2012 Mayısda doğum yapacaklar buraya

:81: maşşallah yavrucuğuna canım Allah nazarlardan kem gözlerden saklasın
ne güzel bulantı felanda yokmuş inşallahta olmaz
kilo işi içinde hiç bişey yapmayı düşünmüyorum şahsen 42 kiloyla hamile kaldım
bıktım çıta gibi dolanmaktan ooooh gelsin kilolar

bence de korkmayalım cünkü dr gittim bugün ve yine içerde kanama yok bebişin kalp atışlarını duyduk ama çok derindin 7 haftalık daha dr kahverengiden korkma o içerde birikmiş eski kan yerleşme aşamasıydı heralde dedi hersey yolunda ama lekelenme hala var sabahları 2 dr gittim bebişi etlkilese 1 haftayı gecti bence yıpratmayalım kendimizi kuzucuklarımızın tadını çıkaralım ya 1 cm miş nasıl bir mucize rabbime şükürler olsun

sorunsuz bir hamilelik ve sorunsuz bir muayene insanı ne kadar çok keyiflendiriyor.dilerim kalan zamanlarında da bu duygu sen dahil bizlerde yaşarız.canım gittiğinde doktor ense kalınlığı ölçümü yaptı mı.haftaya ben gittiğim zaman 11.hafta da olucam.şimdi 10+5'im.kiloya gelince galiba ben de 2 kilo aldım.dediğin şeyleri yememe rağmen.ilk gebeliğimde 17 kilo almıştım.bakalım bunda kaç kilo alıcam.aslında her şeyden önemlisi sağlıklı süreçler.ama yine de insan alacağı kiloyu düşünmeden edemiyor..herkese sağlıklı hamilelikler

10 gün sonrasına gün verdi canım ense kalınlığı için,bir de ikili test yapılacakmış.25 ekimde tekrar gideceğim bakalım.

çok sağol canım
iyi dileklerin için,umarım herkes böyle geçirir.Kiloyu bence de hiç düşünme istersen 42 kilo ne demek:)))Yemene bak sen.Benim boyum 1.76 filan,ondan korkuyorum çok aşırı kilo almaktan çok göze batarım:))

Hiç takma kafana canım belirti yok diye,ben de takmıştım baya niye mide bulantım yok,niye bel ağrım yok kalbi mi durdu yoksa bebişimin diye.Allahıma çok şükür iyi haberler aldım,umarım sen de herkes de iyi haberler alır.Bunu çok içten diliyorum allah miniklerimizi korusun.

bugün dr kontrolüm vardı.8+2 olduk ve bgn kalp atışlarını dinledik çok şükür hiçbir problem yok dedi dr.çok mutluyum huzurluyum allah herkese nasip etsin bu mutluluğu...inşallah hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız..

sorun olmamasına çok sevindim canım
valla inşallah sonradan hatırlayıp sadece güleriz şimdiki paniğimize
Allah'a duamı ediyorum gerisini düşünmüyorum çok şükür doktorun verdiği ilaçlarlada kesildi lekelenme
inşallah tekrar etmicek geçici bi durum yaşadık ve bitti
kesinlikle psikolojik olarak rahat olmak bayağı etkiliyo herşeyi
1 cm demek haa fasulye tanesi kadar bebiş
kesinlikle en büyük mucize ve o boyda derindende olsa kalp atışı duymuşsunuz muhteşem bişey yaa
rabbim kucaklarımıza aldığımız günleride göstersin bize

rica ederim :))
bebişlerin canı sağolsun diyelim öyleyse sıkı diyet ve sporla düzelicektir,
biz bayanlar yeterki isteyelim herşeyi mümkün kılabiliyoruz

Maşşallah kuzucuğuna canım
inşallah hep böyle sorunsuz bi şekilde devam eder ve sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın yavrunu :81:

kızlar nasılsınız
belirtilere takılmayın
aşırı derecede mide bulantısı yaşıyorum ve isterdim ki
bulantım olmadan geçsin ama ne mümkün
olsun bebeğim iyi olsunda ben onada razıyım
perşembeye tahliller için randevu verdiler bana
tekrar bebeğimi göreceğim için çok heycanlıyım:))

bana dr emadur verdi belki dr konuşup bi ilaç kullanabilirsin ben 2kez kullandım benim çok bulantım olmuyo yeterki buzdolabını açmayayım evet her ana değer yeterki mucizelerimizi kucagımıza alalım

bana dr emadur verdi belki dr konuşup bi ilaç kullanabilirsin ben 2kez kullandım benim çok bulantım olmuyo yeterki buzdolabını açmayayım evet her ana değer yeterki mucizelerimizi kucagımıza alalım

perşembe günü gittiğimde diyecem bakalım ne diyecek
bende kesinlikle yemek yapamıyorum
kayınvaldem sağolsun zaten hiçbişey yaptırmıyo bana
iş yerinde çok zor oluyo eğer böle devam ederse işi falan bırakacam zaten
sen ne kadarlıksın

slm bayanlar bende ne zamandır takip ediyordum yeni üy eoldum bende 6+3 haftalık hamileyim tek başına çekilmiyor burda herkes sıkıntısını anlatıyo benim çok şükür şuan için bir sıkıntım yok

merhaba bende 10+3 hamileyim mayıasa denk geliyor 9 mayıs dendi şu an hiç bulantım yok sadece akşamları gergın oluyorum ve mıdemde yanma hıssedıyorum

çok sanslısınız ben çalışıyorum annemde kayınvaldemde çok uzakta allahtan eşim yetenekli yemek temizlik herşey onun kontrolünde allah dağına göre kar veriyo benim 7 haftalık ben bişey sorcam belki garip ama eşim deli gibi yogurt tüketir ben ağzıma sokmam şimdi tabak tabak yiyorum bu gibi bi çok sey var eşimin sevdiği yiyecekleri istiyo sanki bebişimiz sizlerde böle bi durum var mı

merhaba bende 10+3 hamileyim mayıasa denk geliyor 9 mayıs dendi şu an hiç bulantım yok sadece akşamları gergın oluyorum ve mıdemde yanma hıssedıyorum

Aramızda 1 gün var,benim de bugün 10+2 oldu,karnın çıkmaya başladı mı canım?Benim ufaktan başladı sanki merak ediyorum kilo alıyoruz ondan mı yoksa hamilelikten mi.

Garipmiş gerçekten canım,ben de şöyle birşey söyliyim benim de canım hiçbirşey çekmiyor acaba bizimkisi de babasına benzeyecek dicek merak ediyorum:))))eşimin yemekle hiç arası yoktur bir kere duymadım canım şunu istiyor dediğini.

bende bugün itibariyle 8+3 üm.kızlar sizdede varmı bilmiyorum 1 haftadır acayip kaşıntı yanma.kaşımaktan tahriş oldu dr. troysd diye bi krem verdi 3 gündür kullanıyorum ama bi azalma oldu.çok sıkmaya başladı bu kaşıntı.dr. kontrolümde cuma günü.elma sirkesi iyi geliyomuş diye duydum ama bilmediğim için korkuyorum bebişe bişi olur diye napsam bilemedim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…