kızlarr selam,bende 25 mayıs annesiyim 8 haftalık olucaz yarın,ama ben çok kötüyüm kusmaktan mahvoldum su içsem çıkarıorum hastenede yattım 2 gün hi,ç fayda etmedi,çıldırmak üzereyim yok mu benimle aynı halde olan(((
kızlarr selam,bende 25 mayıs annesiyim 8 haftalık olucaz yarın,ama ben çok kötüyüm kusmaktan mahvoldum su içsem çıkarıorum hastenede yattım 2 gün hi,ç fayda etmedi,çıldırmak üzereyim yok mu benimle aynı halde olan(((
bende senin gibiyim şuan 9+4 deyim bu hafta azaldı umarım seninkide azalır arada bir geliyor ama 11 12 haftadan sonra geçer çok zor birşey biliyorum ben o ara limon yiyordum abartmamak gerekir tabi birde yatma dik otur
ya 3-4 gün önce çamaşırımda çok az bi lekelenme gördüm.. ama malesef o günkü çamaşırım renkli olduğundan o kırmızı bi akıntımıydı kahverengimiydi neydi bilemedim .. çok az bişeydi yani.. ondan sonra mutlaka günlük pedlerden kullanmaya başladım devamlıda değiştiriorum ama hiçbişeyde yok çok şükür. doktorada gitmedim.. kötü bişey varmıdır endişelendimde
amin, bakalim hangimizin ki once dogucak :))
Günaydın..Seninle aynı tarihlerimiz :) 15 haftaya kadar gitmemen iyi değil bence çünkü benim doktorum 11 hafta için randevu verdi testler yapacakmış. Ense kalınlığı vs...15. haftada geç olabilir ihmal etme derim..Alah hepimizinkini kucağımızda göstersin inş....
:2: kızlar çok fena grip oldum burnum çok akıo hapşuruyorum gözlerim yanıo kulaklarım ağrıo boğazım ağrıo. 7+2deyim.. ilaç kullanmak istemiorum. salı günü randevum var doktorla normalde, o yüzden izinliyim ogün. bgnde hastayım die işe gelmemezlik etsem patronum laf eder die çıktım geldim.. ilaç kullanmak istemiorum başından geçen varsa yardımcı olsun lütfen dökülüyorum
canım basıma gelmedi ama sakın bitkisel çaylara yönelme adacayı ıhlamur zencefil düşüğü tetikleyici aklında bulunsun istedim meyveye yüklen ama dr zaten zararlı ilaç vermez çok kötüysen bence dr ara sürec zorlaşmasın
Ya arkadaşlar 9 haftalık hamileyim,hala hiç mide bulantım ya da bel ağrım yok,bulupta buluyor muyum ne?Ama kafama takılıyor,benim gibi hiç belirtisi olmayan var mı?Sadece gögüslerde,karında şişlik var ve bir de iştahsızlık.Onun haricinde hiçbir şikayetim yok.Hiç mide bulantısı ve bel ağrısı yaşamayan var mı benim gibi?
merhabalar herkese
kızlar bende 7+5 haftalığım ve mayıs sonunda allahın izniyle doğum yapıcam
sorun şu ki son 3-4 gündür lekelenme yaşıyorum
2 gün önce doktordaydım kalp atışını duymamız gerekiyodu bebek çok küçük
gerileme olmaz inşallah haftaya tekrar bakmalıyız dedi
bu gittiğim 3.doktor üçüde pek olumlu konuşmadı benimle
en son doktor düşük riski var diyip iğne ve ilaç verdi progestan kullanıyorum ama artık lavaboya gitmeye korkar oldum
ve o kadar rahatlamaya ihtiyacım varki artık...yaşayan varmı bu tarz şeyler lütfen bişey olmaz diyin
yerleşme kanaması felan olduğunu sanmıyorum çünkü kesemizi 10 gün önce görmüştük
yerleşme kanaması adet döneminde ve sonraki bikaçgün içerisinde görünebilirmiş
rahmin büyümesiylemi alakalıdır bu lekelenmeler off çok bunaldım artık kötü kötü düşüncelerden
merhabalar herkese
en son doktor düşük riski var diyip iğne ve ilaç verdi progestan kullanıyorum ama artık lavaboya gitmeye korkar oldum
ve o kadar rahatlamaya ihtiyacım varki artık...yaşayan varmı bu tarz şeyler lütfen bişey olmaz diyin
yerleşme kanaması felan olduğunu sanmıyorum çünkü kesemizi 10 gün önce görmüştük
rahmin büyümesiylemi alakalıdır bu lekelenmeler off çok bunaldım artık kötü kötü düşüncelerden
merhabalar herkese
canım geçmiş olsun.bende 6. haftamda yaşadım az miktar da lekelenmem olmuştu.dr koyu renkte veya kanama olamadığı müddetçe önemli görmüyo.kontrole gittimde progestan verdi.günde 1 tane fitil olarak kullanıyorum.o günden beri hiç leke gelmedi.bende ilk lekeyi gördüğümde keseyi daha önceden görmüştüm.ve dr. buna gömülme esnasında olmuştur dedi.keseyi daha önce gördüğümüz halde.korkma canım ya hemen aklına kötü şeyler getirme.millet kanamalar görüyoda gebeliği sağlıklı bi şekilde sonlanıyo.okudum yani öylelerini.panik yapmamalıyız hemen.
ıyı dusunelım ıyı olsun canım bende 5.hafta da olmustum aynı sekılde progestan verdı dr banada 2 hafttadır kullanıorum bendee dua edelım bol bol
canım kötü düşünme kötü olmasın. sen allahtan hayırlısını iste rahat ol. istersen başka doktora daha görün. ama en önemlisi 9 ay sonunda sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilmek. doğal seleksiyona da karşı koyamazsın. böle panik yaparsan pskolojin bozulur. güvendiğin doktora inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?