..::2012 NiSaN aNNeLeRi;BeBiŞiMiZe NeLeR aLDıK???..::

amenyyyy ipem kelebemde açmış hoyu kesenin ağzını sonunda...
ne güzelll bi sürü cicişi olmuş deli oğlanın...
güle güle sağlıkla giysin canım..hepsi çok güsell

ipek kelebek aldıklarına bayıldım
hele şu sen uyu annecimli body i çok seviyorum ,nerden aldın.bende almak istiyorum canım

dilsahh aldıkların çok güzel mobilya takımın çok şirin
bende mobilyada bu rengi çook seviyorum
bebişin hepsini sağlıcakla kullansın

dilsahh güle güle kullansın prensesimiz...donu ayatağı arabası...ee tmm gelsin gari kendisi:))

çok pahalı geldi canım bana yaa ne kadar süre kullanabilecek ki bunu ben ilk kez gördüm açıkçası gereksiz geldi bana :S

kızlar bunlarda bizim cicişlerimiz bizde başladık ufaktan alışverişee

bugün bebeme,1 hastane çıkışı daha aldım toplam 2 hastane çıkışı war yeter sanırım...
2 çıtçıtlı body ve 1 elbise aldım kızlar

hastane çıkışı kaç parça canım , hepsi çok güzel görunuyo gule gule kullansın yavrucun

11 parça sevdoşum...
çok ta kaliteli malı var,diğer yerlerde 75 tl flnken bunu ben bir mağzadan 35'e alıyorum..bu markadan 2 tane aldım sevnur'un..herkes çok beğendi

dilsahh aldıkların çok güzel mobilya takımın çok şirin
bende mobilyada bu rengi çook seviyorum
bebişin hepsini sağlıcakla kullansın

çok teşekkürler canım..

dilsahh güle güle kullansın prensesimiz...donu ayatağı arabası...ee tmm gelsin gari kendisi:))

daha gelmesin petuş:)) annesinn geceliği yok :))

çok güzeller canım maşallah :)

Eki Görüntüle 319227

kızlar bunlarda bizim cicişlerimiz bizde başladık ufaktan alışverişee

oyyy çok tatlılar ya güle güle kullanın

11 parça sevdoşum...
çok ta kaliteli malı var,diğer yerlerde 75 tl flnken bunu ben bir mağzadan 35'e alıyorum..bu markadan 2 tane aldım sevnur'un..herkes çok beğendi

canım nerden aldın çok uygunmuş fiyatı. çok da cici görünüyor.güle güle giysin minnak kızın.

bugün yafruya bunları aldım unnado.com dan.hastanede doğum fotoğrafı çektirirken böyle değişik bodylerle çekilsin istiyorum.

bunlar da lohusa pijamam geceliğim.bir tane de mavi alacağım daha sonra.bir de teyzesinin aldığı ayakkabı ve tulum:

bugün yafruya bunları aldım unnado.com dan.hastanede doğum fotoğrafı çektirirken böyle değişik bodylerle çekilsin istiyorum.

çok güzelller canım güle güle giysin.. bnde bu tarz esprili şeyler istiyorum bebişime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…