2012 Mayıs Annelerinin Kilo Topiki.

16 haftamı bitirmek üzereyken 1 kilo aldığımı gördüm.E artık olsun o kadar

Selam. Ben de 13+3 üm bugün itibari ile. 55 kilo ile başlamıştım ama bulantılardan kilo verdim 53.5 tayım şimdi. İkiz olduğu için bulantının fazla olması normal dedi doktor. Hayırlısı bakalım :)

52 başladım 15 haftalık olduk 3 kilo almışım. dr.um çok almışsın 5.aydan sonra ne yapcan sen dedi. KORKUYORUMM

ben bugün itibariyle 16+4 üm ve 16. haftada ilk birinci kilomu aldım galibaaa.....yani 68.5 ken 69.5 oldum gelba

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben 50 kiloyla hamile kaldım şuan 47 kiloyum 15 haftalık hamileyim daha hiç kilo almadım askine verdim kimse hamile olduğuma bile inanmıyor ama çok şükür bebeğim iyi Rabbim hepimizin evladını korusun

18+5'teyim ve 61,5 kiloyum
60la başlamıştım ilk 3 ayda 57'ye düştüm ama 16.haftadan sonra toparlanarak 61,5'a çıktım çok şükür =)

16+6 haftalığım
55,5 kg ile başladım, şimdi 59,5 kg'dayım. Toplamda 4 kg aldım (
İştahım felaket açıldı, yemek yesemde hep açım
Hedefim toplamda 13 kg, bakalım başarabilecek miyim ?

17+1 günlük hamileyim 55 ile başladım
iştahım hiç kapanmadı hatta fazlasıyla yiyorum
şimdi 61 kiloyum biraz fazla aldım ama napiyim,
bebeğim sağlıklı olsunda sonra veririm inşallah

Bende çok yiyen ama hiç doymayan gruptanım sanırım. 5,5 kilo aldım 16 haftada Boyum uzun olduğu için diğer kısımlarda göstermiyorum ama göbeğim 5 aylık gibi:)

Kıslar yaa bir insan bir ayda 3 kilo alır mı? Ya doktordaki tartı yanlıştı ya da ben iyice abarttım...
Toplamda 4 kilo aldım...Kilo almayım diye tatlı pekde yemiyorum oysa..Acaba sabahları yediğim tostlar mı kilo aldırıyor...Ne olacak 9 aya kadar merak ediyorumm kendimi

bende kendi kendime kızıyordum,16 haftada 5 kilo aldım diye,hatta 6 da olabilir,değişiyor çünkü,neyse ki yalnız değilmişim,başka bir topikte benimle aynı haftada olupta kilo almadıklarını yazanlar var,okuyunca moralim bozulmuştu,şimdi daha iyiyim:)...

Bu aşureler beni yaktı,18 hafta doldu ,ben 5 buçuk kilo aldım.neyse bari aşure çok faydalıymış benim minişlerin ihtiyacı olan herşey varmış icinde.

kızlar bende 15+6 günlüğüm hamile kaldığımda 67 kiloydum suan 70 oldum cokmu almısım yaaa karnım aşırı cıktı :18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…