arkadaslar beni mayis annelrinden silin iki gun once kurtaj oldum bebegimin kalp atislarini duyamadilar ölmüs dediler allahim bu nasil bi aciydi esim ülke disindaydi iyiki kizkardesimle gitmisim hemen hastanye gittik ordada aynisini söylediler ertesi gün hastaneye yatip bütün kontrlllerimi yaptiktak sonra beni kürtaja alicaklardi o iki gece nasi gecti hic anladim bebegimin öldügü gece esim isini gücünü birakip yanima geldi onu görünce daha güclendim ama bebegimiz yoktu isim bile düsünüyoduk bu nasil acidir bu nasil kaderdir anlamadim allahim ins sizin bebeklerini kucaginiza almayi nasip eder herkese selamlar
cnm çok üzüldüm.. allahım bidaha yaşatmasın.. çok zor eminim, bu acıyı yaşamasakta, karnımızdaki bebeklerimiz küçücükte olsa daha,yaşadığımız endişeler neler hissettiğini azda olsa anlamamıza neden oluyor.. allahım en kısa zamanda yine nasip eder inş ve sağlıcakla kucağınada alırsın.. verende allah alanda güçlü olmaya çalış arkadaşım.. kaç aylıktı bu arada cinsiyetini fln öğrenmişmiydinz?
10 haftalikti hic bir agrim sizim sikayetim yoktu kontrole gittim ölmüs dedi doktor nasi dünya basiama yikildi anlamtamam sagol gececek ama hep aklimda olacak o minigim
arkadaslar beni mayis annelrinden silin iki gun once kurtaj oldum bebegimin kalp atislarini duyamadilar ölmüs dediler allahim bu nasil bi aciydi esim ülke disindaydi iyiki kizkardesimle gitmisim hemen hastanye gittik ordada aynisini söylediler ertesi gün hastaneye yatip bütün kontrlllerimi yaptiktak sonra beni kürtaja alicaklardi o iki gece nasi gecti hic anladim bebegimin öldügü gece esim isini gücünü birakip yanima geldi onu görünce daha güclendim ama bebegimiz yoktu isim bile düsünüyoduk bu nasil acidir bu nasil kaderdir anlamadim allahim ins sizin bebeklerini kucaginiza almayi nasip eder herkese selamlar
bende mayıs annesi olacağım inş. sat:23 ağustos tahmini doğum tarihi 29 mayıs. başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. 6. haftamda çok hafif lekelenmem oldu. ertesi gün doktora koştum doğal olarak. doktor kanamayı sormadan vajinal ultrasona soktu beni. ve kesemin boş göründüğünü haftaya kadar bütük ihtimalle kendiliğinden düşük yapacağımı, parça bile düşürsem korkmamamı söyledi. hatta bu söyledikleri olmazsa haftaya kürtaj yapacağını söyledi. dünya başıma yıkıldı. mahvoldum çünkü bu bebeği çok beklemiştim.bu doktora iki gün önce gittim. ertesi gün yani dün başka bir doktora gittim. bana söylenenleri anlattım ağlaya ağlaya. daha ultrasonla bakmadan 6. haftada bebeğin görünmesi için çok erken dedi. ama yinede bakalım dedi. karnımdan bakmasına rağmen gebelik kesesinin boş olmadığını yolk kesesinin oluşmuş olduğunu hatta bebeğin çok küçük olduğunu söyledi. kısaca bu durumla karşılaşan bir çok anne adayı vardır. doktorumun dediğine göre bebek gelişimleri herkesin aynı olmazmış kimisi ilk 3 ay çok hızlı büyür sonraki haftalarda bu hız düşermiş kimininde ilk 3 ay yavaş büyüme olur sonraki aylar hızlanırmış.kalp atışları da 7 hafta 4 günlük olmadan çok zor duyulur dedi. içime su serpti. iki gün önce boş gebelik düşüncesiyle başıma yıkılan dünya dün yeniden kuruldu. bu durumu sizinle paylaşmak istedim..
