doktorum illaki bişi yemek için ısrarcı olma demişti. sevdiğin şeylerden az ve sık sık yemeği,hazır yiyecek ve içeceklerden uzak durmayı,bol sıvı tüketmeyi ve çantanda çubuk kraker taşımamı tavsiye etmişti.ilk beş ay zaten senin kanından besleniyor. aç kalma yeter:)Arkadaşla bende 8 haftalık hamileyim, beslenme açısından birşey yapıyor musunuz?Ben çalışıyorum gün içinde pekte besin değeri yüksek şeyler yiyemiyorum,zaten işten gelince canım yemek yapmakta istemiyor,ağzımın hiç tadı yok,neyi yemeyi düşünsem canım istemiyor,iştahsızlık var,yemek yemekten zevk almaz hale geldim,sigarayı da bıraktım biraz da onla alakalı mı acaba?
doktorum illaki bişi yemek için ısrarcı olma demişti. sevdiğin şeylerden az ve sık sık yemeği,hazır yiyecek ve içeceklerden uzak durmayı,bol sıvı tüketmeyi ve çantanda çubuk kraker taşımamı tavsiye etmişti.ilk beş ay zaten senin kanından besleniyor. aç kalma yeter:)
Kraker filan taşıyorum da bir de sıvı tüketebilsem,hiç su içmiyorum diyebilirim.
Arkadaşla bende 8 haftalık hamileyim, beslenme açısından birşey yapıyor musunuz?Ben çalışıyorum gün içinde pekte besin değeri yüksek şeyler yiyemiyorum,zaten işten gelince canım yemek yapmakta istemiyor,ağzımın hiç tadı yok,neyi yemeyi düşünsem canım istemiyor,iştahsızlık var,yemek yemekten zevk almaz hale geldim,sigarayı da bıraktım biraz da onla alakalı mı acaba?
cnm, inş bir sorun yoktur, kafamıza takmamamlıyız. ben bugün doktora tekrar gittim. kesenin boyutunun 20 mm olması gerekirmiş en iyi görebilmek için.
benim 5 hafta dedi, 13 mm kese. 7 ile 8 hafta arasında herşey daha net olacakmşı. benimde int. hesaplarına göre bugün 6+6 falan. nerdeyse 2 hafta oynuyor. ama dediki doktor, 2 hafta sonra geldiğinde belki 7 haftalık değil 8 hafta diyeceğim o yüzdün kafana takma ilk haftalarda günlerde oynama olabilir dedi. ben doktoruma güvendim artık bugün benimle uzun uzun konuştu, hamile olduğunu sakın unutma dedi, bunu düşününce eminim herşey pozitif olacak,
aklına hiç boş gebelik olduğunu getirme cnm...
merhaba arkadaşlar, benimde son adet tarihim 15 ağustos. allah nasip ederse mayıs 21 gibi bebişim olcak inşallahh
2. muayeneme de 28inde gittim. 6. haftada olmamıza rağmen kalp etışını ve bebeği göremedik embriyo oluşmamış dedi,
kesemiz ilk muayenede 98mm idi, şimdi 2.06cm olmuş. boş gebelik vs bişiler yazmışsınız korktum şimdi, sizin bebişlerinizin kesecikleri ne kadar?
kalp atışını kaçıncı gün duydunuz kızlar?
birde bende çok gaz sancısı oluyo sizde varmı böyle bişey, sindiremiyorum yediğim şeyleri, azcık bişi yesem karnım şişiyo 2 saat
rabbim yavrularımızı sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallahhh
İyi akşamlar kıslar. Ben mümkün olduğunca bol sıvı tüketmeye çalışıyorum ...Günde mutlaka bir tanede olsa meyve yiyorum...Sabahları işe çıkmadan bir bardak sütümü içiyorum (layt) masamda kuru üzüm ve fındığım var ara bir iki götürüyorummm...hepsi bebişim içinnnn onun karnı doysundaa
merhaba arkadaşlar, benimde son adet tarihim 15 ağustos. allah nasip ederse mayıs 21 gibi bebişim olcak inşallahh
2. muayeneme de 28inde gittim. 6. haftada olmamıza rağmen kalp etışını ve bebeği göremedik embriyo oluşmamış dedi,
kesemiz ilk muayenede 98mm idi, şimdi 2.06cm olmuş. boş gebelik vs bişiler yazmışsınız korktum şimdi, sizin bebişlerinizin kesecikleri ne kadar?
kalp atışını kaçıncı gün duydunuz kızlar?
birde bende çok gaz sancısı oluyo sizde varmı böyle bişey, sindiremiyorum yediğim şeyleri, azcık bişi yesem karnım şişiyo 2 saat
rabbim yavrularımızı sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallahhh
ayy canımm biz senle aynı zaman doğurcaaaaz:) benmde son adet günüm 15 ağustos we mayıs 21 doğum tarihimiz :) bebek bizdede göeünmedi kesemiz 14mm..2 hafta sonra gelin tekrar duyarız kalp atışlarını dedi inşallah duyarız.boş gebelikten çok korkuyorum nedense.bi kalbimizi duysam rahatlıcam
arkadaşlar ben de inşallah mayıs 15 gibi anne olacağım. ilk kontrolümüzde tek ve minicik bir kese vardı. 4 gün önce ikiz kese gördük. Allah nasip ederse ikizlerimiz olacak. haftaya perşembe gel dedi ama eşimle gitmek için cumartesiye gideceğiz, kontrolümüzde kalbini duyarız ve bebeğe bakarız dedi doktorumuz.
benim de kasık ağrılarım çok! sanki regl olcakmış gibi. korkmak istemiyorum; çünkü hepimizde varsa normaldir ve doktor da demişti normal olur diye.
bir de yemek sonrası ya da günün herhangi bir saatinde karnımın davul gibi şişmesi oluyor benim de. aman her şey yolunda olsun bebekler sağlıklı olsun da ben her türlü acıya katlanırım. hepimiz gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?