2012 Mayısda doğum yapacaklar buraya

amin canım inşallah bir an önce geçiversin tabii sağlıklı bişekilde..
çok geçmiş olsun bu aralar havalardan heralde herkes grip
9 haftalıksın anladığım kadarıyla Allah bağışlasın

bu arada bebeğinizin kalp atışı duyuldumu yada genelde kaçıncı haftalarda duyuluyo arkadaşlar

mide bulantım var yemezsem daha kötü oluyorum meyve falan yiyemiyorum karbonhidratlı şeyler bastırıyor kilo almadım ama vermedimde sen iyi vermişsin keşke versem şu 3 ay geçsin dikkatli olurum inan şuan bulantım olmasında nasıl geçiyosa onu deniyorum

Geçmiş olsun canım,ben de ilk ayımda grip olmuştum.Eczaneden normal asprin almıştık,onu eritip limonlu su yapıp her yerime sürmüştük,üstüne terleyince de iyi gelmişti.
Bir de şey yapabilirsin, vicks sür göğsüne ve sırt tarafına,bir de özellikle ayaklarının altına,netten filan araştırmıştım o zamanlar,ayak altına sürüldüğünde bütün hastalığı çekiyormuş.Fazla koklama ama.
Bizde öyle yapmıştık,ama yapıp dinlenmen de gerek tabi.He bir de ıhlamur iç bol bol,içine limon ve elma kabuğu koy,bir de karabiber dök biraz kaynat,çok iyi geliyor,ben 2 günde ayağa kalmıştım.Geçmiş olsun tekrar.

Aynen canım allah hepimize yardım etsin,benim 10 hafta doluyor yarın doktora gidicem bakalım,hala bulantı bel ağrısı filan yok bende.İnşallah olmaz ama umarım herşey yolundadır bakalım yarın göreceğiz.

Bende de aynı belirtiler var canım,boş yere panikliyoruz,onda var bende niye yok,olsa bi dert olmasa bi dert,kaç gündür niye fazla belirtim yok diye düşünmeden edemiyorum.Burada okuyoruz ya insanın kafasına takılıyor.

aynen ya olsa bir dert olmasa bir dert ama dşünüyor insan işte yine de
ben 2 yıl önce 3. gebeliğimde 7+4 de kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum
en son 7+5 de gitmiştim herşey çok güzeldi maşallah diyeğim kendime:)
ya yine bir şey olursa diğe korkuyorum işte
okuyoruz ya burdan herkes neler yaşıyor benimde aklıma gelmiyor değil
ama şükredelim dimi zor şeyler yaşamıyoruz diğe...

Selam kıslar,
Bugün 7+5 olduk. Çok fazla uyuyorum..İşten eve gittikten sonra yemeğimi yer yemez kafamı koyduğum gibi yatıyorum o nedenle ne doğru düzgün iş yapabiliyorum ne de doğru düzgün yemek ((( Hatta dün ben mışıl mışıl uyurken tocam bütün ütüleri yapmış yerleştirmiş makinaden çıkan bulaşıkları da yerleştirmişşşş üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorummm ne olacak benim halim böyleee

kızlar belirtiye falan takmayın bence bünyeyle alakalı bence keyfini çıkarın hamileliğin inanın çok zor suratsız ortalıkta geziyorum eşim bile sıkıldı heralde benim arkadaşlarım var çok güzel geçirdiler hamileliklerini bi arkadaşım 9 ay çekti midesinden takmayınnnnn

papatyacım bu uyku bende de var ben normalde bir gün fazla uyusam ertesi gün gece uykum çok zor gelirdi yatakta döner dururdum şimdi izindeyim evdeyim normalde çalışırken bile 12.30 dan önce yatmayan ben şimdi 11 deyken uykum geliyor ama hemen yatmıyorum internette tv de vakit geçiriyorum biraz yatıncada sabah geç kalkıyorum zorla kalkmasam heralde akşama kadar yatarım ama her gün fazla uyuyunca bazen başım ağırıyor normalde çok az uyuyan biriyim ben pazartesi iznim bitiyor işe başlıyor o zaman ne olucak bilmiyorum
şanslısın bak ne güzel eşin işleri yapıyormuş ya uyanınca bütün işler seni beklese zor olur heralde
benim eşimde arada yardım ediyr ama ben evdyim ya şimdi daha çok kendim yapıyorum..

aslında takmak istemiyorum canım ne güzel işte diyorum ama önceden sorunlar yaşadığım için arada korku oluyor
inşallah seninde erken geçer bulantıların çok zordur eminim
bende 2 kere yaşadım 5 haftalıkken ve 6 haftalıkken berbat birşeydi
bütün gün gün midem bulanmıştı bütün gecede çıkarmıştım
ama üşütmüştüm biraz ikisinde de ondanda oldu sanırım
ama çok zor allah kolaylık versin sana canım
benimde arkadaşlarım vardı çok zor geçiren hele biri hep hastanede yatıyordu
hamileyken bebeğinden nefret etmişti bu yüzden doğunca da hemen kucağına almamıştı
ama 9 ay çekmişti bulantı ve kusma
çok rahat geçiren arkadaşlarımda oldu herkesin farklı oluyor demek ki..

