2012 Mayısda doğum yapacaklar buraya

cnm, inş bir sorun yoktur, kafamıza takmamamlıyız. ben bugün doktora tekrar gittim. kesenin boyutunun 20 mm olması gerekirmiş en iyi görebilmek için.
benim 5 hafta dedi, 13 mm kese. 7 ile 8 hafta arasında herşey daha net olacakmşı. benimde int. hesaplarına göre bugün 6+6 falan. nerdeyse 2 hafta oynuyor. ama dediki doktor, 2 hafta sonra geldiğinde belki 7 haftalık değil 8 hafta diyeceğim o yüzdün kafana takma ilk haftalarda günlerde oynama olabilir dedi. ben doktoruma güvendim artık bugün benimle uzun uzun konuştu, hamile olduğunu sakın unutma dedi, bunu düşününce eminim herşey pozitif olacak,

aklına hiç boş gebelik olduğunu getirme cnm...

kızlar ben de bugün doktora uğradım.bebek gayet iyi gözüküyordu.bir haftalık dinlenmemden,ağrı ve renkli akıntılarımdan bahsettim.hamileliğimle büyüyen miyomlarım varmış.bunlar kasıklarımda ağrı yapabilirmiş. iş akıntılara gelince dinlenme ve dikkat ve ilacımı 100 den 200 mg çıkardı...tavsiyeler bir yana bebeğimi görmek iyi geldi.acaba evime bir ultrason ben de mi alsam:)

Arkadaşla bende 8 haftalık hamileyim, beslenme açısından birşey yapıyor musunuz?Ben çalışıyorum gün içinde pekte besin değeri yüksek şeyler yiyemiyorum,zaten işten gelince canım yemek yapmakta istemiyor,ağzımın hiç tadı yok,neyi yemeyi düşünsem canım istemiyor,iştahsızlık var,yemek yemekten zevk almaz hale geldim,sigarayı da bıraktım biraz da onla alakalı mı acaba?

doktorum illaki bişi yemek için ısrarcı olma demişti. sevdiğin şeylerden az ve sık sık yemeği,hazır yiyecek ve içeceklerden uzak durmayı,bol sıvı tüketmeyi ve çantanda çubuk kraker taşımamı tavsiye etmişti.ilk beş ay zaten senin kanından besleniyor. aç kalma yeter:)

zaten ilk 4 ay hiç kilo alma dedi doktor bana, hatta verebilirsin bile dedi... hergün sütünü, yoğurdunu yumurtanı eksik etme bence... birde hergün bir fincan ceviz ye... iyi bir anne olmaya çalışyoruz, aslında mesleğim bu işle alakalı , gıda mühendisiyim, ama kendime bakalım bişeyler yapabilecekmiyim...

Kraker filan taşıyorum da bir de sıvı tüketebilsem,hiç su içmiyorum diyebilirim.

aynıyız cnm ya bende hiç bişi yiyemiyorum canımda istemiyor.yediklerimden hiç zewk almıyorum bi an ewwel yemek bitsin istiyorum.heyecandanmı bebektenmi bilemedim bende

canım biz seninle hemen hemen aynı zamandayız ve aynı şeyleri yaşıyoruz. Dünde söylemiştim ben biraz daha rahatım ama sen yine de doktora tekrar gitmişsin söylediklerin bana da iyi geldi. Doktor randevum 7 ekım sabırsızlıkla bekliyorum sadece keseyi görmek yetmiyor insana ama inşallah göreceğiz bebişlerimizi:)

İyi akşamlar kıslar. Ben mümkün olduğunca bol sıvı tüketmeye çalışıyorum ...Günde mutlaka bir tanede olsa meyve yiyorum...Sabahları işe çıkmadan bir bardak sütümü içiyorum (layt) masamda kuru üzüm ve fındığım var ara bir iki götürüyorummm...hepsi bebişim içinnnn onun karnı doysundaa

