Tebrik ederim
Sezeryan bence önerilecek bir durum değil, eğer yapılabiliyorsa muhakkak normal yapılmalı ama bana nasip olmadı maalesef,
ama benim tecrübem çok iyiydi, epidural sezeryan oldum, 10 kez doğursam yine yaparım dedirtmişti beni doğumdan sonra hiç sıkıntı yaşamadım, hatta keyifliydi diyebilirim
çok teşekür ederimm.bende nette biraz araştırdım epidural çok iyimiş hem normal doğumda hemde sezeyanda.normal doğumu düşünemiyorum bilee.sezeryan olanların yarası sızlarmış üşüttüklerinde fln.öle i problem yaşadınmı?annem bu sabah kızdı artık doğumu düşündüğüm için.erken ama engeleyemiyorum kendimi
Dün test yaptım iki çizgi çıktı bugün inananamadım sabah soluğu hastanede aldım ve kan testi yaptım sonuç pozitif 1424 değerim yani 4 haftalık hamileyim benimde doğumum mayıs ayına denk geliyo herkese hayırlı doğum lar diliyorum şimdiden ve allahımisteyen herkese bu duyguyu yaşatsın...
kızlar ben de 5 haftalık hamileyim nasipse mayısta doğum..:)) ilk bebeğimiz çok mutluyum.Allah hepimizi
e hayırla ve sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin...:97:
aynı benmde öle oldu canım ya5 gün gecikmeden soonra salı günü test yapmaya karar verdim.çift çizgi..inanmadım teste 2 tane daha test yaptım.kan testindede çıkınca inandım artık biraz ağladım biraz güldüm biraz dalıp gittim şok olmak bu olsa gerek.
:)bende dumur oldum ya :)
acaip heyecanlıyım kalp atışlarım uykudan uyandırıyor
çok teşekür ederimm.bende nette biraz araştırdım epidural çok iyimiş hem normal doğumda hemde sezeyanda.normal doğumu düşünemiyorum bilee.sezeryan olanların yarası sızlarmış üşüttüklerinde fln.öle i problem yaşadınmı?annem bu sabah kızdı artık doğumu düşündüğüm için.erken ama engeleyemiyorum kendimi
ne güzel saglıklı kucağına alırsın inşallah.. keseyi gördüm ama embriyoyu göremeyiz henüz dedi haftaya tekrar randevu verdi. boş gebelik geldi aklıma nerden böyle bir şey çıktı şimdi kötü düşünme falan dedi benim hiç bi sıkıntım yok.. daha önceden düşügüm oldugu için bir suru yasak verdi 2 aşama var dedi 10. haftaya kadar önemliymiş ölüm riski varmış bir de 14. hafta önemli dedi sonra rahatız dedi. o zaman kadar yasaklar verdi.. beslenme şu anda önemli degil illa yemek gereknler yok ama kimyasallardan hazır gıdalardan konserve hazır meyve suları vs saç boyası ağır makyaj uzak dur bunlardan dedi.. dinlen ıkındırıcak hareketlerden kaçın dedi.. haftaya ne görücez o önemli asıl onu merak ediyorum bu sefer bi sorun çıkmaz inşallah
sen de nasıl son durumlar
kızlar selam....4 gün adet gecikmesinden sonra dün test yaptım çift çizgi çıktı..eşim le kan testine gittik ondada pozitif çıktı..şaşkınım..çünkü çok fazla uğraşmadan hamile kaldım :=)
son adet tarihim 18 ağustos...
canım merhaba.hayırlı olsun bebişin.allah sağlıklı bir hamilelik ve sonucunda sağlıkla bebişini kucağına almanı nasıp etsin.benimde son adetim 18 ağustos.dr. gösterdinmi keseyi gördünmü? değerlerini yazarmısın?
merhaba...ben doktora gitmedim henüz...1 hafta sonra gidicem...keseyi falan görmedim...gidicem doktor biraz yoğun 1 hafta sonrasına randevu alabildik..
doktor için çok acele etmiyorum aslında gitmişken kalp atışları falanda işin içinden çıksın die:) folikasit için endişeliyim..kullanmadım hiç..acaba doktora gitmeden eczaneden alsam olur mu??
Bende hamileyim 5 haftalık. C.tesi doktora gittiğimde 2042 çıktı beta hcg ama hem vajinal hemde göbekten ultrasonla baktı kese gözükmedi. P.tesi testi tekrarla tekrar bakalım dedi. Bu değere göre kesenin gözükmesi gerekir dedi. Dış gebelikten süphelendi ikiye katlaması lazım değerlerinin dedi bugün yaptım testi 4023 çıktı. Göbekten yapılan ultrasonda da kesemizi gördük çok şükür dış gebelik değilmişBebeğim gözüküyormu diye sordum Daha çok erken 7. haftada gözükür dedi. İnşallah kucağımıza almayı nasip eder Rabbim.
merhaba herkese güzel bir hamilelik ve sağlıklı bebekler diliyorum
bende 6+5 hamileyim mayıs annesi olucam inşallah son adet tarihim 10 ağustosdu
5+5 de hem keseyi hem kalp atımını gördük
bir daha ne zaman gidicem bilmiyorum
aslında her gün gitsem bebeğimi görsem hiç fena olmaz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?