..::2012 NiSaN aNNeLeRi;BeBiŞiMiZe NeLeR aLDıK???..::

kızlar selam bebeğime park yatak almak istiyoruz hangi marka ve modeli önerirsiniz.

çok güzel cicileriniz kızlarr epinizinkide teker teker maşlahhh onlara allahım sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallahhhh

çok güzel cicileriniz kızlarr epinizinkide teker teker maşlahhh onlara allahım sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallahhhh
teşekkürler cnm amin inşallah seninkine de nasip etsin rabbim.sağlıkla mutlulukla giydirmeyi.güzel cicileriyle büyüsünler

birkaç yeni kıyafet hariç diğerleri kızımdan kalanlar.

chicco park yatağımız resimdekine benziyor lacivert grisi, alt açması falan var.

pierre cardin bebek arabamız.

şimdilik bunlar.

Eklentiler

• $pierre-cardin-ps-660-cift-yonlu-bebek-arabasi-puset.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 59
canım nerden aldın çok uygunmuş fiyatı. çok da cici görünüyor.güle güle giysin minnak kızın.

canım hastane çıkışlarını bağcılar-yüzyılda bi mağzadan aldım yakınsan eğer oralara vereyim mağzanın adını adresini:26:

canım hastane çıkışlarını bağcılar-yüzyılda bi mağzadan aldım yakınsan eğer oralara vereyim mağzanın adını adresini:26:

uff yaa baya uzakmış bana. ben beylikdüzündeyim. çok ters oluyo. neyse çok fazla almam gereken şey kalmadı aslında benim ama yinede 1 hastane çıkışı daha almam lazım.

bu sabah bende alışverişveriş yaptım. gecelik işini uzun zamandır araştırıyordum. hem uygun fiyat hemde şık olsun diyordum. buldum sonunda bakalım beğenecek misiniz?
relaxmode die bi siteden aldım. ocak annelerinde okumuştum buradan almışlar çok kaliteli şeyler gelmiş. şimdi indirimde var başka yerde alamayacağım fiyata aldım valla :))

bu geceliği mevlutte giyerim diyorum. dantelli falan şık olarrrr. bu 30 tl
Eki Görüntüle 321740

bu geceliğide hastanede giyerim diye düşündüm. gecelik 20 tl. babet 10 tl
Eki Görüntüle 321741 Eki Görüntüle 321742

pijama takımı da 2 tane almıştım daha önceden artık bunlar yeter herhalde...

RelaxMode Online Satış Mağazası | Anasayfa

kargo gelince kumaş kalitesi ve görselliği ile ilgili yazarım tekrar ama ocak anneleirne güveniyorum :))

güle güle giysin kızlar bebişlerimiz herkesinkine tek tek baktım ve bayıldım inanın..Ben de şöyle topluca koyayım cicilerimizi dedim ama boyutlar büyük geliyor ekleyemedim

Ben Esenler'de oturuyorum, Atışalanı'nda Garanti'nin karşısında bebek mağazası var. Orada da çok şeker hastane çıkışları var. Fiyatları 35-44 tl. İçinde penye battaniyesine kadar her şeyi var. Beşik olarak da Oruçreis'de Hancılar Mobilya diye bir yer var, derenin yanındaki yol üzerinde evimin tam çaprazında kalıyor. Fiyatları çok uygun. 50cm olan 130, 60-70 cm olanlar 150-190 tl arası. Mobilyası falan kullanışlı, renk seçenekleri mevcut. Aklınızda bulunsun kızlar.

hepsi çok güzel,güle güle kullanın canımm.bebek arabasının markası ve moıdeli ne canım?

çok güzel hepsi canım güle güle kullanın ii günlerde inşallah..

bebek arabanızın markası vs bilgileri ve hangi siteden aldım canım bize bu bilgileride verir misin

teşekkür ederiz:)
bebek arabası kraft pr twist
e-bebekten aldık mağazadan
970TL fiyatı

Son düzenleme:
canım çok güzel görünüyor fiyatlar da çokk iyi. güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…