arkadaşlar slm,
3 gündür kahverengi kahve telvesi gibi akıntım var.
günde 1çay kaşığı kadar. belki biraz daha fazla.
dr.u aradım akıntının olduğu ilk gün (cts.).. bebeğin tutunma zamanında olabilir dedi. uzun sürmesi veya rengin kırmızıya dönmesi durumunda hastaneye çağırdı.
var mı böyle bi tecrübe yaşayan?
Ben dr.u az önce tekrar aradım. gelin bi bakalım dedi. üff sevmedim ben bu kadını soru sormaya imtina ediyorum çok yoğun vs.
iş çıkışı gidicem sonuçları yazarım..
merhabalar,
bende 6 haftalık hamileyimdaha önce 2 düşüğüm oldu pıhtılaşma yüzünden.şimdi clexane folik asit ve coraspin bide progestan kullanıyorum.geçen cumartesi kalp atışlarını da gördük çok şükür Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı olmayanlarında bebeği olmayı nasip etsin
Kızlar bende 7+2 oldum 27 mayıs doğum inş kasıklarımda ağrı var sadece tek taraflı normalmidir ilk hamileliğimde
merhabalar,
bende 6 haftalık hamileyimdaha önce 2 düşüğüm oldu pıhtılaşma yüzünden.şimdi clexane folik asit ve coraspin bide progestan kullanıyorum.geçen cumartesi kalp atışlarını da gördük çok şükür Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı olmayanlarında bebeği olmayı nasip etsin
hayırlı olsun canım kasıklarda ağrı normal genelde tek taraflı oluyor zaten hatta ben kasıklarımda ağrıyı bazen hissedemeyince hemen tedirgin oluyorum birşey oldumu diğe ağrı bana bebeğimin varlığını daha iyi hatırlatıyor bende 8+6 yım çok heyecanlıyım inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebeklerimize...
bende 7 haftalık hamileyim .benimde 2 düşüğüm oldu pıhıtlaşma ve hipotroid yüzünden..innohep,folik,coraspin,progestan,guatr ilacı,2 de vitamin alıyorum hergün..bu cumartesi gitcem bende kalp atışı için..umarım alırım güzel kalp atışlarını bebeğimin..ve umarım bir daha aynı acıları yaşamayız...bişey sorcam iğneyi vururken çok morarma oluyor mu sende?bir de nerden vuruyosun??
selam ben 8 haftalık hamileyim.. benim de 2 düşüğüm oldu.. ve ben de coraspin ve progestan kullanıyorum..ama 12 haftalık olmadan hala tam inancım yok.. çünkü 10. haftaya kadar kalp atışında durma olabiliomuyş 14 e kadar da düşük tehlikesi var dedi.. bir sürü yasağım var 14 e kadar.. tekrar muayne günüm gelse de bir an önce görsek tekrar kalp atışlarını
Kasıklarda ağrı nasıl oluyor kızlar ya,tam olarak neresi,benim genelde karın bölgesinde oluyor gaz sancısı gibi bişeyler oluyor.Bende 9 haftayı geçtim,bir an önce şu bir haftam dolsa da kontrole gitsem
Kasıklarda ağrı nasıl oluyor kızlar ya,tam olarak neresi,benim genelde karın bölgesinde oluyor gaz sancısı gibi bişeyler oluyor.Bende 9 haftayı geçtim,bir an önce şu bir haftam dolsa da kontrole gitsem
canım bebişin hayırlı olsun Allah sıhhatle kucağa almayı nasip etsin hepimizinki:)) ben clexane vuruluyorum koldan çok yakıyo ve morarma oluyor.bebişlerimiz için herşeye değer:))
hayırlı olsun canım kasıklarda ağrı normal genelde tek taraflı oluyor zaten hatta ben kasıklarımda ağrıyı bazen hissedemeyince hemen tedirgin oluyorum birşey oldumu diğe ağrı bana bebeğimin varlığını daha iyi hatırlatıyor bende 8+6 yım çok heyecanlıyım inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebeklerimize...
sağol canım inş sağlıkla alırız kucaklarımıza hem ilk olduğundan hemde gurbette danışacak bi yakınım ailem olmadığından çoğu zaman tedirgin oluyorum
selam bende 9 haftalık hamileyim 8 haftalıkken kalp atışlarını duydum ama çok korkuyorum bundan önce 2 düşüğüm oldu kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim şimdi clexan iğnesi vuruluyorum folik asit kullanıyorum haftada bir dodex vuruluyorum progestan da kullanıyorum bide maltofer demir kapı kullanıyorum şimdi sizlere birsey sormak istiyorum benim gibi olanlar acaba nelere dikkat ediyo yemeklerde zararlı olan şeyler varmı istirat mı ediyosunuz kısaca bana bilgi verirseniz çok sevinirim....
hayırlı olsun bebişin
ben varım senin gibi daha öne 2 düşüğüm ve birde kalp atışı olmadığı için kürtajım var bende yarın 9 haftalık oluyorum folbiol kullanıyorum kan sulandırıcı olarak fraxheparin kullanıyorum dodex i 1.5 yıldır kullanıyorum ama şimdi ayda 1 yaptırıyorumprogestan olarak haftada 1 kere çift doz iğne yaptırıyorum demir hapını önceleri çok kullandım şimdi iyi ama düşerse değerler yine hap kullanırım yemeklerde özellikle birşeye dikkat etmesemde bal pekmez meyve ezmeleri peynir zeytin yumurta vs yiyorum kahvaltıda bol sebze tüketiyorum özellikle domates ve biber çok yiyorum ev yapımı meyve suları içiyorum her gün süt yoğurt tüketmeye çalışıyorum her gün meyve yiyorum en çok siyah üzümü seviyorum sebze yemekleri seviyorum ama et ve tavuk da tüketiyorum su içmeye çalışıyorum ama en önemlisi kahvaltımı hiç aksatmıyorum
ben daha önce 4 tüp bebek yaptırdım ama şimdi doğal gebelik oldu ve benimde korkularım var ama ben kalben çok inanıyorum bebeğime bu sefer kavuşacağıma sende inan inşallah hepimiz için herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?