2012 Mayısda doğum yapacaklar buraya

evet canım bende imreniyorum.bizimkilerde şehir dışında.ve dolayısıyla kendi göbeğimizi kendimiz kesicez.

bugn çok zorlandım.yemek yapmak işkence gibi.hem halim yok hem midem bulanıyo ikisi bi arada yaptım bişiler.bi ütü birikti inanamazsın.elim gitmiyo hiç.mecburen dediğin gibi cnm katlancaz.

bugn çok zorlandım.yemek yapmak işkence gibi.hem halim yok hem midem bulanıyo ikisi bi arada yaptım bişiler.bi ütü birikti inanamazsın.elim gitmiyo hiç.mecburen dediğin gibi cnm katlancaz.

En azından yanınızda olamasalarda telefonla paylaşıyorsunuzdur,ben annemi kaybedeli 3 sene oldu,onla anne olma sevincimi paylaşmayı o kadar isterdim ki.Gene de şükredin arkadaşlar halinize,benim de eşimin annesi var,iyiki var Allahım'a şükrediyorum o olmasaydı ne yapardım diye.

allah kolaylık versin.valla bende ölecem sanıyorum kusmaktan ,mideyi bırakcam yakında ... doktora gittim 10 gün istirahat verdi vede serum eslenmek için çünkü yemek fikri direk bulandırıyo,kendi mutfaımdan tiksindim hiç giremiyorum...Allah hepimize yardım etsin...amin..

tsh değerleri için korkmana gerek yok sadece ihmal etmemek lazım.benimde ilk hamileliğimde yükselmişti.ilaç kullanarak devam ettim hamileliğime oğlum şimdi maşaallah çok sağlıklı.bende eğer bir an evvel dr a gidebilirsem bu değerlere hemen baktırıcam.:)

günaydın tatlı annişler ve bebişleri bugüb 8+3 olduk mide bulantıları yawaştan atta diyo sanki bana

Masallah. Allah herkesi evlatlarindan guldursun. Cok taktim ne biliyim. İcimi rahatlattin simdi saol. Duzenli aliorum ilaci. Pazartesi tekrar bakilcak. Sende de bi problem cikmaz umarim saglikla alirsin kucaina

malesef bebeğimin kalbi atmadı ve yarın kürtaj oluyorum...7+2 olucam yarın...

her 3 gebeden 1i mutlaka yaşarmış bu sorunu...sağlıksız bir gebeliği en baştan sonlandırmak daha iyi dedi...

sanki biliyo gibi gittim zaten..hazırlamıştım kendimi..hiç hevesimde yoktu...mayıs annesi olamıycam...

kese kocaman olmuş ama bebeğe kan gitmiyomuş ve bebek gelişmemeiş...

allah sizlere nasip etsin inşallah sağlıklı huzurlu mutlu bebekler...

Son düzenleme:
pinks geçmiş olsun canım çok çok üzüldüm(
2 yıl önce bende yaşamıştım 7+4 de kürtaj olmuştum çok üzücüydü
inşallah birdahaki sefere herşey çok güzel olur

aynen ilk gebeliklerde her 4 kadından birine olurmuş. doğal seleksiyon. baştan uyumsuzluk ve problem olunca bebek gelişimini durduruyor. ama tabiki üzücü. benim de arkadaşıma olmuştu çok üzüldü çok yıprandı elinde olmadan ama hemen 3 ay sonra tekrar hamile kaldı. vücut bebeği artık tanıdığı için gebe kalmakta daha kolay oluor bu süreçte. şimdi maşallah 2 aylık sağlıklı bi bebeği var. geçer bu günlerde.

Canım çok geçmiş olsun, hayırlısı olsun de canım hep, Allah en kısa zamanda çok çok sağlıklı bir bebek daha nasip eder sana inşallah, umudunu hiç kaybetme...Allah hep yardımcın olsun...

pinks olamaz böle bişey aynı durumdayız bemiki hiç gelişmedim bu üçüncü düşüğüm çok sancım var allahım yardımcımız olsun ikimizinde ben kürtaj olmucaam doktorum gerek yok kendi düşer dedii çok geçmiş olsun benimki 5haftalıktı.:2::2:

Çok geçmiş olsun canım,allah tekrar en kısa zamanda nasip etsin inşallah

benim doktorumda kendisinin düşmesini bekleyemem seni zehirleyebilir dedi...benimki 7 haftalık ama..kısmet herşey napalım..

Canim ben hsapladim 03.06 hayirlisi olsun saglikla kucagina alirsin ins

Merhaba Arkadaşlar
bende hamile olduğumu 27 eylülde öğrendim.1 ekimde gittim keseyi gördük dr sordum daha çok yeni 4. haftada olabilirsin dedi.yarın tekrar gidicem kısmetse
benim hesaplamaalrıma göre de haziran başında çıkıyo ama internete göre 30 mayıs:))

benim doktorumda kendisinin düşmesini bekleyemem seni zehirleyebilir dedi...benimki 7 haftalık ama..kısmet herşey napalım..

evet canım herşeyin hayırlısı seninki biraz büyükmüşş benim 4yada 5haftalıktı biraz önce öle bir sancıyla düştükki anlatamam ve gördüm peçeteye aldım inceledim çoküzüldüm tabiki hep ağlıyorum nasıl toparlancam bilemiyorum allahım sabır ve kuvvet versin hepimize bir an önce sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah kucaklarımızı doldursun çok geçmiş olsun ikimizede :2::2:

çok üzüldüm,çok geçmiş olsun,Allah en kısa zaman da sağlıklı şekilde tekrar hamile kalmayı nasip etsin...

çok geçmiş olsun. allah sabır versin. ama şöyle düşün sağlıksız bir bebeği ucağına almaktansa şimdi belki çok sağlıklı bir bebeğin olucak. benimde arkadaşım düşürdü ama 3 ay sonra tekrar hamile kaldı şimdi 2 aylık kızı var. sağlıklı maşallah. doğal seleksiyon denior buna. eğer bir uyumsuzluk problem oluyorsa baştan bebek gelişimini durduruyor. bu bile bir mucize. keşke incelemeseydin öle etkilenmeyesin şimdi. allah en kısa zamanda sağlıklı bebeğini kucağına almaya nasip etsin. ama şimdi dinlen sadece düşünme bunları

Allah sabır versin canım umarım en kısa zamanda tekrar kalırsın... ne olacağımız belli değil işte sabır.. dua.. bir şekilde sınanıyoruz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…