10 haftalikti hic bir agrim sizim sikayetim yoktu kontrole gittim ölmüs dedi doktor nasi dünya basiama yikildi anlamtamam sagol gececek ama hep aklimda olacak o minigim
Buraya dün yani 7+4'de kalp atışlarını duyduğumuzu söylemek için geldim ama pink, mutlucan, akrepkız sizleri okudum çok üzüldümherşeyin hayırlısı elbette inşallah yakın zamanda sağlıklı hamilelik haberlerinizi alırız. Lütfen kendinizi yıpratmayan çünkü bu her kadının başına gelebilecek doğal bir süreç önemli olan sağlıkla kucağımıza almak değil mi ve o yüzden vücut sağlıksız bebekleri erken safhada atıyor. İnşallah bu kötü tecrübenin ardından sağlıklı bebeklerinizi alırsınız kucağınıza.
En azından yanınızda olamasalarda telefonla paylaşıyorsunuzdur,ben annemi kaybedeli 3 sene oldu,onla anne olma sevincimi paylaşmayı o kadar isterdim ki.Gene de şükredin arkadaşlar halinize,benim de eşimin annesi var,iyiki var Allahım'a şükrediyorum o olmasaydı ne yapardım diye.
ne dicemi bilemdim cnm.çok haklısın.her zaman şükür etmeli.benimde eşimiz babası wefat etti 2001de.hep konuşuyoruz dedeside biliyodur şimdi.çünkü aynı yerlerdeler şuan.haberleri war birbirlerinden diye.annende biliyo senin pıtırcığı.eşinin anneside anne olmuş sana ne mutlu. ne güzel..
Zaten hamile olduğumu öğrenmeden önce annemi gördüm rüyamda,yeşile sarılmış tabutunun önünde bebeğimi emziriyordum.Eminimki herşey malum oluyordur onlara,biliyorumki annem hep yanımda ama özlemini bir kenara atamıyorsun işte,kayınvalidem o kadar iyi ama gene de annenin yeri farklı,allah kimseyi annesiz bırakmasın,insan kendini garip gibi hissediyor çoğu zaman.
bende nasipse mayısta bebişine kavuşacaklardanım 5 yıllık evliyim bi problem olmadığı halde 1 yıldır gelmiyodu bebişimiz ama artık care arayalım derken geldi minik süprizimiz yalnız gecen gün kahverengi akıntı gecirdim agrılarım fazla sanırım düşük tehditim var nolur dualarınızı esirgemeyim kese yerleştiği için mi yoksa içerde mi kanama net bişey söylemedi dr progestan iğnesi vuruldum 4 tüp şimdide kan sulandırıcı iğne vuruluyorum düşük nedeni kan pıhtılaşması olabiliyor çok fazla arkadaşım 3 düşükten sonra iğneyle dogum yapabildiler dilerim bizim mucizemiz bizi terk etmez suan 15 mm imiş 6 hafta 3 günlük daha
inşallah hersey yolunda gider rabbim inşallah kaldıramıyacağımız yükler vermesin beklemek zor huzursuzluk allak bullak etti ama inşallah alnımızın akıyla bu sınavıda atlatırızCanım çok geçmiş olsun,inşallah sürpriziniz sana sımsıkı tutunur,bizimde aynı sizin gibi 1,5 sene sonra tam çare aramaya başlayacağımız zaman geldi belki okumuşsundur,hikayemi paylaşmıstım burda.İnsan bu kadar beklemişken kaybetmekten çok korkuyor.Allah inşallah hepimize hayırlısıyla doğurmayı nasip eder,allah yardımcımız olsun...
Ya arkadaşlar 9 haftalık hamileyim,hala hiç mide bulantım ya da bel ağrım yok,bulupta buluyor muyum ne?Ama kafama takılıyor,benim gibi hiç belirtisi olmayan var mı?Sadece gögüslerde,karında şişlik var ve bir de iştahsızlık.Onun haricinde hiçbir şikayetim yok.Hiç mide bulantısı ve bel ağrısı yaşamayan var mı benim gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?