..::2012 NiSaN aNNeLeRi;BeBiŞiMiZe NeLeR aLDıK???..::

istanbuldan cnm annm alım getrdi sagolsun burda boyle seyler yok netten almayada güvenemiyorun

bebek arabamızı da geçenlerde almıştık.portbebesini de alayım mı diye hala düşünüyorum.sizce ne yapmalıyım?portbebe gerekli oluyor mu?

Eklentiler

• $Concord-Neo-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi-Chilli__34276559_0.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 48
teşekkürler kızlarrr rabbim bebişlerimize sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallahhh

güle güle kullansın bebişin. hepsi çok güzel. sağlıkla giymek nasip olsun. elchin

kızlar ilk hamileliğimde bu kremi kullanmıştım doğumdan 15 gün önce günde 1 defa sürdüm. doğumdan sonrada günde 1 defa ilk zamanlarda kullandım. ağrı sızı hiç bir şikayetim olmadı. sanki yıllardır emziriyormuşum gibiydi şimdi yine alıcam. fiyatı nette 35 falan. size de tavsiye ederim.

..ELCHIN. hayırlı olsun canım! Güle güle geysin erkek bebişin:) Hepsi maviş maviş, çok tatlı:))

Bizimki kız, allahım aldığım her şey pembiş oldu otomatik olarak)) 1 tane değişik olsun diye mavik pijama takımı siphariş etdik.Gelsin men de fotoraflarımızla paylaşıcam..İhtiyaclarımız daha çoook, gözüm de doymuyor hep almak istiyorum, ama eşim kızıyoooo

teşekkürler cnm

bebek arabamızı da geçenlerde almıştık.portbebesini de alayım mı diye hala düşünüyorum.sizce ne yapmalıyım?portbebe gerekli oluyor mu?

çok güzelmiş canım arabanız güle güle kullanın...
ben de kararsız kalmıştım ama aldım portbebesini..o genelde avrupada kullanılıyormuş onlar bebeği daha çok gezdirdikleri için sanırım ama sonra satıcı kızın dedikleri mantıklı geldi ben de gerekli olduğunu düşünüyordıum çok da istiyordum aldım....
çünkü denize, pikniğe hrhangi biyere misafirliğe gidildiğinde ana kucağında falan uyuyacağına onun içinde uyur yatakta gibi, hem parka falan çıkıldığında uyusun diye onda gezdiririm...
birde mesela yemek yaparken yanımda dursun diye onunla mutfakta masaya yada uygun biyere onunla koyarım onda uyur diye düşündüm... bence işe çok yarar özellikle akşam gezmelerinde, çocuk uyuyacağı zaman diye düşünüyorum

kızlar herkes negüzel şeyler almış ben henüz kızıma eşya olarak bişi almadım üstelik 27. haftadayız..buhafta sonu alcam artık..
hepsi çok güzelmiş güle güle giyerler inş..cicileri

canım bnde kendimi zor tutuorum valla nisanda doğum çünkü piyasada hep kışlık şeyler var bizde izmirde yaşıorum sıcak memleket 1 2 ay için bir sürü şey almak istemiorum açıkçası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…