Kızlar selam.. Bende 7 haftalığım şuan.. İnşallahh mayısta gelicekk bebeğimiz.. Ancak bu mide bulantıları ve bu geçmeyen halsizlik beni bitirdi3 gün serum verildi halsizlik için ama öyle böyle değil kafamı yastıktan kaldıramıyorum yemek yiyemiyorumm.. serumlar biraz iyi geldi şimdi yeniden başlıyor sanki.. aranızda bunları yaşayan var mı napmak gerekiyo bilmiyorumm o iyi olsunda bişi istemiyorum diyorum ama bütün gün yatsam hiçbişey istemem o kadar fenayım:93:
Gecmis olsun bol bol dinlen ben 5+5 günlük hamileyim hiçbir şikayetim yok inşallah da olmaz herkesiin bedeni farklı tepki veriyor elbette bı şey sorucam embriyo yu hangi. Haftada gördünüz ve kalp atışını
kizlarrrr bende mayis annesiyim Allahin izniyle 2 mayis dedi doktor yanliz kalp atislarini 10. hafta duyucaz dedi doktora ilk gittigimde 6 bucuk haftalik dedi kalp atislari icin cok erken dedi kizlar bazilarimiz hemen duymus anlamadim ins bir sorun yoktur bende hic bir degisiklik yok yani ne mide bulantim ne tiksintim nede yorgunluk hersey yolunda cok sukur ins bebegimizi kucagimiza sag saglim aliriz herseyden korkar oldum kizlar normalmi bunu yemesem belki acikir bebegim bunu yesem zekasina sagligina iyi gelir diye her yedigim hakkinda dusunuyorum sizlerde oylemisiniz
selam
tebrikler arkadaşım sanırım seninle aynıyız..
sat 11 ağustos benimde 4+6 oldum inşallah sağ sağlim kucaklarımızada alırız
ben kocaelideyim aynı şehirde olan var mı benimle ?
Tşkler..Canım ben dr a ilk gittiğimde ultrasonda keseyi gördük 6 haftalık dedi.. 1 hafta sora gel kalp atısına bakalım dedi.. ben 4 5 gun sora gıttım kalp atışını duyduk :) sen keseyi gördün mü ?
doktorunuz büyük ihtimalle bir ay sonraya randevu verdiğiiin 10ç haftanıza denk gelecek kalp atışlarını duymanız.siz daha erkende gidip muayene olbilirsiniz bu konuda endişe etmenize gerek yok bence:) hayırlı olsun bebeğiniz
kızlar selam....4 gün adet gecikmesinden sonra dün test yaptım çift çizgi çıktı..eşim le kan testine gittik ondada pozitif çıktı..şaşkınım..çünkü çok fazla uğraşmadan hamile kaldım :=)
son adet tarihim 18 ağustos...
Tebrik ederim, ne mutlu sana ki o sancılı dönemi yaşamamışsın, Sağlıkla kucağına alman dileklerimle
Benimde son adet tarihim 5 Ağustos. Geçen hafta keseyi gördük, doktor 5-6 haftalık olduğunu söyledi. Progestan verdi onu kullanıyorum. Kanamam yoktu düne kadar, dün hafif bi kahverengilik gördüm ve çoook endişelendim, çok şükür ki devamı gelmedi. Henüz gerçek doktoruma muayene olamadım, Gazi Hastanesindeki Ayşen Hanım'a gideceğim ve randevuyu 5 Ekime verdi. Pufffffffffff nasıl sabredeceğim bilmiyorum.
Allah hepimize sağlıklı hamilelik, sağlıklı doğumlar nasip etsin.
tebrik ederim, bence hiç endişelenme o tarz şeyler hatta daha fazlası bile olabiliyor, 5 ekim geçmiş gerçekten ama gittiğinde büyümüş olacak bebeğin.)
kızlar selam....4 gün adet gecikmesinden sonra dün test yaptım çift çizgi çıktı..eşim le kan testine gittik ondada pozitif çıktı..şaşkınım..çünkü çok fazla uğraşmadan hamile kaldım :=)
son adet tarihim 18 ağustos...
Günaydın kızlar,
bende 8+1 günlük gebişim
3 yaşında bir oğlum var ve birde fasülyemiz işte
3 mayıs görünüyor doğumum ama büyük ihtimal nisan sonu olacak malum ilki sezeryan...
benimde bir boş gebeliğim olmuştu o nedenle bende hep tetikte bekliyorum hayırlısı ile şu zor haftaları atlatsak ta rahatlasak hep birlikte,
Yeni anne adayları hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağına alması dileklerimle
Bu arada küçük bir önerim olacak; eğer başlık değiştirilebiliyorsa Nisan-Mayıs-Haziran 2012 de doğum yapacaklar gibi değiştirilebilir, katılım çok daha fazla olur çok katılım çok sohbet demektir :)
aynı benmde öle oldu canım ya5 gün gecikmeden soonra salı günü test yapmaya karar verdim.çift çizgi..inanmadım teste 2 tane daha test yaptım.kan testindede çıkınca inandım artık biraz ağladım biraz güldüm biraz dalıp gittim şok olmak bu olsa gerek.
sezerayn oldum demişsin canım.önerirmisin sezeryanı? ben normal doğumdan korkuyorum.sezeryanın sonrası zor oluyomu?iyileşme süreci zor mu?sonradan ağrısı sızısı oluyomu?
bende 2012 mayıs annesi olucam inşallah bir aksilik olmazsa .. gebelik testi yapan arkadaşlar eğer sonuç, gününüz en az 5 günü gectiyse ve pozitif çıktıysa bir an önce gecikmeden doktora gitmenizi tavsiye ederim... ben ilk gittiğimde 5 haftalık olduğunu söyledi doktor ve şuanlık bir problem olmadığını belirtti.. ve ondan bir kaç gün sonra kahverengi leke geldi tekrar başka bir doktora gittiğimde düşük riskim olduğunu söyledi ve bir de sağ tarafında kist olduğunu sööyledi. İlk gittiğim doktor herşeyin gayet normal olduğunu belirtmişti.. o yüzden doktor seçiminizide çok iyi yapın derim.. Şuanda sürekli yatıorum haftaya kontrole gidiceğim inşallah bir sorun yoktur... Allahım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?