2012 Mayısda doğum yapacaklar buraya

Ya insan durduk yere tribe giriyor,gene de böyle sizlerden duyunca insan rahatlıyor biraz sağol canım.

cumartesi günü kürtaj oldum...buradan tecrübemi paylaşayım..allah kimsenin başına vermesin tabiki ama başınıza geldiği zamanda korkmayın...vakumla çekildi zaten kan pıhtısıydı bebek henüz...genel anestezi oldum...iğneyle uyudum uyandım..okadar başka hiçbişey hissetmedim...biraz kanamam oldu okadar...5 dk sürmüş...benim ayılmam falan toplam 20dkda çıktık oradan...

allah vermesin kızlar ama psikolojik tarafı zor....doktor adet olmamı bekliyor..4 hafta içinde adet olucaksın dedi ve hemen hamile kalabilirsin dedi..okadar değişmişki herşey...eskiden kürtaj olanlara 6 ay beklemesi gerektiği söylenirmiş...

allah bebeklerini bekleyenlere hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etmesin...kürtaj olan içinde...çalışmalar devam

selam kızlar bende nete göre 6+5 sat 24 ağostostucuma günü gittiğimde kalp atışlar duyamadık doktor normal dedi haftga gel dedi
inşallah bi sorun yoktur

merhaba,

ben de salı günü oldum kürtaj ve hala acısını yaşıyorum. geçen hafta cumartesi günü bebeğimizin büyümesinin durduğunu ve kalbinin atmadığını söyledi. yıkıldık tabi. ama bunun herkesin başına gelebileceğini söyledi. tabii ki zor bir durum ve atlatmamız zaman alacak. 8 haftalıktı öğrendiğimde ve 1 ay ona alışmamıza yetmişti bile.

ama senin de dediğin gibi kısa ve acısız bir süreç ben de acıbademde oldum.ve hiçbirşey hatırlamıyorum. uyudum ve uyandım. bir haftadır kanamam devam ediyor. yarın doktora kontrole gideceğim. bakalım benim doktorum ne diyecek durum hakkında.1 hafta sonra mutlaka kontrole git. bu arada bana antibiyotik TaMOL verdi bu hafta içinde kullandım.

herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum. umuyorum bu acıyı kimse yaşamaz. yaşayanlara da sabır diliyorum.

sevgiler

arkadaşlar slm,
3 gündür kahverengi kahve telvesi gibi akıntım var.
günde 1çay kaşığı kadar. belki biraz daha fazla.

dr.u aradım akıntının olduğu ilk gün (cts.).. bebeğin tutunma zamanında olabilir dedi. uzun sürmesi veya rengin kırmızıya dönmesi durumunda hastaneye çağırdı.
var mı böyle bi tecrübe yaşayan?

bende senın gıbıyım canımm ne bulantı ne baska bısı ıstahımda normal tatlı seyler yemedım hıc gebelıgın basından berı karnım sıss bosver takma ıste tadını cıkar hamılelıgın eşim diyor maşallahın varrr eski hayatıma devam edıorum cok skurrrr

canım bende de aynı şey oldu dr aradım önemli değil dedi ama 3 gün sürünce dAyanamadım ve dr gittim çok agrım vardı içerde kanama var dedi kahverengi kan gelmesi biraz iyiymiş kırmızıdan kork dedi ama net bişey de diyemedi düşük tehditi olabilir dedi progestan kullanıyodum iğnesinide verdi ayrıca kan sulandırıcı verdi hala içimde korkular var yerleşme aşamasındamı kese yoksa düşük tehditimi iki gündür lekelenme bitti zaten günde üç kez falan nokta halindeydi ama biz hala korkuyoruz

arkadaşlar bende artık aranızdayım 9 haftalık hamileyim...rabbim izin verirse mayısın ikinci haftası bebişimi kucağıma alıcam :))

Selam kıslar bizde 7 haftaya başladık. Kısmet olursa 27 mayıs doğum gerçekleşecek. Dr 1 ay sonra gel birtakım testler yapacağız dedi. Bu arada özel hast. gidiyorum. Normal doğum istiyorum ama Avcılar Hosp. duyduğum kadarı ile genelde son onlarda sezeryana alıyormuş. Bunu durumca ürktüm. Acaba diyorum büyük araştırma hastenesine mi gitsem. Teyzemin gelini 2 doğumunuda cerrahpaşada yaptı çok memmun...Devlet hast. gideniniz var mı??? Bu arada geçtiğimiz cmrt kalp atışı için dr gittik. Dr karından bakınca keseyi gördü anca bebeği ve kalp atışını göremiyorum dedi. Çok korktum saniyeler geçmek bilmedi anlatamam. Sonra alttan bakacağım dedi hemencik gördü benim minik kuşum ordaydı kalbide pır pır atıyordu..Bebeğin pozisyonuyla ilgiliymiş o nedenle karından göremedik dedi..Bu normal midir acaba????

