2012 Mayısda doğum yapacaklar buraya

kızlar herkes umarım iyidir.anne adaylarının gündeminde renkli akıntılar var. 15 gün önce bende aynı şikayetle paniklemiş.bu sayede bu foruma üye olmuştum.rabbim kaybetme korkusunu kimseye yaşatmasın çok zor.bir hafta yatak dinlenmesi ve progestan yutarak atlatmaya çalıştım.şimdi kabızlık haricinde bir sıkıntım yok.10+2 yim haftaya dr kontrolum var umarım her şey yolunda gider.bizimle yola çıkıp goncalarını kaybeden arkadaşlara da sabırlar diliyorum.

benım akıntım nokta seklınde 4_5 noktaydıı 1 kes gördum hemen dra gıttım dr progestan verdı sonrasnda hıc olmadı cok sukur...

ya 3-4 gün önce çamaşırımda çok az bi lekelenme gördüm.. ama malesef o günkü çamaşırım renkli olduğundan o kırmızı bi akıntımıydı kahverengimiydi neydi bilemedim .. çok az bişeydi yani.. ondan sonra mutlaka günlük pedlerden kullanmaya başladım devamlıda değiştiriorum ama hiçbişeyde yok çok şükür. doktorada gitmedim.. kötü bişey varmıdır endişelendimde

slm kızlar bende yeni sayılırım burada :)) 8 haftalık hamileyim bende. rabbim sağlıklı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahh..

kızlar benimde beklediğim gün geldi sonunda
iki hafta önce gittiğimde keseyi gördüm
yarın kontrol var kalp atışları için çağırdı
dua ediyorum ki bir sorun yaşamayalım ya
aslında birazda tedirginim

hayırdır canım niye tedirginsin? nekadar güzel yarın bebeğinin pıtpıtlarını görceksin :) inşallah hiçbir sorun yaşamazsın canım.. kaç haftalıksın buarada?

benimde 6. haftada 1 kez çok açık kahverengi akıntım oldu miktarı da azdı.dr. günde 1 tane progestan kullan dedi.ama ben özelleikle yatamadım.hafta içi hep dışardayım.ama allaha şükür tekrarlamadı.normal şeffaf akıntı devam ediyo.o da hamilelik boyunca olacakmış.birde 4-5 gündür kaşıntım vardı.çok acayip yani artık kaşımaktan tahriş oldu.dr. prosyd diye bi krem verdi şimdi onu kullanıyorum azaldı.bu arada kızlar benim en çok kafama takılan hiç bir belirtim yok sadece göğüslerim şiş uçları acıyo onun dışında hiç bişi yok.randevumda 2 hafta sonra.bekliyorum

hayırdır canım niye tedirginsin? nekadar güzel yarın bebeğinin pıtpıtlarını görceksin :) inşallah hiçbir sorun yaşamazsın canım.. kaç haftalıksın buarada?

ne bilim ya duyamazsak bir sorun olursa diye hep bir tedirginlik yaşıyorum
korkuyorum bebeğime bişi olmasından
8+4 oldum canım

slm arkadaslar bende mayıs annesiyim 30 mayıs dogumum suan 6+6 günlük hamileyim ve bugün bebegimin kalp atıslarını duydum cok güzel bi duygu inanılmaz ayrıca sizleride tebrik ederim inşallah kolay dogum yapar sagsaglim bebeklerimizi kucaklarımaza alırız

Kızlar hemen hemen çoğunuzdan duyuyorum,bende hiç kahverengi akıntı filan olmadı ama meraktan soruyorum,bu renkli kanamaların sebebi neymiş hiç soran oldu mu?Düşük tehlikesi diye hemen ilaç veriliyor,benim abimin eşinde de olmuştu,yerleşme kanamasıdır filan diye doktora gitmemişti,hem de dershanede öğretmendi bütün gün ayaktaydı,sağ salim doğurdu.Kendinizi hemen yıpratmayın bence olumlu düşünmeye bakın.Verilen ilaçlar sadece tedbir amaçlı da olabilir.Bu arada benimde kontrolüm salı günüydü cumartesine alındı,bakalım neler duycam çok merak ediyorum,bende sorunsuz hamilelik geçirenlerdenim 10 haftalık oldum,umarım herşey yolundadır,herşeyin sorunsuz olmasını bile dert ediyor insan.Garip bir duygu...

benım kıde mayıs sonu gıbı gözukuo Allah'tan bı aksılık olmazsa ınsallahh suan kı hesaplamalar 29 mayıs gıbı :)
Allah bi avazda kurtarsin..benimki de 27 mayis..tabi tahmin tutarsa..

