2012 Mayısda doğum yapacaklar buraya

hayırlı olsun canım.bende 5 haftalık gittiğimde keseyi görmüştüm.dr. bana 2 hafta sonra gel dedi kalp atışları için.ama bu akşam çok açık renkte k.rengi bi akıntım oldu.dr. mesaj attım.normalde haftaya cuma gelmem gerekiyo diye.oda aktif kırmızı olursa gel olmassa salı gel dedi.şimdi öyle tedirginim ki salıyı nasıl bekliycem bu şekilde bilmiyorum.:26:

Canım panik yapma karından bakılınca geç görünüyo erken görünenler genelde vajinal bakılanlar. Karından 7 hafta dolduktan sonra görünüyo bende tam 6 haftalıkken gittim keseyi gördük benimkide geç döllenme görünüyor ,10 gün sonra tekrar gel dedi doktorum. içini ferah tut araştırırsan topiklerde de çok var 8. haftada gören. Şuanda 6+2'deyim.

Son düzenleme:
teşekkürler kızlar, işte endişe.. ama sakin olmak lazım, streste eminimki etkiliyordur. hep iyi şeyler düşünmek lazım...

slm kızlar, bu topiği gördüğüme sevindim kısmet olursa bende mayıs annesi olucam 20sinden sonra inş miniğime kavuşacam.geçen cuma doktora gittiğimde kese 11mldi. 4+1sin dediama gebelik haftası 5+1 nie arada 1 hafta fark varya bizde haftaya c.tesi artık doktora gidecez inş ozamna bebişimizi görür o minik kalbinin atışınıda duyarız hepimize rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş...

teşekkürler kızlar, işte endişe.. ama sakin olmak lazım, streste eminimki etkiliyordur. hep iyi şeyler düşünmek lazım...
Bence de merak etme canım,ben de 5 haftalıkken gitmiştim doktora,alttan bakınca görmüştük keseyi,bir hafta sonra gel demişti,gittim ve kalp atışlarını duydum 6 haftalıkken,merak etme sen de hayırlısıyla duyarsın endişelenme

kızlar bende ultrasona göre bı hafta gerıden gelenlerdenımm yanı suan 6+6 yımm tam 6 haftalıkken gıttım bebegımı ve kap atısını gördümm 4hafta 6 gunlukken keseyı gormustumm bende de hıc belırtı yok mıdem fln bulanmıoo aksına cabuk acıkıoyorummm:)

merhaba,

ben 4 haftalıkken gitmiştim ilk doktoruma kontrol için.o zaman keseyi görmüştü henüz 9 mm di bebiş. 6 haftalıkken de kalp atışını duyamadık ama hem bebği hem kalbinin attığını görmüştük.bu hafta 8.haftam inşallah duyacağız pıtpıtları. çok acele etme ve telaşlanma bence eminim sağlıklı bir bebiş büyüyor o kesenin içinde. içini ferah tut.mutlu anne mutlu bebek sloganını tekrar etki bebek için daha az endişelen :)

sevgiler

tatlı annecikler :)

endişe yok kaygı yok...dikkat edin bebeğiniz var artık....alttan muayenede daha çabuk görünüyormuş...oyüzden endişe etmeyin...allah a dua edin bol bol :)

2 gün günüm geçti idrarda 2 çizgi çıktı ama biri biraz soluk gibi ama baya kırmızı yarın sağlık ocağına gidicem kan testine heyecanlanmalımıyım bilmiyourm ama içim kıpır kıpır

Zeyno bence hamilesin tebrik ederim. Benim 2. çizgi o kadar çok siliktiki 2 gün sonra kan test yaptım pozitif çıktı :)))
Kıslar benim en son regl 24 Ağus..
Şimdi ban Mayısdamı doğuracağım (Allah kısmet ederse) Haziran başında mı???? Bu konuda bilgi sahibi olan var mı acabaaa???

mayıs sonu sanırım:)

Canim ben hsapladim 03.06 hayirlisi olsun saglikla kucagina alirsin ins

Canlarim bende dokuzuncu haftadadayim haftayada kalp atislarini dinlemeye gidicez hersey yolunda simdilik hic bi bulantim yok herseyim cok normal 10.ayda turkiyeye tatile gelicez esimle izin cikti doktor amcamizdan

Verdiğiniz cevaplar için tşk ederim kıslar. Eşim 1 Haziran doğumlu bebimkide keşkem aynı tarihte olsa ne güsell olur dimeee eşime verilecek en müthişşşş hediyeee

Verdiğiniz cevaplar için tşk ederim kıslar. Eşim 1 Haziran doğumlu bebimkide keşkem aynı tarihte olsa ne güsell olur dimeee eşime verilecek en müthişşşş hediyeee

ay ne güsel benim eşimde 29 mayıs doktorda gün olarak 24 mayıs verdi bende az dişimi sıksamda 29una doğursam diodum. inş öle olur kıss belli olmaz bu işler

benmde sadece kesenin göründüğü bi foroğraf war.bebek görünmedi.aslında bende korktum boş gebelikten.allah hakkımızda hayırlısını wersin inşallah.2 hafta sonra gidicem tekrar bakalım kalp atışlarını duyucakmıyız

canım bebek yerleşirken kan gelebiliyormuş endişe etme.bi soru yoktur inşallah

bende hiç mide bulantısı gibi belirtiler yok.sadece çook yorgun hissediyorum kendimi.kolumu kaldırcak halim yok.böle yorgunluk hisseden warmı aranızda kızlar?sürekli ağlamaklıyım

kızlar bişi daha sorcam herkesin kesesi 9 mm fln benmkisi 1 cm 04mm...bugn 6+3olduk.neden büyükki böle kese.bu boş gebeliği çok kafama taktım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…