benım akıntım nokta seklınde 4_5 noktaydıı 1 kes gördum hemen dra gıttım dr progestan verdı sonrasnda hıc olmadı cok sukur...
kızlar benimde beklediğim gün geldi sonunda
iki hafta önce gittiğimde keseyi gördüm
yarın kontrol var kalp atışları için çağırdı
dua ediyorum ki bir sorun yaşamayalım ya
aslında birazda tedirginim
hayırdır canım niye tedirginsin? nekadar güzel yarın bebeğinin pıtpıtlarını görceksin :) inşallah hiçbir sorun yaşamazsın canım.. kaç haftalıksın buarada?
ne bilim ya duyamazsak bir sorun olursa diye hep bir tedirginlik yaşıyorum
korkuyorum bebeğime bişi olmasından
8+4 oldum canım
Allah bi avazda kurtarsin..benimki de 27 mayis..tabi tahmin tutarsa..benım kıde mayıs sonu gıbı gözukuo Allah'tan bı aksılık olmazsa ınsallahh suan kı hesaplamalar 29 mayıs gıbı :)
Allah bi avazda kurtarsin..benimki de 27 mayis..tabi tahmin tutarsa..
Turkiye'de yasayanlar tibbi hizmetler acisindan cok sansli..benim de kahverengi akintim oluyor ama doktora gitmedim..cunku burda bisey yapmiyorlar..dusecegi varsa duser, engellemeyiz diyorlar..bi onceki gebeligim 7. haftada dusukle sonlanmisti, agir kanama ve agri ile birlikte.. ama bu sefer icimde acayip bi rahatlik var, o yuzden agrim sancim filan da yok..6 haftalikken ultrasonda yolk kesesini ve igne ucu kadar bebegi gordum..kalbi atiyor mu iyi mi diye merak etmiyorum..Allah takdir ettiyse dogar.. ultrasona girmeyi sevmedigim icin, bebege benzeyen birseyi gorene kadar gitmiycem..dayanabilirsem 15 haftaya kadar gitmemek istiyorum..
bulantilarim cok hafif geciyor, ama kabus goruyorum cok fena, uykularimdan hic verim alamaz oldum..
6 haftalıkken kanamam oldu...az az kahverengi renginde...doktoru aradım kırmızı ve yoğun kanamada panik yapabilirsin ama bu kanama türü halka arasında bilinen yerleşme kanaması dedi...ben bebeğimi kürtajla aldırmak zorunda kaldım çünkü 7 haftalıkken kalp atışları yoktu...ama kanamayla ilgisi yok dedi doktor...
hafifi ve kahverengi kanması olanlar korkmasın..panik yapmayın..
canım ya çok üzüldüm.allah sabır versin.allahın takdir ettiğinden ötesi yok arkadaşım.inş. kısa zamanda sağlıkla yeniden bebeğine kavuşursun.hepimize allah hayırlısını nasip etsin.
kızlar merhaba buradakiler diğer 2012 mayıs topiğindeki arkadaşlarla aynı arkadaşlarmı merak ettim bende önce orayı okuyordum ama çok kalabalık birde paylaşım yok gibi herkes kendinden bişeyler anlatıyo bi kişi cvp veriyorsa veriyo umduğumu bulamıyorum yani bende 14 mayıs dogum görünüyo 27 sinde randevum var ben kilolu bi hamileyim tek endişem o umarım saglıkla atlatırız birde sizde yatınca karnınızda hafif içten kasılma falan oluyomu sanki ben hissediyorummerken baya ama öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?