Normaldir canım,benim de 5 haftalıkken alttan bakarak görmüştü,doktor normal herşey dedi merak etme bence

Nazar değdirdim heralde hiçbişey yok derken,bugün çok gazım var ya canım,karnıma kramplar giriyor.5 aylık gibi şiştim:)Sende de var mı gaz problemi?Bir de şu ağzımdaki tadı ne yaptıysam yok edemiyorum,gripmişim gibi acımsı bir tat var hep.

Bu arada casper ve pinks çok büyük geçmiş olsun,allah en kısa zamanda tekrar verir inşallah...Dualarımız sizinle...

Ben dr.u az önce tekrar aradım. gelin bi bakalım dedi. üff sevmedim ben bu kadını soru sormaya imtina ediyorum çok yoğun vs.
iş çıkışı gidicem sonuçları yazarım..

Merhaba
öncelikle Rabbim bebişlerimizi sağlıkla hayurlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.aklınıza kötü şeyler getirmeyin hep olumlu düşünün.bnmde 10 gün önce ilişkdn sonra açık renkte kan gelmişti.doktor progestan verdi onu kullanıyrm.şuan bebişim 5,5 haftalık ve 15 mm.haftaya bebeği görmem lazım dedi kısmetse cmrtsi tekrar gidicem.inş hepimiz kalp atışlarını duyarız:)

aynı bende sizin gibiyim canım, bir bakıyorum hiçbirşey yok,bir bakıyorum nazar mıdır nedir, anında karnım şiş, birde çok rahatsızlık veriyor. zaman zaman karın ağrılarının yanında vajina bölgemde de ağrım oluyor, bunu doktora sormadım ama büyükler açıklığın değişiyor falan diyor. böyle birşey vardır heralde demi? herşeyden pimpirikleniyoruz yaa. yarın doktor randevum var, ilk kontrolde kese göründü. şimdi kalp atışlarına bakacak. ama geç döllenme olduğu için gününü talip edemiyorum. SAT 12 Ağustos ama 8+3 oluyor, ama geçen gittiğimizde 6+5 ti, ama 5 haftalık dedi.iyice kafam karıştı,sizde var mı böyle birşey kızlar?

bende oluyor ıkı gun karın agrısı üşütmeyle ilgisi var sanırım.... canım benımde sat 5 agustos ama benımkıde bı hafta gerıde cıktı ultrasonda yanı 9+4 olmam gerekırken 8+4ümm geç döllenme oluo düzensiz adet görenlerden ben dogum kontrol hapını bıraktıgım ay hamıle kaldım ondan son adet tarıhı önemlı degıl ultrasona göre hesaplıcaz senınkını dedı doktorr

kızlar diğer topiğe gelsenize sizde aylara göre paylaşımda 2012 mayıs anneleri topiğine orda daha çok katılım var hem de herkes aynı yerde olmuş olur

kızlar diğer topiğe gelsenize sizde aylara göre paylaşımda 2012 mayıs anneleri topiğine orda daha çok katılım var hem de herkes aynı yerde olmuş olur

ordada takip çok zor cnm ya.burda az öz kişi war.takip ediyosun konuşabiliosun.orda biraz zor oluyo çok kişi war.ben orayada geliyorum ama

bebeklerini kaybedenler yemin ederim çok üzüldüm.allah hemen bi bebeiş daha wersin inşallaaah.
bende dün bi rüzgar çıktı,pencere çarptı.önünede wazo koymuştum.hemen koştum bi anda wazoya doğru uzandım pencereyi kapadım.karnıma bi anda ağrı girdi.öle korktumkii.kalkamadım yarım saat ordan.tuwalete gidemedim.şimdi daha dikkatliyimm.

Valla ben o işi hiç anlamıyorum zaten,benim de SAT 2 AĞUSTOS,eylülün 9 unda ilk gittiğimde 5+1 demişti doktor,baktım ultrasonda da 5+1 yazıyor,nasıl hesaplıyolar anlamıyorum,doktora göre eylül 9 un üzerine koyduğumda bugün 9+3 üm,netten hesaplıyorum 9+6 çıkıyor .Hiçbişey anlamıyorum valla.Haftaya salı kontrolüm var kaç haftalık dicek bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…