2012 Mayıs Annelerinin Kilo Topiki.

canım ama benim zaten başlangıç kilom fazla o yüzden yavaş olmalı hem 2 hamilelik üstüste olmuş olacak dikkat etmeliyim(

Valla benimde başlangıç kilom çoook çokkk fazlaydı.
Ben de çok dikkat etmeye çalışıyorum ama nasıl kilo alıyorum anlamıyorum ki :44:
Boyum 155 ve başlangıç kilom doktorun tartısına göre 68 kendi tartıma göre 66 di.
En son 12 gün önce doktordaki tartıya göre 71 kilo çıktım.
Bugün evimdeki tartıda ise 73 çıktım.
Doktorun tartısına göre 3 kilo almıştım,kendi tartıma göre 7 kilo almış görünüyorum.İşin garip yani doktordaki tartı eski usul basküllerden,benim evdeki tartı ise dijital olanlardan.
Kafam karıştı iyice

52 ıle hamıle kaldım suan 56 kıloyum gene 70 le doguracam galıba

kızlar bende 20+6 yım bugün ve 53 oldum 52 kg ile hamile kalmıştım. yani 5 ayda 1 kg bence gayet iyi bebiş de geçen hafta 300 gr dı o da iii yani haftasına göre değil mi?

23+2 yiz bu gün 68 kilo ile başladıgımız yolculugumuza 76,800 le devam ediyoruz
6 ayda 9 kilo almış olacam sanırım biraz fazla evet ama ben kendimden daha cok korkuyordum
kalan 3,5 ayda 9 kilo alsam şükrederim allah saglık sıhhat versin bize ve bebişlerimize
bir arkadasım 5 gün önce dogum yaptı 85 le girdi 2 gün sonra 75 dim dedi 10 kg gitmiş hemen normal dogumla süper vallahidarısı başımıza

Kızlar 23+2 itibari ile 5 kilo almış bulunmaktayım.
En son 3 hafta önce doktora gittiğimde 71 kiloydum.
Bugün gittiğimde ise 73 kilo çıktım.
3 haftada 2 kilo aldığımı düşününce gözüm fena korkmaya başladı.
Allah sonumu hayır etsin

ben 22+2 de toplam 7 kilo aldim 66 ile basladim su an 73 kiloyum istahimda fena acildi,80 olmadan dogursam bari

ben 56 kusurle hamile kaldim simdi 24 haftaligim 61 kusurum yani 24 haftada 5 kilo almisim

ama normalde 59 kiloyu geciyordum ramazanda gun boyunca hicbirsey yemeden aksama kadar kosturdum 3,4 kilo ramazanda verdim kadir gecesi de hamile oldugumu ogrendim yani hamile kalmasaydim da ramazan bitip normal yeme duzenime gecince zaten 2,3 kilo otomatikman alicaktim.

kızlar bende kayda değer bi kilo artışı olmadığı halde kocaman bi göbek oldu analamadım gitti

ben de 22+4 deyim... 53 ile başladım 59'um şu anda... biraz fazlayım galiba size göre

bende 59 ile hamile kaldım şimdi 23. haftamdayım 6 kilo aldım...normal mi bilmiyorum ama ilk 3 ay hiç kilo almadım sonra bi anda aldım bu kiloları...

bende 70 le hamile kaldım 3 ay içinde 10 kilo verdim şimdi 22+6 yız 78 kiloyum

kızlar 60 kilo ile başlamıştım 67 kiloya çıktım ve son1,5 kiloyu 2 haftada aldım :S
önceden daha sakin alıyordum şimdi bu hızlı artış gözümü korkuttu

doğum kursundaki diyetisyen normal dedi gerçi. kilo alıyorum diye ekmeği fln kesme tam buğday/çavdarlı/tahıllı ekmeklerden ye bunlar da vücut için çok gerekli dedi.
hatta günde en az 3-4 dilim ekmek yememiz lazımmış

bilginize

55 le başladım 65 oldum
24 hafta bitiyor ve 10 kilo
çok fazla çoooook

ben yazmaya utanıyorum( 22 haftada 10 kilo aldım.59,5tan 69,5 oldum.son 2 haftada 2 kilo aldım.nolcak böyle bilmiyorum(( bu gidişle 20 yi kesin geçerim...

68 le hamile kaldım.23. haftayım.sabahları tartılıyorum gaz durumuuma göre 71 ya da 73 çıkıyom.tahminen3-5 kilo arası aldım

evet bugun itibariyle 6 ayda 10 kilo almis bulunuyorum kendimi tebrik ediyorum nasil becerdiysem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…