arkadaşlar ben de inşallah mayıs 15 gibi anne olacağım. ilk kontrolümüzde tek ve minicik bir kese vardı. 4 gün önce ikiz kese gördük. Allah nasip ederse ikizlerimiz olacak. haftaya perşembe gel dedi ama eşimle gitmek için cumartesiye gideceğiz, kontrolümüzde kalbini duyarız ve bebeğe bakarız dedi doktorumuz.
benim de kasık ağrılarım çok! sanki regl olcakmış gibi. korkmak istemiyorum; çünkü hepimizde varsa normaldir ve doktor da demişti normal olur diye.
bir de yemek sonrası ya da günün herhangi bir saatinde karnımın davul gibi şişmesi oluyor benim de. aman her şey yolunda olsun bebekler sağlıklı olsun da ben her türlü acıya katlanırım. hepimiz gibi:)
teşekkürler canım benim hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucaklarız inşallah. ben polikistik sendromluyum. bu nedenle adet tarihim düzenli değil. son adet tarihime bakacak olursak 8. haftam bitmeliydi:) ama düzensiz zamanda yumurtladığım için görünüme göre yorum yaptık. ilk 6,5 haftalık falan dedi doktorum. sonra da 7 haftanın içindeyiz dedi ikiz keselerde.benim doktorum çok ayrıntılı konuşmaz. çok detaylandırmaz bir şeyi . ama garip bir sekilde 2 senedir ona gidiyorum güven olusturdu bende. yaşayıp görcez diyo. bakalım 7 mi gerçekten? yaşayıp görcez:)
benimde aynı hemen hemen, hiçbir zaman düzenli adetim olmdı, en son adetim 40 günde bir oldu. hatta o ayda şüphelenmiştim hamile olduğumdan ama değilmişim kısmet bu ayaymış... hesaplamalara göre benim de bugün tam 7. hafta ama 2 gün önce doktora gittiğimde 13mm kesen var, buda 5 haftalık dedi. ama 2 hafta sonra geldiğinde 7 haftalık demeyebilirim 8 de olabailir bu tamamen kesenin gelişmesine bağlı olarak değişir dedi. o yüzden şimdilik bende 5 haftalık diyorum... kesemi gördüm ama kalp atışlarını duyamadım, inş. 15 gün sonra gittiğimde duyabilirim....
Ne güzel benim de sat 15 ağustos beklenen 21 Mayıs aynıyız:) Bende pzt. gittim keseyi gördük sadece peluscuk korkma normal bir durum hepimizin bebekleri de sağlıklı inşallah ben 7 Ekimde gideceğim tekrar siz ne zaman gideceksiniz?
Canım bence insan kendi psikolojik olarak yapıyor,kendini hamileymişsin gibi düşünme,ben işe yansıtmayacağım hamile kalırsam diye kendimi şartlamıştım,8 haftalık hamileyim nazar değmesin tık yok,sadece yemeklerden sonra çok karın şişliğim oluyor,eve gidip uzanmak için can atıyorum.Çalışmak gerçekten zor,ama bir de öbür türlü sürekli evde kaldığını düşün,devamlı yemek yersin,yatarsın o da pek iyi değil hareket etmek lezım.çalışan anne adayları siz de biraz zorlanıyor musunuz iş yerinde? yoksa ben mi azcık pimpirik oldum?
ben de 7 haftalık hamileyim, 15 mayıs 2012 doğum tarihi olrak söylendi. zaman zaman batma şeklinde ağrı oluyor kasıklarda ama geçen hafta doktor sağlıklı dedi, kalp atışını da dinledik, harika bir duygu, Allah isteyen herkese nasip etsin
bu arada progesta ve folbiol verdi doktor, kullananlar var mı başka
canım senin sat ne zaman ben de 7+4 günlük hamileyim bana da bugün 9 -14 mayıs dedi doktor...
progestanı bana ilk haftalar kesemin biraz aşağıda ve düşük riskim olduğu için vermişti dr. ama bugün gittiğimde şükür ki düzelme olmuş kalp atışınıda duyduk süperdiyanlız tekrar yazsdı progestanı ne olur ne olmaz diye iç dedi. Malüm ilk 3
ay riskli bir dönem folik asitte içiyorum Allah ım hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin[/SIZE][/I]
dilacım sarımsı akıntı rahim ağzı bir tür koruma yapıyormuş kendine ondan olabilir. benim de akıntım var ama kötü koku vs gibi enfeksiyon habercisi değil. senin de koruyucu salgıdır belki. içini ferah tut:) pazartesi dr. a soracaksın zaten dimi.
Merhaba ben de sat 17 ağustos 6+2 günlk hamileyim ilk bebeğim ve tüp bebek olduğu için çok endişeliyim salı günü görmeye gidicem.Sizin istanbul avr yakasında tavsiye edebileceğiniz hastaneler var mı?
tabiki sorucam canım ya.zaten dr gününü o kadar zor bekliyorum ki herşeyin yolunda olduğunu duymak için.bende de kötü akıntı yok.bide beyaz böyle rakı renginde su gibi akıntım oluyo onun haricinde.onu da sorucam inş.herşey yolundadır eşime diyorumki bi ultrason cihazıda biz mi alsak napsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?