2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar gelinde biraz dedikodu yapalım:51:
Mutfak dolabını temizledim ama yarısını üst tarafı bitti alt tarafı kaldı tamamlamak gelmedi içimden:1:yarın yada daha sonraki günlerde tamamlıycam
Bu gün kuzucum emziksiz 5. Gecesini geçiriyo hastalandığı zaman çok bağımlı oluyodu sık hastalandığı içinde bırakamıycak diye gözüm çok korkmuştu başardım olduu:72:

Ve tarık buğra babasına çok düşkündü ona sarılır öper beni öpmezdi son günlerde bana öyle güzel sarılıyo ki iki yanağımı tutup öpmeye başlıyo öylede içten öpüyo ki nasıl güzel bi mutluluk:16:Allah isteyen herkese bebecikler versin:16:

o kadar yazdım hepsi silindi:47:sistem beni attı:47:
edaack bebiş erkekmiş hayırlısıyla saglıklı bir şekilde kucagına almak nasip olsun:nazar:

ayy şimdi tekrardan aynı şeyleri nasıl yazacam:51:halim kalmadı:51:
parça parça yazayım siz birleştirin:)
ögleden sonra çağlayla teyzama gittik ordanda okula çünkü veli toplantısı vardı:10:okula yetişmeden servisi aradım dedim cereni alma ben okula gidiyorum benle dönecek:47:okula geçtim baktım ceren yok:53:cerennn cerennnn:53:yookkk:53:hemen servisi aradım :47:demedimmi ben sana çocuu alma diye:47:yenge unuttum tmm getiriyom geri:47:neyse hemen döndü geldi:47:dün gece rüyamda bunu görmüştüm:53:cerenin okuluna gidiyorum ve ceren kayıp:53:rüyamın aynısı çıktı:32:anlayın ne kadar temiz kalpli biriyim:9:
şunu bi yollıyım devam edecem:10:

okulda mayıs ayında defile olacakmış:53:sanki çocugu mankenlik ajansına yolluyorum:27:kura çekilecek dedi kime ne çıkarsa o kıyafeti ya alacak ya diktirecekmiş:51:millete pammık prenses,minni mause,peri kızı çıkarken,benim çektigim kagıt çakıl çakmaktaş çıktı:9:
herkes birbirine soruyo ne çıktı ne çıktı diye:53:dedim çakıl çıktı çakıl:9:
ceren bana çok sinirlendi:18:dedim ne yapayım çocuum bu çıktı:18:ögretmeni dedi ceren cadı olmak istiyomuş istersen bak kime çıktıysa degişirse degiş:32:dedim ceren kendini iyi biliyo:27:cadı oldugunun farkında:)baktık sudeye cadı çıkmış dedim degişelim bak çakıl çakmaktaş ne güzel:27:annesi yok dedi:33:çokta fifi:33:
dedim örtmenim toplantıya gelmeyenlerin kağırdından çekeyim degişelim:27:olmaz haksızlık olur dedi:32:dedim bak yarın kısır yapacam sanada getiririm:9:rüşvet kabul etmiyomuş:27:
başımıza kaldı çakıl çakmaktaş:27:
azraece bak senin için bir fırsat bu:1:çakıl çakmaktaş kıyafeti yollıyabilirsin bize:9:çakılyoksa vilma olur fred olur:27:olmadı eşim giyer ne yapalım:))

yine kendi kendime konuşuyorum:24:olsun sizede okuyacak birşeyler çıkıyo işte:)
okuldan çıktık telefoncuya gittik:10:3 aydır telefon alacam:))bu telefoncuya 4. gitmem:1:
baktım yine karar veremedim eşim çıldırmak üzere:27:bide uyanık diyo ki dogum günü hediyemmiş:53:
neyse baktım çok kararsızım yine elim boş döndüm:32:ama yarın yeni bir model gelecekmiş :51:dedim tmm yarın gelir bakarım:32:
yok yenge sen yorulma ben eve kadar bıraktırırım bakar incelersin dedi:27:sanırım telefoncuda bende bıktı:9:
eşimin arkadaşı kendisi neyseki kahrımızı çekiyo:51:2 çocuk dükkanı talan etti yine:)
işte böyle:31:
sonrada yemege gittik:56:
sonrada eve geldik:51:
bitti kuzzulkurt:37:
yine çenem düştü:8:gidip yatam gari:10:

günaydın çok şükür bugün ki nst gayet iyiydi bende çok rahatladım.
chirico meme kesme olayında başarılarınızın devamını diliyorum gayet başarılı görünüyorsunuz.
tatlıcadı insanın evladı tarafından öpülüp sevilmesi kadar güzel bişey yok benimkide uyurken yüzümü okşuyor içimin yağları eriyor o zaman.sizede emzik bırakma çalışmalarında başarılar diliyorum.
baybcim ceren gibi tatlı bi kızın cadı olmak istemesine şaşırdım çakıl bana daha sevimli geldi ama aksesuar yönünden bayağı bi eksik sanırım.diğer çocuğunda değişmemek istemesini anlamadım cadı sanırım çocuklar arasında bayağı bi popiler.bizim zamanımızda bana sorsalar pammuk prenses derdim sanırım.

