2012 Mayısda doğum yapacaklar buraya

bende mayıs annesi olacağım inş. sat:23 ağustos tahmini doğum tarihi 29 mayıs. başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. 6. haftamda çok hafif lekelenmem oldu. ertesi gün doktora koştum doğal olarak. doktor kanamayı sormadan vajinal ultrasona soktu beni. ve kesemin boş göründüğünü haftaya kadar bütük ihtimalle kendiliğinden düşük yapacağımı, parça bile düşürsem korkmamamı söyledi. hatta bu söyledikleri olmazsa haftaya kürtaj yapacağını söyledi. dünya başıma yıkıldı. mahvoldum çünkü bu bebeği çok beklemiştim.bu doktora iki gün önce gittim. ertesi gün yani dün başka bir doktora gittim. bana söylenenleri anlattım ağlaya ağlaya. daha ultrasonla bakmadan 6. haftada bebeğin görünmesi için çok erken dedi. ama yinede bakalım dedi. karnımdan bakmasına rağmen gebelik kesesinin boş olmadığını yolk kesesinin oluşmuş olduğunu hatta bebeğin çok küçük olduğunu söyledi. kısaca bu durumla karşılaşan bir çok anne adayı vardır. doktorumun dediğine göre bebek gelişimleri herkesin aynı olmazmış kimisi ilk 3 ay çok hızlı büyür sonraki haftalarda bu hız düşermiş kimininde ilk 3 ay yavaş büyüme olur sonraki aylar hızlanırmış.kalp atışları da 7 hafta 4 günlük olmadan çok zor duyulur dedi. içime su serpti. iki gün önce boş gebelik düşüncesiyle başıma yıkılan dünya dün yeniden kuruldu. bu durumu sizinle paylaşmak istedim..

arkadaslar beni mayis annelrinden silin iki gun once kurtaj oldum bebegimin kalp atislarini duyamadilar ölmüs dediler allahim bu nasil bi aciydi esim ülke disindaydi iyiki kizkardesimle gitmisim hemen hastanye gittik ordada aynisini söylediler ertesi gün hastaneye yatip bütün kontrlllerimi yaptiktak sonra beni kürtaja alicaklardi o iki gece nasi gecti hic anladim bebegimin öldügü gece esim isini gücünü birakip yanima geldi onu görünce daha güclendim ama bebegimiz yoktu isim bile düsünüyoduk bu nasil acidir bu nasil kaderdir anlamadim allahim ins sizin bebeklerini kucaginiza almayi nasip eder herkese selamlar

cnm çok üzüldüm.. allahım bidaha yaşatmasın.. çok zor eminim, bu acıyı yaşamasakta, karnımızdaki bebeklerimiz küçücükte olsa daha,yaşadığımız endişeler neler hissettiğini azda olsa anlamamıza neden oluyor.. allahım en kısa zamanda yine nasip eder inş ve sağlıcakla kucağınada alırsın.. verende allah alanda güçlü olmaya çalış arkadaşım.. kaç aylıktı bu arada cinsiyetini fln öğrenmişmiydinz?

10 haftalikti hic bir agrim sizim sikayetim yoktu kontrole gittim ölmüs dedi doktor nasi dünya basiama yikildi anlamtamam sagol gececek ama hep aklimda olacak o minigim

10 haftalikti hic bir agrim sizim sikayetim yoktu kontrole gittim ölmüs dedi doktor nasi dünya basiama yikildi anlamtamam sagol gececek ama hep aklimda olacak o minigim

o miniğin seni cennette beklicek annesi.. hep öyle derlerdi büyüklerim.. böyle düşün rahatlamaya çalış.. olmasaydı keşke bu acı hiç yaşanmasaydı elbet, ama bundada var hayır, ya cinsiyetini öğrenseydin tekmelerini hissettiğin zaman olsaydı.. ya farkedilmeseydide, senin sağlığında tehlikeye girseydi.. allah herşeyi en iyi bilendir, bunları düşün bolca dua et inş.. rabbim bidaha yüzünü güldürsün ağlatmasın inş amin.

canım çok çok üzüldüm allahım dayanma gücü versin inan ki yaşadığım için önceden biliyorum acını çok iyi anlıyorum zordur ama daha fazla zaman geçseydi senin sağlığında etkilenirdi hayırlısı böyleymiş demekten başka diyecek birşeyimiz yok allahım inşallah bir daha bebeğini nasip eder de ona sağlıklı uzun bir ömür verir...

