slm kzılar, bugün doktora gittim. ama varya hiç bukadar heycanlandığımı hatırlamıyorum. keseyi gördük, 13 mm. ancak int hesaplarına göre 6+5 olması gerekirken 5 haftalıkmış, o yüzden bebeğin kalp atışlarını duyamadık,14 gün sonra tekrar gel dedi. korkuyorum yaa, ya boş gebelik olursa, kese daha çok küçük dedi açıkçası bebeği daha görmedi galibaa.. ama doktor olabilir bu olay annenin yaşına kilosuna geç döllenmeye göre değişir dedi. geç döllenme olmuş. ama doktor çok emindi, geldiğinde hem bebğini göreceksin hem kalp atışını duyacaksın. ama burda topikte kimi 4 haftalıkken bile duymuş kalp atışını. birde karnımdan baktı, acaba alttan baksaydı acaba daha mı farklı olurdu? anlayacağınız kızlar biraz buruk çıktım doktorun yanından, korkularım ve endişlerim devam ediyor.
suan elimde 5 haftalık bebeğimin kesesinin görüldüğü bir fotoğraf var, inş 14 gün sonra daha da mutlu olacağım.....
slm kzılar, bugün doktora gittim. ama varya hiç bukadar heycanlandığımı hatırlamıyorum. keseyi gördük, 13 mm. ancak int hesaplarına göre 6+5 olması gerekirken 5 haftalıkmış, o yüzden bebeğin kalp atışlarını duyamadık,14 gün sonra tekrar gel dedi. korkuyorum yaa, ya boş gebelik olursa, kese daha çok küçük dedi açıkçası bebeği daha görmedi galibaa.. ama doktor olabilir bu olay annenin yaşına kilosuna geç döllenmeye göre değişir dedi. geç döllenme olmuş. ama doktor çok emindi, geldiğinde hem bebğini göreceksin hem kalp atışını duyacaksın. ama burda topikte kimi 4 haftalıkken bile duymuş kalp atışını. birde karnımdan baktı, acaba alttan baksaydı acaba daha mı farklı olurdu? anlayacağınız kızlar biraz buruk çıktım doktorun yanından, korkularım ve endişlerim devam ediyor.
suan elimde 5 haftalık bebeğimin kesesinin görüldüğü bir fotoğraf var, inş 14 gün sonra daha da mutlu olacağım.....
Bence de merak etme canım,ben de 5 haftalıkken gitmiştim doktora,alttan bakınca görmüştük keseyi,bir hafta sonra gel demişti,gittim ve kalp atışlarını duydum 6 haftalıkken,merak etme sen de hayırlısıyla duyarsın endişelenmeteşekkürler kızlar, işte endişe.. ama sakin olmak lazım, streste eminimki etkiliyordur. hep iyi şeyler düşünmek lazım...
Zeyno bence hamilesin tebrik ederim. Benim 2. çizgi o kadar çok siliktiki 2 gün sonra kan test yaptım pozitif çıktı :)))
Kıslar benim en son regl 24 Ağus..
Şimdi ban Mayısdamı doğuracağım (Allah kısmet ederse) Haziran başında mı???? Bu konuda bilgi sahibi olan var mı acabaaa???
mayıs sonu sanırım:)
Zeyno bence hamilesin tebrik ederim. Benim 2. çizgi o kadar çok siliktiki 2 gün sonra kan test yaptım pozitif çıktı :)))
Kıslar benim en son regl 24 Ağus..
Şimdi ban Mayısdamı doğuracağım (Allah kısmet ederse) Haziran başında mı???? Bu konuda bilgi sahibi olan var mı acabaaa???
Canim ben hsapladim 03.06 hayirlisi olsun saglikla kucagina alirsin ins
Verdiğiniz cevaplar için tşk ederim kıslar. Eşim 1 Haziran doğumlu bebimkide keşkem aynı tarihte olsa ne güsell olur dimeee eşime verilecek en müthişşşş hediyeee
canım bebek yerleşirken kan gelebiliyormuş endişe etme.bi soru yoktur inşallahhayırlı olsun canım.bende 5 haftalık gittiğimde keseyi görmüştüm.dr. bana 2 hafta sonra gel dedi kalp atışları için.ama bu akşam çok açık renkte k.rengi bi akıntım oldu.dr. mesaj attım.normalde haftaya cuma gelmem gerekiyo diye.oda aktif kırmızı olursa gel olmassa salı gel dedi.şimdi öyle tedirginim ki salıyı nasıl bekliycem bu şekilde bilmiyorum.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?