sagol moral oldun ciddenSatıcı işini biliyormuş Muhahaha) 30 varsın işte CNm ne az Ne çok :))
Pammık gibi oldun demek![]()

slm anne kuşumSlm anne kuşlarr:)
Biraz uzak kaldım yine malum bizden hastalık eksik olmuyo
Tarık buğra iyileştikten 2 gün sonra yeniden hastalandı ve gece tamamen tıkandı 6 tane iğne yedi kuzum..evede makine aldık buhar veriyoruz nefesini açtı çok şükür iyileşti derken ben grip oldum sesim tamamen gitti kulak ağrısı boğaz ağrısı derken hala iyileşemedim yutkunurken kulaklarım çok ağrıyo![]()
Doktora gitmişken tarık buğranın 12-18 ay arasında konuştuğunu söylediğimiz şeyleri kendince tekrar ettiğini ama şu anda konuşmadığını söyledim tembelliğe alıştığını işaretletle ve elimden tutup göstererek isteklerini ifade diyo dedim.. Bol bol görüntüsüz çocuk şarkıları dinlet ve işaret edrek anlattığında anlama dedi uyguluyoruz bakalım canı isterse bi kaç bi şey söylüyo:)
Ve bizden en güzel haberrrr tarık buğraya emziği bıraktırdım bu gün 4. Gecemiz korktuğum kadar zor olmadı. Sabahları 7 de uyanıp ağlıyo emzik istiyo henüz unutamadı öğlenleride hava güzel olduğu için dışarı çıkarıyorum aklına gelmiyo
Emzik sonrasında kahvaltılarınıda çok güzel yapmaya başladı..kalhvaltı sevmiyodu öncesinde
Çekilişte yapılmış mahirimin minnak parmaklarını yerim:)
Şansımıza 2 pıtırcık çıkmış çok sevindim bestoşuma ne alsak acep:) bizede defnoş alıcakmış şekersiz ne alıcan karar verdin mi
İletişim bilgilerimi göndericem birazdan canım
Mutlum sana ve miraya geçmiş olsun
Kayra ufak bi operasyondan geçmiş çok geçmiş olsun artık rahat rahat nefes alır kuzucuk iştahıda düzelir inş
Beybim çıtırlığın tescillendibenimde var bi 25+ kremim kullanmıyorum tembellik ediyorum:) bende sürsem pammık gibi olurmuyum ki:)
Chihiro orhan cemali emzirmeyi sonlandırıyomuşsun hadi hayırlısı çok zorlanmazsınız inş
Şimdilik öpüldünüz şekerler![]()

emzik olayıda bitmiş hadi gözünüz aydın

ayrıca kremini kullan cnm ihmal etme

talaycım o kadar taşınma, şehir değişikliği derken muhakkak yorulmuşundur. cuma günü doktor yine aynı şeyi derse uygula bence riske atmaya değmez. ben senin emzirme konusunda ne kadar hassas olduğunu biliyorum ama bence bu saatten sonra çok büyük yanlış yapıyorsun. Musab Bilal seni emerken rahminde kasılmalara sebep olabilir ve buda doğumu tetikler. bir de şunun şurasında 2 aysonra Ömeri emzireceksin bunu abisi gördüğünde ne kadar üzülecek nasıl tepki gösterecek kim bilir. o yüzden vermede artık çocuk kabullensin unutsun.
tatlıcadım okudukça çok üzülüyorum inşallah bu son hastalanmanız olur sen de kendine dikkat et geçmiş olsun.
beybim bak şimdi enginar burada 2 tl 15 tane yollasam sana orada 4 tl olduğunu düşün satar mis gibi 2 katına çevirirsin parayı daha ne istiyon kız:)) kız yollamaya kalksam zaten kargo parası daha fazla tutar merak etme hafif şeyler yollucam sana:))
talaycım enginarların çanaklarını ayıklayıp dörde bölüyorum. biz saplarının ortasındaki yeride ayıklarız. teflon tencerede üstünü geçmicek kadar kaynamış su döküp çatal batasıya kadar haşlayıp soğutuyorum. sonra hopp buzluğa.
enginar burda bedava caaanım bedavaaaaa

kız o nasıl bişey

sen bana yollasan hepsi başıma kalır kimse almaz

sen bana yükte hafif,pahada ağır şeyler yolla