kızlar herkeslere iyi akşamlar..bugün dr a gittim.6+4 üm. kalp atışlarını duyduk.pıt pıt pıt kulağımdan gitmiyor sesimaşallah onaaa 140 atıyomuş.bide kesemiz 2cm.bu vatandaş hızlı gidiyor dedi dr..
maşallah dila bebişine yazını okuyunca bende baktım ultrason kagıdıma ben ayın 21. gitmiştim 6+5 di bebek kesemiz 2,24 cm bebekte 0,83 cm miş senin sat neydi canım
merhaba canım bende hamileyim ama bir türlü sevinemedik doktorumuz bizi çok üzdüüselam ben bir 2010 kasım annesiyimşimdi ikinci bebeyime hamileyim dogumum 2012 mayısta olucak inş tabi bir aksilik çıkmazsa benim gibi mayısta dogum yapacak varmı.....gelin birlikte sorunlarımızı paylaşalım
merhaba canım bende hamileyim ama bir türlü sevinemedik doktorumuz bizi çok üzdüübhcg değerim 2gün önce 1463 dü ama gelişmiyo dediler çok üzzgünüm biz çok istiyoruz allahım herkese nasip etsin içinde bizede önümüzdeki pazartesi çağırdı doktor lütfen dualarınızı bekliyorum bebişim bana tutunsun ve büyüsün. bu arada inşallah sorunsuz hamilelik geçiririz hep birlikte öpüyorum bütün hamişleriii
merhaba canım bende hamileyim ama bir türlü sevinemedik doktorumuz bizi çok üzdüübhcg değerim 2gün önce 1463 dü ama gelişmiyo dediler çok üzzgünüm biz çok istiyoruz allahım herkese nasip etsin içinde bizede önümüzdeki pazartesi çağırdı doktor lütfen dualarınızı bekliyorum bebişim bana tutunsun ve büyüsün. bu arada inşallah sorunsuz hamilelik geçiririz hep birlikte öpüyorum bütün hamişleriii
üstteki de bebişin boyu galiba canım onu yazmamşım 0,73
slm kızlar ben 2010 ekim annesiydim ve bugün yeniden hamile olduğumu test yaparak öğrendim.2.bebeğimi bekliyorum yani.ama maalesef eşimin görevi nedeniyle van'ın uzak bir ilçesindeyim ve imkansızlıklar beni korkutuyor.oğlumu ankara'da doğum yapmıştım.vs vs ... sizlerle paylaşmak istedim:97:
selam canlarım bende hamileyim ama bebişim küçük galiba sizlerinkinden 0.32cm yani 4mm oluyomuş ben 5haftalık hamileyim mayısta doğumum olucak allahım izin verirse inşallah anne olucam çok istiyoruzinş canım ama daha bir günde belli olmaz en az 5 günde belli oluyomuş
hayırlı olsun canım seni cok iyi anlıyorum Allahın izniyle bişeycik olmaz saglıkla gelsin bebegin
teşekkür ederimbebeğimi görmeye ne zaman gidebileceğimi bile bilemiyorum.umarım rabbim sağlıkla yollar kuzumu
selam canlarım bende hamileyim ama bebişim küçük galiba sizlerinkinden 0.32cm yani 4mm oluyomuş ben 5haftalık hamileyim mayısta doğumum olucak allahım izin verirse inşallah anne olucam çok istiyoruzsizce bebeğimin kalbi ne zaman duyulur..
CANIM benim çok sağol inşallah duyarız inan ne acılar çektim bugünlere geldim ameliyatlar kürtajlar rabbim böle uydun görmüş çok şükür bisorum olcak doktor bana önce dış gebelik olbilir dedi sonra yok değilmiş dedi şimdide gelişmeyen bebek dedi kendi doktoruma gittim zeytinburnu semiha şakir doğum evi tüpbebek uzmanı şener bey o iyi dedi bebek kesesi var ama 4mm normalmi acaba ben SAT 14 ağusto ama geç döllenme dedi ozaman ben 5haftalık hamileyim herhalde dualarım seninle çok sağol şimdiden cevabın içiinsabret inşallah pazartesi günü çok güzel haberler alırsın
üzme kendini umutsuz olma bebişin seni bırakmaz inşallah
canım şöle ilk gittiğimde 220 400 810 1300 1463 son canım kese 4mm nasıl senceeebu degerin gayet güzel canım 4-5 haftalık hamilesin bunun dışındaki bhcg degerlerin nasıldı onlarıda ayazar mısın ve sat nedir
canım şöle ilk gittiğimde 220 400 810 1300 1463 son canım kese 4mm nasıl senceee
maşallah cok yakın degerlerimiz senin ultrason kagıdında tam 6+4 mü yazıyor canım
ben o ultrason kağıdının neresinde hafta yazıyo göremedim ?? sağ üst köşede rakamlar var ama haftayı belirten bişi göremedim.bunu dr. söyledi 6+4 diye.senin satın ne zaman canım?
canım endişelenmek için çoook erken çünkü bende 6+4 üm bugün ve dr. odasına girdim ya bugün duyamayabiliriz erken dedi.çünkü beni kalp atşı için cuma çağırmıştı.ama bizimki biraz hızlı çıktı dr. da şaşırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?