2012 Mayısda doğum yapacaklar buraya

çok teşekür ederimm.bende nette biraz araştırdım epidural çok iyimiş hem normal doğumda hemde sezeyanda.normal doğumu düşünemiyorum bilee.sezeryan olanların yarası sızlarmış üşüttüklerinde fln.öle i problem yaşadınmı?annem bu sabah kızdı artık doğumu düşündüğüm için.erken ama engeleyemiyorum kendimi

ya evet çok erken ama insan kendini engelleyemiyor işte :))
yok yaşamadım hiç sızlama filan ama o doğru bir gözlem ameliyatlardan sonra o tarz şeyler olabiliyor safra kesesi ameliyatım arada sızlar mesela :)
ama sezeryanın farkında değilim hiç

Dün test yaptım iki çizgi çıktı bugün inananamadım sabah soluğu hastanede aldım ve kan testi yaptım sonuç pozitif 1424 değerim yani 4 haftalık hamileyim benimde doğumum mayıs ayına denk geliyo herkese hayırlı doğum lar diliyorum şimdiden ve allahımisteyen herkese bu duyguyu yaşatsın...

Tebrik ederim,
bayılıyorum böyle güzel haberlere, allah tamına erdirsin, sorunsuz bir hamilelik geçirin

kızlar ben de 5 haftalık hamileyim nasipse mayısta doğum..:)) ilk bebeğimiz çok mutluyum.Allah hepimizi
e hayırla ve sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin...:97:

merhaba,

ben de Bursa'dan yazıyorum. Şuan 6+5 hamileyim. sanırım seninle aynı gidecek hamilelik sürecimiz pazarları hafta dönümü benim de. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

sevgiler

selammm
bende bursadan yazıyorum:)) 5 haftalık hamileyim. adetim bir gün geçince hemen test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. ertesi günde kan testi yaptırdım ve değerlerimin 875 olduğunu öğrendim. hatta ultrasonda küçücük bir kese gördüm:))
allah hepimize meleklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin

bence kesinlikle kizmak yersiz elbetteki yavrunu nerde ve ne sekilde dunyaya getirecegini dusuneceksin arastiracaksin bu kizilacak degil takdir edilecek bir durumdur bence cunku dogum sancilarla degil annenin gebe oldugunu ilk anladigi andan itibaren baslayan bir surectir bence forumlara baktigim zaman anneler ne yazikki yavrularini nasil ve nerde dunya getireceklerinin disinda onlara giysi alip oda hazirlamakla mesguller bence yavrularimizin odadan ve giysilerden cok "onu hangi yontemle dunyaya getirsem hem onun icin hem de benim icin en dogru ve saglikli yontem olur "gibi kendimize yonelttigimiz sorular daha mantikli olacaktir
ozellikle de ilk dogumunuz ise gittiginizin doktorun normal dogum mu sezeryen mi yanlisi oldugunu hastanedeki dogumlarin genelinin hangi yontemle gerceklestigini muhakkak arastirin.

ben de nasib olursa ikinci bebeğimi mayıs ayında dünyaya getireceğim.8 haftalık hamileyim... ilk bebeğimi doğumdan sonra kaybetmiştim.inş bu bebeğimi sağlıklı bir şekilde elime alırım. 3 sabahtır kanamam var sonra kesiliyor. doktorum dinlenmemi tavsiye etti.beni nelerin beklediğini merak ediyorum.tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.

Saol canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. Ben şuan 8. haftayı bitiriyorum ama hiç iyi deilim.. Sürekli mide bulantısı hatta bugün kusma, başdönmesi halsizlik bütün belirtiler bende var sanırım.. Çok zor geçiyo anlıcann. 2 haftadır 4 tane serum yedim.. Dr 4 hafta daha sürer dedi bende o haftaların bir an önce geçmesini bekliyorumm..

canım merhaba.hayırlı olsun bebişin.allah sağlıklı bir hamilelik ve sonucunda sağlıkla bebişini kucağına almanı nasıp etsin.benimde son adetim 18 ağustos.dr. gösterdinmi keseyi gördünmü? değerlerini yazarmısın?

merhaba kızlar bende bu başlığı yeni farkettim.aranıza katılmak istedim.benimde son adet tarihim 18 ağustos.kanda hcg 7009.keseyi gördük.0.8 mm.5 haftalık.sizler kaç haftalıksınız ve değerlerinizi yazarmısınız? kesenin büyüklüğü vs..

merhaba...ben doktora gitmedim henüz...1 hafta sonra gidicem...keseyi falan görmedim...gidicem doktor biraz yoğun 1 hafta sonrasına randevu alabildik..
doktor için çok acele etmiyorum aslında gitmişken kalp atışları falanda işin içinden çıksın die:) folikasit için endişeliyim..kullanmadım hiç..acaba doktora gitmeden eczaneden alsam olur mu??

merhaba herkese güzel bir hamilelik ve sağlıklı bebekler diliyorum
bende 6+5 hamileyim mayıs annesi olucam inşallah son adet tarihim 10 ağustosdu
5+5 de hem keseyi hem kalp atımını gördük
bir daha ne zaman gidicem bilmiyorum
aslında her gün gitsem bebeğimi görsem hiç fena olmaz:)))

bende 6 + 3 ümm altı haftalıkken hem bebeıgımı hem kalp atımını gordum bebegım daha 4mm sızınkılerr ne kadar?

Bende hamileyim 5 haftalık. C.tesi doktora gittiğimde 2042 çıktı beta hcg ama hem vajinal hemde göbekten ultrasonla baktı kese gözükmedi. P.tesi testi tekrarla tekrar bakalım dedi. Bu değere göre kesenin gözükmesi gerekir dedi. Dış gebelikten süphelendi ikiye katlaması lazım değerlerinin dedi bugün yaptım testi 4023 çıktı. Göbekten yapılan ultrasonda da kesemizi gördük çok şükür dış gebelik değilmiş Bebeğim gözüküyormu diye sordum Daha çok erken 7. haftada gözükür dedi. İnşallah kucağımıza almayı nasip eder Rabbim.

canım bende keseyi gördüm ama kalp atışı için 15 gün sonraya gel dedi.7 ekimde gidicem.zaman geçermi hiç bilemiyorum.şimdiden zor geçiyo :18: en iyisini yapıyosun bende düşünmedim değil hani keşke 1-2 hafta daha bekleseymişim senin düşündüğün gibi yapsaymışım diye.dediğim gibi zaman çok zor geçiyo.folik asite gelince benim dr. folic plus günde 3 tane verdi + balık yağı omega 3 açısından.inş. hayırlısıyla kalp atışlarınıda görürüz herşeyde yolunda gider ve güzel bi hamilelik geçiririz.

canım hayırlısı olsun bebişin.dr. lar şüpheyle yaklaşıyo doğal olarak.benim hcg 7009 çıktı.keseyi hem karından hem vajinal ult. gördüğü halde 15000 de bir kese içerde görünüp dış gebelikte olabiliyo ama merak etme kitap bilgisi ben hiç rastlamadım dedi. evet bebeğin kalp atışları 6-7. haftalarda olacakmış.bebeğin gözükmesi 10. haftayı bulabiliyomuş.birbirimize haber edelim dr. gidip muayene oldukça kızlar:84:

hayırlı olsun canım.ne güzel kalp atışlarını da görmüşsün.maşallahhh evet gerçekten insanın gidip göresi geliyo devamlı hatta dr bana çok dayanılmaz ağrın olursa gel dedi.7 ekimde gidicem normalde.bu cuma gidip hafif batmalar oluyo kontrole geldim filan demeyi bile düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…