2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Satıcı işini biliyormuş Muhahaha ;)) 30 varsın işte CNm ne az Ne çok :))
Pammık gibi oldun demek :38:
sagol moral oldun cidden:27:kız bari ayıp olmasın diye 28 gösteriyon deseydin ya:27:
Slm anne kuşlarr:)
Biraz uzak kaldım yine malum bizden hastalık eksik olmuyo:(
Tarık buğra iyileştikten 2 gün sonra yeniden hastalandı ve gece tamamen tıkandı 6 tane iğne yedi kuzum..evede makine aldık buhar veriyoruz nefesini açtı çok şükür iyileşti derken ben grip oldum sesim tamamen gitti kulak ağrısı boğaz ağrısı derken hala iyileşemedim yutkunurken kulaklarım çok ağrıyo:(
Doktora gitmişken tarık buğranın 12-18 ay arasında konuştuğunu söylediğimiz şeyleri kendince tekrar ettiğini ama şu anda konuşmadığını söyledim tembelliğe alıştığını işaretletle ve elimden tutup göstererek isteklerini ifade diyo dedim.. Bol bol görüntüsüz çocuk şarkıları dinlet ve işaret edrek anlattığında anlama dedi uyguluyoruz bakalım canı isterse bi kaç bi şey söylüyo:)

Ve bizden en güzel haberrrr tarık buğraya emziği bıraktırdım bu gün 4. Gecemiz korktuğum kadar zor olmadı. Sabahları 7 de uyanıp ağlıyo emzik istiyo henüz unutamadı öğlenleride hava güzel olduğu için dışarı çıkarıyorum aklına gelmiyo
Emzik sonrasında kahvaltılarınıda çok güzel yapmaya başladı..kalhvaltı sevmiyodu öncesinde

Çekilişte yapılmış mahirimin minnak parmaklarını yerim:)
Şansımıza 2 pıtırcık çıkmış çok sevindim bestoşuma ne alsak acep:) bizede defnoş alıcakmış şekersiz ne alıcan karar verdin mi:P
İletişim bilgilerimi göndericem birazdan canım

Mutlum sana ve miraya geçmiş olsun :54:

Kayra ufak bi operasyondan geçmiş çok geçmiş olsun artık rahat rahat nefes alır kuzucuk iştahıda düzelir inş:54:

Beybim çıtırlığın tescillendi:1:benimde var bi 25+ kremim kullanmıyorum tembellik ediyorum:) bende sürsem pammık gibi olurmuyum ki:)

Chihiro orhan cemali emzirmeyi sonlandırıyomuşsun hadi hayırlısı çok zorlanmazsınız inş

Şimdilik öpüldünüz şekerler:54:
slm anne kuşum:3:geçmiş olsun canım ya:(
emzik olayıda bitmiş hadi gözünüz aydın:46:benim kızlarım hiç emzik almadılar:43:çok severim emzikli bebeleri:43:ama almadılar işte kader:43:
ayrıca kremini kullan cnm ihmal etme:27:ben benim gibi kartlaşınca kullansanda pek fayda etmiyo:9:biraz pammıklık oluyo ama nerde eski pammıklar:9::9:
talaycım o kadar taşınma, şehir değişikliği derken muhakkak yorulmuşundur. cuma günü doktor yine aynı şeyi derse uygula bence riske atmaya değmez. ben senin emzirme konusunda ne kadar hassas olduğunu biliyorum ama bence bu saatten sonra çok büyük yanlış yapıyorsun. Musab Bilal seni emerken rahminde kasılmalara sebep olabilir ve buda doğumu tetikler. bir de şunun şurasında 2 aysonra Ömeri emzireceksin bunu abisi gördüğünde ne kadar üzülecek nasıl tepki gösterecek kim bilir. o yüzden vermede artık çocuk kabullensin unutsun.

tatlıcadım okudukça çok üzülüyorum inşallah bu son hastalanmanız olur sen de kendine dikkat et geçmiş olsun.

beybim bak şimdi enginar burada 2 tl 15 tane yollasam sana orada 4 tl olduğunu düşün satar mis gibi 2 katına çevirirsin parayı daha ne istiyon kız:)) kız yollamaya kalksam zaten kargo parası daha fazla tutar merak etme hafif şeyler yollucam sana:))

talaycım enginarların çanaklarını ayıklayıp dörde bölüyorum. biz saplarının ortasındaki yeride ayıklarız. teflon tencerede üstünü geçmicek kadar kaynamış su döküp çatal batasıya kadar haşlayıp soğutuyorum. sonra hopp buzluğa.

