2012 Mayısda doğum yapacaklar buraya

Selam kıslar 2 gündür karnıma kramp şeklinde ayrı giriyor...Ara ara karnım ağrıyor. Sizde de oluyor mu?? Normal mi acaba yoksa doktorumu arasam???

evet canım ara ara kasılmalar girmesi normal.bunu dr. um söyledi.aynı zamanda adet olcakmışın gibi karnın ağrıyadabilir.kesenin genişlemesinden kaynaklanıyomuş.ama dayanılmaz boyutta olmamalı.yani derecesi bu.eğer sen dayanamıyorsan bunu dr. a bildir canım.onun dışındaki kramplar normal.

ben mayıs doğumlu olsun istiyorum yada bahar bebeği olsun kışa kadar toparlasın kendini yarın gitcem dr. yeni test yaptım pozitifdi inşallah boş gebelik çıkmaz allahın izniyle çok heyecanlıyım ama haziranda olursa itiraz etmem sağlıklı olsunda hayırlısıyla kucağıma alayım annem ya günler nasıl geçecek saatler geçmiyo üşümeler ağrılar durmadan yemek yemeler sinir stres sebepsiz mutluluk hepsi çok güzel

bendede oluyor sarimsi akinti ama yani hic kotu yorumlamadim korkmam lazim degildir heralde yani iki kere falan degil hemen hemen gunluk her pette goruyorum

Merhaba Arkadaşlar;
Sat tarihim 23 ağustos 2011 beklenen doğum tarihi 29 Mayıs 2012
benim şöyle bir sorunum vardı 4-5 gündür sürekli karnımda bıçak batması hissi yaşıyordum ama kesintisiz bir ağrı.bugün hafifledi.çok nadir pembemsi akıntı oluyor.oda sadece peçeteye gelecek kadar.bebeğim 5+3 deyken 10,8 mm biraz iri geldi bana açıkçası:)
4 ekim de Kayseri Acıbademe gideceğim inşallah kalp atışlarını duyacağız:))
Yüce rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh

annişler ben o sarımsı akıntıları hergün yaşıyorum neredeyse 1 haftadır.kaşıntı da oldu sanki biraz neden acaba?

annişler ben o sarımsı akıntıları hergün yaşıyorum neredeyse 1 haftadır.kaşıntı da oldu sanki biraz neden acaba?

canım ben 5 haftalık gittim ilk kontrolüme.o zaman dr. alttan muayene ederken kaşıntı varmı diye sormuştu.sanırım nedeni eğer mantar enfeksiyonu gibi bir başlangıç varsa krem verecekti.sen de dr. gittiğinde bunu dile getir.zaten elbette söylersinde dediğim gibi.geçmiş olsun canım.yeni başladı kaşıntın? bende o sarımsı lekeler birkaç kez geldi ama kaşınma yok bende

sorma ya bu progestan benide mahvetti sürekli uyuyorum bide felaket gerçi doktorum demişti uyku yapar diye ama rüyalar konusunda sana katılıyorum acaba ondanmıdır dersin :44:

yeni başladı canım ya,akıntıyla birlikte başladı.baktım rengine özellikle mantarmıdır diye akıntı sarımsı.dediğin gibi haftaya doktora gidicem sölerim inşallah mantar fln değildirr

yeni başladı canım ya,akıntıyla birlikte başladı.baktım rengine özellikle mantarmıdır diye akıntı sarımsı.dediğin gibi haftaya doktora gidicem sölerim inşallah mantar fln değildirr

inş canım.zaten bu mantar enf. genellikle hamilelerde görülüyomuş.yaygın bi rahatsızlık.ama işte orayı kuru tutmak lazım.engellemek için.bende yarın gidicem çok meraktayım:44:

kızlar bende mayıs annesi olucam allahın izniyle
banada doktor 22 mayıs dedi
kesemizi gördük ama kalp atışı için 13 ekime gün verdi
tedirginim çok ya
ya duyulmazsa diye

tedirginim çok ya
ya duyulmazsa diye

aynen canım her yeni hamilede war sanırım bu korku :) ya boş gebelikse ya bebek oluşmazsa...rabbim öle bi sorun wermesin inşallah

tedirginim çok ya
ya duyulmazsa diye

canım bu kaygı çok normal.bende de var:44: bende yarın gidicem kontrole.minik kalbimi duymak istiyoruuumm

senin günün gelmiş ne güzel ya
duyacaksın inşallah hayırlısıyla
mutlaka yaz buraya
banada moral olur

aslında günüm gelmedi önümüzdeki cuma gitmem gerekiyodu kalp atışı için.ama bende geçen perşembe akşamı açık renkte bi k.rengi leke oldu.dr. da salı çağırdı ama ben yarın gidicem.işte bakıcak ama inş. kalp atışlarınıda duyarım diye ümit ediyorum.mutlaka yazarım canım.inş. herşey yolunda olsun hepimiz için

merak etme bence sorun yoktur
ben önceki hamileliğimde 8 haftalıkken düşük yaptım
lekelenmem vardı ama hep pembeydi
açık kahverengi akıntıdan korkma yani
pembe veya kırmızıysa risk var demekmiş doktor öle demişti
inşallah allah kucağına almayı nasip eder

ay canım ya çok geçmiş olsun.allah tekrarını yaşatmasın inş.çok üzücü bir durum eminim.hiç yaşamayalım böyle şeyler.ama doktorunun dediği içimi rahatlattı yine sağol canım.zaten o günden beri bi daha olmadı.inş. hayırlı haberleer veririm yarın.sen şuan ne kadarlıksın ve neler yaşıyorsun bu gebelikte ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…