hoşgeldin bende seni merak ediyordum hamileliğin nasıl geçiyor diye.sizde bize uymuşsunuz 2 erkek beykozda erkek olursa hiç şaşırmıcam hayırlısı inş.oğluşun nasıl eminim yoruluyorsundur.daha sık gel.
Evet canım istikrarlıyız biz de :) Beykoz için de hayırlısı neyse o olur inşallah ,hamilelik iyi gidiyor ilk hamilelik gibi evhamlı değilim kendi kendine büyüyüp gidiyor işte :) senin kaç hafta oldu canım? Yusuf Emre her konuda iyi de uyku konusunda çok yoruyor beni bir türlü öğrenemedi kendi kendine uyumayı :(
Tatlıcadı geçmiş olsun CNm çok üzüldüm , hemde iğne vurulmuş kıyamam delikanlıma ..
Baby sen çok fit ve kesinlikle yaşını göstermiyorsun CNm .. Ee bu kadar iltifattan sonra bana föndü ısmarlarsın artık hı :))
Enginarı oldum olası hiç sevmedin o hafif ekişmtrak tadı beni bitiriyor resmen ;)) ama yiyenlere gıpta ile seyrediyorum çünkü çok yararlı karaciğeri yeniliyor diye duydum .. Azraece CNm iyi yapmışsın dolaba atmakla afiyet şifa olsun inş .
Talaycım artık emzirme CNm bende azraecenin söylediklerine katılıyorum emzirme erken doğumu tetikler , inş bıraktırırsın .. Rabbim yardımcın olsun .
Edacık Hşg demek seninkide oğlan ;)) sağlıcakla alırsın inş kucağına ..
Teşekkür ederim meleğim Mahiri öpüyoruz :)
24 hafta, woooow bayağı ilerleme kaydetmişsiniz :46:sağ-salim kavuşun inşallah müstakbel oğluşunuza :16:
isim düşündünüz mü :52:
Teşekkür ederiz chihiro hanım ismi mustafa olcak hayırlısıyla :) orhan Cemale memeyi bıraktırmışsınız tebrik ederim ben de Salça yöntemiyle bıraktırmıştım iki günde bıraktık işe yarıyor.
Geçmiş olsun dileğin için sağol teyzesi:16:
Bende bu gün kurufasülye ve pilav yaptım:56:
Emzik içinde çok tedirgindim nasıl bırakıcak diye kara kara düşünüyodum
Daha önce 2 kez daha denemiştim kararlı olamadığımdan olsa gerek tarık buğra emziksiz uyumamıştı
Geçtiğimiz pazar akşamı uyutmadan önce tarık buğra kedicik ağlıyo oğlum emzik istiyomuş emziğini ona verelim dedim:)
Odasının camından bakınca diğer binanın bahçesinde bulunan kediyi görebiliyoruz eline emziğini verdim al oğlum hadi kediye ver bak ağlıyo dedim attı kediye:1:
Hadi sen şimdi emziksiz uyuycan oğlum emziği kedicik emicek dedim kıyamet kopardı:1:
Yanına çok sevdiği palyaçosunu verdim ağlarsan arkadaşın uyuyamaz oğlum hadi beraber uyuyun dedim uyudu:16:
Bu 5. Gecemiz emziksiz hala unutamadı arada bir meme memeeee diye elimden tutuyo ama artık vermek yok:)
Korktuğum kadar zor olmadığı için mutluyum darısı başınıza canım
Mahir gündüzleri emiyomu?sadece uykuya dalarken mi istiyo?

Ooo maşallah senin bebişte büyümüş canım zaman ne kadar çabuk geçiyo
Hayırlısıyla kucağına alırsın inş:16:
2 erkek ileride birbirlerine çok güzel arkadaş olurlar:49:
Tesekkurler canım benim de tesellim o zaten :) tarık buğra rahatsızmış geçmiş olsun ayrıca emziği bırakmanız çok iyi olmuş tebrik ediyorum seni ve akıllı kuzuyu üzmemiş annesini maşallah tarık buğraya.
o kadar yazdım hepsi silindi:47:sistem beni attı:47:
edaack bebiş erkekmiş hayırlısıyla saglıklı bir şekilde kucagına almak nasip olsun:nazar:

ayy şimdi tekrardan aynı şeyleri nasıl yazacam:51:halim kalmadı:51:
parça parça yazayım siz birleştirin:)
ögleden sonra çağlayla teyzama gittik ordanda okula çünkü veli toplantısı vardı:10:okula yetişmeden servisi aradım dedim cereni alma ben okula gidiyorum benle dönecek:47:okula geçtim baktım ceren yok:53:cerennn cerennnn:53:yookkk:53:hemen servisi aradım :47:demedimmi ben sana çocuu alma diye:47:yenge unuttum tmm getiriyom geri:47:neyse hemen döndü geldi:47:dün gece rüyamda bunu görmüştüm:53:cerenin okuluna gidiyorum ve ceren kayıp:53:rüyamın aynısı çıktı:32:anlayın ne kadar temiz kalpli biriyim:9:
şunu bi yollıyım devam edecem:10:
Teşekkür ederim canım senin fıstıklarda büyümüştür şimdi bilgisayar bozuk olduğu için resimleri göremiyorum, çağlanın soğan fobisine çok güldüm ya :) ceren de zaten çok güzel bir kız çakıl olarak da en güzel o olacaktır eminim pammık ananın kızı ne de olsa :)

Ya kızlar bu sıralar bebeğine kendi kendine uyumayı öğreten var mı aranızda bizim ki iyice manyaklaştı ayakta sallayarak uyuyor ama bi ara saçımı tutarak da uyuyordu bu sıralar gece uykusuna gittiğimizde önce saç istiyor kıvranıp duruyor baya sonra ayak nenni diyor ayakta da memnun kalmıyor sonra yine saç sonra ayak derken zar zor uyuyor yaklaşık 40-45 dakika uyutmak için uğraşıyorum :( kaç kere denedim kendi kendine uyumasını deli gibi ağladı hazır mı değil ben mi beceriksizim bilmiyorum ama uyku konusu tam bir kabus bizim için :(

yine kendi kendime konuşuyorum:24:olsun sizede okuyacak birşeyler çıkıyo işte:)
okuldan çıktık telefoncuya gittik:10:3 aydır telefon alacam:))bu telefoncuya 4. gitmem:1:
baktım yine karar veremedim eşim çıldırmak üzere:27:bide uyanık diyo ki dogum günü hediyemmiş:53:
neyse baktım çok kararsızım yine elim boş döndüm:32:ama yarın yeni bir model gelecekmiş :51:dedim tmm yarın gelir bakarım:32:
yok yenge sen yorulma ben eve kadar bıraktırırım bakar incelersin dedi:27:sanırım telefoncuda bende bıktı:9:
eşimin arkadaşı kendisi neyseki kahrımızı çekiyo:51:2 çocuk dükkanı talan etti yine:)
işte böyle:31:
sonrada yemege gittik:56:
sonrada eve geldik:51:
bitti kuzzulkurt:37:
yine çenem düştü:8:gidip yatam gari:10:

dostum ya, hani yemek yediğiniz nezih bir yerler vardı, çocuk bakıcısı filan olan. eşime anlattım: "yaw bey, Babyceren Anteke'de oturuyor ve yemek yedikleri enzih yerde çocuk bakıcısı varmış. bizim gibi ordan oraya koşan ve garsonların ayağıan dolanan çocuklarını zaptetmek için sırayla yemek yemiyorlarmış. o kadar lüküs yere gittik, hiçbirinde bakıcı göremedik. nedendir ki :26:" dedim. "sevgili Chihiro, Ankara'da hiçkimse nezih yere çocuğunu götürmez, nezih yere gidecek kadar çok parası olanların da çocukları olmaz da ondan :51:" dedi :ssz: çocukların oynayacağı ufak bir yer olsa ona da razıyız ama mekanlar masa-sandalye ve ciddi garsonlardan oluşuyor :ssz: çocuk oyun alanı olanlar da şehrin çoook dışında :ssz:
Orhan Cemal sandalyede oturacak kadar sabırlı olana kadar, mecbur sırayla yemek yiyeceğiz anlaşılan :ssz:
yok hayır, zaten sürekli dışarda yemek yiyen tipler değiliz ama madem o kadar para veriyoruz (kişibaşı 30 tl'ye çıkabiliyor) boğazımıza lokmalar dizilmeden yemek de isteriz hani :34:

Ya kızlar bu sıralar bebeğine kendi kendine uyumayı öğreten var mı aranızda bizim ki iyice manyaklaştı ayakta sallayarak uyuyor ama bi ara saçımı tutarak da uyuyordu bu sıralar gece uykusuna gittiğimizde önce saç istiyor kıvranıp duruyor baya sonra ayak nenni diyor ayakta da memnun kalmıyor sonra yine saç sonra ayak derken zar zor uyuyor yaklaşık 40-45 dakika uyutmak için uğraşıyorum :( kaç kere denedim kendi kendine uyumasını deli gibi ağladı hazır mı değil ben mi beceriksizim bilmiyorum ama uyku konusu tam bir kabus bizim için :(

bizimki anneannesi hariç kimseye ayakta sallatmıyor o yüzden ayağımda sallamıyorum ama belki direkt olarak yatağa yalnız yatmak da hoşlarına gitmiyordur. bizim oğlan da direkt yatağına koyunca ağlıyor. o yüzden uyutacağım zaman, yerde bağdaş kurup kucağımda tutuyorum. 5-10 dakika biraz ninni söyleyip sakinleştiriyorum. yavaş yavaş sakinleşince zaten kendi kendine yatağına gidiyor. yerde uyuduğu için kucağımdan yatağıan gitmesi kolay oluyor. ben de kanepeye uzanıp ninniye devam ediyorum, uyuyakalıyor.

dediğim gibi, direkt olarak yatağa koymak için belki erkendir. kucağınızda sakinleştirmeyi biraz deneseniz... :26:

birşey daha var. Yusuf Emre'yi uyusun diye siz mi götürüyorsunuz yoksa O mu uyumak istiyor bilemiyorum. Orhan Cemal uykusu geldiği zaman "anne süt nen nen uyku" diye beni uyarır. yani uyumayı kendi ister. o yüzden süreç kolay olmuş olabilir.

dostum ya, hani yemek yediğiniz nezih bir yerler vardı, çocuk bakıcısı filan olan. eşime anlattım: "yaw bey, Babyceren Anteke'de oturuyor ve yemek yedikleri enzih yerde çocuk bakıcısı varmış. bizim gibi ordan oraya koşan ve garsonların ayağıan dolanan çocuklarını zaptetmek için sırayla yemek yemiyorlarmış. o kadar lüküs yere gittik, hiçbirinde bakıcı göremedik. nedendir ki :26:" dedim. "sevgili Chihiro, Ankara'da hiçkimse nezih yere çocuğunu götürmez, nezih yere gidecek kadar çok parası olanların da çocukları olmaz da ondan :51:" dedi :ssz: çocukların oynayacağı ufak bir yer olsa ona da razıyız ama mekanlar masa-sandalye ve ciddi garsonlardan oluşuyor :ssz: çocuk oyun alanı olanlar da şehrin çoook dışında :ssz:
Orhan Cemal sandalyede oturacak kadar sabırlı olana kadar, mecbur sırayla yemek yiyeceğiz anlaşılan :ssz:
yok hayır, zaten sürekli dışarda yemek yiyen tipler değiliz ama madem o kadar para veriyoruz (kişibaşı 30 tl'ye çıkabiliyor) boğazımıza lokmalar dizilmeden yemek de isteriz hani :34:

evet çok şanslıyız:27:aslında heryerde bakıcı yok ama bakıcı olmayan yerde bile iilaki çocuk parkı bulunuyo:51:sanırım 3-4 yerde bakıcı var:51:zaten benimde en sevdigim yerler oralar:51:kişi başı 30 tl veriyosunuz aslında çok degilmi:26:mesela biz 2 çocukla gidiyoruz içkş falan yok tabi, en fazla 60 tl ödüyoruz:51:masada 4 çeşit meze oluyo:27:humus,çigköfte,abugannüç,salata ve süzme:27:onları yedikten sonra et yada tavuk söylüyoruz:27:en sonda künefe:27:agzımın suyu aktı:9:
ekmek sınırsız:9:istedigin kadar ye:)kğnefe onların ikramı oluyo:51:eger çok tıkındıysan künefe istemiyosan meyve veriyolar:51:delimiyim ben zaten evde meyve var:1:patlasam bile künefemi yiyorum:56:
kısmet olursa pazar günü gidecez:55:
dünki gittgim yer öyle bir yer degildi dostum:51:normal döner yedik sadece:51:ama ordada çocuk parkı vardı:27:
aziz dostum eşinizi kandirın bi haftasonu buyrun lütfen çok sevnirim:51:gider birlikte yeriz:51:zaten siz 1 çeşit ancak yersiniz kafanız karışır yoksa:))
gerisini eşimle ben hallederiz:27:

Son düzenleme:
günaydın çok şükür bugün ki nst gayet iyiydi bende çok rahatladım.
chirico meme kesme olayında başarılarınızın devamını diliyorum gayet başarılı görünüyorsunuz.
tatlıcadı insanın evladı tarafından öpülüp sevilmesi kadar güzel bişey yok benimkide uyurken yüzümü okşuyor içimin yağları eriyor o zaman.sizede emzik bırakma çalışmalarında başarılar diliyorum.
baybcim ceren gibi tatlı bi kızın cadı olmak istemesine şaşırdım çakıl bana daha sevimli geldi ama aksesuar yönünden bayağı bi eksik sanırım.diğer çocuğunda değişmemek istemesini anlamadım cadı sanırım çocuklar arasında bayağı bi popiler.bizim zamanımızda bana sorsalar pammuk prenses derdim sanırım.