Son düzenleme:

Bu nasıl doktormuş ya,insanın bir anda dünyasını başına yıkıveriyorlar,iyiki o ara üzüntüden birşey olmamış bebeğine,valla insan kime güveneceğini şaşırıyor.Bende özel hastaneye gidiyorum ama burdan arkadaşların başına gelenleri okuyunca korkmuyor değilim,en son 3 hafta önce gitmiştim doktora kalp atışlarını filan duydum,1 ay sonraya gün verdi kontrole ,1 haftam kaldı doktora gitmek için.Ama korkuyorum o ara bebeğim sağlıklı büyüyor mu acaba diye.Allah hepimizin yardımcısı olsun,iyi doktorlarla iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyim...

Canım çok çok büyük geçmiş olsun,allah yine verir inşallah en kısa zamanda,zaten ilk 3 ay çok tehlikeli bir dönemmiş,3 aydan sonra fazla korkma diyorlar.Elimizden geleni yapsakta,allaha karşı gelinmiyor işte,ama ne kadar büyük bir sistem ki insan vücudu bebek sağlıksızsa kendi kendine vücut tepkisini koyuyor.Daha büyüdüğünde düşseydi daha çok bağlanacaktın,senin için daha zor olacaktı.Allah sabır versin arkadaşım,yeni bebişler nasip etsin.Benimde 10 haftalık oluyor nerdeyse bu önümüzdeki hafta kontrolüm var bende korkuyorum hala sağlıklı mı acaba diye.Sen hiç bir şikayetim yoktu diyorsun,insan anlamıyor demekki.Allah hayırlısını versin hepimiz için,çok geçmiş olsun tekrar.

slm kızlar bende hamileyim 27 mayıs annesi olucam inş 6+6 yız geçen hafta dr keseyi gördü ama kalp atışı görmedi erkende olabilir boşta dedi 2 hafta sonra gel dedi bekleyişteyiz bizde ama bana kan testi falan yapmadı söylediğinin bchg değerlerinden haberim yok ne yapsam başka dr mi gitsem acaba ha bide bi iki gündür beyaz parmak yarısı uzunluğunda parçalarım geldi idrarla bu ne olaki varmı bilgisi olan

Buraya dün yani 7+4'de kalp atışlarını duyduğumuzu söylemek için geldim ama pink, mutlucan, akrepkız sizleri okudum çok üzüldüm herşeyin hayırlısı elbette inşallah yakın zamanda sağlıklı hamilelik haberlerinizi alırız. Lütfen kendinizi yıpratmayan çünkü bu her kadının başına gelebilecek doğal bir süreç önemli olan sağlıkla kucağımıza almak değil mi ve o yüzden vücut sağlıksız bebekleri erken safhada atıyor. İnşallah bu kötü tecrübenin ardından sağlıklı bebeklerinizi alırsınız kucağınıza.

Son düzenleme:

Canım benim çok teşekkürler tesellin için bu benim üçüncü düşüğüm neden oluyo bilmiyoruz.hep dua ediyorum bu hamileliğimden önce ramazanda hep allahım bu masaya seneye bebeğimizle orucumuzu aççmayı nasip et diye allahım dualarımızı kabul etti ama kısmet değilmişş artık üstüne gitmicem.dua etmekten başka yapacak bişey gelmioo elimden ne olur dua edin bana yaşadığım acılarr dinsin.çok yıprandım.psikolojim bozuldu yaşayan anlar beni çok sağol kardeşim çok öpüyorum.sorunsuz hamilelik geçirmen dileğiyle sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

