2012 Mayısda doğum yapacaklar buraya

kızlar ben de bugün 8+2 oldum benim gibi sat'ı 2 ağustos olan var mı merak ettim

canım ben 5 haftalık gittiğimde kese 0,8 mm idi.düşün yani seninki bu haftaya göre iyi bile maşallah
EVET CANIM AMA BU RAKAMA BİLE DOKTOR KÜÇÜK DEDİ DEĞİŞTİRDİM DOKTORUMU DÜŞÜNSENE 0.32 CM YAZIYOR doktor arıyorum

Son düzenleme:
Amiiin canım benimkide haftasını göstermiyor ama hernedense dktr 2günede bir kan aldı burda okuduklarım haftada bir gidiyoor. bide birhaftada 0.25 cm den 0.32 cm olmuş buna rağmen büyümüyor dedi hemen başka dktra gittim o iyi gidiyo büyümesi normal dedi 10gün sonra bakalımm dedi

zor bi süreç...benim doktor beni öyle endişelendirdiki...alttan muayene etti keseyi gördük ama kalp atışlarını duymadık...6hafta 4 günlük...duymayı umuyodum dedi..perşembe günü gel olmazsa vakumla çekerim dedi..hemen moral bozdu gıcık oldum ya...
internetten okuyorum 7.haftasında duyanlar olmuş..

canım yaaaa,,,, hiç moralini bozma sen doktorlar biraz bu konuda düşüncesiz çünkü aynı bende senin yaşadıklarına çok yakın şeyler yaşadım ama merak etme ve sakın vakumla aldırayım falan deme sonuna kadar bekle moralini yüksek tutu hayırlısı olsun benim bebişim başardı inş. seninkide başarıcak annesinde kalmayı..

çok teşekkürler...bizde öyle umuyoruz...

bende senın gıbı olcaktım ama benımkı gerıden gelıoo 7+4um o yuzden nasıl gıdıo canımm bulantın falan varmı?

çok şükür beni zorlamıyacak şekilde sadece bazı sabahlar oluyor ama kahvaltı yapınca geçiyor.. sadece içtiğim progestan hapı yüzünden biraz uykucu şirine döndüm o kadar

slm kızlar ben 2.çocuğuma hamileyim planlamıyorduk kazayla olduO yüzden adet tarihimi tam bilmiyorum ama ağustos olduğunu biliyorum ultrasona göre 6 hafta 1 günlüktü,keseyi gördük ama kalp atışı göremedik dr 10 gün sonra gel dedi.Kokulara karşı baya bi hassasiyetim oluyor sabahları özellikle bunun dışında iyi .5 yaşında oğlum var bu sefer kız istiyorum ama hayırlısı tabi hepimize sağlıklı hamilelikler ve bebişler inşallah.

bendede başladı yanma ne sarı renkli akıntı, sanırım jel veya fitil veriyorlar enfeksiyonun bebeğe zararı olmazmış korkma.

evet gayet normal bendede oluyor rahim genişlediği için endişelenme

kızlar benim kağıtta mm falan yazan bi rakam yok, birinde 1.2/7.2 cm birindede crl 0.40 cm yazıyor bunlarmı acaba?

kızlar,bugün çok güzel bir manzarayla karşılaştım.teyze oğlunun ikiz bebekleri oldu görseniz çok tatlılar.ikisi de kız...herkese bu güzel anları yaşamayı nasip etsin...

pinks canım o ne öyle vakumla çekecekmiş.allahalla sinir oldum valla dr.a.bencede sen başka bir dr. git. öyle şeymi olur daha 6+4 benim dr. kalp atışlarını bu gittiğimde duymasaydık 1 hafta daha beklicekti yani 8 haftalık olcaktım.8. haftaya kadar yolu var yani.hayret bişi ne biçim dr. o öyleee

progestan kullanan arkadaşlarla bir bilgi paylaşmak istiyorum.ben p.tesi dr. a gittim çok açık renkte k.rengi akıntım vardı.bana da verdi progestan ve dediki eğer uyku hali ve sersemlikten şikayetçi oluyosan alttan kullanabilirsin dedi ve ben bunu alltan kullanıyorum.eğer bu yan etkilerinden rahatsız oluyosanız yine dr.a danışın ama böyle de kullanılabiliyo bunuda bilin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…