sonuçlar iyiymiş hadi gözümüz aydın talaycım:nazar:
az zaman kaldı kendine çok dikkat et:emir_bebek:8 aylık oldun dimi:nazar:
hamileyken insan önce saglıklımı diye merak ediyo,sonra cinsiyetini:)sonrada yüzü güzü nasıl kime benziyo diye dimi:)
hayal bile kuramıyosun:)ben 2çocugumda da çok merak etmiştim:18:hayaller kurardım:27:hiçte hayalimdeki gibi olmadılar:27:iyikide olmamışlar:1:hayalimdekilerden daha güzeller:27:
ay nerden nereye geldimyine:)
cerenin cadı olmak istemesine bende şaşırdım ama sebebini bugün ögrendim:)cadının dudagında mor renk ruj varmış:9:sırf ruj sürmek için istiyomuş:)
artık çakıl kıyafeti diktirecem:18:inşallah becerebilirim:18:
banada sorsalar pammık prenses olmayı isterdim:86:

selam:3:nasılsınız hatunlar:3:
bizde ne olsun işte herşey aynı:6:çağlanın parmagı yandı:6:tencereye degirmiş:6:1 saat soğuk suda beklettik çok agladı:6:neyse şimdi uyuyo uyansın gidip krem alacam:6:sagolsun mutlum bir krem tavsiye etti:6:hızır gibisin canım benim:16:

yarım saattir uçak bileti bakıyorum:53:çok pahalıymış yaw:53:istanbula gelecem:52:ama daha çook var:9:dedim erkenden alayım:51:yine pahalı geldi:51:
alacaz mecbur:51:gününü bir kesinleştirsem iyi olacak:51:akşam eşimle bi konuşayım bakayım:51:
bir gün mutlumda kalacam bir gün melegimde:27:başka beni isteyen varsa haber versin günlerimi ayarlıyım:9:
birine söyledim dedim işte gidecem istanbula arkadaşta kalacam bana dedi yaa işte tanımıyosun etmiyosun nasıl kalacan falan filan:33:gözüm kapalı güveniyorum dedim:51:hem eger onlar bana güvenip evlerini açıyosa ve onlar içinde ben yabancı biriyim sonuçta ve evlerine davet ediyolar:32:onlar bana güveniyoda benmi onlara güvenmiycem:47:
ya işte dişardan birine söyleyince çok tuhaf geliyo:51:
kimseye söylemiycem gari:27:
kaçıp gelecem:9:
valla çogunuz kız kardeşim gibi oldunuz:43:içimizi dışımızı biliyoruz:43:
iyiki varsınız:nazar::kkk::46:

baybicim bu hamileliğimde ev taşıma,tayin falan birde sürekli peşimde minik bi adam pek hamileliğimi yaşayamadım her anlamda ama çok şükür sıkıntısız bi hamilelik geçirdim.ama bi gün rüyamda ultrasona giriyorum 2-3 yaşında sarışın yuvarlak yüzlü gamzeli bi çocuk ben inanmıyorum birdaha ultrason istiyorum ikincisindede aynı çıkıyor.ama içime abisine benzeyecek gibi geliyor inş. onun gibi sıkıntısız bi bebek olur oğluşum beni üzmemişti.
kostümü diktireceksin iyi bi terzi bulursun böyle şeyler güzelde bi kostüm için dünyanın parasını veriyorsun bidahada giymiyorlar.artık çağlada giyer .
ömerin kaderi abisinin giydiklerini giymek olacağı için.

baybicim bu hamileliğimde ev taşıma,tayin falan birde sürekli peşimde minik bi adam pek hamileliğimi yaşayamadım her anlamda ama çok şükür sıkıntısız bi hamilelik geçirdim.ama bi gün rüyamda ultrasona giriyorum 2-3 yaşında sarışın yuvarlak yüzlü gamzeli bi çocuk ben inanmıyorum birdaha ultrason istiyorum ikincisindede aynı çıkıyor.ama içime abisine benzeyecek gibi geliyor inş. onun gibi sıkıntısız bi bebek olur oğluşum beni üzmemişti.
kostümü diktireceksin iyi bi terzi bulursun böyle şeyler güzelde bi kostüm için dünyanın parasını veriyorsun bidahada giymiyorlar.artık çağlada giyer .
ömerin kaderi abisinin giydiklerini giymek olacağı için.

