Garipmiş gerçekten canım,ben de şöyle birşey söyliyim benim de canım hiçbirşey çekmiyor acaba bizimkisi de babasına benzeyecek dicek merak ediyorum:))))eşimin yemekle hiç arası yoktur bir kere duymadım canım şunu istiyor dediğini.
Bizde 7+1 olduk bugün itibariyle.ve bulantılarım arttı.cuma günü bebeğimin kalp atışlarınıda duydum ve içim çok rahatladı.benim bel ağrım oluyor hafiften.masa başı çalıştığım için hareketsizlikten olabilirmi acaba.beslenmeme dikkat ediyorum ama şimdiden 2 kilo almışım bile.ama hiç umrumda bile değil sadece bu anın tadını çıkarmak istiyorum.
Gözünaydın canım,ben de sen gibiydim iyi haberlerini aldım,allah herkese nasip etsin...merhaba kızlar
hep diyordum ya hiç belirtim yok yani mide bulantısı iğrenmme çıkarma gibi arada yazıyordum tedirgi oluyorum diğe 3 gebelik kaybım olunca tabi daha çok düşünüyor insan
bugün dr gittim 9+5 günlüğüm ve bebeğim allahıma çok şükür çok iyi herşey ormal hatta dr bak ayaklarını sallıyor dedi baktım gerçekten gördüm çok harika bir duyguydu inşallah bundan sonrasında da benim ve herkesin hamilelikleri çok güzel gider ve sağlıklıca kavuşuruz bebeklerimize
korkmayın diğebiliyorum artık bulantısız hamileliğimizin keyfini çıkaralım..
evet benımde fazla bulantım olmadı o yuzden hep korkuyorum yarın doktorda randevum var bana şans dileyın
slm kızlar ben suan 7+4 günlük hamileyim ve 2 gündür hastanede yatıyordum bugün cıktım benim cok az bi kahverengi akıntım oldu doktor düşük ihtimali olabilir dedi yatıs verdi progestan ilac verdi suan bi sorun görünmüyomus bebegimin kalp atıslarını duydukca rahatlıyorum 2 hafta sonra tekrar kontrole gidecegim eger tekrar akıntı falan olursa hemen gelmemi söyledi iste böyle 4 senedir bekliyorduk onu kaybetmek istemiyorum inşallah bebeğim beni hiç bırakmaz sizlerede sorunsuz bi hamilelik diliyorum
slm kızlar ben suan 7+4 günlük hamileyim ve 2 gündür hastanede yatıyordum bugün cıktım benim cok az bi kahverengi akıntım oldu doktor düşük ihtimali olabilir dedi yatıs verdi progestan ilac verdi suan bi sorun görünmüyomus bebegimin kalp atıslarını duydukca rahatlıyorum 2 hafta sonra tekrar kontrole gidecegim eger tekrar akıntı falan olursa hemen gelmemi söyledi iste böyle 4 senedir bekliyorduk onu kaybetmek istemiyorum inşallah bebeğim beni hiç bırakmaz sizlerede sorunsuz bi hamilelik diliyorum[/Q
slm kızlar ben suan 7+4 günlük hamileyim ve 2 gündür hastanede yatıyordum bugün cıktım benim cok az bi kahverengi akıntım oldu doktor düşük ihtimali olabilir dedi yatıs verdi progestan ilac verdi suan bi sorun görünmüyomus bebegimin kalp atıslarını duydukca rahatlıyorum 2 hafta sonra tekrar kontrole gidecegim eger tekrar akıntı falan olursa hemen gelmemi söyledi iste böyle 4 senedir bekliyorduk onu kaybetmek istemiyorum inşallah bebeğim beni hiç bırakmaz sizlerede sorunsuz bi hamilelik diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?