ay canım ya çok geçmiş olsun.allah tekrarını yaşatmasın inş.çok üzücü bir durum eminim.hiç yaşamayalım böyle şeyler.ama doktorunun dediği içimi rahatlattı yine sağol canım.zaten o günden beri bi daha olmadı.inş. hayırlı haberleer veririm yarın.sen şuan ne kadarlıksın ve neler yaşıyorsun bu gebelikte ??
amin allah yaşatmasın ya
şuan 7+1 im aşırı bir göğüs ağrım var belim ağrıyo
hala arada bir adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo
istifra etmesemde bütün gün öğürüp duruyorum ya
işterindede zor oluyo nasıl olcak bilmiyorum ya
yok cnm bende duymadım daha.14mm kesemizi gördük geçen salı günü 6+1ken.şimdi 7 +0 olduk 8 haftalıkken gidicem ben.amin inşallah ama elimde değil bir duysam rahatlayacam ama
o gün nasıl gelecek hiç bilmiyorum
sen duydunmu
Bildiğim kadarıyla maydonuzun söktürücü ektisi vardı,ondan düşüğe neden olabilir belki canım,mesela sinameke filan da öyle yenmemeli diye biliyorum.Zaten her bitki çayını da içmememiz gerekiyor aklınızda bulunsun.SLM KIZLAR!!!
Hamileliğin ilk aylarında maydonoz yenmemeli diye birşey varmış, bunu bilen varmı? yada bunun gibi yenmemesi gerekenleri bilen? bana garip geldi, niçin yenemiyor maydonoz? ben çok severim ve suan 6 haftalığım ve yiyorum ama bişey oluyorsa yemeyeyim....:44:
mesela hangi bitki çayı içilmeli, hangisi içilmemeli?
mesela hangi bitki çayı içilmeli, hangisi içilmemeli?
kızlar herkeslere iyi akşamlar..bugün dr a gittim.6+4 üm. kalp atışlarını duyduk.pıt pıt pıt kulağımdan gitmiyor sesimaşallah onaaa 140 atıyomuş.bide kesemiz 2cm.bu vatandaş hızlı gidiyor dedi dr..
şimdi doktordan geldim..6+4 günlük hamileyim...vajinal ultrason yaptı kese göründe ama kalp atışları yoktu:44:
endişelendik...perşembe günü yine gel dedi...herkesin çok erken duyulmuş...
ay canım çok sevindim ya
allah bizlerede nasip etsin inşallah
benim çarşamba günü kese 1,21 cm di
acaba bendemi sorun var ki
amin canım inş.nasip etsin harika bi duygu.niye sorun olsun canım baksana benimki biraz önce olmuş.hem sen 6+1 değilmisin?
şimdi doktordan geldim..6+4 günlük hamileyim...vajinal ultrason yaptı kese göründe ama kalp atışları yoktu:44:
endişelendik...perşembe günü yine gel dedi...herkesin çok erken duyulmuş...
yok 7+2 oldum cnm
6+1 de gitmiştim doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?