2012 Mayısda doğum yapacaklar buraya

tarama testi ikili yada üçlü tarama testi oluyor bebekte down sendromu yada bunun gibi problemler var mı ona baklıyor
ilk düşüğümü pek saymıyorum aslındaadetim 2-3 gün geçmişti sanırım öğrendiğim gün kanamayla düştü ikincisi 5.5 haftalık falandı rüya görmüştüm kabus gibiydi daha çok rüyada bütün vucudumdan kan fışkırıyordu korktum uyandım ve çamaşırıma bir pıhtının düştüğünü hissettim kalktım sonra kırmızıya yakın büyük bir pıhtı parçasıydı sonra 1 haftaya yakın kanamam olmuştu
eğer kan fazla sıvı olursa düşük olurmuş kan katı olursa da bebeğe kan gitmediği için gelişemeyip kalp atımı olmazmış ben ikisinide yaşadım inşallah bir daha ben ve hiçkimse4 yaşamayız böyle zor günleri..

Son düzenleme:

bu yasaklar neler acaba bana bişey demedi dr bu konuda kızlar??????

arkadaşlar kahverengi akıntım hala devam ediyo ama nedeni yok vajinal ulturasona girdim dün bebişim 6+2 günlük çıktı bize göre 6+4tü fark önemli değil sanırım bebişimizin kalp atışlarını gördük içerde kanamada yok dedi dr progestan hapa devam 5gün daha iğne dedi kan pıhtılaşması için verdiği iğneyede devam simdilik dedi bugün içim ilk defa huzurlu karanlıkları dagıttım küçük süprizimi yıpratmamın alemi yok rabbimden gelen herşeyede katlanırım anın tadını çıkartmak en güzeli bu arada mucizem 0.5mm miniminnacıcık rabbim korusun onu

ben de 8 haftalik hamileyim, bu macerayi mayis ayina kadar diger hamile arkadaslarla beraber yasamayi cok isterim..benim tarihim mayis sonu, galiba icinizde en son ben dogurucam..:)

Selam canım bende sarı akıntı hep alıyor doktora sordum önemli değil olur böyle şeyler dedi..Yanma veya kaşıntı yapmıyorsa kafana takma dedi. Seninde yukardaki yazını okuyunca korktum şimdi yaaa.Doktoru arasam mı acaba??

ben de 11.haftamdayım, şu ana dek sağlıkla sürece devam edebilenlere allah kolaylık ve şans versin, hüsrana uğrayanların da allah yüzlerine baksın ve mucizesini yeniden yaşatsın inşallah, bir aksilik olmaz ve ben de sonuna dek devam edebilirsem 12 mayıs'ta kucağımıza gelecek ufaklık, allaha çok şükür pek sıkıntı yaratmadı bana, toplamda bir haftayı geçmedi bulantılarım, sadece bir kez kustum, yorgunluk ve ilk bir kaç haftada kaybolan belim :) dışında bir sıkıntımız yok allaha şükür, doktora da zırt vırt gitme taraftarı değiliz, ben hamileliğimi geciken adetimi kiste yorup doktora gidince onun yönlendirmesiyle gittiğim kan testiyle öğrendim, bundan bir kaç gün sonra kese görmeye gittik( daha 5+0'dı) 9+0'da kalp atışı için gittik, 14+0'da da ikili tarama ve rutin kontrole gideceğiz.
izmirliyim, doktorlar ile ilgili de paylaşımlar var gördüğüm kadarıyla.Aylin barbaros eltimin doğumunu yaptırdı, topaç gibi bir yeğenimiz olmasına ve ultrasonda ağırlığı dört kilonun üzerinde olarak görünmesine rağmen( ki bildiğiniz gibi dört kilo ve üstü doğumlarda normal doğum yaptırmıyor doktorlar) son ana kadar normal yaparız normal yaparız diye kendine bağlayıp son dakikada aaa çocuk ters döndü diye paldır küldür sezaryanla doğum yaptırdığı ve bunu oldu bittiye getirdiği için bence kesinlikle gidilmemesi gereken bir doktor. Ben Meltem Serter yünten'e gidiyorum. 3 senedir tüm jinekolojik muayenelerimde de ona gittiğim için aramızdaki ilişki elbette ki iyi, ama kimsenin doktoru en iyisi değildir ve herkes kendi en iyisini kendi bulur, onun için öneride bulunmak bana düşmez.
Ben bu aralar hastane ve karyola araştırmalarına başladım, daha hiç bir şey almadım, 20 haftadan önce de herhangi bir şey almayı düşünmüyorum(noolur noolmaz) ama izmirliler, siz hangi hastaneyi düşünüyorsunuz, hangi mobilya mağazası iyidir? Yatak olarak Yataş sizce mantıklı mı?

