- Konu Sahibi burcinCgrfy
-
slm canım burun aspiratörü çok lazım bişeymi ben almadım aklımada gelmedi açıkçası.bide göğüs ucu kremi lansinoh eczanelerde satılıyormu?
bence lazım bişeyBurun aspiratörü ben de almadım çok lazım mı ki yaa emzik kaldı bir de .... Lansinoh her yerde var eczane ya da bebek mağazalarında bulabilirsin cnm. Bebek bezi ben de prima almayı düşünüyorum.
ben de yaşıyorumselam bende nasipse haziran annesi olucam.
Hazırlıklarını tamamladım bir eksiği yok gibi burun aspiratörünü bebedorun aldım hatta biberonlarını
ve birçoğunu bebedordan aldım umarım iyidir.Artık geceleri uyuma zorluğu çekmeye beşladım.Aranızda benim gibi uyku sorunu yaşayan
varmı.Doktorum sol tarafına yatmalısın diyo.sürekli sol tarafa yatılmıyo nasıl yatıcağımı şaşırdım :) Allah hepimize sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.Şuan 31 haftalık hamileyim fakat bebek 34. haftalık gibi görünüyo.Kızımın kilosu biraz önden gidiyomuş.Kafama takılan doğumu 31. haftadanmı yoksa 34. haftadanmı hesaplamalıyım?Doktorum bu şekilde kilo almaya devam ederse büyük ihtimalle sezeryan doğum yaparsın diyo.Aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa paylaşırmısınız..
teşekkürlerevet en iyilerini almışsın göğüs pompasına hemen gerek yok tu sanki bebişleriniz birinci mi benim kızım 6 yaşında sezeryanla doğurdum 2iye cesaret edemiyorum yaaa
kızlar ateş ölçer aldınızmı.bence en önemli alınacaklardan biri.ateş olayı tehlikeli çünkü.acaba hangi markalar iyi.ben araştırmaya başlıcam.içinizde alan varmı.
bence lazım bişey
bebeğin burnu tıkanırsa nasıl açacağız ki
ama ilk zamanlar için serum fizyolojik kullanmayı düşünüyorum zaten
lansinoh heryerde satılıyor
fakat internette bazı sitelerde çok daha ucuz, araştır istersen biraz
ben de yaşıyorum
genel bir problem zaten sanırım normal diyorum
ben de sürekli sola yatamıyorum ne yapayım
eskiden sola yatmak mı varmış yaa
bence sen yine sata göre hesapla, son zamanlarda ne olacağı belli olmaz
sonlara doğru yine önden giderse zaten sezeryanla alırlar
teşekkürler
benim ilk gebeliğim
göğüs pompası da bana gerekli geliyor nedense
ilk zamanlar süt olsa bile bebek ememeyebiliyor, ya da süt az oluyor vs
bir de çalışıyorum zaten ben, er geç alınacak
hem pompa özgürlük demekmiş geliyor bana
Ay ben 18 kg aldim simdiye kadar biz en son 3 nisanda gittik 1400 gr cikti oglum 24 nisanda 2000 gr olmus olsun diye dua ediyorum bende zayif oldugunu soyluyo drumuz(
Bence bebeğin zayıf ama sağlıklı olması çok iyi bişey,nedense herkes bebeğinin iri olmasını istiyor nedenini anlayamadım ama ben katılmıyorum.Bebek sağlıklıysa zayıf olması hem normal doğumda işimizi kolaylaştırır,hemde bebek için ileride obezite riski olmaz.Zayıf ama anne sütü alan sağlıklı beslenen bebek daha iyi düşünüyorum...Bence dr sağlıklı dediyse sevinmelisin.Benim 34 haftalıkken 2000 gr dedi ,normalin altında ama sağlıklıymış,öyle oluncada normal doğum daha kolay oluyormuş...
neden erken doğum riskin var canım.inş. zamanında doğurursun.Allah hepimizi kolaylıkla kurtarsın inş.