haklısın senin için yorucu bir hamilelik oldu,
rüyanda hayırlara çıksın inşallah:)belki sarışın olur:34:
bak ceren esmer çağla sarışın:32:inan ben çağlaya hamileyken kapkara bir kızım olacak diyodum:)doğdu gözleri maviçok şaşırdım degişir dedim degişmedi:32:benim ailemda mavi gözlü dayım var,dedem var ama ben kara bir kızım çok şaşırdım:27:
eşim desen o da esmer:32:işte kaynım sarışın mavi gözlü dedik ona çekti heralde:))
yoksa hastanedemi karıştı bilemiyorum:9:
neyseki kan gruplarımız uyuyo çağlayla:9:
bide herkes diyo ne sana ne babasına benzemiyo diye herkese hesap vermek zorunda kalıyorum:1:diyorum amcası sarışın ondan:1:
sarı doğursan suç,kara doğursam suç:9:
saglıklı olsunda farketmez:nazar:
çağlada ablasının eskilerini giyiyo na yapsın:6:genelde cerene alıyorum çünkü hem okula gidiyo hemde ona küçülen çağlaya kalıyo:6:
çağlaya yeni bişey aldıgımda boşa gidiyo gibi oluyo:)çünkü küçülenlerini hemen başkasına veriyorum:6:
sizdede öyle olacak sanırım:26:

haklısın senin için yorucu bir hamilelik oldu,
rüyanda hayırlara çıksın inşallah:)belki sarışın olur:34:
bak ceren esmer çağla sarışın:32:inan ben çağlaya hamileyken kapkara bir kızım olacak diyodum:)doğdu gözleri maviçok şaşırdım degişir dedim degişmedi:32:benim ailemda mavi gözlü dayım var,dedem var ama ben kara bir kızım çok şaşırdım:27:
eşim desen o da esmer:32:işte kaynım sarışın mavi gözlü dedik ona çekti heralde:))
yoksa hastanedemi karıştı bilemiyorum:9:
neyseki kan gruplarımız uyuyo çağlayla:9:
bide herkes diyo ne sana ne babasına benzemiyo diye herkese hesap vermek zorunda kalıyorum:1:diyorum amcası sarışın ondan:1:
sarı doğursan suç,kara doğursam suç:9:
saglıklı olsunda farketmez:nazar:
çağlada ablasının eskilerini giyiyo na yapsın:6:genelde cerene alıyorum çünkü hem okula gidiyo hemde ona küçülen çağlaya kalıyo:6:
çağlaya yeni bişey aldıgımda boşa gidiyo gibi oluyo:)çünkü küçülenlerini hemen başkasına veriyorum:6:
sizdede öyle olacak sanırım:26:
benim anne ve baba tarafım sarışın ve mavi gözlü çoktur.Örnek:annem yeşil,2 teyzem ve 2 dayım mavi 1 dayım ela 1 halam mavi 2 dedemde sarışın ve mavi gözlüdür bende bu istatistiklere dayanarak musab bilali sarışın ve renkli gözlü olur dedim ama aynı ben kara böcüğüm büyüdükçe açılıyor o yüzden
eşim kendine benziyeceğini hissediyormuş kendisi beyaz tenlidir kayınvaldemin gözleride ela aslında çok isterim ela olmasını ama benim içime ömerimin abisine benzeyeceğini söylüyor.şurda 1 ay kaldı Allahın izniyle hayırlarla aramıza gelir inş.

selam:3:nasılsınız hatunlar:3:
bizde ne olsun işte herşey aynı:6:çağlanın parmagı yandı:6:tencereye degirmiş:6:1 saat soğuk suda beklettik çok agladı:6:neyse şimdi uyuyo uyansın gidip krem alacam:6:sagolsun mutlum bir krem tavsiye etti:6:hızır gibisin canım benim:16:

yarım saattir uçak bileti bakıyorum:53:çok pahalıymış yaw:53:istanbula gelecem:52:ama daha çook var:9:dedim erkenden alayım:51:yine pahalı geldi:51:
alacaz mecbur:51:gününü bir kesinleştirsem iyi olacak:51:akşam eşimle bi konuşayım bakayım:51:
bir gün mutlumda kalacam bir gün melegimde:27:başka beni isteyen varsa haber versin günlerimi ayarlıyım:9:
birine söyledim dedim işte gidecem istanbula arkadaşta kalacam bana dedi yaa işte tanımıyosun etmiyosun nasıl kalacan falan filan:33:gözüm kapalı güveniyorum dedim:51:hem eger onlar bana güvenip evlerini açıyosa ve onlar içinde ben yabancı biriyim sonuçta ve evlerine davet ediyolar:32:onlar bana güveniyoda benmi onlara güvenmiycem:47:
ya işte dişardan birine söyleyince çok tuhaf geliyo:51:
kimseye söylemiycem gari:27:
kaçıp gelecem:9:
valla çogunuz kız kardeşim gibi oldunuz:43:içimizi dışımızı biliyoruz:43:
iyiki varsınız:nazar::kkk::46:

Sende iyiki varsın gı ;)) ben valla sana güvenip güvenmeme konusu hiç aklıma gelmedi .. Bu yüzden hiç endişen yok ..seninde olmasın baby cim :38:
Ist için iki gün az CNm o kadar uçak biletine para verecen bari değsin .. Çağlanın bileti benden haberin olsun ;))

Son düzenleme:
İyi akşamlar arkidişlerim
Bu gün gün boyu dışarıdaydık bu çocuklar bu kadar enerjiyi nerden buluyo şaşıyorum tarık buğra bu gün ayrı bi patlama yaşadı hiç poposunun üzerine oturmadı:53:
Eve gelir gelmezde yıkadım ve yatırdım:16:
Bu gün emzikli bi kız gördü panter gibi atladı emziği görünce:1:hayır oğlum emzik pis dedim öğkk öğkk yapıp durdu sıkıntı çıkarmadı kuzum
Ayaklarım çok ağrıdı duş alıp yatağıma çekilsem mışıl mışıl uyusam:21:

Talaycım; sancın çıkmamış çok sevindim göbüşünd iyice büyüsün öyle doğsun kuzucuk:16:çok şanslısın bi kaç sene sonra yanağını okşayan 2 meleğin olucak:48:

Edack;ben tarık buğrayı rahatsızlıkları dışında ayağımda hiç sallamadım..yatağına bırakırım kendisi uyur bazen gel seni ayağımda sallayim diyorum uyuması daha uzun sürüyo:)
Turuncu bi kitap önermişti kayrayı o şekilde alıştırmıştı hatırladığım kadarıyla..
Bir de uykuya dalma süresi uzun sürüyomuş acaba gün içinde enerjisini yeteri kadar boşaltamıyo mu?ya da öğlen uykusu mu uzun sürüyo?öğlen uykusuna kısa süreli yatırsan akşam belki uykuya yenik düşer ve kendisi uyur

Beybim; ceren çakıl olucakmış çok severdim o çizgi filmi:)eminim çok sevimli olucak:16:kız onu niye terziye diktiriyosun kumaşı al alt kısımlarını üçgen kes kenarından dik işte:1:
Yarın gelen telefonuda beğenmezsen adam seni dükkana almaz artık:27:
Çağlamada geçmiş olsun öperim minik elini:54:

bizimki anneannesi hariç kimseye ayakta sallatmıyor o yüzden ayağımda sallamıyorum ama belki direkt olarak yatağa yalnız yatmak da hoşlarına gitmiyordur. bizim oğlan da direkt yatağına koyunca ağlıyor. o yüzden uyutacağım zaman, yerde bağdaş kurup kucağımda tutuyorum. 5-10 dakika biraz ninni söyleyip sakinleştiriyorum. yavaş yavaş sakinleşince zaten kendi kendine yatağına gidiyor. yerde uyuduğu için kucağımdan yatağıan gitmesi kolay oluyor. ben de kanepeye uzanıp ninniye devam ediyorum, uyuyakalıyor.

dediğim gibi, direkt olarak yatağa koymak için belki erkendir. kucağınızda sakinleştirmeyi biraz deneseniz... :26:

birşey daha var. Yusuf Emre'yi uyusun diye siz mi götürüyorsunuz yoksa O mu uyumak istiyor bilemiyorum. Orhan Cemal uykusu geldiği zaman "anne süt nen nen uyku" diye beni uyarır. yani uyumayı kendi ister. o yüzden süreç kolay olmuş olabilir.
Aslında bebekken alıştırmalıydım ama çok gazlı olduğu için sallanmaya alıştı bizim ki Orhan Cemal'e maşallah ne güzel sizi yormadan uyuyormuş, yusuf öğle uykusunda uykum geldi annecim der ama gece ne zaman sorsan yok uykum gelmedi diyor ben de genelde 21:30 - 22:00 gibi uyutuyorum bu gece ışığı söndürmedim hiç saç istemeden hemen uyudu ayakta garip bir çocuk bir günü diğerine uymuyor :)
İyi akşamlar arkidişlerim
Bu gün gün boyu dışarıdaydık bu çocuklar bu kadar enerjiyi nerden buluyo şaşıyorum tarık buğra bu gün ayrı bi patlama yaşadı hiç poposunun üzerine oturmadı:53:
Eve gelir gelmezde yıkadım ve yatırdım:16:
Bu gün emzikli bi kız gördü panter gibi atladı emziği görünce:1:hayır oğlum emzik pis dedim öğkk öğkk yapıp durdu sıkıntı çıkarmadı kuzum
Ayaklarım çok ağrıdı duş alıp yatağıma çekilsem mışıl mışıl uyusam:21:

