merhaba ne güzel bir topik kurulmuş böyle :) allah nasip ederse benim de 26 mayıs . İnş tüm hazırlıklar allah içimize sindirsin. Bende çamaşır makinemi Bosch tan aldım. İyi bir makine tavsiye ederim.
benide ekleyebilirmisiniz acaba 5 mayıs nikhım.hanımlar merhabaMayıs 2012 de evlenecekler toplanalım buraya, neler aldık, neler alacağız, sıkıntıları, sorunları paylaşalım...hepinizi bekliyorum
1. Neenone ___ 12 mayıs
2. Mavigul86 ___ 20 mayıs
3. Hayatımm ___ 19 mayıs
4. Cakil tasi_ ___ 12 mayıs
5. Skalonga45 ___ 19 mayıs
6. Esra192 ___ 20 mayıs
7. Tatlikedi ___ ???
8. Tritonissa___ 18 mayıs
9. Baby_boo___ 26 mayıs
10. Dejavu35___ 26 mayıs
Tuttuğumuz evin 2 banyosu var ve ikisinde de duşakabin yoktu. Söyledim yaptırıcam dedi fazlaca mırın kırın ederek. Şimdi bir de mutfak kapaklarını da yaptır diyemedim tabi.Umarım benim ev sahibi de sesini çıkarmaz kapaklar için. Aslında parkeler de hiç iyi değil ama masraf çokken ve nişanlım mutfak dolapları için bile zor tamam demişken tekrar masraf çıkarmayayım dedim. Artık bir şekilde kapatırım kilimle falan. Yarın bahçeşehir pazarına gidicem çok güzel masa örtüleri varmış. Pazartesi de ikeaya gidip plastikleri ve saklama kaplarını alıcam. Nisan başında mobilya siparişlerini verdik mi geriye bir şey kalmıyo inşallah.
sıfır bina bulduysanız ne mutlu size, dün bir arkadaşımda yeni evlenecek nisanda, onun evide sıfır, hakikaten pek bir masrafı olmuyor.sizinde öyle olmuştur muhtemelen, biz şimdi badanada yapacağız daha, ama evimide sevdim eşyalar girince içeri dahada güzelleşecek inş.halıyı halı fuarından almış uygun fiyata olmuş, toplam 3000-5000 arasında alacağınız modellere göre değişir hepsi dahil, olmadı taksit yaptırırsınız biz öyle düşünüyoruz bakalım daha o işlere başlamadık, nisan çok daha hızlı geçecek, bir yandan iştede yoğunum bir yandan 2 yakın arkadaşlarımız bizden önce evleniyor allah hepimizin yardımcısı olsun.merhaba arkadaşlar bende uzunca bi dönemin arkasından yazıyorum çünkü çok yoğunum :S
benim perdelerle halılar kaldı birde mutfak masam diğerlerini çok şükür hallettik beyaz eşyalarımı aldım bosh tan evimin çok şükür tadilatlı bi işi yok sıfır ilk ben giricem elektriği suyu bağlandı beyaz eşyalar takılınca doğal gazı bağlanıcak mobilyalarımın hepsi tamam yarın perde bakıcaz ama perde çok masraflı bişi arkadaşlar halı nası acaba alan varmı :s
sıfır bina bulduysanız ne mutlu size, dün bir arkadaşımda yeni evlenecek nisanda, onun evide sıfır, hakikaten pek bir masrafı olmuyor.sizinde öyle olmuştur muhtemelen, biz şimdi badanada yapacağız daha, ama evimide sevdim eşyalar girince içeri dahada güzelleşecek inş.halıyı halı fuarından almış uygun fiyata olmuş, toplam 3000-5000 arasında alacağınız modellere göre değişir hepsi dahil, olmadı taksit yaptırırsınız biz öyle düşünüyoruz bakalım daha o işlere başlamadık, nisan çok daha hızlı geçecek, bir yandan iştede yoğunum bir yandan 2 yakın arkadaşlarımız bizden önce evleniyor allah hepimizin yardımcısı olsun.
tabiki en önemli şey iyi geçinebilmek...yoksa istediğin kadar evin, eşyaların güzel olsun içerisinde huzur ve mutluluk olmadıktan sonra ne işe yarar...birde evi kendine göre döşeyip süsledikten sonra her ev güzelleşir ben buna inanıyorum.bende başka şehirde çalıştığım ve oradada kira verdiğim için ve devamlı gel git yol param olduğu için bu evi tutmak durumunda kaldık, ama ben seviyorum evimi ilk defa bu kadar içim ısındı...birde herşey dört dörtlük olmayıversin, allah kendi evimizi almayı nasib etsin o güzel olsun huzur ve dirlik olsun...bizde bazı şeyleri borçsuz yapmaya çalıştık,nişanlım ve benim birikmişler vardı, ama yinede taksit yaptığımız yerler olacak.bu arada benden 1 gün sonra evleneceksin galiba :)perde ve halı çok pahalı ya allah hepimizin yardımcısı olsun biz hepsini peşin alıyoruz borçsuz evlenmeyi planlıyoruz umarım öyle olur
evet sıfır ev olduğu için fazla masrafı yok sadece ocak için mermer kestiricez o kadar
aslında eşyalar filan önemli değil önemli olan güzel geçim ama insan heves ediyor Allah geçim versin hepimize
Benim nikah d 5 mayıs:)
neone benim nikah tarihim öne alındı 12 mayısa..rica etsem listeye o şekilde tekrar ekler misin?bu arada hayırlı olsun evi tutmuşsunuz..biz de tuttuk çok şükür çok rahatladım anlatamam...
