benim idrarımda henüz bi değişme yok zaten yeni yeni sık idrara çıkmaya başladım.. pinks valla o gğn doktor en kısa zamanda randevunu alıp geliosun diyince bnde haftasonuna aldım. erkenmi diosun ne biliim ben geç bile kaldım sandım:) ya en azından içimdeki herşeyi sorar kuruntularımdan kurtulurum napiim. sizede burda yararlı ve bilimsel bilgiler veririm
ya bide bn çok üşüyorum sizdede bu varmı kızlar
acayip:)bugün çizme giydim valla donuyorum...arabaya binerken eşime açtırıyorum kaloriferi adam yanıyo sesini çıkarmıyo hahahah
kızlar herkese günaydın ben de mayıs da doğum yapacağım.8 haftalık hamileyim.bebeğimin kalp atışlarını duydum...yalnız dün gece sol kasığımdaki ağrıyla başbaşa kaldım... önceki günde sağdaydı...bu ağrılar nedense beni endişelendiriyor.çalışıyorum ve izinliyim. bu sabah leke vardı ama şimdi hiçbir şeyim yok...zaman zaman yokluyor...4-5 gündür dinlenmeme rağmen... çalışmaya başlamaktan korkuyorum keşke ev hanımı olsaydım sürekli dinlenirdim diyorum.ama hamilelikte ne zaman ne olacağı belli değil....herkesin bebeğine kavuşağı mayıs ayının sağlıklı bir şekilde ulaşması tek dileğim...
hepimiz her dönemi sancılı geçirioruz anlaşılan.. biz bu 9 ayda 9 doğururuz emin oldu artık.. dier topiklerden birinde okudum bi arkadaşımız 6 haftalık hamileyim hiç belirtim yok korkuorum yazmış, bn belirtim var die korkuorum 3. haftada, sen 8. haftanda... allah hepimizin yardımcısı olsunda sağlıklı bi şekilde kucağımıza almamızıda nasip etsin rabbim.. içimizi ferah tutup akışına bırakmamız lazım sanırım.. ev hanımı kısmına gelince bende çalışıorum ve şuan keşke evde olsaydım diorum.. girerdim bi battaniyenin altına, elim karnımda bebeğimle konuşa konuşa vaktimi geçirirdim..yine çok şükür 1 hafta öncesine kadar masamda 1 dk duramıodum yoğunluktan, şuan en azından konuşup sizlerle paylaşabiliorum.. ama ben en geç ocak gibi ayrılırım diorum belkide okadar beklemem bile.. allahım gösterirse tabi o günleri amin
ağrıların normal olduğunu biliyorum...leke konusunu doktorunuza danışın derim..
bütün yazdıklarına katılıyorum canım .hamileliğin her hali zor. ama bana şimdi izin verseler ve bilsem daha iyi olacak her şey, erkenden doğum iznine ayrılırdım herhalde..eğer nasip olursa iznimi doğum sonrasına atmadan zamanında alarak ayrılmayı düşünüyorum ben de.bulantı,kramp,aşerme hepsi güzel de iş kasık ağrısı ve renkli akıntı olunca insanın aklına "endişe" kelimesi yerleşiveriyor... sana işlerinde kolaylıklar diliyorum canım....fazla da yorma kendini
çok güzel hayırlısı olsun canım...merhaba arkadaşlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim.bende mayıs annesi olucam.bu ilk gebeliğim çok heyecanlı ve karışık duygular içindeyim.inş.sağ sağlim bebeklerimizi kucağımızı alırız.artık bu topikin takipçisiyim.belki bilmediğim birçok şeyleri sizlerle paylaşarak öğreneceğim.şimdiden herşey için teşekkürler.
aynen sana katılıyorum. Allah tamamına erdirir inşallaharkadaşlar , bütün topiklerde de görüldüğü üzere herkes çok endişeli, ama bence sakın davranamıyoruz, bir sakinleşsek belki herşey kuruntu olacak. Ama örneğin bende karnımda sancı olmasada ani şekilde sandalyeden kalkınca hemen bebk olduğu aklıma gelip sancım varmış ona birşey olmuş gibi hissediyorum. Birde şu üşüme meselesi, bende dünden beri çok fena üşüyorum, ellerim buz gibi yaaa, doğal galiba bu kan hareketleri falan oluyormuş, rahim kanla falan doluyormuş, duvar kalınlaşıyormuş, o yüzden üşümeler olabilir demişti doktor bir arkadaş
ben 6+5 haftalığım bakalım bugün doktora gidiyorum, herkesle paylaşırım akşama doktorun söylediklerini.... çok sabırsızım yaaa. Ama çalışan anneler biraz daha tehlike altında galiba, dikkat etmek gerekiyor. Bende çalışan bir anneyim, hemde çok yoğun bir iş temposunda, inş bu durum bebeğimin sağlığını kötü yönde etkilemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?