Merhaba arkadaslar isimde son bir haftam kaldi gectigimiz iki haftada yazililar,karne hazirliklari vb cok yogundum  buraya bakamadim ama aklimdanda cikmadiniz.Haftaya pazartesi memleketimize gidiyoruz cok mutluyum ,cok ozledim ailemi,arkadaslarimi,gezmeyi tozmayi vb. On gun kalacaktik ama sabah esimden extra 1 hafta icin izin kopardim,kendisi donecek ben kalacagim tabi bir tetslik cikmazsa.Sonra geri dondugumde calismayacagim icin Masalimla mesgul olacagim bol bol,lojmanin kisitli imkanlari dogrultusunda kucukte olsa kizima ait oda duzenlemek istiyorum,uyku egitimi vermeyi istiyorum,sonra emzigi birakmaliyiz vb.
BEYKOZZ,listeye benide ekle
 Kizlar cok dusundum,aslinda esinin hic yardimci olamamasindan dolayi 2.cocuk dusunmeyenler grubundaydim 
ama birseyleri kabullendim.Dusunun kizlar isten cikinca 2.5 yil zaten evdeyim sosyallik sifir disari buz ,bu sutede ikincide olsa Masalima arkadas olur hem  batiya donerken ikisinide buyutmus olurum bu sayede is hayatima geri donebilirim,sizce kizlar ?Evet esim yardimci degil cok yorulacagim fakat bu evliklik devam ettigi surece illaki 2.cocuk yapacagiz bu zamani degerlendirim diyorum yalismi dusunuyorum,esimde cok istiyor( bende olsam onun yerinde 4 tane yine isterdim,nasil olsa anne bakiyo
)

BEYKOZZ,listeye benide ekle