enginar burda bedava caaanım bedavaaaaa:27:çünkü hiç enginar satan yer görmedim:1:
kız o nasıl bişey:27:neye benziyo:9:tadi nasıl acaba:27:
sen bana yollasan hepsi başıma kalır kimse almaz:9:bizim burda yenmez :51:bizim burda yedigimizide siz yiyemessiniz ne haber:76:
sen bana yükte hafif,pahada ağır şeyler yolla:1:

iyi geceler:6:gidip yatacam önce bir koğuşu yoklayım dedim:)
burayı çok ihmal ediyosunuz:20:eskiden bu saatlerde burda ne dedikodular dönerdi ahhh:27:çok özlüyorum o günleri:)
akşam yemeginde makarna vardı:6:neyseki çağla biraz yedi:6:makarna sevilmezmi:19:çağlanın acayip bir damak tadı var:6:antakyanın yöresel yemeklerini koy önüne hepsini yer:))aşür,oruk,kaytaz böregi bunlarda acı olmasına ragmen bayılarak yiyo:51:künefeyide çok seviyo:27:tam bir antekyeli:27:
ceren de tam tersi:19:acıdan nefret eder:37:önüne 7-24 makarna koy yer:37:
ben deseniz herşeyi yerim:47:
hele ki eşim:47:hiç ayırt etmez:47:
kuzzulkurt:47:

dün sogan dogruyorum çağla soğanı pek sevmiyo çünkü daha önce dogradıgımda yanımdaydı gözleri yanmıştı:51:neyse işte dün yine dogruyorum çağla ''sooann sooann '' diyerek mutfaktan kaçtı:27:sonra işim bitti yanına gittim ugraşırıyorum onunla elimi yitti sooann dedi:9:elim sogan kokuyomuş:47:
zilli ye bak:1:dedim bu ana eli anaaaaa:52:soğanda kokar sarmısakta:52:öp başına koy:9:

:27::27:neyse yine kendi kendime konuşuyorum en iyisi gidip yatayım:10:
bu da çikocuğuma:77::77:içimden geldi:9:

günaydın herkeze
azraece emzirme konusunda haklısın tarif için sağol bende fırsat varken az az yapıp atayım inş.
tatlıcadı geçmiş olsun tağrık buğraya iğneyle tanışmış
baybceren kardeşler demek tamamen farklı damak tadına sahipler bakalım bizimkiler nasıl olacak.aslında küçükken acıya alışması bir yandan iyi

Günaydın güzel anneler çok çok uzun zamandır yokum en son hamileliğimi haber vermiştim yanılmıyorsam şu an 24. Haftadayız ikinci bebişte erkek bize kız nasip değilmiş 3 . Yü düşünmediğim için erkek erkeğe geçinip gidicez artık, hamilelik ve yusuf emre bir yandan da okul derken koptum baya buradan :( son yorumları okudumda Beykoz da hamileymiş sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım, Talay senin de risk varmış sanırım doktorun tavsiyelerine uy fazla yorma kendini az kalmış doğuma sanırım ne güzel :) Allah bir nefeste kurtarsın, turuncu bir ameliyat atlatmışsınız sanırım çok geçmiş olsun umarım şimdi iyidir kuzucuk, tüm hasta bebeklerimiz bir an önce iyileşir ve bir daha Üzmez annelerini inşallah, fazla katılamasam da aklımdasınız fıstık anneler öpüyorum sizi ve kuzularınIzı

günaydın herkeseee
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz :54:
enginardan çok bahsetmişsiniz bu gün enginar alıcam pazar var:)azraececim tarık buğraya göre güzel bi tarif istiyorum canım malum enginar uzmanı sensin:27:

talaycım;sancın çıkmış inş vakti zamanında gelir bebişimiz kendine çok dikkat et canım:16:

beybim;yemek konusunda işin zor canım çağlaya ve cerene ayrı ayrı yemekler yapmak zorunda kalıcan yesinlerde yaparsın sen yemek yapmayı çook seversin:1:
çağlamıda yerim soğandan ne güzel kaçmış:1:fasülye yedirmenede çok güldüm daha doğrusu yedirdiğini zannetmene akıllı bıdığım benim tükürmüş hepsini:9:
tarık buğrada acıyı çok seviyo hiç etkilemiyo

tarık buğranın uyku saatlerinde de değişiklik yaptım..sabahları erken kalkıyo iyi oluyo bende daha bi zinde ve dinç oluyorum:21:
gidip işlerimi halledim:10:

Günaydın güzel anneler çok çok uzun zamandır yokum en son hamileliğimi haber vermiştim yanılmıyorsam şu an 24. Haftadayız ikinci bebişte erkek bize kız nasip değilmiş 3 . Yü düşünmediğim için erkek erkeğe geçinip gidicez artık, hamilelik ve yusuf emre bir yandan da okul derken koptum baya buradan :( son yorumları okudumda Beykoz da hamileymiş sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım, Talay senin de risk varmış sanırım doktorun tavsiyelerine uy fazla yorma kendini az kalmış doğuma sanırım ne güzel :) Allah bir nefeste kurtarsın, turuncu bir ameliyat atlatmışsınız sanırım çok geçmiş olsun umarım şimdi iyidir kuzucuk, tüm hasta bebeklerimiz bir an önce iyileşir ve bir daha Üzmez annelerini inşallah, fazla katılamasam da aklımdasınız fıstık anneler öpüyorum sizi ve kuzularınIzı

hoşgeldin bende seni merak ediyordum hamileliğin nasıl geçiyor diye.sizde bize uymuşsunuz 2 erkek beykozda erkek olursa hiç şaşırmıcam hayırlısı inş.oğluşun nasıl eminim yoruluyorsundur.daha sık gel.

Tatlıcadı geçmiş olsun CNm çok üzüldüm , hemde iğne vurulmuş kıyamam delikanlıma ..
Baby sen çok fit ve kesinlikle yaşını göstermiyorsun CNm .. Ee bu kadar iltifattan sonra bana föndü ısmarlarsın artık hı :))
Enginarı oldum olası hiç sevmedin o hafif ekişmtrak tadı beni bitiriyor resmen ;)) ama yiyenlere gıpta ile seyrediyorum çünkü çok yararlı karaciğeri yeniliyor diye duydum .. Azraece CNm iyi yapmışsın dolaba atmakla afiyet şifa olsun inş .
Talaycım artık emzirme CNm bende azraecenin söylediklerine katılıyorum emzirme erken doğumu tetikler , inş bıraktırırsın .. Rabbim yardımcın olsun .
Edacık Hşg demek seninkide oğlan ;)) sağlıcakla alırsın inş kucağına ..

Son düzenleme:
Çağlanın soğan macerasına koptum resmen :)) soğan kokusu sarmış kızımı oh miss ..
Baby CNm iki farklı yapıda çoçuk zor gerçekten hele senin gibi yemek yapmakta can atan biri için hiç iyi olmamış :)) ama ne yaparsın kuzulara kıyamıyoruz ne isterlerse başımızın üstüne ., Allah'tan sevdikleri birşeyleri var ya mahir gibi olsaydılar aman Allah düşmanımın başına vermesin aminnnn

Son düzenleme:
Nasılsınız arkadaşlar, bende sessiz çoğunluktanım, ara ara yazıyorum ama sürekli okuyorum. Son günlerde sayfalar akmıyor, bende iki satır yazayım :)

Talaycığım ben hamileyken hep kızıma haksızlık olacak, daha çok küçük çocukluğunu yaşayamadı diye kucağımdan indirmiyordum. hamilelğimin altıncı ayında "napıyorsun karnındaki de can değil mi" deyince kaana haksızlık ettiğimi farkedebildim. Sen nasıl kucaklıyorsun ki oğlunu emzirmek için ?? Sen bilirsin tabi ama vakti gelmiş bıraktırmanın sanki. Doktor dinlenmeni öneriyorsa mutlaka dinlen ihmal etme canım.

