2012 Mayısda doğum yapacaklar buraya

bende senin gibiyim şuan 9+4 deyim bu hafta azaldı umarım seninkide azalır arada bir geliyor ama 11 12 haftadan sonra geçer çok zor birşey biliyorum ben o ara limon yiyordum abartmamak gerekir tabi birde yatma dik otur

bende aynı gün doğum yapıcam inşallah canım 8 haftalık olduk bgn.bende kusma ara ara oluyo ama çok midem bulanıyo sabah akşam..özellikle ilaç içeceğim zamanlarda artıyo psikolojik sanırım biraz da..kalp atışlarını duymaya gitcez cmt korkyorum bi yandan bi yandan içim rahat siz duydunuz mu kalp atışlarını???

bende senin gibiyim şuan 9+4 deyim bu hafta azaldı umarım seninkide azalır arada bir geliyor ama 11 12 haftadan sonra geçer çok zor birşey biliyorum ben o ara limon yiyordum abartmamak gerekir tabi birde yatma dik otur

canım slm, Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. bende 7 haftalığım. benimde kilo sorunum var. doktor ilk 4 ayda en az 5 kilo vermen gerekiyor dedi. isteyerek değil ama şimdiye kadar 2,5 kg verdim. zaten ister istemez yiyemeye yiyemeye gidiyor. birazda temposuz yürüyüş yapıyorum ii oluyor. sende yapabilirsin, tabii düşük riskin falan yoksa... doktoruna bir danış istersen, benim baya kilo sorunum var çünkü

canım dr kontrollerını aksatmaa ama cokda pımpırıklı olmaa rabbım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın

amin, bakalim hangimizin ki once dogucak :))
ben o testleri yaptirmiycam..cunku bazen yanlis teshis ile korkutabiliyorlar..hic gerek yok. ben tamamen iyi olduguna inanmayi tercih ediyorum..sonucta Allah gostermesin bisey varsa kurtajdan baska yapacaklari bisey yok..o da olmayacak bisey.. yani benim amacim, cinsiyetini ogreneyim, bebegimi gormenin heyecanini yasayim filan.

:2: kızlar çok fena grip oldum burnum çok akıo hapşuruyorum gözlerim yanıo kulaklarım ağrıo boğazım ağrıo. 7+2deyim.. ilaç kullanmak istemiorum. salı günü randevum var doktorla normalde, o yüzden izinliyim ogün. bgnde hastayım die işe gelmemezlik etsem patronum laf eder die çıktım geldim.. ilaç kullanmak istemiorum başından geçen varsa yardımcı olsun lütfen dökülüyorum

canım basıma gelmedi ama sakın bitkisel çaylara yönelme adacayı ıhlamur zencefil düşüğü tetikleyici aklında bulunsun istedim meyveye yüklen ama dr zaten zararlı ilaç vermez çok kötüysen bence dr ara sürec zorlaşmasın

cnm çok teşekkür ederim.. dün nane limon içtim, ve gece 3-4 tane limon yemişimdir.. inş. bi zararı olmamıştır:18: işte kendi başına iş yapmıcaksın bak neler oluomuş çok saol bilgilendirdiğin için.. patronum farketti, ki farkedilmicek gibi deilim gözler ve burun sarhoş gibi kıpkırmızı, gelmeseydin fln dedi ağız ucuyla.. valla bebeğimden kıymetli deilya, bnde iyi olursam die geldim ama hiç deilim bi 1 saat daha durup giderim dedim.. ilk işim doktora gitmek olucak.. çok saol cnmm tekrar..

kızlar merhaba hamiş arkadaşlarım herkes iyidir inşallah
bende geçen hafta hafif bir grip olmuştum ıhlamur kaynattım içine kuşburnu karanfil ve havlucan attım 3 fincan içtim gece bol meyvede yedim sabah iyice terlemiştim ve geçmişti çok şükür birde grip olunca 1 portakal yarım greyfurt yarım nar yarım limonu sıkıp içine 1 tatlı kaşığı bal koyun için inanın hem tadı harika hemde gribe soğuk algınlığına çok iyi geliyor ben yıllardır kışın 2-3 günde bir bunu yaparım eşimle ben içeriz ve pek grip olduğumu hatırlamam inşallah herkeste işe yarar

ben 9+2 oldum ve halen hiçbir belirtim yok sadece göğüslerim şişkin ve bazen çok ağırıyor onun dışında çok fazla iştahım var herşeyi yiyorum bol meyvede yiyorum pazartesi dr randevum var inşallah herşey yolundadır
inşallah hiçkimse hamilelikte ve sonrasında sorun yaşamaz ve bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde doğarlar ve sonrasında da herşey çok güzel olur

