2012 Mayısda doğum yapacaklar buraya

maşallah dila bebişine yazını okuyunca bende baktım ultrason kagıdıma ben ayın 21. gitmiştim 6+5 di bebek kesemiz 2,24 cm bebekte 0,83 cm miş senin sat neydi canım

selam ben bir 2010 kasım annesiyim şimdi ikinci bebeyime hamileyim dogumum 2012 mayısta olucak inş tabi bir aksilik çıkmazsa benim gibi mayısta dogum yapacak varmı.....gelin birlikte sorunlarımızı paylaşalım
merhaba canım bende hamileyim ama bir türlü sevinemedik doktorumuz bizi çok üzdüü bhcg değerim 2gün önce 1463 dü ama gelişmiyo dediler çok üzzgünüm biz çok istiyoruz allahım herkese nasip etsin içinde bizede önümüzdeki pazartesi çağırdı doktor lütfen dualarınızı bekliyorum bebişim bana tutunsun ve büyüsün. bu arada inşallah sorunsuz hamilelik geçiririz hep birlikte öpüyorum bütün hamişleriii

sabret inşallah pazartesi günü çok güzel haberler alırsın
üzme kendini umutsuz olma bebişin seni bırakmaz inşallah

bu degerin gayet güzel canım 4-5 haftalık hamilesin bunun dışındaki bhcg degerlerin nasıldı onlarıda ayazar mısın ve sat nedir

slm kızlar ben 2010 ekim annesiydim ve bugün yeniden hamile olduğumu test yaparak öğrendim.2.bebeğimi bekliyorum yani.ama maalesef eşimin görevi nedeniyle van'ın uzak bir ilçesindeyim ve imkansızlıklar beni korkutuyor.oğlumu ankara'da doğum yapmıştım.vs vs ... sizlerle paylaşmak istedim:97:

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım seni cok iyi anlıyorum Allahın izniyle bişeycik olmaz saglıkla gelsin bebegin

inş canım ama daha bir günde belli olmaz en az 5 günde belli oluyomuş
selam canlarım bende hamileyim ama bebişim küçük galiba sizlerinkinden 0.32cm yani 4mm oluyomuş ben 5haftalık hamileyim mayısta doğumum olucak allahım izin verirse inşallah anne olucam çok istiyoruz sizce bebeğimin kalbi ne zaman duyulur..

teşekkür ederimbebeğimi görmeye ne zaman gidebileceğimi bile bilemiyorum.umarım rabbim sağlıkla yollar kuzumu

duducum sana şunu söylim beebgini er yada gec görürsün sen dua et bebegin saglıklı olsun bişeyler yolunda gidiyorsa zaten gidiyordur gitmiyorsada dr falan aracı zaten herşey olacagına varıyor önceden kim her ay ultrasona giriyormuş ki çatır çatır doguyormuş kadınlar bunları düşün bişeycik olmaz kalbini ferah tut

canım sana bişeyler yazmiştım görmedin herhalde bir önceki sayfaya bak

Eki Görüntüle 267384
sabret inşallah pazartesi günü çok güzel haberler alırsın
üzme kendini umutsuz olma bebişin seni bırakmaz inşallah
CANIM benim çok sağol inşallah duyarız inan ne acılar çektim bugünlere geldim ameliyatlar kürtajlar rabbim böle uydun görmüş çok şükür bisorum olcak doktor bana önce dış gebelik olbilir dedi sonra yok değilmiş dedi şimdide gelişmeyen bebek dedi kendi doktoruma gittim zeytinburnu semiha şakir doğum evi tüpbebek uzmanı şener bey o iyi dedi bebek kesesi var ama 4mm normalmi acaba ben SAT 14 ağusto ama geç döllenme dedi ozaman ben 5haftalık hamileyim herhalde dualarım seninle çok sağol şimdiden cevabın içiin

maşallah cok yakın degerlerimiz senin ultrason kagıdında tam 6+4 mü yazıyor canım

ben o ultrason kağıdının neresinde hafta yazıyo göremedim ?? sağ üst köşede rakamlar var ama haftayı belirten bişi göremedim.bunu dr. söyledi 6+4 diye.senin satın ne zaman canım?

ben o ultrason kağıdının neresinde hafta yazıyo göremedim ?? sağ üst köşede rakamlar var ama haftayı belirten bişi göremedim.bunu dr. söyledi 6+4 diye.senin satın ne zaman canım?

Sanırım her ultrason kağıdında farklı yerde yazıyor ama; 5w+3d gibi bir ibare olması lazım ...Benim ultasonumda sağ ortadada idi.

Ben 1 Ekim'de gittiğimde de ultrason kağıdında 5+3dü, 3 Ekim'de gittiğimdede 5+3'dü :))) Kese büyüyoooda,günler değişmiyor :)))

Hayırlısıyla benimde tahmini doğumum Mayıs sonu gibi. Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.

Hepinize sağlıklı güzel hamilelikler diliyorum.

dilacım seninki basketçi olacak sanırım maşallah:)

hayırlı olsun tatlım,darısı bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…