ben de ultrason istiyorum eve iki tane alsak toptan fiyatına verirler mi?
Selam kıslar 2 gündür karnıma kramp şeklinde ayrı giriyor...Ara ara karnım ağrıyor. Sizde de oluyor mu?? Normal mi acaba yoksa doktorumu arasam???
hayırlı olsun canım .nerde oturuyosun semt olarak?
dilacım sarımsı akıntı rahim ağzı bir tür koruma yapıyormuş kendine ondan olabilir. benim de akıntım var ama kötü koku vs gibi enfeksiyon habercisi değil. senin de koruyucu salgıdır belki. içini ferah tut:) pazartesi dr. a soracaksın zaten dimi.
annişler ben o sarımsı akıntıları hergün yaşıyorum neredeyse 1 haftadır.kaşıntı da oldu sanki biraz neden acaba?
sat 9 ağustos benim.. ikinci gitiiğim doktor, folbiol içindeki folik asitin çok olduğunu, bitince kesmemi söyledi, aynı şekilde progestanı da azaltacaz kademe kademe dedi, progestan ağır bir ilaç gerçekten, çok acayip rüyalar görüyorum, sanırım ondna kaynaklanıyor..
canım ben 5 haftalık gittim ilk kontrolüme.o zaman dr. alttan muayene ederken kaşıntı varmı diye sormuştu.sanırım nedeni eğer mantar enfeksiyonu gibi bir başlangıç varsa krem verecekti.sen de dr. gittiğinde bunu dile getir.zaten elbette söylersinde dediğim gibi.geçmiş olsun canım.yeni başladı kaşıntın? bende o sarımsı lekeler birkaç kez geldi ama kaşınma yok bende
yeni başladı canım ya,akıntıyla birlikte başladı.baktım rengine özellikle mantarmıdır diye akıntı sarımsı.dediğin gibi haftaya doktora gidicem sölerim inşallah mantar fln değildirr
kızlar bende mayıs annesi olucam allahın izniyle
banada doktor 22 mayıs dedi
kesemizi gördük ama kalp atışı için 13 ekime gün verdi
tedirginim çok ya
ya duyulmazsa diye
aynen canım her yeni hamilede war sanırım bu korku :) ya boş gebelikse ya bebek oluşmazsa...rabbim öle bi sorun wermesin inşallah
kızlar bende mayıs annesi olucam allahın izniyle
banada doktor 22 mayıs dedi
kesemizi gördük ama kalp atışı için 13 ekime gün verdi
tedirginim çok ya
ya duyulmazsa diye
canım bu kaygı çok normal.bende de var:44: bende yarın gidicem kontrole.minik kalbimi duymak istiyoruuumm
senin günün gelmiş ne güzel ya
duyacaksın inşallah hayırlısıyla
mutlaka yaz buraya
banada moral olur
aslında günüm gelmedi önümüzdeki cuma gitmem gerekiyodu kalp atışı için.ama bende geçen perşembe akşamı açık renkte bi k.rengi leke oldu.dr. da salı çağırdı ama ben yarın gidicem.işte bakıcak ama inş. kalp atışlarınıda duyarım diye ümit ediyorum.mutlaka yazarım canım.inş. herşey yolunda olsun hepimiz için
merak etme bence sorun yoktur
ben önceki hamileliğimde 8 haftalıkken düşük yaptım
lekelenmem vardı ama hep pembeydi
açık kahverengi akıntıdan korkma yani
pembe veya kırmızıysa risk var demekmiş doktor öle demişti
inşallah allah kucağına almayı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?