merhaba ben varım ben...bende 3 gün sonra 9 haftalık olucam bende de ne mide bulantısı ne bel ağrısı var canım özellikle birşey çekmiyor birşeyden midem bulanmıyor kusmuyorum iştahım fazlasıyla açık herşeyi fazlasıyla yiyorum sadece göğüslerim şişkin ve ağırıyor arada da kasıklarımda hafif batmalar oluyor benimde kafama takılıyır ama sanırım böyle olan başkalarıda var arada okuyorum biraz rahatlıyorum daha önce 3 gebelik kaybım var 4 defa tüp bebek yaptırdım 5. ye gidecekken kendiliğimden hamile kaldım allah mucizemizi gönderdi çok şükür
önceki yaşadıklarımdan dolayı korkularım var ama inanıyorum ki bu sefer allahım sağlıklı bir şekilde kavuşmamı nasip edecek inşallah allah herkesi hayırlısıyla evladına kavuşturur
cumartesi günü kürtaj oldum...buradan tecrübemi paylaşayım..allah kimsenin başına vermesin tabiki ama başınıza geldiği zamanda korkmayın...vakumla çekildi zaten kan pıhtısıydı bebek henüz...genel anestezi oldum...iğneyle uyudum uyandım..okadar başka hiçbişey hissetmedim...biraz kanamam oldu okadar...5 dk sürmüş...benim ayılmam falan toplam 20dkda çıktık oradan...
allah vermesin kızlar ama psikolojik tarafı zor....doktor adet olmamı bekliyor..4 hafta içinde adet olucaksın dedi ve hemen hamile kalabilirsin dedi..okadar değişmişki herşey...eskiden kürtaj olanlara 6 ay beklemesi gerektiği söylenirmiş...
allah bebeklerini bekleyenlere hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etmesin...kürtaj olan içinde...çalışmalar devam
Ya arkadaşlar 9 haftalık hamileyim,hala hiç mide bulantım ya da bel ağrım yok,bulupta buluyor muyum ne?Ama kafama takılıyor,benim gibi hiç belirtisi olmayan var mı?Sadece gögüslerde,karında şişlik var ve bir de iştahsızlık.Onun haricinde hiçbir şikayetim yok.Hiç mide bulantısı ve bel ağrısı yaşamayan var mı benim gibi?
arkadaşlar slm,
3 gündür kahverengi kahve telvesi gibi akıntım var.
günde 1çay kaşığı kadar. belki biraz daha fazla.
dr.u aradım akıntının olduğu ilk gün (cts.).. bebeğin tutunma zamanında olabilir dedi. uzun sürmesi veya rengin kırmızıya dönmesi durumunda hastaneye çağırdı.
var mı böyle bi tecrübe yaşayan?
Selam kıslar bizde 7 haftaya başladık. Kısmet olursa 27 mayıs doğum gerçekleşecek. Dr 1 ay sonra gel birtakım testler yapacağız dedi. Bu arada özel hast. gidiyorum. Normal doğum istiyorum ama Avcılar Hosp. duyduğum kadarı ile genelde son onlarda sezeryana alıyormuş. Bunu durumca ürktüm. Acaba diyorum büyük araştırma hastenesine mi gitsem. Teyzemin gelini 2 doğumunuda cerrahpaşada yaptı çok memmun...Devlet hast. gideniniz var mı??? Bu arada geçtiğimiz cmrt kalp atışı için dr gittik. Dr karından bakınca keseyi gördü anca bebeği ve kalp atışını göremiyorum dedi. Çok korktum saniyeler geçmek bilmedi anlatamam. Sonra alttan bakacağım dedi hemencik gördü benim minik kuşum ordaydı kalbide pır pır atıyordu..Bebeğin pozisyonuyla ilgiliymiş o nedenle karından göremedik dedi..Bu normal midir acaba????
