- 26 Temmuz 2011
- 740
- 119
- 103
saol tatlm senin de mi erkek bebiş?kızlara çok şeker elbiseler var da erkeklere biraz zor bulunuyorçok güzelller canım güle güle giysin.. bnde bu tarz esprili şeyler istiyorum bebişime..
teşekkürler cnm amin inşallah seninkine de nasip etsin rabbim.sağlıkla mutlulukla giydirmeyi.güzel cicileriyle büyüsünlerçok güzel cicileriniz kızlarr epinizinkide teker teker maşlahhh onlara allahım sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallahhhh
canım nerden aldın çok uygunmuş fiyatı. çok da cici görünüyor.güle güle giysin minnak kızın.
canım hastane çıkışlarını bağcılar-yüzyılda bi mağzadan aldım yakınsan eğer oralara vereyim mağzanın adını adresini:26:
canım hastane çıkışlarını bağcılar-yüzyılda bi mağzadan aldım yakınsan eğer oralara vereyim mağzanın adını adresini:26:
Eki Görüntüle 322151 Eki Görüntüle 322152 Eki Görüntüle 322153 Eki Görüntüle 322154 Eki Görüntüle 322155
bunlarda bizim geceliklerimiz
tacımızın pembesini beyazınıda yaptım
resimdeki bebek arabasınıda aldık
ana kucağını takınca çok güzel duruyor
Eki Görüntüle 322151 Eki Görüntüle 322152 Eki Görüntüle 322153 Eki Görüntüle 322154 Eki Görüntüle 322155
hepsi çok güzel,güle güle kullanın canımm.bebek arabasının markası ve moıdeli ne canım?
çok güzel hepsi canım güle güle kullanın ii günlerde inşallah..
bebek arabanızın markası vs bilgileri ve hangi siteden aldım canım bize bu bilgileride verir misin
canım çok güzel görünüyor fiyatlar da çokk iyi. güle güle kullanbu sabah bende alışverişveriş yaptım. gecelik işini uzun zamandır araştırıyordum. hem uygun fiyat hemde şık olsun diyordum. buldum sonunda bakalım beğenecek misiniz?
relaxmode die bi siteden aldım. ocak annelerinde okumuştum buradan almışlar çok kaliteli şeyler gelmiş. şimdi indirimde var başka yerde alamayacağım fiyata aldım valla :))
bu geceliği mevlutte giyerim diyorum. dantelli falan şık olarrrr. bu 30 tl
Eki Görüntüle 321740
bu geceliğide hastanede giyerim diye düşündüm. gecelik 20 tl. babet 10 tl
Eki Görüntüle 321741 Eki Görüntüle 321742
pijama takımı da 2 tane almıştım daha önceden artık bunlar yeter herhalde...
RelaxMode Online Satış Mağazası | Anasayfa
kargo gelince kumaş kalitesi ve görselliği ile ilgili yazarım tekrar ama ocak anneleirne güveniyorum :))
Eki Görüntüle 322559 Eki Görüntüle 322560 Eki Görüntüle 322561 Eki Görüntüle 322562
bunlarda bnm cicilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?