şimdi doktordan geldim..6+4 günlük hamileyim...vajinal ultrason yaptı kese göründe ama kalp atışları yoktu:44:
endişelendik...perşembe günü yine gel dedi...herkesin çok erken duyulmuş...
canım kafanıza takmayın sakın bizde 6+1 de sadece kese gördük şimdi haftaya bugn gidicem tam 8haftalık olunca ozaman duyarım inşallaah
koku hassasiyeti war inanılmaz bende.delircem.midem bulanıyo bu yüzden çöp kutusunu açamıyorum.yemek pişiremiyorum.sürekli uyuyorum.kolumu kaldıramıyorum.şu dönemi atlatalım inşallah
canım gitmedim ki daha.randewum haftaya.aslında gidip sormak lazımda çook tembel oldum ben.sürekli uyuyorum.kalp atışları için 11ekimde gidicez işte o zaman sölicem.hala dewamda ediyo akıntım.kaşıntıda ara ara oluyo.alttanda muayene edilcem kesin dimi
dilacım seninki basketçi olacak sanırım maşallah:)
hayırlı olsun tatlım,darısı bana...
canım kafanıza takmayın sakın bizde 6+1 de sadece kese gördük şimdi haftaya bugn gidicem tam 8haftalık olunca ozaman duyarım inşallaah
koku hassasiyeti war inanılmaz bende.delircem.midem bulanıyo bu yüzden çöp kutusunu açamıyorum.yemek pişiremiyorum.sürekli uyuyorum.kolumu kaldıramıyorum.şu dönemi atlatalım inşallah
teşekkür ederimbebeğimi görmeye ne zaman gidebileceğimi bile bilemiyorum.umarım rabbim sağlıkla yollar kuzumu
Bende de aynı cannım,kokuya karşı hassasiyet artı gaz,karnım çıkmış gibi duruyor:))allah şükür iyiyiz demekki ya.Çalışıyomusun?
Aynen onlar iyi olsun da,ben şey sorcam kaç haftalık oluyor bebişlerimiz,bana doktorum 3 hafta önce cuma gittiğimde 5+1 demişti,3 hafta sonra olsa cuma günü 8+1 olur,cumadan bugüne de 5 gün var,8 hafta 6 gün mü oluyor?ımm aynen gaz olayı ben de de oluyo bazen... çalışmıyorum canım şuan ilk başlarda bir lekelenmem olmuştu 4 haftalıkken doktor yatıp dinlenmemi söyledi iş durumlarıda kaldı otomatikman. ama olsun bebiştom iyi olsunda
nasıl duruyosun böyle olmaması gereken bi durum varken canım?randevuyu bekleme git aradan alsınlar allah korunsun enfeksiyon filandır erkenden ilacını kullanırsın ilerlemez öyle bişi varsa bile.muhtemelen akıntı olduğu için alttan bakar canım.ihmal etme basit bişi bile olsa git.en azından ara dr. u gel derse hemen gidersin.
doktor öyle gerdiki bizi atmazsa vakumla çekerim dedi..korktum yaaa...
canım bu hamilelik haftasını gösteren çizelgeyi nasıl yapıoruzz bende istiyoruuuum
Aynen onlar iyi olsun da,ben şey sorcam kaç haftalık oluyor bebişlerimiz,bana doktorum 3 hafta önce cuma gittiğimde 5+1 demişti,3 hafta sonra olsa cuma günü 8+1 olur,cumadan bugüne de 5 gün var,8 hafta 6 gün mü oluyor?
slm, bi aksilik olmaz allah izin verirse mayısın ilk haftasına doğum verdi bizede doktorumuzbenim kasık ve bel ağrım dışında bi sıkıntım yok çok şükür. Kalp atışlarımızda 6. hafta dolmadan başladı o sesi duymak mükemmeldi. hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin allah
benimde aynı günüm geçeli 6 gün oldu sizinle aynıyız benim dogumum 11 mayısa geliyo bi aksilik olmazsa sizinde o tarihlerdedir heralde
aslında nette gebelik hesaplama var ordan ögrenebilirsiniz son adet tarihinden sayıyorlar doktorlarda tabi,size ordan hesaplamanızı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?