teşekkür ederim ayın 24ünde konturole gidecem tarama testi yapılacakmış bu ne demek onu bile bilmiyorum...
bide özel olmazsa bisey sormak istiyorum diğer düşüklerinizde hiç kahverengi leke görmüşmüydünüz merak ediyorum bu acaba kan pıhtılaşmasının belırtısımıydı de ben anlayamadım...
selam canım bende seninle aynı korkuları yaşıyorum inşallah Allah bu sefer yüzümüze güler:) benim de bir sürü yasağım var.ben bu cmrtesi tekrar gideceğim .hepinize dua ediyorum.annemde sağolsun hep okuyor sizler için de okumasını söyliycem
kızlar slm, bebeğimi gördüm bugün, kalp atışlarını duyamadım ama attığını gördüm. daha çok küçük, 6 buçuk haftalık çıktı. SAT 'a göre 8+4. ama olsun küçük falan ama varlığı yetiyor :)
doktorun söyledikleri paylaşayım sizinle, bişeyler yemek için sakın zorlama kendini dedi, canın ne istiyorsa onu ye, su içemezsen bile içme, ama sadece kalsiyum ve folik asite dikkat et dedi. akıntın sarı ya da idrarda yanma olduğunda hemen gel dedi, iltihap olur ve bebeğe enfeksiyon bulaşabilir dedi. kilo verdiğimi söyledim (gebelik başından beri 2,5 kg verdim). olabilir hiç korkma dedi. 4. aya kadar hiç sorun yok, bebek 4. ayda başlıyor kilo almaya dedi. içim rahatladı ya. onu görmek bile yetiyor yaa, varlığını hissetmek bambaşka. Allahım her isteyene versin, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
ben de 8 haftalik hamileyim, bu macerayi mayis ayina kadar diger hamile arkadaslarla beraber yasamayi cok isterim..benim tarihim mayis sonu, galiba icinizde en son ben dogurucam..:)
Selam canım bende sarı akıntı hep alıyor doktora sordum önemli değil olur böyle şeyler dedi..Yanma veya kaşıntı yapmıyorsa kafana takma dedi. Seninde yukardaki yazını okuyunca korktum şimdi yaaa.Doktoru arasam mı acaba??
selam arkadaşlar
bende araniza yeni katiliyorum. 7 haftalik hamileyim 4-5 gundur kahverengi,cok nadir kirmizi akintim oldu.
doktorum progestana baslatti ve 10 gun rapor verdi.simdi yatiyorum...sat im 20 agustos,isin enteresani onceki ay duşuk yapmistim onun kanamasiydi sat im. yarin aksam bebisin kalp atislarini duyacagiz insallah...cok heyecanliyim,ayni zamandada korkuyorum tabi. :-((
hepimiz mayista sorunsuz kucagimiza aliriz insallah bebeklerimizi....
korkmaa canımm ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olur bebısını saglıkla kucagına alırısın benım sat im 20 agustos 5. haftada benden de kahverengı lekelenme gelmıstı doktorum progestana baslattı sımdılık hıc bı sorun gözukmuo dınlenmekk gerekıo tabıkı hayırlı haberlerını yazarsın inşallah :)
korkmaa canımm ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olur bebısını saglıkla kucagına alırısın benım sat im 20 agustos 5. haftada benden de kahverengı lekelenme gelmıstı doktorum progestana baslattı sımdılık hıc bı sorun gözukmuo dınlenmekk gerekıo tabıkı hayırlı haberlerını yazarsın inşallah :)
kızlar bişey öğrenmek istiorum bu kahverengi akıntınız ne kadar geldi ve ne kadar sürdü? bu konuda beni bilgilendirin lütfen
kızlar bişey öğrenmek istiorum bu kahverengi akıntınız ne kadar geldi ve ne kadar sürdü? bu konuda beni bilgilendirin lütfen
amin canimm insallah...tabiki haberleri yazicam..cevabina cok memnun oldum.sen progestana devam ediyomusun canim vede kalp atislarini duydunuzmu bebisinizin))cunki satimiz ayni ))
edıorum canım doktorum gecen hafta ıstersen bırakabılırsın dedı gunde 3 tane alıodum ben her ıhtımale karsı devam etmek ıstedımn sımdı yatarken 1 tane alıorm 6+1 haftalıkken kalp atıslarını gördum canım darısı senın basına beklıorm heycanlaa :)
dogru canim insan sansa birakmak istemiyor.super massallah erken gormussunuz ne guzel.amin insallah..benim normal ultrasonla yarin duyacagimizi soyledi doktor.bizde merakla bekliyoruz...paylasicam ogrendigim gibi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?