer insanın eviymiş onu anladım
çağla uyusun diye orda çok ugraştım ama uyumadı,eve geldik dedim geç oldu bugünde öyle geçsin uyumasın artık,ama ben mutfakta yemek yaparken canım kızım gitmiş örtüsünü almış çekyata uzanmış
5 dakika sesi çıkmayınca geldim baktım yavrum uzanmış uyumuş
kıyamadım hala yattıgı yerde uyuyo
işte böyle şeker şeyler benim moralim çok sinirli:))
şimcik geçmişe bakayım
dönersem sizinleyim,dönmessem hiç sizin olmamışımdır
şimdi dönmessem gece kesin dönerim
diger yengem geldi amcam bu ay çalışmıyo iş yokmuş,para derdine girmişler morali altüst
sonra bşr telefon geldi abimin baldızı yeni dogum yaptı bebegi 20 günlük hiç susmuyomuş karnı şişmiş,yapmadıkları şey kalmamış çocuk agalamaktan çatlıycakmış off çok üzüldüm
ya işte böyle gülmeye diye gittim moralim sinirlendi döndüm geldim
en rahat yer insanın eviymiş onu anladım
çağla uyusun diye orda çok ugraştım ama uyumadı,eve geldik dedim geç oldu bugünde öyle geçsin uyumasın artık,ama ben mutfakta yemek yaparken canım kızım gitmiş örtüsünü almış çekyata uzanmış
işte böyle şeker şeyler benim moralim çok sinirli:))
şimcik geçmişe bakayım
dönersem sizinleyim,dönmessem hiç sizin olmamışımdır
şimdi dönmessem gece kesin dönerim