arkadaşlar ben de 7.haftada lekelenme yaşamıştım. günde 4 tane progesteron kullanıyorum . 2 haftadır devam ediyoruz kullanıma. aklımıza olumsuzluklar gelince ben başka bir şeyle uğraşıyorum. size de tavsiye ederim arkadaşlar. şu an gribim acayip öksürüyorum ve idrar yollarım enfeksiyon olmuş bi de uygun bir antibiyotikle tedavi oluyorum. böyle işte. allahım şu mayıs ayı hayırlısıyla gelsin de bebeklerimizi kucaklayıp şu gerginliklerden kurtulalım.
canım slm, Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. bende 7 haftalığım. benimde kilo sorunum var. doktor ilk 4 ayda en az 5 kilo vermen gerekiyor dedi. isteyerek değil ama şimdiye kadar 2,5 kg verdim. zaten ister istemez yiyemeye yiyemeye gidiyor. birazda temposuz yürüyüş yapıyorum ii oluyor. sende yapabilirsin, tabii düşük riskin falan yoksa... doktoruna bir danış istersen, benim baya kilo sorunum var çünkü
:2: kızlar çok fena grip oldum burnum çok akıo hapşuruyorum gözlerim yanıo kulaklarım ağrıo boğazım ağrıo. 7+2deyim.. ilaç kullanmak istemiorum. salı günü randevum var doktorla normalde, o yüzden izinliyim ogün. bgnde hastayım die işe gelmemezlik etsem patronum laf eder die çıktım geldim.. ilaç kullanmak istemiorum başından geçen varsa yardımcı olsun lütfen dökülüyorum
bende de hiç belirti olmadı canım. hatta aklıma takılıo bazen nie belirti yok diye:) ama çok şükür. mide bulantım olsa napardım kendi işimi kendim yapmak zorundayım yemek temizlik. bulantı çok kötü bişey hiç bişey yapamazdım. benim de annem 10 sene önce vefat etti. ben de kocaelinde yaşıorum . istanbuldan buraya geldim 1,5 sene önce evlenip. yakınımda kimse yok yani. eşim ve ben başbaşayız. allah yardım etsin bize de sağlıklı çocuklarımız olsun başka bişey istemiorum
kızlar merhaba hamiş arkadaşlarım herkes iyidir inşallah
bende geçen hafta hafif bir grip olmuştum ıhlamur kaynattım içine kuşburnu karanfil ve havlucan attım 3 fincan içtim gece bol meyvede yedim sabah iyice terlemiştim ve geçmişti çok şükür birde grip olunca 1 portakal yarım greyfurt yarım nar yarım limonu sıkıp içine 1 tatlı kaşığı bal koyun için inanın hem tadı harika hemde gribe soğuk algınlığına çok iyi geliyor ben yıllardır kışın 2-3 günde bir bunu yaparım eşimle ben içeriz ve pek grip olduğumu hatırlamam inşallah herkeste işe yarar
ben 9+2 oldum ve halen hiçbir belirtim yok sadece göğüslerim şişkin ve bazen çok ağırıyor onun dışında çok fazla iştahım var herşeyi yiyorum bol meyvede yiyorum pazartesi dr randevum var inşallah herşey yolundadır
inşallah hiçkimse hamilelikte ve sonrasında sorun yaşamaz ve bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde doğarlar ve sonrasında da herşey çok güzel olur
Bende de aynı belirtiler var canım,boş yere panikliyoruz,onda var bende niye yok,olsa bi dert olmasa bi dert,kaç gündür niye fazla belirtim yok diye düşünmeden edemiyorum.Burada okuyoruz ya insanın kafasına takılıyor.
kızlar belirtiye falan takmayın bence bünyeyle alakalı bence keyfini çıkarın hamileliğin inanın çok zor suratsız ortalıkta geziyorum eşim bile sıkıldı heralde benim arkadaşlarım var çok güzel geçirdiler hamileliklerini bi arkadaşım 9 ay çekti midesinden takmayınnnnn
aynen ya olsa bir dert olmasa bir dert ama dşünüyor insan işte yine de
ben 2 yıl önce 3. gebeliğimde 7+4 de kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum
en son 7+5 de gitmiştim herşey çok güzeldi maşallah diyeğim kendime:)
ya yine bir şey olursa diğe korkuyorum işte
okuyoruz ya burdan herkes neler yaşıyor benimde aklıma gelmiyor değil
ama şükredelim dimi zor şeyler yaşamıyoruz diğe...