Turkiye'de yasayanlar tibbi hizmetler acisindan cok sansli..benim de kahverengi akintim oluyor ama doktora gitmedim..cunku burda bisey yapmiyorlar..dusecegi varsa duser, engellemeyiz diyorlar..bi onceki gebeligim 7. haftada dusukle sonlanmisti, agir kanama ve agri ile birlikte.. ama bu sefer icimde acayip bi rahatlik var, o yuzden agrim sancim filan da yok..6 haftalikken ultrasonda yolk kesesini ve igne ucu kadar bebegi gordum..kalbi atiyor mu iyi mi diye merak etmiyorum..Allah takdir ettiyse dogar.. ultrasona girmeyi sevmedigim icin, bebege benzeyen birseyi gorene kadar gitmiycem..dayanabilirsem 15 haftaya kadar gitmemek istiyorum..
bulantilarim cok hafif geciyor, ama kabus goruyorum cok fena, uykularimdan hic verim alamaz oldum..

Son düzenleme:
bende malesef bir haftadır ara ara geliyor kahverengi akıntı ama toplasan bi tatlı kaşıgı ancadır ama huzursuzluğu çok 2 farklı dr gittim ilk gün agrı vardı 5.haftamda dr içerde kan var dedi ama yerleşmemi yoksa düşük kanımı anlamadı bende öğretmenim progestana başladım hsonu yoktu ptesi okulda yine başladı ben hareketten kaynaklandıgını düşünüyorum salı farklı bi dr gittik kahverengi lekelenme oldugu halde vajinal ulturason yapmasına ragmen kanama yok dedi dr içerde hatta bebişimin kalp atışını gördük şuan 6+4 tehlike ne dediğimde ise her kanama bizim için düşük riski dedi belki yerleşme aşamasındaydı ama riske atmayalım dedi dinlenme mi 3 ayı iş yapmadan tamamlama mı istedi 5 progestan iğneside o verdi ilaçlara devam dedi bekliyoruz rabbim hayırlısını bilir mucizemiz sanırım nazlı olacak

6 haftalıkken kanamam oldu...az az kahverengi renginde...doktoru aradım kırmızı ve yoğun kanamada panik yapabilirsin ama bu kanama türü halka arasında bilinen yerleşme kanaması dedi...ben bebeğimi kürtajla aldırmak zorunda kaldım çünkü 7 haftalıkken kalp atışları yoktu...ama kanamayla ilgisi yok dedi doktor...

hafifi ve kahverengi kanması olanlar korkmasın..panik yapmayın..

Günaydın..Seninle aynı tarihlerimiz :) 15 haftaya kadar gitmemen iyi değil bence çünkü benim doktorum 11 hafta için randevu verdi testler yapacakmış. Ense kalınlığı vs...15. haftada geç olabilir ihmal etme derim..Alah hepimizinkini kucağımızda göstersin inş....

canım ya çok üzüldüm.allah sabır versin.allahın takdir ettiğinden ötesi yok arkadaşım.inş. kısa zamanda sağlıkla yeniden bebeğine kavuşursun.hepimize allah hayırlısını nasip etsin.

kızlarr selam,bende 25 mayıs annesiyim 8 haftalık olucaz yarın,ama ben çok kötüyüm kusmaktan mahvoldum su içsem çıkarıorum hastenede yattım 2 gün hi,ç fayda etmedi,çıldırmak üzereyim yok mu benimle aynı halde olan(((

kızlar merhaba buradakiler diğer 2012 mayıs topiğindeki arkadaşlarla aynı arkadaşlarmı merak ettim bende önce orayı okuyordum ama çok kalabalık birde paylaşım yok gibi herkes kendinden bişeyler anlatıyo bi kişi cvp veriyorsa veriyo umduğumu bulamıyorum yani bende 14 mayıs dogum görünüyo 27 sinde randevum var ben kilolu bi hamileyim tek endişem o umarım saglıkla atlatırız birde sizde yatınca karnınızda hafif içten kasılma falan oluyomu sanki ben hissediyorummerken baya ama öyle

bende sağ tarafa yatınca kasılma gıbı kramp gıbı bısılerr oluoo şimdilikk öylee :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…