2012 Mayısda doğum yapacaklar buraya

Arkadaşlar merhaba;

bende mayıs 2012 annesi olacağım Allah nasip ederse, şuanda 6+3 üm. buradaki herkesin yazdığı yorumlar çok farklı her okuduğum iletide kafam biraz daha karışıyor. ancak çokta yayarlı olduğunu düşünüyorum, hikayelerimizi paylaşıyoruz. benim hikayem biraz karışık, 4 ay önce hamileyim,ancak düşük oldu, çok yeniydi. ama fırsat bu fırsat hazır aklımza koymuşken bu işi bir daha deneyelim dedik ve bu ay Allahım bana bu küçük meleği nasip etti. daha doktora gitmedim yarın randevum var, bakalım keseyi görebilecekmiyim.

4+ larda yaptığım tüm idrar testleri silik çıktı, 5+4 de hcg yaptırdım, değerim 1566 dı.
5+ 6 da değerim 3685 çıktı. sizce değer normal mı?

Belirtilerimde; bulantı, kusmam falan yok. ama herkes daha yeni başlar dior, açıkçası korkuyorum.
beninmde karnımda şişkinlik var, gaz sancısı gibi huzursuluk veriyor.
adet geçikmesi zaten var,
en önemlisi hala alt karın bölgemde hafif hafif sancılar giriyor. sanki adet kanası gelekmiş gibi...
birde göğüslerim çok şişti ve öok hassas ama öyle dokunulmayacak gibi falan değil, birde renk değişimi falan olmadı. iştahım hiç kaçmadı walla. hatta kilo almaktan çok korkuyorum, biraz kilolu bir bayanım ve düzenli beslenmem lazım.

sizce yarın doktora gittiğimde hem keseyi, hem kalp atışlarını dinleyebilir miyim acaba? çok heyecanlıyım yaaa, yarın meleğimle tanışmak istiyorum...

21 mayıs 2012 doğum tarihimiz :) bugün doktora gittik eşimle kesemizi gördük 2hafta sonra kalp açtışlarını duyucakmışız allahım bu nasıl bi his yarabbim :) ilk fotoğrafımız çekildi.folik asite ben bugn başladım umarım geç kalmadım.6+1 günlüğüz :)

canım benmde değerim yüksek çıkmıştı 4haftalıkken.bendede bulantı kusma hiç bişi yok.zaten kal atışı başlayınca olurmuş o şikayetler doktor söledi bugn :) benmde karnım şişkin gaz sancısı oluyo.sancılar hepsi normal.bebek yerleşiyomuş rahşm genişliyomuş ve kan birikiyomuş rahşmde ondan ağrılar olurmuş merak etme

kızlaaar cok istedim vee başardım mayıs annesi olucam inşallahaa
kendim gibi bebişimide mayısda doğurmak istiyodum naşip olur inşallah bana daaa.. gerçi ben son gün doğmuşum ama hadi hayırlısııı
bende henüz 4+ 5 lerdeyim bende doktora gitmedim haftaya gidiyim diyorum yine de erken ama
herkes git git diyoo

dmekki herkesde aynı sorun var bende her an adet olcakmışım gibi kasıklarım agrıyoo
karnım agrıyodu o geçti çok sükür
bel ve bacaklarımda ağrıyooo bunlar geçicidir umarımm..

tebrik ederim canım.ben 6.haftadayım yeni gittim.4 haftada kese görünmüyo alttan bakıyolarmış.benmkini keseciği göründü bugn :) ağrılar normal bende bacak ağrısı çok kötüydü.geceleri uyuyamamıştım hatta.ama geçti.

canım tebrik ederim, benimde netten hesaplamalara göre 18 mayıs gibi bakalım. yarın hemen olsun istiyorum, biraz daha içimdeki endişe azalacak, bakalım sonucu yarın yazarım artık. herkesin belirtisi farklı birbirinden, zaten aynı annede farklı çocuklarda bile farklı oluyormuş. seninkine vajınadan mı yoksa karından mı baktı? bazıları karından daha görünmez diyor, bazılarınıki 5. hafta da görünmüş...

öle canım herkes farklı şeyler hissediyo.bulantılar kalp atışı başlayınca olur dedi :)2 hafta sonra kalp atışını duymaya gitcez.benm karından bakıldı.6 haftadan sonra görünüyomuş zaten.seninde karından bakar.gçrünce bi tuhaf oluyo insan.elimizde sürekli sewiyoruz fotoğraftan :)

doktora giden hanımlar hemen bizide haberdar edin :) tüm ayrıntıları istiyoruz:13::13:

benim 6 haftalık arkadaşıma alttan muayene etmişler...kimiside göbekten muayene ediyomuş...

kızlar inş bende bir mayıs annesi olarak bişey sorcam lütfen beni bilgilendirin. gebe olduğmu pazartesi öğrendim. bat tan 2 gün sonra. ama hala hasta olcakmışım gibiara ara kasık ağrısı çekiorum. bu normalmi sizdede oluomu? korkuorum ltfen cevap yazın

endişe etme....evet olur...bende 5 haftalık hamileyim ve hasta olucakmışım gibi gögüsler sert..kasıkta ve belde ağrı var...hemen endişelenmeyin...doktora ne zaman gidiceksin??

pinksciğim sanada çok teşekkr ederim.. bnde c.tesiye kadar daha relax olmaya çalışcam.. dediğinz gibi allahımın izniyle bişey olmaz meleğime. belki olması gerekeni yaşıorum ama bilmediğim için kendimce farklı yorumluyorum işte.. şimdiden yavruma bişey olcakmı korkusu!!!!! annelik gerçekten bu duygu hiç tahmin ettiğim gibi deil bambaşka bişeymiş gerçekten...

bu duyguları yaşamamız çok normal..ancak birbirimizi bizler anlayabiliriz:)gece uyuyamadım aldım elime sure kitabı oturdum okudum rahatladım :)

doğru diosun valla. bende akşam evime gidince okuyum.ara ara zaten devamlı okuorum ama daha çok okuyum bnde ancak öyle rahatlarım. aceba ben c.tesi gittiğimde kese yi görebilirmiyimki? onuda görsem daha çok rahatlıcam

kasık ağrısı çok normal canm hatta bazen uykudan bile uyandıracak derecede olabilir.
bende bişey sorcam hamileyken idrarınızda koku ve renk değişikliği oldu mu

doğru diosun valla. bende akşam evime gidince okuyum.ara ara zaten devamlı okuorum ama daha çok okuyum bnde ancak öyle rahatlarım. aceba ben c.tesi gittiğimde kese yi görebilirmiyimki? onuda görsem daha çok rahatlıcam

niye acele ettinki...ben 6.haftamda gidiyorum...hem keseyi görürüm hem kalp atışalarını duyarım die...görürsün bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…