2012 Mayısda doğum yapacaklar buraya

şimdi doktordan geldim..6+4 günlük hamileyim...vajinal ultrason yaptı kese göründe ama kalp atışları yoktu:44:
endişelendik...perşembe günü yine gel dedi...herkesin çok erken duyulmuş...

canım kafanıza takmayın sakın bizde 6+1 de sadece kese gördük şimdi haftaya bugn gidicem tam 8haftalık olunca ozaman duyarım inşallaah

koku hassasiyeti war inanılmaz bende.delircem.midem bulanıyo bu yüzden çöp kutusunu açamıyorum.yemek pişiremiyorum.sürekli uyuyorum.kolumu kaldıramıyorum.şu dönemi atlatalım inşallah

canım sarı akıntıyı sordunmu dr a?

canım gitmedim ki daha.randewum haftaya.aslında gidip sormak lazımda çook tembel oldum ben.sürekli uyuyorum.kalp atışları için 11ekimde gidicez işte o zaman sölicem.hala dewamda ediyo akıntım.kaşıntıda ara ara oluyo.alttanda muayene edilcem kesin dimi

nasıl duruyosun böyle olmaması gereken bi durum varken canım?randevuyu bekleme git aradan alsınlar allah korunsun enfeksiyon filandır erkenden ilacını kullanırsın ilerlemez öyle bişi varsa bile.muhtemelen akıntı olduğu için alttan bakar canım.ihmal etme basit bişi bile olsa git.en azından ara dr. u gel derse hemen gidersin.

doktor öyle gerdiki bizi atmazsa vakumla çekerim dedi..korktum yaaa...

Bende de aynı cannım,kokuya karşı hassasiyet artı gaz,karnım çıkmış gibi duruyor:))allah şükür iyiyiz demekki ya.Çalışıyomusun?

ımm aynen gaz olayı ben de de oluyo bazen... çalışmıyorum canım şuan ilk başlarda bir lekelenmem olmuştu 4 haftalıkken doktor yatıp dinlenmemi söyledi iş durumlarıda kaldı otomatikman. ama olsun bebiştom iyi olsunda

Aynen onlar iyi olsun da,ben şey sorcam kaç haftalık oluyor bebişlerimiz,bana doktorum 3 hafta önce cuma gittiğimde 5+1 demişti,3 hafta sonra olsa cuma günü 8+1 olur,cumadan bugüne de 5 gün var,8 hafta 6 gün mü oluyor?

yok cnm olmamamsı gereken bi durum değil aslında büyük ihtimal mantar oldu bende.sarı akıntı dediğimde çook açık bi sarı koyu renkli iç çamaşırımda beyaz akıntı görünüyo.tabiki gidicem yarın testlerim için gidicem hastaneye.bugn gittim ama torch diye bi test war.o yapılmıomuş hastanede.özele gitmiştim yarın kadın doğuma gidicem.ozaman sölerim doktora.bugn enfeksiyon uzmanına sordum.mantarın bebeğe bi zararı yok dedi.bide zten ilk aylarda mantar için ilaç werilmiomuş.sonra fitil werilir dedi.her 2-3 aylık gebelerde olur dedi.kokulu,koyu sarı ,yeşil yada kahwerengi akıntı olunca ciddidir dedi.allaha şükür öle bi sorun yok.sıfır koku.sadece biraz kaşıntı oldu.böle koyu kıwamlı beyaz akıntım war.bide sarımsı bi akıntı ara ara.aslında dediğin gibi ihmale gelmez.yarın bi gidim şu testlerimide yaptıriiim.bi sürü test istedi doktorum.torch testide gebelerde çok önemliymiş.bayramda yaptırırm demiştim ama yarın hemen gitmem lazım.dee iştee alttan bakcaklar kesin.o biraz geriyo beni.idrar testindede çıkıyomuş aslında ama kesin olanı kültür testiymiş.bakalım yarın bi gidim gelişmeleri yazarım

arkadaşlar dün bebişlerimle tanıştık kalp atışlarını gördük çok şükür. kanamalı akıntı gelince iş yerinden koşa koşa gittim doktora ama bişeyimiz yokmuş. ayakta kalmamam gerekiyormuş, nasıl ders anlatılır ki oturarak? progestan içiyorum foliğe ek olarak artık. arkadaşlar darısı bebeğinin kalbinin atışını görmeyi bekleyen herkesin başına:)

ben daha dr a gidemedim bile ve sanırım kasıma kadar da gidemiyecem (yolların güvenliği nedeniyle).ama içimi ferah tutmaya çalışıyorum ve bulantılarım da başladı kendi kendime baş etmeye çalışacam.okula gitmek zulüm gb geliyor sabahları.oğlumdayken herşeyde dr a gidiyoduk.zavallı yavrum dilerim çok sağlıklı olur

bu hesaplama olayları benimde kafamı karıştırıo vallaa sanırım evet 8+6 söyldiklerine göre yarında 9 olucak sanırsam galiba benimkiside 8+2

ayyyy canıım inşallah bende duyarım çok korkuyorum kese 0.32cm olmasına rağmen dktr küçük gelişmioo dedi offf

Son düzenleme:

benimde 20 mayıs doğum şu zor günleri bi atlatsak allahın izniyle kalp atışını biduysak allah yardımcımız olsun hepimizin

merhaba herkese,

ben de 8+6 günlük hamileyim SAT ne göre. ultrasona göre 4-5 gün daha önde görünüyor. kızlar sizin ilk tahlillerinizde tsh değerleriniz ne çıktı. ben 6 haftalıkken 5,65 çıktı tsh ım. serbest t3 ve t4 normal referans değerleri arasındaydı ama. dahiliye uzmanı levotirona başladı. kadın doğum uzmanı korkulacak bir düzeyde olmadığını zaten ciddi bir hipotroidim olsaydı hemen gebe kalamııcamı söledi. ama içten içe korkuorum ben. tsh değerinin 2,5 olması gerekliymiş. bilgisi olan paylaşabilir mi. allah herkese sağlıklı evlat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…