Valla bizde yeri çok iyi diye tuttuğumuz evde herşey iyi güzel hoş ama parkeleri çok eskimiş benimde ona canım sıkıldı, ev sahibine bizde söyledik değiştirebilirmisiniz diye şuan durumum müsait değil dedi, ama duşa kabin yapacak neyseki...bizde ayın 1inde depozito vermeye gidicez, o gün kabul ederse, kiradan düşerse en azından salonla yatak odasına parke yaptırmayı düşünüyoruz bizde.diğer 2 odayı çok kullanmayacağız zaten önemli değil...ama yeni evli olucağımız için haliyle üzülüyoruz...inş.ileride kendi evlerimiz olsunda kızlar içini dilediğimiz gibi yaptırabilelim.
sıfır bina bulduysanız ne mutlu size, dün bir arkadaşımda yeni evlenecek nisanda, onun evide sıfır, hakikaten pek bir masrafı olmuyor.sizinde öyle olmuştur muhtemelen, biz şimdi badanada yapacağız daha, ama evimide sevdim eşyalar girince içeri dahada güzelleşecek inş.halıyı halı fuarından almış uygun fiyata olmuş, toplam 3000-5000 arasında alacağınız modellere göre değişir hepsi dahil, olmadı taksit yaptırırsınız biz öyle düşünüyoruz bakalım daha o işlere başlamadık, nisan çok daha hızlı geçecek, bir yandan iştede yoğunum bir yandan 2 yakın arkadaşlarımız bizden önce evleniyor allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ya ben teklif edemiyorum bile kiradan düşmeyi. Dolap kapakları da pahalıymış ondan vazgeçtim, koçtaşta yapıştırmalar varmış onlardan alıp mavi kısımlara yapıştırıcam. Offf güzel güzel eşyalar alıyorum mutfak için ama kötü mutfakta belli olmaz hiç biri. Parkeden geçtim yani...
Bizim de düğünden 1 ay sonra 2 çok yakın arkadaşı evleniyo ve taa Erzincan' a gidicez. Hem uçak masrafı hem altın.. Yandık yani :) Halılar o kadar pahalı mı? Daha uyguna bulurum umarım.
Neden hiç ummadığın gibi oldu tatlım ev, bazen denk gelemeyebiliyor değilmi, ne yapalım canımız sağolsun...bizde kadına teklif edeceğiz ama kabul edeceğini sanmıyorum çünkü, 2 oda bile en az 700-800 tutar parkesi...aynı şekilde benimde mutfak kapakları mavi ve krem allahtan krem yerleride var çok koyu durmuyor birde boydan boya açık mavi seramik döşeli o yüzden çok sırıtmıyor, perdelerinle ve halınla mutfağı güzelleştirebilirsin bence değişik renkler katarak çok güzel olabilir...ben dün netten biraz araştırma yaptım, çok güzel perdeler var uyumlu olabilecek öyle yapacağım sıkma canını sende eminim eşyalar girince eve çok çok daha güzel olacaktırdiğer hazırlıklar nasıl gidiyor
yok canım halılar o kadar pahalıda olmayabilir alacağın markaya ve modele boyuta göre de değişiklik gösterir. birde ben birkaç kişiden duyduğum fiyatları yazzdım sadece. bende 2 odaya halı almayacağım mesela birini annem birini kayınvalidem verecek, gerisini kendimiz alacağız. 2000e en fazla çıkabilirsek işin içinden iyi olur bakalım..
kızlar bende yeni gelişmelerle geldim.evimizi tuttuk mobilya ve beyaz eşyayıda aldık çok mutluyum yaa
perde ve halı çok pahalı ya allah hepimizin yardımcısı olsun biz hepsini peşin alıyoruz borçsuz evlenmeyi planlıyoruz umarım öyle olur
evet sıfır ev olduğu için fazla masrafı yok sadece ocak için mermer kestiricez o kadar
aslında eşyalar filan önemli değil önemli olan güzel geçim ama insan heves ediyor Allah geçim versin hepimize
kızlar bende yeni gelişmelerle geldim.evimizi tuttuk mobilya ve beyaz eşyayıda aldık çok mutluyum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?