2012 Mayısda doğum yapacaklar buraya

Gecmis olsun bol bol dinlen ben 5+5 günlük hamileyim hiçbir şikayetim yok inşallah da olmaz herkesiin bedeni farklı tepki veriyor elbette bı şey sorucam embriyo yu hangi. Haftada gördünüz ve kalp atışını

Gecmis olsun bol bol dinlen ben 5+5 günlük hamileyim hiçbir şikayetim yok inşallah da olmaz herkesiin bedeni farklı tepki veriyor elbette bı şey sorucam embriyo yu hangi. Haftada gördünüz ve kalp atışını

Tşkler..Canım ben dr a ilk gittiğimde ultrasonda keseyi gördük 6 haftalık dedi.. 1 hafta sora gel kalp atısına bakalım dedi.. ben 4 5 gun sora gıttım kalp atışını duyduk :) sen keseyi gördün mü ?

kizlarrrr bende mayis annesiyim Allahin izniyle 2 mayis dedi doktor yanliz kalp atislarini 10. hafta duyucaz dedi doktora ilk gittigimde 6 bucuk haftalik dedi kalp atislari icin cok erken dedi kizlar bazilarimiz hemen duymus anlamadim ins bir sorun yoktur bende hic bir degisiklik yok yani ne mide bulantim ne tiksintim nede yorgunluk hersey yolunda cok sukur ins bebegimizi kucagimiza sag saglim aliriz herseyden korkar oldum kizlar normalmi bunu yemesem belki acikir bebegim bunu yesem zekasina sagligina iyi gelir diye her yedigim hakkinda dusunuyorum sizlerde oylemisiniz

bende 5+4 günlük hamileyim ve mayıs ayının sonunda bebeğimi kucağıma alacağım inşallah...bu gün ilk dr randevumuzu aldık ve keseyi göreceğiz eşim,oğlum ve ben:)) küçük ailemizle büyük bir sevinçle yeni üyemizin katılacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum..

doktorunuz büyük ihtimalle bir ay sonraya randevu verdiğiiin 10ç haftanıza denk gelecek kalp atışlarını duymanız.siz daha erkende gidip muayene olbilirsiniz bu konuda endişe etmenize gerek yok bence:) hayırlı olsun bebeğiniz

selam
tebrikler arkadaşım sanırım seninle aynıyız..
sat 11 ağustos benimde 4+6 oldum inşallah sağ sağlim kucaklarımızada alırız
ben kocaelideyim aynı şehirde olan var mı benimle ?

Ben varım benim sat 19 agustos. ben de bugun 4+6 yım ve İzmitteyim
sanırım 1 hafta var senle aramızda... bugun ilk dr randevuma gideceğim. senin dr kim?
ben akademi Nuri Hüseyinoğlu na gideceğim bugün... :)

Tşkler..Canım ben dr a ilk gittiğimde ultrasonda keseyi gördük 6 haftalık dedi.. 1 hafta sora gel kalp atısına bakalım dedi.. ben 4 5 gun sora gıttım kalp atışını duyduk :) sen keseyi gördün mü ?

ne güzel saglıklı kucağına alırsın inşallah.. keseyi gördüm ama embriyoyu göremeyiz henüz dedi haftaya tekrar randevu verdi. boş gebelik geldi aklıma nerden böyle bir şey çıktı şimdi kötü düşünme falan dedi benim hiç bi sıkıntım yok.. daha önceden düşügüm oldugu için bir suru yasak verdi 2 aşama var dedi 10. haftaya kadar önemliymiş ölüm riski varmış bir de 14. hafta önemli dedi sonra rahatız dedi. o zaman kadar yasaklar verdi.. beslenme şu anda önemli degil illa yemek gereknler yok ama kimyasallardan hazır gıdalardan konserve hazır meyve suları vs saç boyası ağır makyaj uzak dur bunlardan dedi.. dinlen ıkındırıcak hareketlerden kaçın dedi.. haftaya ne görücez o önemli asıl onu merak ediyorum bu sefer bi sorun çıkmaz inşallah

sen de nasıl son durumlar

Günaydın kızlar,

bende 8+1 günlük gebişim
3 yaşında bir oğlum var ve birde fasülyemiz işte
3 mayıs görünüyor doğumum ama büyük ihtimal nisan sonu olacak malum ilki sezeryan...

