ben aldım canımEki Görüntüle 313996 Eki Görüntüle 313997
ayyy bayıldım paris ya monta...güle güle giysin canım kızımız...
ben aldım canımEki Görüntüle 313996 Eki Görüntüle 313997
güle güle kullanın canım modeli özellikleri aynı arabalarımızın :)))
Canım denedim kullanımı oldukça rahat bence bir de benimkinin tekerleği büyük olduğu için öyle bi yere takılma sorunu kolay kolay olmuyormuş bazıları taşa takılsa kalıyormuş mesela.Bir de ön tekerlek 360 derece dönebildiği için bana çok rahat geldi evde de mağazada da denedim..istersen tekerler kilitlenebiliyor da.ayyy bayıldım paris ya monta...güle güle giysin canım kızımız...
kızlar pekü bu 3 tekerlilerde denge sorunu oluo die yorumlar okudum..denedinizmi bu firkri desyekliomusunuz köstekliomusnuz...banada 3 tekerlekli kullanımı daha kolaymış ebi gelii
bunlarda son aldıklarımız..ihtiyaçlar:)
Eki Görüntüle 314157 Eki Görüntüle 314156 Eki Görüntüle 314155
süsler:)) sekerleride sipariş ettim gelince eklerim..kelebekleri kapıya tülü sarınca tülün üstüne serpiştircem..
Eki Görüntüle 314158 Eki Görüntüle 314161 Eki Görüntüle 314160 Eki Görüntüle 314159
cibinlik english home dan...dantel gibi olan tül cibinliklerden aldım..pembe yada gül kururusu düşünyodum ama orda vazgeçtim..kırık beyaz aldım..minnak pembe kelebekler alıp onlarla hareket vercem..duvar kağıdınıda beşiğinin arka tarafında kalan duvara yapcam...eve gelince farkettik foforluymuş gece yıldızları oluo:) yapışan disney kahramalarıda aldım..onlarıda beşiğin duvara dayandığı yere bordör gibi yapıcam..
Eki Görüntüle 314163 Eki Görüntüle 314164
buda babamızın kızına hediyesi:))
Eki Görüntüle 314166
allah bereket versin, benim listemdeki bi çok şey bitti sanırım...
sağol petuş teyzesi :))ayyy bayıldım paris ya monta...güle güle giysin canım kızımız...
süsler:)) sekerleride sipariş ettim gelince eklerim..kelebekleri kapıya tülü sarınca tülün üstüne serpiştircem..
Eki Görüntüle 314158 Eki Görüntüle 314161 Eki Görüntüle 314160 Eki Görüntüle 314159
cibinlik english home dan...dantel gibi olan tül cibinliklerden aldım..pembe yada gül kururusu düşünyodum ama orda vazgeçtim..kırık beyaz aldım..minnak pembe kelebekler alıp onlarla hareket vercem..duvar kağıdınıda beşiğinin arka tarafında kalan duvara yapcam...eve gelince farkettik foforluymuş gece yıldızları oluo:) yapışan disney kahramalarıda aldım..onlarıda beşiğin duvara dayandığı yere bordör gibi yapıcam..
Eki Görüntüle 314166
Eki Görüntüle 314166
anladım canım ...çok saol..listeyi eklicem o açtığın topiğeCanım denedim kullanımı oldukça rahat bence bir de benimkinin tekerleği büyük olduğu için öyle bi yere takılma sorunu kolay kolay olmuyormuş bazıları taşa takılsa kalıyormuş mesela.Bir de ön tekerlek 360 derece dönebildiği için bana çok rahat geldi evde de mağazada da denedim..istersen tekerler kilitlenebiliyor da.
Oyyy güle güle kullansın kızımız cicilerini canım.hepsi çok şeker..Şu listeni bana da atar msın canım ya?? Liste arıyorum da
hepsi çok güzeller petuş ii günlerde kullansın yağmurcuk :)
amin kızlar...çok teşekkürler..cok güzel rabbm güle güle saglıkla giyinmeyi nasıp etsin
inş. canım..ben o tarz herşeyi avent aldım..pompa biberon emzik...evet o uyumlu olan emziklerden aldım..sağol petuş teyzesi :))
ayy çok güzeller güle güle iyi günlerde kullanın canım..
bende buradakilerin hepsinden aldımdün alışveriş yaptık bizde ama bi tek emzik almadım.ondada karasız kaldım emziğe alıştırsammı alıştırmasammı . annem alışırsa gece ağzından düşerse ağlar uyanır falan dedi ama bilemedim. sen hangi markanın emziğini aldın.şu anne memesiyle uyumlu olan dediklerindenmi aldın.. hani alırsam aklımda olsun..
biberon bende avent aldım. 2liydi. birinini biberon olarak diğerinide suluk olarak kullanabiliyomuşum..memnun kalırız inş..
amin canım çok saol..hepsi çok güzeller..Rabbim hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin inşallah..
birde ben sadece tırnak makası aldım. acaba böyle törpülü takım falan dahamı iyi olurkii. yanları iyice kesemezsem törpülerdim kızımın tırnaklarını :)))
bak birinde görünce acaba ondanmı alsaydım diyorum :))
petuşşşş güle güle kullansın bebişin canım hepsi çook güzel
emzikmi aldın o avent olan ??
Pariss tınakları incecık bişey oluyo zaten törpulemeye kıyamassın gereksız o ama takım alınca içinde oluyo bazılrının
hee aldım walla...kullanılır diyen var kullanılmaz diyen var..ben aldım yinede...bakalım o anki psikolojim nasıl olursa ona göre davrancam:))
güle güle kullanın canım modeli özellikleri aynı arabalarımızın :)))
kızlar pekü bu 3 tekerlilerde denge sorunu oluo die yorumlar okudum..denedinizmi bu firkri desyekliomusunuz köstekliomusnuz...banada 3 tekerlekli kullanımı daha kolaymış ebi gelii
olayın ne senin dostumya öyle tabı benıım kullanmadıgımıs en kullanırsın bellı olur:))
bi çocuktan tecrubelerım yenı olsada asla şu şöyle olmalıdır dıyemem demem, çunkı herkes farklıdır bazı şeyler klişedir değişmez ama
herkes deneyerek öğrenir herşeyi :)
amma laf ettim he
çok saol pericim..petuş güle güle kullansın yağmurcuk çok şekerler hepside
petuş çok güzel süslerin bebeğendim güle güle kullanın
ben ilk bebeğimde kapı süsünü ve oda süslemesini eşimden beklemiş ve hala başına kalkıyordum
meğer bunu bizim mi planlamamız gerekiyormuş
şimdi çokkkk üzüldüm herife neler ettim neler
bende bu sefer kendim alacağım
ama vakit bulabilirsem alışverişeeee
olayın ne senin dostum
çok saol pericim..
çok saol canım...geçen biri bi laf etmişti çok hoşuma gitmişti..böyle şeyler son ana kalırsa gerçekten aman boşver denilecek şeyler...veya başkasından yapmasını beklenilmeyecek şeyler...beşiği yatağı çorabı illaki alan olur son andada bunlara kimse elini atmaz gerçekten...bende boşver olabişlirdim yani son anda..aradan çıktı ii oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?