merhaba arkadaşlar, benimde son adet tarihim 15 ağustos. allah nasip ederse mayıs 21 gibi bebişim olcak inşallahh
2. muayeneme de 28inde gittim. 6. haftada olmamıza rağmen kalp etışını ve bebeği göremedik embriyo oluşmamış dedi,
kesemiz ilk muayenede 98mm idi, şimdi 2.06cm olmuş. boş gebelik vs bişiler yazmışsınız korktum şimdi, sizin bebişlerinizin kesecikleri ne kadar?
kalp atışını kaçıncı gün duydunuz kızlar?
birde bende çok gaz sancısı oluyo sizde varmı böyle bişey, sindiremiyorum yediğim şeyleri, azcık bişi yesem karnım şişiyo 2 saat

rabbim yavrularımızı sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallahhh

ayy canımm biz senle aynı zaman doğurcaaaaz :) benmde son adet günüm 15 ağustos we mayıs 21 doğum tarihimiz :) bebek bizdede göeünmedi kesemiz 14mm..2 hafta sonra gelin tekrar duyarız kalp atışlarını dedi inşallah duyarız.boş gebelikten çok korkuyorum nedense.bi kalbimizi duysam rahatlıcam

iyiymiş valla arkadaşım,benimde ağzımda acımsı bir tat olmasa çok şey yicem de,o tat beni mahvediyor.Bende küçük muzlu sütler filan var ya onlardan alıyorum ,işte içiyorum,suyu da napçam bilmiyorum zaten oldum olası suyla hiç işim yoktu,eşim de öyle.Bir bidon su alırız bize 1 ay gidiyor hiç iyi yapmıyoruz valla.

bende bugun 7 haftalık oldum eskıden sut ıcen ben sımdı hıc ıcemıorum bugun muzlu süt aldım kendıme onu ıctımm meyve yıyorum bı tane mutlaka elma armut mandalına ne varsa cevız yemeğe basladım gunde 4 -5 tane suyuda fazla ıcemıorum artık zorlaaa ancak fazla bulantım olmuoo arada sırada ıstahım pek yok sevdııgım seylerden sogudumm çalışırken ne akdar da olsa ınsan dıkkat edemıo kendıne erkenden uyuyorum benım tek gebelık belırtım uyku halıııı uykucu bı bebısım olcak:))

Ne güzel benim de sat 15 ağustos beklenen 21 Mayıs aynıyız:) Bende pzt. gittim keseyi gördük sadece peluscuk korkma normal bir durum hepimizin bebekleri de sağlıklı inşallah ben 7 Ekimde gideceğim tekrar siz ne zaman gideceksiniz?

Son düzenleme:
kızlar nazar değmesinhiç bulantım yok...sürekli halsiz hissediyorum kendimi...uyumak istiyorum..çalışırken masada tavuk gibi kekiyorum bazen hahaha :)
pazartesi doktora gidicem...bakalım hayırlısı

arkadaşlar ben de inşallah mayıs 15 gibi anne olacağım. ilk kontrolümüzde tek ve minicik bir kese vardı. 4 gün önce ikiz kese gördük. Allah nasip ederse ikizlerimiz olacak. haftaya perşembe gel dedi ama eşimle gitmek için cumartesiye gideceğiz, kontrolümüzde kalbini duyarız ve bebeğe bakarız dedi doktorumuz.

benim de kasık ağrılarım çok! sanki regl olcakmış gibi. korkmak istemiyorum; çünkü hepimizde varsa normaldir ve doktor da demişti normal olur diye.

bir de yemek sonrası ya da günün herhangi bir saatinde karnımın davul gibi şişmesi oluyor benim de. aman her şey yolunda olsun bebekler sağlıklı olsun da ben her türlü acıya katlanırım. hepimiz gibi:)

hayırlısı olsun cnm benim, inş ikizlerin sağlıkla dünya ya gelir. nezaman gördün ikiz keseyi kaç haftalıktı?

teşekkürler canım benim hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucaklarız inşallah. ben polikistik sendromluyum. bu nedenle adet tarihim düzenli değil. son adet tarihime bakacak olursak 8. haftam bitmeliydi:) ama düzensiz zamanda yumurtladığım için görünüme göre yorum yaptık. ilk 6,5 haftalık falan dedi doktorum. sonra da 7 haftanın içindeyiz dedi ikiz keselerde.benim doktorum çok ayrıntılı konuşmaz. çok detaylandırmaz bir şeyi . ama garip bir sekilde 2 senedir ona gidiyorum güven olusturdu bende. yaşayıp görcez diyo. bakalım 7 mi gerçekten? yaşayıp görcez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…