bende nasipse mayısta bebişine kavuşacaklardanım 5 yıllık evliyim bi problem olmadığı halde 1 yıldır gelmiyodu bebişimiz ama artık care arayalım derken geldi minik süprizimiz yalnız gecen gün kahverengi akıntı gecirdim agrılarım fazla sanırım düşük tehditim var nolur dualarınızı esirgemeyim kese yerleştiği için mi yoksa içerde mi kanama net bişey söylemedi dr progestan iğnesi vuruldum 4 tüp şimdide kan sulandırıcı iğne vuruluyorum düşük nedeni kan pıhtılaşması olabiliyor çok fazla arkadaşım 3 düşükten sonra iğneyle dogum yapabildiler dilerim bizim mucizemiz bizi terk etmez suan 15 mm imiş 6 hafta 3 günlük daha

ne dicemi bilemdim cnm.çok haklısın.her zaman şükür etmeli.benimde eşimiz babası wefat etti 2001de.hep konuşuyoruz dedeside biliyodur şimdi.çünkü aynı yerlerdeler şuan.haberleri war birbirlerinden diye.annende biliyo senin pıtırcığı.eşinin anneside anne olmuş sana ne mutlu. ne güzel..

yemin ediyorum 2-3 gündür girip çıkıyorum foruma.bebeğini kaybedenler olunca ne sevincimi paylaşasım geliyo ne bişiler yazasım geliyo.çok üzüldüm.rabbim hemen çook sağlıklı bi bebiş daha wersin onlara inşallah

Ya arkadaşlar 9 haftalık hamileyim,hala hiç mide bulantım ya da bel ağrım yok,bulupta buluyor muyum ne?Ama kafama takılıyor,benim gibi hiç belirtisi olmayan var mı?Sadece gögüslerde,karında şişlik var ve bir de iştahsızlık.Onun haricinde hiçbir şikayetim yok.Hiç mide bulantısı ve bel ağrısı yaşamayan var mı benim gibi?

Canım çok geçmiş olsun,inşallah sürpriziniz sana sımsıkı tutunur,bizimde aynı sizin gibi 1,5 sene sonra tam çare aramaya başlayacağımız zaman geldi belki okumuşsundur,hikayemi paylaşmıstım burda.İnsan bu kadar beklemişken kaybetmekten çok korkuyor.Allah inşallah hepimize hayırlısıyla doğurmayı nasip eder,allah yardımcımız olsun...

inşallah hersey yolunda gider rabbim inşallah kaldıramıyacağımız yükler vermesin beklemek zor huzursuzluk allak bullak etti ama inşallah alnımızın akıyla bu sınavıda atlatırız

kızlar merhaba melekleri uçan arkadaşlarımıza allah sabır versin sonuçta onu ilk ögrendiğimizde kabulleniyoruz yavrumuz diye zor bi durum ben diğer topiği okuyorum ara ara bende 12 mayıs görünüyor sağlıkla tamamlarsak

merhaba ben varım ben...bende 3 gün sonra 9 haftalık olucam bende de ne mide bulantısı ne bel ağrısı var canım özellikle birşey çekmiyor birşeyden midem bulanmıyor kusmuyorum iştahım fazlasıyla açık herşeyi fazlasıyla yiyorum sadece göğüslerim şişkin ve ağırıyor arada da kasıklarımda hafif batmalar oluyor benimde kafama takılıyır ama sanırım böyle olan başkalarıda var arada okuyorum biraz rahatlıyorum daha önce 3 gebelik kaybım var 4 defa tüp bebek yaptırdım 5. ye gidecekken kendiliğimden hamile kaldım allah mucizemizi gönderdi çok şükür
önceki yaşadıklarımdan dolayı korkularım var ama inanıyorum ki bu sefer allahım sağlıklı bir şekilde kavuşmamı nasip edecek inşallah allah herkesi hayırlısıyla evladına kavuşturur

ben de bebiş haberimi paylaşmak için geldim son sayfaya şöyle bi göz attım geçmişi okuyamadım bebişini kaybeden annelere allah sabır versin çok zordur mutlaka ben de hamile olduğumu perşembe günü öğrendim aynı zamanda da 28 aylık bi oğlum var kabullenmem zor oldu hiç beklemiyoduk ve hazır değildik şu an ama kısmet işte herşeyin hayırlısı olsun 26 mayıs görünüyo muhtemel doğum tarihi ama ikinci doğumum olcak ve sezaryan olacağı için 38 haftalıkken alır doktorum sanırım aynı doktora gidicem zaten herkes vakti gelince sağlıkla kucağına alır inşallah bebişlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…