bende senın gıbıyım canımm ne bulantı ne baska bısı ıstahımda normal tatlı seyler yemedım hıc gebelıgın basından berı karnım sıss bosver takma ıste tadını cıkar hamılelıgın eşim diyor maşallahın varrr eski hayatıma devam edıorum cok skurrrr
canım bende de aynı şey oldu dr aradım önemli değil dedi ama 3 gün sürünce dAyanamadım ve dr gittim çok agrım vardı içerde kanama var dedi kahverengi kan gelmesi biraz iyiymiş kırmızıdan kork dedi ama net bişey de diyemedi düşük tehditi olabilir dedi progestan kullanıyodum iğnesinide verdi ayrıca kan sulandırıcı verdi hala içimde korkular var yerleşme aşamasındamı kese yoksa düşük tehditimi iki gündür lekelenme bitti zaten günde üç kez falan nokta halindeydi ama biz hala korkuyoruz
bende nasipse mayısta bebişine kavuşacaklardanım 5 yıllık evliyim bi problem olmadığı halde 1 yıldır gelmiyodu bebişimiz ama artık care arayalım derken geldi minik süprizimiz yalnız gecen gün kahverengi akıntı gecirdim agrılarım fazla sanırım düşük tehditim var nolur dualarınızı esirgemeyim kese yerleştiği için mi yoksa içerde mi kanama net bişey söylemedi dr progestan iğnesi vuruldum 4 tüp şimdide kan sulandırıcı iğne vuruluyorum düşük nedeni kan pıhtılaşması olabiliyor çok fazla arkadaşım 3 düşükten sonra iğneyle dogum yapabildiler dilerim bizim mucizemiz bizi terk etmez suan 15 mm imiş 6 hafta 3 günlük daha
Nazar değdirdim heralde hiçbişey yok derken,bugün çok gazım var ya canım,karnıma kramplar giriyor.5 aylık gibi şiştim:)Sende de var mı gaz problemi?Bir de şu ağzımdaki tadı ne yaptıysam yok edemiyorum,gripmişim gibi acımsı bir tat var hep.
aynı bende sizin gibiyim canım, bir bakıyorum hiçbirşey yok,bir bakıyorum nazar mıdır nedir, anında karnım şiş, birde çok rahatsızlık veriyor. zaman zaman karın ağrılarının yanında vajina bölgemde de ağrım oluyor, bunu doktora sormadım ama büyükler açıklığın değişiyor falan diyor. böyle birşey vardır heralde demi? herşeyden pimpirikleniyoruz yaa. yarın doktor randevum var, ilk kontrolde kese göründü. şimdi kalp atışlarına bakacak. ama geç döllenme olduğu için gününü talip edemiyorum. SAT 12 Ağustos ama 8+3 oluyor, ama geçen gittiğimizde 6+5 ti, ama 5 haftalık dedi.iyice kafam karıştı,sizde var mı böyle birşey kızlar?
kızlar diğer topiğe gelsenize sizde aylara göre paylaşımda 2012 mayıs anneleri topiğine orda daha çok katılım var hem de herkes aynı yerde olmuş olur
aynı bende sizin gibiyim canım, bir bakıyorum hiçbirşey yok,bir bakıyorum nazar mıdır nedir, anında karnım şiş, birde çok rahatsızlık veriyor. zaman zaman karın ağrılarının yanında vajina bölgemde de ağrım oluyor, bunu doktora sormadım ama büyükler açıklığın değişiyor falan diyor. böyle birşey vardır heralde demi? herşeyden pimpirikleniyoruz yaa. yarın doktor randevum var, ilk kontrolde kese göründü. şimdi kalp atışlarına bakacak. ama geç döllenme olduğu için gününü talip edemiyorum. SAT 12 Ağustos ama 8+3 oluyor, ama geçen gittiğimizde 6+5 ti, ama 5 haftalık dedi.iyice kafam karıştı,sizde var mı böyle birşey kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?