merhabalar herkese
kızlar bende 7+5 haftalığım ve mayıs sonunda allahın izniyle doğum yapıcam
sorun şu ki son 3-4 gündür lekelenme yaşıyorum
2 gün önce doktordaydım kalp atışını duymamız gerekiyodu bebek çok küçük
gerileme olmaz inşallah haftaya tekrar bakmalıyız dedi
bu gittiğim 3.doktor üçüde pek olumlu konuşmadı benimle
en son doktor düşük riski var diyip iğne ve ilaç verdi progestan kullanıyorum ama artık lavaboya gitmeye korkar oldum
ve o kadar rahatlamaya ihtiyacım varki artık...yaşayan varmı bu tarz şeyler lütfen bişey olmaz diyin
yerleşme kanaması felan olduğunu sanmıyorum çünkü kesemizi 10 gün önce görmüştük
yerleşme kanaması adet döneminde ve sonraki bikaçgün içerisinde görünebilirmiş
rahmin büyümesiylemi alakalıdır bu lekelenmeler off çok bunaldım artık kötü kötü düşüncelerden

bende de hiç belirti olmadı canım. hatta aklıma takılıo bazen nie belirti yok diye:) ama çok şükür. mide bulantım olsa napardım kendi işimi kendim yapmak zorundayım yemek temizlik. bulantı çok kötü bişey hiç bişey yapamazdım. benim de annem 10 sene önce vefat etti. ben de kocaelinde yaşıorum . istanbuldan buraya geldim 1,5 sene önce evlenip. yakınımda kimse yok yani. eşim ve ben başbaşayız. allah yardım etsin bize de sağlıklı çocuklarımız olsun başka bişey istemiorum

canım kötü düşünme kötü olmasın. sen allahtan hayırlısını iste rahat ol. istersen başka doktora daha görün. ama en önemlisi 9 ay sonunda sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilmek. doğal seleksiyona da karşı koyamazsın. böle panik yaparsan pskolojin bozulur. güvendiğin doktora inan

canım geçmiş olsun.bende 6. haftamda yaşadım az miktar da lekelenmem olmuştu.dr koyu renkte veya kanama olamadığı müddetçe önemli görmüyo.kontrole gittimde progestan verdi.günde 1 tane fitil olarak kullanıyorum.o günden beri hiç leke gelmedi.bende ilk lekeyi gördüğümde keseyi daha önceden görmüştüm.ve dr. buna gömülme esnasında olmuştur dedi.keseyi daha önce gördüğümüz halde.korkma canım ya hemen aklına kötü şeyler getirme.millet kanamalar görüyoda gebeliği sağlıklı bi şekilde sonlanıyo.okudum yani öylelerini.panik yapmamalıyız hemen.

ıyı dusunelım ıyı olsun canım bende 5.hafta da olmustum aynı sekılde progestan verdı dr banada 2 hafttadır kullanıorum bendee dua edelım bol bol

arkadaşlar ben de 7.haftada lekelenme yaşamıştım. günde 4 tane progesteron kullanıyorum . 2 haftadır devam ediyoruz kullanıma. aklımıza olumsuzluklar gelince ben başka bir şeyle uğraşıyorum. size de tavsiye ederim arkadaşlar. şu an gribim acayip öksürüyorum ve idrar yollarım enfeksiyon olmuş bi de uygun bir antibiyotikle tedavi oluyorum. böyle işte. allahım şu mayıs ayı hayırlısıyla gelsin de bebeklerimizi kucaklayıp şu gerginliklerden kurtulalım.

hepinize teker teker teşekkür ederim
inşallah iyi olur bi yandan güzel olacak diyorum bi yandanda lekelenme devam ettikçe ümitsizliğe kapılıyorum
şu dönemi sağlıklı bi şekilde atlatırsam ne mutlu bana
Allah kimseye yaşatmasın bendede olmadan önce yerleşme kanaması oluyo bişey olmaz felan diyodum ama
insan kendi yaşayınca ister istemez tedirgin oluyomuş
inşallah haftaya kontrolümde güzel haberleri alır kalp atışımızı duyarız dua etmekten başkaca elimizden bişey gelmiyor...

canım benim ilk gittiğim doktorda aynı şeyleri söyletti hostesine dikkate bile almadı ne dediğimi o yüzden başka doktor arayışına girdim zaten
bizim aile doktorumuzda var ama aksilik izinde kendisi o dönsün başka doktora adım dahi atmam zaten
doktorla iletişimde önemli beni bu derece panik eden doktorların hiç olumlu konuşmaması sanırım :44:

ıyı dusunelım ıyı olsun canım bende 5.hafta da olmustum aynı sekılde progestan verdı dr banada 2 hafttadır kullanıorum bendee dua edelım bol bol

inşallah canım en büyük sorun bu olur ve gerisi kolay geçer hamileliğimizin
senin geçmiştir inşallah 2 hafta olmuş çünkü Allah acil şifalar versin sanada :13:

sağol arkadaşım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda
doktorum varda aksilik izinde kendisi dönsün zaten başka doktara adım atmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…