Talaycım; sancın çıkmamış çok sevindim göbüşünd iyice büyüsün öyle doğsun kuzucuk:16:çok şanslısın bi kaç sene sonra yanağını okşayan 2 meleğin olucak:48:

Edack;ben tarık buğrayı rahatsızlıkları dışında ayağımda hiç sallamadım..yatağına bırakırım kendisi uyur bazen gel seni ayağımda sallayim diyorum uyuması daha uzun sürüyo:)
Turuncu bi kitap önermişti kayrayı o şekilde alıştırmıştı hatırladığım kadarıyla..
Bir de uykuya dalma süresi uzun sürüyomuş acaba gün içinde enerjisini yeteri kadar boşaltamıyo mu?ya da öğlen uykusu mu uzun sürüyo?öğlen uykusuna kısa süreli yatırsan akşam belki uykuya yenik düşer ve kendisi uyur

Beybim; ceren çakıl olucakmış çok severdim o çizgi filmi:)eminim çok sevimli olucak:16:kız onu niye terziye diktiriyosun kumaşı al alt kısımlarını üçgen kes kenarından dik işte:1:
Yarın gelen telefonuda beğenmezsen adam seni dükkana almaz artık:27:
Çağlamada geçmiş olsun öperim minik elini:54:

Canım nasılsın kitabın ismini acilen öğrenmem lazım gerçekten ihtiyacım var bugün rahat uyudu çünkü ışığı açık bırakıp uyuttum gece uykusu olduğunu anlamadı sanırım :) ama yinede sallayarak uyudu :( öğle genelde bir buçuk iki saat falan uyuyor çok mu acaba bilemedim ki? önerilerin için tesekkür ederiz canım kitabın adını dört gözle bekliyoruz :):)

Aslında bebekken alıştırmalıydım ama çok gazlı olduğu için sallanmaya alıştı bizim ki Orhan Cemal'e maşallah ne güzel sizi yormadan uyuyormuş, yusuf öğle uykusunda uykum geldi annecim der ama gece ne zaman sorsan yok uykum gelmedi diyor ben de genelde 21:30 - 22:00 gibi uyutuyorum bu gece ışığı söndürmedim hiç saç istemeden hemen uyudu ayakta garip bir çocuk bir günü diğerine uymuyor :)

Canım nasılsın kitabın ismini acilen öğrenmem lazım gerçekten ihtiyacım var bugün rahat uyudu çünkü ışığı açık bırakıp uyuttum gece uykusu olduğunu anlamadı sanırım :) ama yinede sallayarak uyudu :( öğle genelde bir buçuk iki saat falan uyuyor çok mu acaba bilemedim ki? önerilerin için tesekkür ederiz canım kitabın adını dört gözle bekliyoruz :):)

Canım benimde mesajı yazdıktan sonra aklıma takıldı neydi diye kim west yöntemiydi hatırladım:)
Kitabın adıda iyi uykular tatlı rüyalar el kitabı..
İstersen bi uykusuz annele klübüne göz at
Bir de slingomom.com a bak uyku eğitim yöntemleri var belki içlerinden biri işinize yarar:54:
Tarık buğra öğlen uykusunda 3 saat uyuyodu ben onu emziği bıraktırmaya karar vermeden 1 saate düşürdüm hem gün ışığından daha fazla faydalanalım dedim hemde akşam iyice uykusu gelsin emziksiz uyusun diye:)1 saatlik öğlen uykusu bizim için çok iyi oldu

Canım benimde mesajı yazdıktan sonra aklıma takıldı neydi diye kim west yöntemiydi hatırladım:)
Kitabın adıda iyi uykular tatlı rüyalar el kitabı..
İstersen bi uykusuz annele klübüne göz at
Bir de slingomom.com a bak uyku eğitim yöntemleri var belki içlerinden biri işinize yarar:54:
Tarık buğra öğlen uykusunda 3 saat uyuyodu ben onu emziği bıraktırmaya karar vermeden 1 saate düşürdüm hem gün ışığından daha fazla faydalanalım dedim hemde akşam iyice uykusu gelsin emziksiz uyusun diye:)1 saatlik öğlen uykusu bizim için çok iyi oldu

Çok teşekkür ederiz canım bu kitabı ve siteleri inceleyip bi düzen oluşturmalıyım o süreçte öğle uykularını kısaltmak iyi olacaktır eminim, aslında uyku danışmanı varmış irtibata geçtim ama bir hafta yada iki haftaydı sanırım bir paketten 600 tl ücret alınıyormuş açıkçası fazla geldi :( en son çare o olur artık, tekrar teşekkür ederim canım.

Back
X