Bende de var uyku hali ama gün içinde iyiyim allah şükür yoksa mafolurdum,akşam 11 e doğru uykum geliyor,normalde işe gittiğim halde 2 ye 3'e kadar otururdum.Şimdi erken yatmaya başladım.Valla sen şanslısın ne güzel eşin yapıyormuş işleri,valla bizimki işten geç geliyor evde suya sabuna dokunmaya vakti yok,gerçi olsada pek elinden gelmez zaten:)))Sevin bence,yapabildiğin kadar naz yap:))Selam kıslar,
Bugün 7+5 olduk. Çok fazla uyuyorum..İşten eve gittikten sonra yemeğimi yer yemez kafamı koyduğum gibi yatıyorum o nedenle ne doğru düzgün iş yapabiliyorum ne de doğru düzgün yemek((( Hatta dün ben mışıl mışıl uyurken tocam bütün ütüleri yapmış yerleştirmiş makinaden çıkan bulaşıkları da yerleştirmişşşş üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorummm ne olacak benim halim böyleee
merhabalar herkese
kızlar bende 7+5 haftalığım ve mayıs sonunda allahın izniyle doğum yapıcam
sorun şu ki son 3-4 gündür lekelenme yaşıyorum
2 gün önce doktordaydım kalp atışını duymamız gerekiyodu bebek çok küçük
gerileme olmaz inşallah haftaya tekrar bakmalıyız dedi
bu gittiğim 3.doktor üçüde pek olumlu konuşmadı benimle
en son doktor düşük riski var diyip iğne ve ilaç verdi progestan kullanıyorum ama artık lavaboya gitmeye korkar oldum
ve o kadar rahatlamaya ihtiyacım varki artık...yaşayan varmı bu tarz şeyler lütfen bişey olmaz diyin
yerleşme kanaması felan olduğunu sanmıyorum çünkü kesemizi 10 gün önce görmüştük
yerleşme kanaması adet döneminde ve sonraki bikaçgün içerisinde görünebilirmiş
rahmin büyümesiylemi alakalıdır bu lekelenmeler off çok bunaldım artık kötü kötü düşüncelerden
canım aynen yazdıklarıma bakarsan anlarsın bende 2 güne bir var lekeelnme kaç dr gittim tam bitti derken gene başlıyo drda bişşey diyemiyo düşük tehditi kabul ediyolaar icerde kanama yok diyo ama nerden geliyo o kahve akıntı
merhaba kızlar.. bende mayısta doğum yapıcam allah izin verirse.. şuan 9+2 haftalık oldu bebeğim.. kahverengi akıntım vardı birkaç gün sürdü şimdi yok ama kasıklarımda ağrı var bugünde
adet zamanım oolduğu için pek önemsememeye çalışıyorum.. böyle bir durumla karşılaşan oldu mu aranızda?
hepimize hayırlı hamilelik geçirmeyi nasip etsin Allahım..
Kızlar kontrolüm vardı bugün doktora gittim,miniğim 10 hafta 1 günlük olmuş,gayet sağlıklı dedi doktor,kolları bacakları belli oluyordu ultrasonda ,oynuyordu sanki,ne inanılmaz birşey ya .Kalp atışlarını dinletti tekrar.Allahıma şükür sağlıklı bende korkuyordum hiç belirtim yok,mide bulantım yok birşey mi oldu acaba diye.Benim genel testlerimde temiz çıktı,yalnız kum döküyormuşum bol bol su içmen gerekiyor dedi.Birde 2 kilo almışım 1 ayda fazla geldi bana,yemediğim halde nasıl almışım hayret ettim.Çok fazla değil ama yine de kızartma ve hamur işi yeme,ekmeği azalt dedi,ama zaten ekmek haricinde ne kızartma yediğim var ne hamur işi.Nasıl dengeleyeceğiz bu kilo işini,boyumda uzun,bir de fazla kilo alırsam deve gibi olurum artık:)Bebişime canım feda olsun artık o iyi olsun da.Neyse kızlar benden bu kadar inşallah hepiniz miniklerinizin sağlıklı haberlerini alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?