Merhaba arkadaşlar, benimde bugün tam 6 haftalık oldu. Doktordaydım karından baktı ama sadece keseyi gördük 10 gün sonra tekrar gideceğim kalp atışını görsek de rahat etsek insan da hep bir endişe oluyo..[/
hayırlısı olsun.bende şuan aynı durumdayım.kalp atışı bekliyoruz.ama sanırım artık bu endişeler hiç bitmeyecek
canım bende keseyi gördüm ama kalp atışı için 15 gün sonraya gel dedi.7 ekimde gidicem.zaman geçermi hiç bilemiyorum.şimdiden zor geçiyo :18: en iyisini yapıyosun bende düşünmedim değil hani keşke 1-2 hafta daha bekleseymişim senin düşündüğün gibi yapsaymışım diye.dediğim gibi zaman çok zor geçiyo.folik asite gelince benim dr. folic plus günde 3 tane verdi + balık yağı omega 3 açısından.inş. hayırlısıyla kalp atışlarınıda görürüz herşeyde yolunda gider ve güzel bi hamilelik geçiririz.
Merhaba Hanımlaren son adet tarihim 23 ağustos..Regl birgün sonra baktırdığımda kan değerim 196 çıktı..2 gün sonrada dr. gttim. Doktor ultrasonda bile bakmadı 1000 den önce görünmez haftaya gel dedi...Bidaha o doktora gitmeyeceğim zaten...Cumartesini dört gözle bekliyorum...
Bu arada çin takvimi diye bişi varmış bebeğin cinsiyeti için baktınız mı hiç ona??????
demekki herkezin belirtileri,değerleri,ultrasonda görünüp görünmemeleri farklı farklı oluyor .ama hepimizde aynı olan tek şey endişe:) okuduklarımdan bunu anladım. tam birinizin yazdığını okuyorum hıh evet bu bende var diyorum diğerinizinkini okuyorum allah allahh bende niye böyle değil diyorum:)) ama dediğim gibi ne kadar farklı şeyler yaşasakta hepimiz aynı endişeyi yaşıyoruz..
9 ay önce düşük yaptım ve düşükten tam 9 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. çok sevinmedim çünkü korktum yine aynı olucak gibi ama allahıma bin şükür 1 haftadır bir problem yok ortada. son adet tarihim 19 ağustostu adetim 2 geçince doktora gittim değerim 875 çıktı kese görünmez dedi ama ben ısrar edince baktı ve çok belli belirsiz bir kese görüdk. 10 gün sonra tekrar gel dedi. ama çok endişeliyim çünkü hiç bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum. göğüslerim acıyor ara ara kasık ve bel ağrıları yaşıyorum. korkuyorum bişey olucak diye. sizce normal mi tüm bunlar??
benimde doğumum nisan sonu mayıs başı gibi,bu hafta sekizinci haftam,çok gazım var,onun haricinde şikayetim yok,çok gazı olup karnı 3-4 aylıkmış gibi şişkin olan var mı?
beeennnn :) pantolonlarım kapanmıyo dugme fermuar fılan acık dolasıyorum o durumdayımmmm :S
çok rahatsız edici bir durum ya,hamilelikten öncede vardı şişkinlik ama şimdi daha çok rahatsız ediyor,normalde boyum uzun kilom normaldir boyuma göre,ama hazımsızlıktan heralde sürekli gaz sorunum var,şimdi daha fazla ,napsak acababeeennnn :) pantolonlarım kapanmıyo dugme fermuar fılan acık dolasıyorum o durumdayımmmm :S
bende aynı şekilde gören 3-4 aylık sanıyo cinsiyet soruyo
merhaba,
öncelikle endişelerin çok doğal hele ki düşük yaşamış biri olarak. ben de aynı endişeleri yaşıyorum. yaşamadım ama etrafımda ve netten yaşayanları duydukça çok üzülüyorum. allah kimseye yaşatmasın diyorum.Bir yerde okumuştum negatif düşünmek yerine pozitifini düşünmek gerekir diye. yani ya düşük yaparsam demek yerine , problem olmayacak ve sağlıkla geçireceğim bu süreci demek gerekiyor. böylelikle kendi içindeki endişelerini de çoğaltmamış olursun.pozitif düşünce pozitif enerji getirir diyorlar ne kadar doğru bilinmez ama denemeye değmez mi :)?
bu arada benim de herhangi bir belirtim yok göğüslerin şişkinliği dışında. olmaması daha güzel aslında istemezdim sabah akşam kusmak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?