Benim ilk hamileliğim,ama çok bekledik gelsin miniğimiz diye,
kaybetmekten çok korkuyorum ,bu yüzden buradan okuyunca kafama takılıyor.
Yarın rahatlayacağım inşallah ,size de bilgi veririm:))

Bende de var uyku hali ama gün içinde iyiyim allah şükür yoksa mafolurdum,akşam 11 e doğru uykum geliyor,normalde işe gittiğim halde 2 ye 3'e kadar otururdum.Şimdi erken yatmaya başladım.Valla sen şanslısın ne güzel eşin yapıyormuş işleri,valla bizimki işten geç geliyor evde suya sabuna dokunmaya vakti yok,gerçi olsada pek elinden gelmez zaten:)))Sevin bence,yapabildiğin kadar naz yap:))

galiba ben de eş konusunda şanslı olanlardanım.sağ olsun ortalığı iyi toparlıyor...doğum tarihimiz 6 mayıs gözüküyor... o güne kadar dayanır inş:).çalışan biri olarak eşimin desteği önemli...yalnız akşam oldu mu her tarafım külçe gibi oluyor.eşimin tabiriyle olduğum yerde sızıyorum.kızlar bu arada aranız da çok üşüyen var mı...herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum.

canım aynen yazdıklarıma bakarsan anlarsın bende 2 güne bir var lekeelnme kaç dr gittim tam bitti derken gene başlıyo drda bişşey diyemiyo düşük tehditi kabul ediyolaar icerde kanama yok diyo ama nerden geliyo o kahve akıntı

canım benim gittiğim doktorlardan bi açıklama yapmadı malesef
risk var dedi en son gittiğim 2 gün yatak istirahati verdi
dünden beri bendede bişey yok ama korkmuyo değilim hala
benim kahverengi başladı pembeye döndü sonradan damla damla çok az ama insan yinede tereddütte kalıyo tabiki
bi yerde okumuştum rahim büyüdükçe kılcal damarlardaki kanamalardan olabilir diye ama tabi ne kadar doğru bilemiyorum :44:

benim de salı randevum var doktorla kızlar sat a göre 8 kan tahliline göre 5 haftalık hamileyim geçen salı doktora gittiğimde doktor keseyi gördü bebeği göremedi çok küçük dedi bakalım hayırlısı olur inşallah hakkımızda bi de 28 aylık bi oğluşum var

merhaba kızlar.. bende mayısta doğum yapıcam allah izin verirse.. şuan 9+2 haftalık oldu bebeğim.. kahverengi akıntım vardı birkaç gün sürdü şimdi yok ama kasıklarımda ağrı var bugünde

adet zamanım oolduğu için pek önemsememeye çalışıyorum.. böyle bir durumla karşılaşan oldu mu aranızda?

hepimize hayırlı hamilelik geçirmeyi nasip etsin Allahım..

canım benimde vardı bu kahverengi akıntı sonradan pembeye döndü ve 2 gündür bişey yok çok şükür inşallahta olmaz
ama senin gibi kasık ağrım devam ediyo ara ara kramplar giriyo

Kızlar kontrolüm vardı bugün doktora gittim,miniğim 10 hafta 1 günlük olmuş,gayet sağlıklı dedi doktor,kolları bacakları belli oluyordu ultrasonda ,oynuyordu sanki,ne inanılmaz birşey ya .Kalp atışlarını dinletti tekrar.Allahıma şükür sağlıklı bende korkuyordum hiç belirtim yok,mide bulantım yok birşey mi oldu acaba diye.Benim genel testlerimde temiz çıktı,yalnız kum döküyormuşum bol bol su içmen gerekiyor dedi.Birde 2 kilo almışım 1 ayda fazla geldi bana,yemediğim halde nasıl almışım hayret ettim.Çok fazla değil ama yine de kızartma ve hamur işi yeme,ekmeği azalt dedi,ama zaten ekmek haricinde ne kızartma yediğim var ne hamur işi.Nasıl dengeleyeceğiz bu kilo işini,boyumda uzun,bir de fazla kilo alırsam deve gibi olurum artık:)Bebişime canım feda olsun artık o iyi olsun da.Neyse kızlar benden bu kadar inşallah hepiniz miniklerinizin sağlıklı haberlerini alırsınız.

ayy ne güzel haberler canım yaa.maşallah hep böyle güzel haberler süslesin hayatımızı bende haftaya gidicem o genel tatlillerle birlikte.bende güzel şeyle duymak ve görmek istiyorum.aynen bende de hiç bir belirti yok.demek belirti olmadan da herşey yolunda oluyomuş.bunu duyduğuma çook sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…