- Konu Sahibi burcinCgrfy
-
biberon dr browns gaz önleyici biberon var içinde boru gibi bişi var gazı alıyormuş.Emzik bebedor aldım.kozmetik olarak niveanın atta çantası vardı 1 ay kadar önce kampanyada,çantası ve alta açma ünitesi hediyeydi,içinde nivea şampuan,pişik kremi,bebe yağı,sabunu vardı.ondan aldım bende..
hoşgeldin canım :) ben 10 kilo aldım.aslında 1 ay öncesine kadar hızlı kilo alıyordum ama bende gebelik şekeri çıktı maalesefo yüzden diyet yapıyorum.canım çok şey istiyor ama yiyemiyorum.napalım 2 ay daha sabredicez.benim bebiş erkek.isim buldunmu.sen kaç kilo aldın?
ben bir forumda okumuştum.emzirmeden önce bir nar tanesini bebişin ağzına sıkınca gaz hiç olmazmış.sizce doğrumu.bir sorum daha var doktor nst ye nezaman alıyor.benim bidahaki kontrolum 32. haftamda.doktor nst istermi acaba.
slm canım burun aspiratörü çok lazım bişeymi ben almadım aklımada gelmedi açıkçası.bide göğüs ucu kremi lansinoh eczanelerde satılıyormu?selamlar
ben de haziran annesiyim
hazırlıklarımız nerdeyse bitti
herşeyini aldık
beşiğini bugün kurmaya başladık dolabı falan tamam, kıyafetler arabası kozmetikleri herşeysi tamam
yıkanıp ütülenip yerleştirmesi kaldı bitek
ben aldığım ürünleri yazayım merak edenlere
biberon:avent yeni doğan
emzik:avent yeni doğan
göğüs pompası: medela mini elektrikli
bebek arabası: hauck malibu travel sistem
şampuan ve pişik önleyici krem: mustela
bebe yağı, şampuan, vücut şampuanı, güneş kremi: sebamed
burun aspiratörü: orti bebe, tonimer serum fizyolojik
göğüs ucu kremi: lansinoh
bebek bezi: prima premium care
ıslak mendil: uni baby yenidoğan, huggies yeni doğan
selam bende nasipse haziran annesi olucam.
Hazırlıklarını tamamladım bir eksiği yok gibi burun aspiratörünü bebedorun aldım hatta biberonlarını
ve birçoğunu bebedordan aldım umarım iyidir.Artık geceleri uyuma zorluğu çekmeye beşladım.Aranızda benim gibi uyku sorunu yaşayan
varmı.Doktorum sol tarafına yatmalısın diyo.sürekli sol tarafa yatılmıyo nasıl yatıcağımı şaşırdım :) Allah hepimize sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.Şuan 31 haftalık hamileyim fakat bebek 34. haftalık gibi görünüyo.Kızımın kilosu biraz önden gidiyomuş.Kafama takılan doğumu 31. haftadanmı yoksa 34. haftadanmı hesaplamalıyım?Doktorum bu şekilde kilo almaya devam ederse büyük ihtimalle sezeryan doğum yaparsın diyo.Aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa paylaşırmısınız..
selamlar
ben de haziran annesiyim
herşeyini aldık
beşiğini bugün kurmaya başladık dolabı falan tamam, kıyafetler arabası kozmetikleri herşeysi tamam
selam bende nasipse haziran annesi olucam.
Hazırlıklarını tamamladım bir eksiği yok gibi burun aspiratörünü bebedorun aldım hatta biberonlarını
ve birçoğunu bebedordan aldım umarım iyidir.Artık geceleri uyuma zorluğu çekmeye beşladım.Aranızda benim gibi uyku sorunu yaşayan
varmı.Doktorum sol tarafına yatmalısın diyo.sürekli sol tarafa yatılmıyo nasıl yatıcağımı şaşırdım :) Allah hepimize sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.Şuan 31 haftalık hamileyim fakat bebek 34. haftalık gibi görünüyo.Kızımın kilosu biraz önden gidiyomuş.Kafama takılan doğumu 31. haftadanmı yoksa 34. haftadanmı hesaplamalıyım?Doktorum bu şekilde kilo almaya devam ederse büyük ihtimalle sezeryan doğum yaparsın diyo.Aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa paylaşırmısınız..
selamlar
ben de haziran annesiyim
herşeyini aldık
Canım şuanda 2 kilo 85 gr dedi doktor.Bu hızla kilo almaya devam ederse 4 kilo ya da üzeri doğabilirmiş.Beslenme olarak normal besleniyorum.Çok aşırı hamur işi yemiyorum.
Sabah kahvaltımı iyi yapıyorum.Günde 1 bardak süt tüketiyorum.İlk aylar çok hızlı kilo aldım.Hamileğim boyunca şuana kadar 11 kilo aldım.Ama şimdi ayada 1 kilo alıyorum.Bu 1 kilonun 800 gr bebeğe gidiyor.
Canım şuanda 2 kilo 85 gr dedi doktor.Bu hızla kilo almaya devam ederse 4 kilo ya da üzeri doğabilirmiş.Beslenme olarak normal besleniyorum.Çok aşırı hamur işi yemiyorum.
Sabah kahvaltımı iyi yapıyorum.Günde 1 bardak süt tüketiyorum.İlk aylar çok hızlı kilo aldım.Hamileğim boyunca şuana kadar 11 kilo aldım.Ama şimdi ayada 1 kilo alıyorum.Bu 1 kilonun 800 gr bebeğe gidiyor.[/QUO o zaman doktorun haklı o ne diyor sa ona uy sezeryandan korkuyormusun bende sezeryan oldum..4 kilo olursa hiç kalkışma normale bence allah yardımcın olsun..
Ne bileyim sevinmelimiyim kafaya takmalımıyım anlamadım :) Sağlıklı olsunda pekte önemli değil kilosu aslında
Ama 4 kilo üzeride biraz kafama takıldı neyse bakalım ilerleyen haftalar ne göstericek bu dönemlerde bebek çok çabuk kilo alırmış
senin bebişe hiç belli olmaz birden kilosu artabilir belki benimkininde ilerleyen haftalarda kilosu durabilir
doktorum 2 hafta sonraya çağırdı nts yapıcak sanırım allah sağlıklı doğum nasip etsin hepimize..
Normal doğum istiyorum ama doktorum 4 kilo üzeri normal doğum olmaz dedi sezeryandan biraz korkuyorum aslında
o bayıltmalarından korkuyorum biraz sanki uyanamıcakmışım gibi geliyo o sadece ama nasip artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?