Bizde durumlar çok iyi değil. Kaan hasta antibiyotiğe başladık, geçen ay alerji testi için süt yüklemesi yapılacaktı hasta diye yaptıramamıştık, Haftaya kontrolü var, yine hasta :((

Yemeğimi yaptım mahir uyansın gezmeye gidicez inş . Nohut ve plav var akşama oh .. Düşünenlere fikir olsun diye yazdım ;))
Tatlıcadı ne iyi olmuş emziği bırakmanız ben tr de düşünüyorum orda kalabalık olur kolay unutur diye düşündüm .seni ve Tarık buğrayı tebrik ediyorum helal olsun size inş daim olur maşallah

Nasılsınız arkadaşlar, bende sessiz çoğunluktanım, ara ara yazıyorum ama sürekli okuyorum. Son günlerde sayfalar akmıyor, bende iki satır yazayım :)

Talaycığım ben hamileyken hep kızıma haksızlık olacak, daha çok küçük çocukluğunu yaşayamadı diye kucağımdan indirmiyordum. hamilelğimin altıncı ayında "napıyorsun karnındaki de can değil mi" deyince kaana haksızlık ettiğimi farkedebildim. Sen nasıl kucaklıyorsun ki oğlunu emzirmek için ?? Sen bilirsin tabi ama vakti gelmiş bıraktırmanın sanki. Doktor dinlenmeni öneriyorsa mutlaka dinlen ihmal etme canım.

Bizde durumlar çok iyi değil. Kaan hasta antibiyotiğe başladık, geçen ay alerji testi için süt yüklemesi yapılacaktı hasta diye yaptıramamıştık, Haftaya kontrolü var, yine hasta :((

Geçmiş olsun CNm , hasta çoçukları duyunca inanın mahir hasta olmuş gibi çok üzülüp strese giriyorum :(( Rabbim hepsine şifa olsun inş . Mahir çok zayıf bir çoçuk ama allahıma şükür kış ayında iki kez griple geçirdik sadece .. Allah'tan bu konuda beni perişan etmiyor ama yeme konusunda her Allah'ın günü beni kahrediyor .. Süt artık içmez oldu :(( sadece kahvaltıda crealla alıyor o kadar .. Of çok dertlinin çok ..

nasılsınız arkadaşlar, bende sessiz çoğunluktanım, ara ara yazıyorum ama sürekli okuyorum. Son günlerde sayfalar akmıyor, bende iki satır yazayım :)

talaycığım ben hamileyken hep kızıma haksızlık olacak, daha çok küçük çocukluğunu yaşayamadı diye kucağımdan indirmiyordum. Hamilelğimin altıncı ayında "napıyorsun karnındaki de can değil mi" deyince kaana haksızlık ettiğimi farkedebildim. Sen nasıl kucaklıyorsun ki oğlunu emzirmek için ?? Sen bilirsin tabi ama vakti gelmiş bıraktırmanın sanki. Doktor dinlenmeni öneriyorsa mutlaka dinlen ihmal etme canım.

Bizde durumlar çok iyi değil. Kaan hasta antibiyotiğe başladık, geçen ay alerji testi için süt yüklemesi yapılacaktı hasta diye yaptıramamıştık, haftaya kontrolü var, yine hasta :((

hepinize katılıyorum kızlar doktor kontrolünden sonra zaten içime bi korku düştü yorulmamaya ve kendimi korumaya daha çok dikkat ediyorum.allah korusun bişey olursa kendimi affetmem onun için eve gidince genelde eşimden rica ediyorum musabla ilgilenmesi için.
Meleğim şimdi gönderiyorum bilgileri.

Teşekkür ederim meleğim

Kaanın kilosuyla ilgili sıkıntımız yok (bir yaşından beri 12 kg civarında ) Sürekli hastalanıyor ama :(( bu kış kaç kutu antibiyotik kullandık bilmiyoırum. alerji testleri yaptırıyoruz, yumurtaya alerjisi var, veremiyorum. süt testi yapılacak diye mart başından beri süt de vermiyorum, Bu çocuğu nasıl besleyeyim ben :((

Teşekkür ederim meleğim

Kaanın kilosuyla ilgili sıkıntımız yok (bir yaşından beri 12 kg civarında ) Sürekli hastalanıyor ama :(( bu kış kaç kutu antibiyotik kullandık bilmiyoırum. alerji testleri yaptırıyoruz, yumurtaya alerjisi var, veremiyorum. süt testi yapılacak diye mart başından beri süt de vermiyorum, Bu çocuğu nasıl besleyeyim ben :((

Süt yerine yoğurt ve peynir verebilir ki doktor söylüyecektir .. Alerji olayı gerçekten zor inş olan bütün çoçuklar ilerleyen yaşlarda atlatırlar ..

Sebze ve et te yiyorsa sorun olmaz kanımca beslenmede ..

