2012 Mayısda doğum yapacaklar buraya

amin allah yaşatmasın ya
şuan 7+1 im aşırı bir göğüs ağrım var belim ağrıyo
hala arada bir adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo
istifra etmesemde bütün gün öğürüp duruyorum ya
işyerindede zor oluyo nasıl olcak bilmiyorum ya

Son düzenleme:

7+1 desin.13 ekimde gitceksin gitmek için geç değilmi canım ya şimdi gitsen de duyarsın bebişinin kalp atışını.nasıl dayanacaksın?birde o kasık ağrılarını benim dr. söylemişti normalmiş.adet olacakmışın gibi ağrılar yaşayabilirsin demişti bana 10 gün önce gittiğimde.

selam ben de 7 haftalıgım 6 hafta 5 günlükken randevum vardı ve kalp atışların ı duydum 138 atıyormuş dinletti de.. her şey yolundaymış hic bi şikayetim yok çok az göğüs ağrım oluyor üstüne yatınca birde iştahsızım 1 kilo verdim hatta ama mide bulantım yok.. sizlerde nasıl durumlar.. kalp atışlarını duyanlar kaç çıktı merak ettim 120 ile 160 arası normal dedi bana doktorum

cumartesi günü benden kahve akıntı geldi..adetin ilk gününde olur ya öyle...
doktoru aradım...halk arasında yerleşme kanaması yada üstüne görme denilen olay vardır dedi..panik yapma sakın..ağır kaldırma ve ben görene kadar ilişkiye girmeyin dedi...

bu akşam gidicem...yarın size detay yazarım...

SLM KIZLAR!!!

Hamileliğin ilk aylarında maydonoz yenmemeli diye birşey varmış, bunu bilen varmı? yada bunun gibi yenmemesi gerekenleri bilen? bana garip geldi, niçin yenemiyor maydonoz? ben çok severim ve suan 6 haftalığım ve yiyorum ama bişey oluyorsa yemeyeyim....:44:

ya arkadaşlar düşük yapan arkadaşın yazdıklarını okuyunca bir anda moralim bozuldu bende 6 haftalık hamileyim ama neredeyse ilk öğrendiğim günden beri hergün pembe akıntım var ve adetliymişim gibi karın ağrım var.2 ayrı doktora telefonda danıştım önemli değil yorulma dinlen dediler.çok güzel yere yerleşmiş kese dediler.yarın kontrolüm var.endişelendim biranda.birde gögüslerim çok acıyor.üzerine hiç bir şekilde yatamıyorum
umarım yarın kalp atışlarını duyacağız.inşallah bir sorunumuz yoktur...

Bildiğim kadarıyla maydonuzun söktürücü ektisi vardı,ondan düşüğe neden olabilir belki canım,mesela sinameke filan da öyle yenmemeli diye biliyorum.Zaten her bitki çayını da içmememiz gerekiyor aklınızda bulunsun.

mesela hangi bitki çayı içilmeli, hangisi içilmemeli?

Netten bakarsan daha detaylı bulursun canım,ama bilinen isimlerden kısaca benim baktığım
içilebilir:fazla aşırıya kaçmamak şartıyla ıhlamur,limon,portakal,elma,karanfil,kuşburnu ,adaçayı
içilmesi sakıncalı:rezene,sinameki,ardıç,fesleğen vb...

mesela hangi bitki çayı içilmeli, hangisi içilmemeli?

Netten bakarsan daha detaylı bulursun canım,ama bilinen isimlerden kısaca benim baktığım
içilebilir:fazla aşırıya kaçmamak şartıyla ıhlamur,limon,portakal,elma,karanfil,kuşburnu ,adaçayı
içilmesi sakıncalı:rezene,sinameki,ardıç,fesleğen vb...

kızlar herkeslere iyi akşamlar..bugün dr a gittim.6+4 üm. kalp atışlarını duyduk.pıt pıt pıt kulağımdan gitmiyor sesi maşallah onaaa 140 atıyomuş.bide kesemiz 2cm.bu vatandaş hızlı gidiyor dedi dr..

şimdi doktordan geldim..6+4 günlük hamileyim...vajinal ultrason yaptı kese göründe ama kalp atışları yoktu:44:
endişelendik...perşembe günü yine gel dedi...herkesin çok erken duyulmuş...

ay canım çok sevindim ya
allah bizlerede nasip etsin inşallah
benim çarşamba günü kese 1,21 cm di
acaba bendemi sorun var ki

şimdi doktordan geldim..6+4 günlük hamileyim...vajinal ultrason yaptı kese göründe ama kalp atışları yoktu:44:

korkma sakın benimde kese göründü kalp atışlarını duyamadım daha
bende 6+1 deyken gördüm keseyi
şimdi ayın 13 ünü bekliyorum
hayırlısıyla bizde görcez inşallah

canım endişelenmek için çoook erken çünkü bende 6+4 üm bugün ve dr. odasına girdim ya bugün duyamayabiliriz erken dedi.çünkü beni kalp atşı için cuma çağırmıştı.ama bizimki biraz hızlı çıktı dr. da şaşırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…