Kızlar kontrolüm vardı bugün doktora gittim,miniğim 10 hafta 1 günlük olmuş,gayet sağlıklı dedi doktor,kolları bacakları belli oluyordu ultrasonda ,oynuyordu sanki,ne inanılmaz birşey ya .Kalp atışlarını dinletti tekrar.Allahıma şükür sağlıklı bende korkuyordum hiç belirtim yok,mide bulantım yok birşey mi oldu acaba diye.Benim genel testlerimde temiz çıktı,yalnız kum döküyormuşum bol bol su içmen gerekiyor dedi.Birde 2 kilo almışım 1 ayda fazla geldi bana,yemediğim halde nasıl almışım hayret ettim.Çok fazla değil ama yine de kızartma ve hamur işi yeme,ekmeği azalt dedi,ama zaten ekmek haricinde ne kızartma yediğim var ne hamur işi.Nasıl dengeleyeceğiz bu kilo işini,boyumda uzun,bir de fazla kilo alırsam deve gibi olurum artık:)Bebişime canım feda olsun artık o iyi olsun da.Neyse kızlar benden bu kadar inşallah hepiniz miniklerinizin sağlıklı haberlerini alırsınız.
canım benim gittiğim doktorlardan bi açıklama yapmadı malesef
risk var dedi en son gittiğim 2 gün yatak istirahati verdi
dünden beri bendede bişey yok ama korkmuyo değilim hala
benim kahverengi başladı pembeye döndü sonradan damla damla çok az ama insan yinede tereddütte kalıyo tabiki
bi yerde okumuştum rahim büyüdükçe kılcal damarlardaki kanamalardan olabilir diye ama tabi ne kadar doğru bilemiyorum :44:
Kızlar kontrolüm vardı bugün doktora gittim,miniğim 10 hafta 1 günlük olmuş,gayet sağlıklı dedi doktor,kolları bacakları belli oluyordu ultrasonda ,oynuyordu sanki,ne inanılmaz birşey ya .Kalp atışlarını dinletti tekrar.Allahıma şükür sağlıklı bende korkuyordum hiç belirtim yok,mide bulantım yok birşey mi oldu acaba diye.Benim genel testlerimde temiz çıktı,yalnız kum döküyormuşum bol bol su içmen gerekiyor dedi.Birde 2 kilo almışım 1 ayda fazla geldi bana,yemediğim halde nasıl almışım hayret ettim.Çok fazla değil ama yine de kızartma ve hamur işi yeme,ekmeği azalt dedi,ama zaten ekmek haricinde ne kızartma yediğim var ne hamur işi.Nasıl dengeleyeceğiz bu kilo işini,boyumda uzun,bir de fazla kilo alırsam deve gibi olurum artık:)Bebişime canım feda olsun artık o iyi olsun da.Neyse kızlar benden bu kadar inşallah hepiniz miniklerinizin sağlıklı haberlerini alırsınız.
sorunsuz bir hamilelik ve sorunsuz bir muayene insanı ne kadar çok keyiflendiriyor.dilerim kalan zamanlarında da bu duygu sen dahil bizlerde yaşarız.canım gittiğinde doktor ense kalınlığı ölçümü yaptı mı.haftaya ben gittiğim zaman 11.hafta da olucam.şimdi 10+5'im.kiloya gelince galiba ben de 2 kilo aldım.dediğin şeyleri yememe rağmen.ilk gebeliğimde 17 kilo almıştım.bakalım bunda kaç kilo alıcam.aslında her şeyden önemlisi sağlıklı süreçler.ama yine de insan alacağı kiloyu düşünmeden edemiyor..herkese sağlıklı hamilelikler
:81: maşşallah yavrucuğuna canım Allah nazarlardan kem gözlerden saklasın
ne güzel bulantı felanda yokmuş inşallahta olmaz
kilo işi içinde hiç bişey yapmayı düşünmüyorum şahsen 42 kiloyla hamile kaldım
bıktım çıta gibi dolanmaktan ooooh gelsin kilolar
ayy ne güzel haberler canım yaa.maşallah hep böyle güzel haberler süslesin hayatımızıbende haftaya gidicem o genel tatlillerle birlikte.bende güzel şeyle duymak ve görmek istiyorum.aynen bende de hiç bir belirti yok.demek belirti olmadan da herşey yolunda oluyomuş.bunu duyduğuma çook sevindim.
bence de korkmayalım cünkü dr gittim bugün ve yine içerde kanama yok bebişin kalp atışlarını duyduk ama çok derindin 7 haftalık daha dr kahverengiden korkma o içerde birikmiş eski kan yerleşme aşamasıydı heralde dedi hersey yolunda ama lekelenme hala var sabahları 2 dr gittim bebişi etlkilese 1 haftayı gecti bence yıpratmayalım kendimizi kuzucuklarımızın tadını çıkaralım ya 1 cm miş nasıl bir mucize rabbime şükürler olsun
çok sağol canım
iyi dileklerin için,umarım herkes böyle geçirir.Kiloyu bence de hiç düşünme istersen 42 kilo ne demek:)))Yemene bak sen.Benim boyum 1.76 filan,ondan korkuyorum çok aşırı kilo almaktan çok göze batarım:))
bugün dr kontrolüm vardı.8+2 olduk ve bgn kalp atışlarını dinledik çok şükür hiçbir problem yok dedi dr.çok mutluyum huzurluyum allah herkese nasip etsin bu mutluluğu...inşallah hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız..
kızlar nasılsınız
belirtilere takılmayın
aşırı derecede mide bulantısı yaşıyorum ve isterdim ki
bulantım olmadan geçsin ama ne mümkün
olsun bebeğim iyi olsunda ben onada razıyım
perşembeye tahliller için randevu verdiler bana
tekrar bebeğimi göreceğim için çok heycanlıyım:))
bana dr emadur verdi belki dr konuşup bi ilaç kullanabilirsin ben 2kez kullandım benim çok bulantım olmuyo yeterki buzdolabını açmayayım evet her ana değer yeterki mucizelerimizi kucagımıza alalım
perşembe günü gittiğimde diyecem bakalım ne diyecek
bende kesinlikle yemek yapamıyorum
kayınvaldem sağolsun zaten hiçbişey yaptırmıyo bana
iş yerinde çok zor oluyo eğer böle devam ederse işi falan bırakacam zaten
sen ne kadarlıksın
merhaba bende 10+3 hamileyim mayıasa denk geliyor 9 mayıs dendi şu an hiç bulantım yok sadece akşamları gergın oluyorum ve mıdemde yanma hıssedıyorum
Garipmiş gerçekten canım,ben de şöyle birşey söyliyim benim de canım hiçbirşey çekmiyor acaba bizimkisi de babasına benzeyecek dicek merak ediyorum:))))eşimin yemekle hiç arası yoktur bir kere duymadım canım şunu istiyor dediğini.çok sanslısınız ben çalışıyorum annemde kayınvaldemde çok uzakta allahtan eşim yetenekli yemek temizlik herşey onun kontrolünde allah dağına göre kar veriyo benim 7 haftalık ben bişey sorcam belki garip ama eşim deli gibi yogurt tüketir ben ağzıma sokmam şimdi tabak tabak yiyorum bu gibi bi çok sey var eşimin sevdiği yiyecekleri istiyo sanki bebişimiz sizlerde böle bi durum var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?