ben de 8 haftalik hamileyim, bu macerayi mayis ayina kadar diger hamile arkadaslarla beraber yasamayi cok isterim..benim tarihim mayis sonu, galiba icinizde en son ben dogurucam..:)

benım kıde mayıs sonu gıbı gözukuo Allah'tan bı aksılık olmazsa ınsallahh suan kı hesaplamalar 29 mayıs gıbı :)

cnm slm;

bence korkma, yanma yoksa hiç kendini üzme, yanma olursa idrar yolu enf. belirtisi olduğundan dikkatli olmamız gerekiyor.

selam arkadaşlar
bende araniza yeni katiliyorum. 7 haftalik hamileyim 4-5 gundur kahverengi,cok nadir kirmizi akintim oldu.
doktorum progestana baslatti ve 10 gun rapor verdi.simdi yatiyorum...sat im 20 agustos,isin enteresani onceki ay duşuk yapmistim onun kanamasiydi sat im. yarin aksam bebisin kalp atislarini duyacagiz insallah...cok heyecanliyim,ayni zamandada korkuyorum tabi. :-((
hepimiz mayista sorunsuz kucagimiza aliriz insallah bebeklerimizi....

korkmaa canımm ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olur bebısını saglıkla kucagına alırısın benım sat im 20 agustos 5. haftada benden de kahverengı lekelenme gelmıstı doktorum progestana baslattı sımdılık hıc bı sorun gözukmuo dınlenmekk gerekıo tabıkı hayırlı haberlerını yazarsın inşallah :)

kızlar bişey öğrenmek istiorum bu kahverengi akıntınız ne kadar geldi ve ne kadar sürdü? bu konuda beni bilgilendirin lütfen

kızlar bişey öğrenmek istiorum bu kahverengi akıntınız ne kadar geldi ve ne kadar sürdü? bu konuda beni bilgilendirin lütfen

amin canimm insallah...tabiki haberleri yazicam..cevabina cok memnun oldum.sen progestana devam ediyomusun canim vede kalp atislarini duydunuzmu bebisinizin ))cunki satimiz ayni ))

benim lekelenme 6.haftada oldu canim.ilac ve dinlenmeyle simdi cok az,cok sukur..allah kimsenin basina vermesin..cok sinir bozucu bisey her tuvalette moralin bozuluyo..:-(((

amin canimm insallah...tabiki haberleri yazicam..cevabina cok memnun oldum.sen progestana devam ediyomusun canim vede kalp atislarini duydunuzmu bebisinizin ))cunki satimiz ayni ))

edıorum canım doktorum gecen hafta ıstersen bırakabılırsın dedı gunde 3 tane alıodum ben her ıhtımale karsı devam etmek ıstedımn sımdı yatarken 1 tane alıorm 6+1 haftalıkken kalp atıslarını gördum canım darısı senın basına beklıorm heycanlaa :)

dogru canim insan sansa birakmak istemiyor.super massallah erken gormussunuz ne guzel.amin insallah..benim normal ultrasonla yarin duyacagimizi soyledi doktor.bizde merakla bekliyoruz...paylasicam ogrendigim gibi )

dogru canim insan sansa birakmak istemiyor.super massallah erken gormussunuz ne guzel.amin insallah..benim normal ultrasonla yarin duyacagimizi soyledi doktor.bizde merakla bekliyoruz...paylasicam ogrendigim gibi )

heycandan duramadım kı hafta gecmeden doktora gıdıodum atısları gördumde rahatladım canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…