- Konu Sahibi burcinCgrfy
-
doğuma çok az kaldı arkadaşlar burada hazirana kadar beraber ilerleyelim bence birbirimize daha faydalı oluruz..
Bu yıl kız yılı sanırım :) Arkadaşlar bende mayıs sonu anne olacağım inşllh.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
beklenen tarih 8 haziran ama mayıs sonu da gelebilir tosunum:)
bu arada kızlar siz hastaneden çıkarken bebeğimi içinde taşımak için bu oto koltuğundan mı alsam?
bence oto koltuğu daha kullanışlı olur. biz yeğenime almıştık oto koltuğu hem arabda hemde evde çok rahat kullandık.. zor durumda kalırsan sallanabiliyor bilebeklenen tarih 8 haziran ama mayıs sonu da gelebilir tosunum:)
bu arada kızlar siz hastaneden çıkarken bebeğimi içinde taşımak için bu oto koltuğundan mı alsam?
geldim canım uzun zamandır rastlayamamıştım sana nasılsın nasıl gidiyor kac kg aldın umarım her şey yolundadır bulantılardan çok çektik ikimiz de .. cinsiyet kız benimki senin bebiş ne peki Allah sağlıkla kucağımıza bir avazda almayı nasip etsin inşallah :)))
Bu yıl kız yılı sanırım :) Arkadaşlar bende mayıs sonu anne olacağım inşllh.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
merhaba arkadaşlar bende haziran annesiyim 28 haziran doğum tarihimiz ama bebeğimin biraz acelesi var gibi öncede olabilir diyor doktorumuz... ne hazırlıklar yaptık?? fikir verelim birbiriize ben daha hiçbirşey yapmadım:18: artık başlasam iyi olacak sanırım
yoksa beşli setlerin içinde buluanan bebek taşıma çantalarından mı alsam??
hemen başlıyacağım canım ya şu son haftalar bile birbirini tutmuyor hakikaten zor olur son aya birşeyler bırakmak... ne güzel herşeyinin hazır olması... yaz bebeklerine neler lazım canım ya? unutmayayım bebeğimin bişeylerinicanım başlasan iyi olur bence hazırlıklara.çünkü çok yorucu oluyor son aylarında yapamazsın.benimkinin herşeyi hazır sayılır :) ben aceleciyim biraz sanırım :)
elde taşımak için çok kullanışlı olmaz canım ya çünkü ağır bişey içine birde bebek ve küçük bir minder eklenince sıkıntılı olur sanırımcanım haklısın oto koltukları benimde çok hoşuma gidiyor orda uyutabiliyorsunda bebeğini ama şöyle bi sorun varki bizim arabamız yok
oyüzzden sonradan acaba pişman olurmuyum diye düşünüyorum
yani alırsam sadece elde taşıma amaçlı alırım
birde bunlar küçük olduğu için ilk bi kaç ay tek kullanılıyormuş
merhaba anne adayları
geri sayım devam ediyor.tabi hazırlıklarda..
biberon emzik tarzı şeyler aldınız mı hangi marka önerirsiniz ve
kozmetik hangi marka düşünüyosunuz şampuan bebe yağı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?