Süt yerine yoğurt ve peynir verebilir ki doktor söylüyecektir .. Alerji olayı gerçekten zor inş olan bütün çoçuklar ilerleyen yaşlarda atlatırlar ..

Sebze ve et te yiyorsa sorun olmaz kanımca beslenmede ..

Ah meleğim öyle olsa keşke . Süt ve içinde süt olan hiçbişey yememesi gerekiyor. Marketten bile bişey alırken minicik yazıları okuyacağım diye gözlerim bozulacak nerdeyse :))

Ah meleğim öyle olsa keşke . Süt ve içinde süt olan hiçbişey yememesi gerekiyor. Marketten bile bişey alırken minicik yazıları okuyacağım diye gözlerim bozulacak nerdeyse :))

Off ya o kadar mı hassasiyet gösteriyor üzüldüm :(( CNm sütün yapısı yoğurtta ve peynirde değişir genelde demek Kaan laktoz alerjisi değil ..

24 hafta, woooow bayağı ilerleme kaydetmişsiniz :46:sağ-salim kavuşun inşallah müstakbel oğluşunuza :16:
isim düşündünüz mü :52:

merhaba dostlarım,
günlerdir yoğun çalışıyorum, belim o kadar ağrıyor ki sanki belimi kırmışlar da vücudumun üstü ayrı altı ayrı duruyor gibi canım yanıyor :ssz:
üstü ayrı altı ayrı olarak düşününce komik oluyormuş yaw :16:

neyse, önceki bölümlerde Orhan Cemal'i sütten kesme çalışmalarına başladığımı söylemiştim. göğsüme yara bandı yapıştırıp "aciyor yavrum" diyordum ama ağlamaya ve emmeye çalışmaya devam ediyordu. dün bantın üstüne biraz salça sürüp "yavrum bak, çok acıyor :50:" dedim. " hıhı :26:" deyip yatağına yattı. ninni söyledim ve uyudu :16:sabah 5'e kadar uyanmadı :32: maşallah deyin bakayım :34:
ne olur ne olmaz diye bugün de bant+salça ikilisine devam edeceğim. bakalım ne olacak :18:

eladuru hanım, Kaan'ın alerjisi çıkmış. memleketimizde yiyecekler çok şükür çeşitli. inanın insan farketmediği bir sürü alternatifi farkediyor alerji olunca. bkz: erkek kardeşimin gluten alerjisi :ssz:

işime dönüyorum, haydin hoşta kalın :10:

Yemeğimi yaptım mahir uyansın gezmeye gidicez inş . Nohut ve plav var akşama oh .. Düşünenlere fikir olsun diye yazdım ;))
Tatlıcadı ne iyi olmuş emziği bırakmanız ben tr de düşünüyorum orda kalabalık olur kolay unutur diye düşündüm .seni ve Tarık buğrayı tebrik ediyorum helal olsun size inş daim olur maşallah

Geçmiş olsun dileğin için sağol teyzesi:16:
Bende bu gün kurufasülye ve pilav yaptım:56:
Emzik içinde çok tedirgindim nasıl bırakıcak diye kara kara düşünüyodum
Daha önce 2 kez daha denemiştim kararlı olamadığımdan olsa gerek tarık buğra emziksiz uyumamıştı
Geçtiğimiz pazar akşamı uyutmadan önce tarık buğra kedicik ağlıyo oğlum emzik istiyomuş emziğini ona verelim dedim:)
Odasının camından bakınca diğer binanın bahçesinde bulunan kediyi görebiliyoruz eline emziğini verdim al oğlum hadi kediye ver bak ağlıyo dedim attı kediye:1:
Hadi sen şimdi emziksiz uyuycan oğlum emziği kedicik emicek dedim kıyamet kopardı:1:
Yanına çok sevdiği palyaçosunu verdim ağlarsan arkadaşın uyuyamaz oğlum hadi beraber uyuyun dedim uyudu:16:
Bu 5. Gecemiz emziksiz hala unutamadı arada bir meme memeeee diye elimden tutuyo ama artık vermek yok:)
Korktuğum kadar zor olmadığı için mutluyum darısı başınıza canım
Mahir gündüzleri emiyomu?sadece uykuya dalarken mi istiyo?

Ooo maşallah senin bebişte büyümüş canım zaman ne kadar çabuk geçiyo
Hayırlısıyla kucağına alırsın inş:16:
2 erkek ileride birbirlerine çok güzel arkadaş olurlar:49:

Back
X