2012 Mayıs Annelerinin Kilo Topiki.

19. haftamız bitti 5,5 kilo aldım bence cok değil aldıgımız kilolar ama asıl kilolar bundan sonra gelecek her ay 3 kılo alırız

Kızlar ben de 19 haftalık oldum artık ve kendi tartıma göre 3 kilo almış görünüyorum.Yanlız 2 kilosunu son 1 ayda birden aldım.
Fazla kilolu hamile kaldığım için çok korkuyorum kilo almaktan.
Hele geçen eltim eşimle konuşurken beni soruyor kilo aldımı diye.Eşimde şimdilik 1 kilo aldı dedi.
Elti hanımda yanında 0 mı var yoksa o 1 rakamının diyince tepemin tası attı resmen.
Kendisi 20 kilo alarak doğuma girdi diye herkesi öyle olacak zannediyor herhalde !

Şaşırdım ya hiç mi kilolu olup hamile kalan kimse yok. Ben 18 haftalığım hiç kilo almadım kendimden veriyorum. Dr. herşey normal dedi..

21. haftaya girmiş bulunuyoruz ve ben 74,5 oldum toplamda 6,5 kilo almışım ama cokta kilolu hissetmıyorum kendimi dr ne der acaba bu işe

Bende 21.haftaya girmiş bulunmaktayım ve toplamda 3 kilo ile devam ediyoruz bakalım.

herkese ıyı aksamlar kızlar bende 19. haftama gırmek uzereyım hamıle kaldıgımda 73 kıloydum 4 ay boyunca bulantı ve kusmamdan dolayı 71 kıloya dusmustum ama suan 75 kılo olmusum cok hızlı kılo almaya basladım bırden bıre off doguma kadar ne olurum bılemıyorum

bende 57 kilo ile hamile kaldım
18 haftalık olduk şimdide 59 kiloyum

slm kızlar bende bugün itibariyle 17+1 günlüğüm ve 67 kiloydum hamile oldugumu ögrendigimde bugün saglıkta 72 kilo oldugumu ögremdim ben cok hızlı kilo almaya basladım bu gidisle doguma kadar 100 kilo olurum heralde cok korkuyorum bu gidişe nasıl dur diycem ben :18::18::18::18:

Ben 68 kiloyla hamile kaldım 18. Haftadayım 69.1 kilo oldum.geçn hamileliğimde de çok kilo almamıştım umarım yine almam ama sanmıyorum bunda alıcak gbyim

Ben de 55 kilo ile başladım. 19. haftaya girdim. Bebişler ikiz olduğundan bayağı mide bulantısı yaşadım. Sanırım ondan kilo almadım hatta 54.5 tayım şuan. Ama çok şükür bebişlerimin ikisi de 200 gr :)) herşey yolunda :)

Son düzenleme:

slm canlarım bende mayıs annesi olucam insalah ben im 20 haftamda bebeğin kilosu 380 gramdı bende 65 le basladım suan 24 haftalığım cok şükür kilomun normal olduğunu söyledi doktorum

ben de 20+4 günlük hamileyim 55 ile başladım
çok iştahım açıldı çok yedim
boyum 1.64 şimdi 63 kiloyum 8 kilo aldım..

bende 6 kılo aldım az kılo alanlar nasıl beslenıyor kı

ben hemşireyim yoğun çalışıyorum o yüzden çok az yürüyüş yapmama rağmen hareketli olduğum için almadım sanırım.bide aşırı şekilde meyve canım istiyor. meyve çok yiyorum kahvaltı, öğlen ve akşam 1 dilim ekmek yiyorum.süt hergün içmesemde yatmadan önce içmeye çelışıyorum ılık olarak. abur cubur da yerim ben ama az yiyorum.herşeyden tadımlık yani:) bide çok kasmıyorum aman dikkat edeyim diye canım ne isterse azar azar yiyorum.

68 le başladım.19 haftadayım.69.5 oldum.sanırım fena değil ama biraz daha yavaş olsa ii olur:))

bende 6 kılo aldım az kılo alanlar nasıl beslenıyor kı

Valla canım ben bol bol meyve yiyorum. Sebze ve et yemeği her gün yemeye çalışıyorum. Ama ekmek çok fazla tüketmiyorum. Süt içemiyorum ama yoğurt ve peyniri her gün yiyorum. Zaten kilo almayışıma en büyük etki de ilk zamanlarda yaşadığım mide bulantıları ve çok fazla ekmek yemiyor olmam diye düşünüyorum. Bebişlerimin kilolarının da gayet iyi olduğunu söyledi doktor. Onlar iyi oldğu sürece benim kilo almamam süper oluyor tabii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…