benimde bir boş gebeliğim olmuştu o nedenle bende hep tetikte bekliyorum hayırlısı ile şu zor haftaları atlatsak ta rahatlasak hep birlikte,

Yeni anne adayları hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağına alması dileklerimle

Bu arada küçük bir önerim olacak; eğer başlık değiştirilebiliyorsa Nisan-Mayıs-Haziran 2012 de doğum yapacaklar gibi değiştirilebilir, katılım çok daha fazla olur çok katılım çok sohbet demektir :)

Son düzenleyen: Moderatör:

canim ilk gittigimde bakti zaten keseyi gorduk ama kalp atislari icin erken demisti vitamin verdi hersey yolunda dedi kendimide cok iyi hissediyorum Allaha sukurler olsun ins ayin dordundede kalp atislarini duydummu icim daha cok rahatliycak cok heycanliyim ilk bebegim oldugu icin :) ilgin icin tskler

kızlar selam....4 gün adet gecikmesinden sonra dün test yaptım çift çizgi çıktı..eşim le kan testine gittik ondada pozitif çıktı..şaşkınım..çünkü çok fazla uğraşmadan hamile kaldım :=)

son adet tarihim 18 ağustos...

Tebrik ederim, ne mutlu sana ki o sancılı dönemi yaşamamışsın, Sağlıkla kucağına alman dileklerimle

Benimde son adet tarihim 5 Ağustos. Geçen hafta keseyi gördük, doktor 5-6 haftalık olduğunu söyledi. Progestan verdi onu kullanıyorum. Kanamam yoktu düne kadar, dün hafif bi kahverengilik gördüm ve çoook endişelendim, çok şükür ki devamı gelmedi. Henüz gerçek doktoruma muayene olamadım, Gazi Hastanesindeki Ayşen Hanım'a gideceğim ve randevuyu 5 Ekime verdi. Pufffffffffff nasıl sabredeceğim bilmiyorum.

Allah hepimize sağlıklı hamilelik, sağlıklı doğumlar nasip etsin.

tebrik ederim, bence hiç endişelenme o tarz şeyler hatta daha fazlası bile olabiliyor, 5 ekim geçmiş gerçekten ama gittiğinde büyümüş olacak bebeğin.)

bende 2012 mayıs annesi olucam inşallah bir aksilik olmazsa .. gebelik testi yapan arkadaşlar eğer sonuç, gününüz en az 5 günü gectiyse ve pozitif çıktıysa bir an önce gecikmeden doktora gitmenizi tavsiye ederim... ben ilk gittiğimde 5 haftalık olduğunu söyledi doktor ve şuanlık bir problem olmadığını belirtti.. ve ondan bir kaç gün sonra kahverengi leke geldi tekrar başka bir doktora gittiğimde düşük riskim olduğunu söyledi ve bir de sağ tarafında kist olduğunu sööyledi. İlk gittiğim doktor herşeyin gayet normal olduğunu belirtmişti.. o yüzden doktor seçiminizide çok iyi yapın derim.. Şuanda sürekli yatıorum haftaya kontrole gidiceğim inşallah bir sorun yoktur... Allahım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

aynı benmde öle oldu canım ya 5 gün gecikmeden soonra salı günü test yapmaya karar verdim.çift çizgi..inanmadım teste 2 tane daha test yaptım.kan testindede çıkınca inandım artık biraz ağladım biraz güldüm biraz dalıp gittim şok olmak bu olsa gerek.

sezerayn oldum demişsin canım.önerirmisin sezeryanı? ben normal doğumdan korkuyorum.sezeryanın sonrası zor oluyomu?iyileşme süreci zor mu?sonradan ağrısı sızısı oluyomu?

Tebrik ederim

Sezeryan bence önerilecek bir durum değil, eğer yapılabiliyorsa muhakkak normal yapılmalı ama bana nasip olmadı maalesef,
ama benim tecrübem çok iyiydi, epidural sezeryan oldum, 10 kez doğursam yine yaparım dedirtmişti beni doğumdan sonra hiç sıkıntı yaşamadım, hatta keyifliydi diyebilirim

Amin sağlıkla kucanıza almak nasip olsun inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…