- 21 Eylül 2011
- 642
- 406
- 103
EVET CANIM AMA BU RAKAMA BİLE DOKTOR KÜÇÜK DEDİ DEĞİŞTİRDİM DOKTORUMU DÜŞÜNSENE 0.32 CM YAZIYORcanım ben 5 haftalık gittiğimde kese 0,8 mm idi.düşün yani seninki bu haftaya göre iyi bile maşallah
Amiiin canım benimkide haftasını göstermiyor ama hernedense dktr 2günede bir kan aldı burda okuduklarım haftada bir gidiyoor.arkadaşlar selam. bende yayıs annesi olucam.
1 senelik tedaviden sonra sonunda yavrumuza kavuşacağız.
1 hafta önce 4,5 -5 haftalık demişti doktor çok küçük olduğu için tam olarak haftasını göstermiyor dedi.
kalp atışlarını duymak için ayın 19'unu heyecanla bekliyoruz.
Allah hepimize bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.
zor bi süreç...benim doktor beni öyle endişelendirdiki...alttan muayene etti keseyi gördük ama kalp atışlarını duymadık...6hafta 4 günlük...duymayı umuyodum dedi..perşembe günü gel olmazsa vakumla çekerim dedi..hemen moral bozdu gıcık oldum ya...
internetten okuyorum 7.haftasında duyanlar olmuş..
canım yaaaa,,,, hiç moralini bozma sen doktorlar biraz bu konuda düşüncesiz çünkü aynı bende senin yaşadıklarına çok yakın şeyler yaşadım ama merak etme ve sakın vakumla aldırayım falan deme sonuna kadar bekle moralini yüksek tutu hayırlısı olsun benim bebişim başardı inş. seninkide başarıcak annesinde kalmayı..
kızlar ben de bugün 8+2 oldumbenim gibi sat'ı 2 ağustos olan var mı merak ettim
Amin sağlıkla kucanıza almak nasip olsun inşallah:)
Amin sağlıkla kucanıza almak nasip olsun inşallah:)
bende senın gıbı olcaktım ama benımkı gerıden gelıoo 7+4um o yuzden nasıl gıdıo canımm bulantın falan varmı?
[sıze=3][ı]kızlar ben de bugün 8+2 oldumBenim gibi sat'ı 2 ağustos olan var mı merak ettim [/ı][/sıze]
bennnn:)))))))benimde tam 2 ağustos canım:)nasıl gidiyor hamilelik?
heheh valla şükür diyorum biraz kokuya karşı hassasiyet ve biraz da uykuya eğilim dışında birşey yok senin nasıl ?
Canım hemen endişelenme bişey yoktur inşallah iyi şeyler düşün hep ama benimde derdim varAkşam idrar yaparken yanma başladı idrar yolu enfeksiyonu büyük ihtimalle sabah hemen doktoruma gideceğim inşallah ama hemen panikledim.
kızlar inş bende bir mayıs annesi olarak bişey sorcam lütfen beni bilgilendirin. gebe olduğmu pazartesi öğrendim. bat tan 2 gün sonra. ama hala hasta olcakmışım gibiara ara kasık ağrısı çekiorum. bu normalmi sizdede oluomu? korkuorum ltfen cevap yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?