Bence bebeğin zayıf ama sağlıklı olması çok iyi bişey,nedense herkes bebeğinin iri olmasını istiyor nedenini anlayamadım ama ben katılmıyorum.Bebek sağlıklıysa zayıf olması hem normal doğumda işimizi kolaylaştırır,hemde bebek için ileride obezite riski olmaz.Zayıf ama anne sütü alan sağlıklı beslenen bebek daha iyi düşünüyorum...Bence dr sağlıklı dediyse sevinmelisin.Benim 34 haftalıkken 2000 gr dedi ,normalin altında ama sağlıklıymış,öyle oluncada normal doğum daha kolay oluyormuş...
erken kasılmalar başladı ben bebek hareketleri sanıyordum ama giderek artıyordu ağrı yapıyordu.sonra nidilat verdi doktor inş. çok fazla yan etkisi yoktur
merhabalar bizde 33 haftalığız.benim doğumum hesaplamalara göre haziran 10 fakat doktorum haziranın başında olur diyo, eşime göre mayıs sonu...bu arada kızım olucak.6 yaşında bir oğlum var.kızlar sabırsız olur erken gelebilir deniyor halk arasında...26 nisan nts ye bağlanıcaz.. bazı eksiklerimiz var şampuanlar kremler detaylar yani alacağım marka belli olduığu için by hafta sonu halletmeyi düşünüyorum..gece uykularım eskisi gibi düzenli değil sürekli bir pozisyon değiştirme durumuyla karşı karşıyayım..kafamın altında 2 tane yastık...dışarı çıkmaktan koruyorum sürekli tuvalet ihtiyacım oluyo.bide kasılmalarım az kaldı artık en kısa zamanda eksikleri tamamlayıp ayağımı uzatıp dinlenmek istiyorum..inşallah bu süreç su gibi akar hepimiz bebişlerimize sağsalim kavuşuruz...
Kasılma ağrı bendede olmuyor ,anlamsaam birde diye korkuyorum.Kasılma olduğunu nasıl anlıyorsunuz..
benim göğsümün altında top gibi bi şişlik oluyordu ve karnımın her yeri semsert oluyor nefes alamayacak gibi oluyordu. bebek hareketiyle ayırtetmek için kitapta şöyle okudum; biraz uzanın karnınızın üzerine elinizi koyun karnın sadece bir yeri sertse bebek hareketi ama heryeri sertse kasılma oluyormuş. benimde merak ettiğim kasılmalar olurken bebek içerde neler yaşıyor(((
selam canım seninle aynı günlerde doğum yapabiliriz benimde oğluşum olacak 8 haziran doğum tarihi ama erkekler geç gelir kızlara göre yani öyle deniyormuş.benim ilk hamileliğim o yüzden şu kasılmalar nasıl oluyor bana anlatırmısın 33 haftalığım ama böyle bişey oldumu olmadımı bilmiyorum kasılmalarım olsa anlamazmıydım çünkü ben henüz bi rahatsızlık hissetmedim.
yürüyüş mesafelerimizi kısalttık artık çok yürüyemiyorum gece yorgum değilsem rahat uyuyorum tuvalet meselesine gelirsek günümün 3te 2sini orda geçiriyorum galiba:)))))))
merhaba canım..evet hemen hemen aynı zamanda olucak doğumumuz..nasıl yapıcaksın normalmi sezaryanmı? benim ilki sezaryan buda öyle olucak.. kasılmayı sormuşsun zahir84 yazmış bir sertlik tamda boşluğuna doğru canını acıtıyor ben nefes bile alamaz hale geliyorum kısa bir süre hemen geçiyor allahtan..kasılma oluncada kesin anlarsın . demekki olmamış..bide yerleri daraldı yavrucakların ne yapsınlar...yola çıkarken 10 kere gidiyorum tuvalete baskı yapıyor tabii..kafası dönmüş kilosu da var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?