..::2012 NiSaN aNNeLeRi;BeBiŞiMiZe NeLeR aLDıK???..::

az önce nerden, ne kadara aldığımızı yazamadım, şimdi yazayım:)
bebek arabası baby2go çift yönlü, kaplandığında az yer kaplıyo, ana kucağını biz takım yaptık ama o da baby2go 1,5 -2 kg anca dedemizin hediyesi, 395 dediler 370 e aldı kemeraltı furkan bebeden
bebek şekeri 1tldan 50 tane, kapı süsü bi de beyaz tül alınıo 30 tl kemeraltındn
battaniyelerden sarı olanlar babamızın halasından hediye diğer ikisini uşaktan sesli battaniyeden 45 tlye aldık
bornoz setini 50 tlya, benim turkuaz pijama indirimden 50 tl, gecelik ve sabahlık takımı da indirimden 90 tl afyon özdilekte
bebişimin cicilerini 7,5tl 10 tl gibi rakamlara aldım, markalı değil. bi bebitofun 5 parça zıbını var 15tl, bi de veniceden 7 parça hastane çıkş var o da 20 tl, gerisi pazardan..
chicconun ateşölçerini 70 tl, süngerini 16tl, küvet setini 25tl ya aldık..
beşiğimiz, bi de güsel bi 10 parça hastane çıkışı almak istiom gelecek aya inşallah:)
Allah hepimize aldıklarımızı bebeklerimizle sağlıklı, güsel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah:)

Hayırlı olsun cicileriniz :) Ay bir mis kokulu bebiklerin üzerinde görelim bunları İnşAllah :)

Bu arada bizim civil-den sipharişlerimiz geldi.Çok memnun kaldım. Eşim hatta 2 set aldı fiyatı uygundu diye:)

1 tane de pijama takımı da aldım. Keş ke 2 tane alsaydım, kalitesi hoşuma gitti hem de fiyatı çok uyğun oldu . Şimdi sitede yok hiçbiri..

gunkacım ben civilden sipariş verdiğim herşeyeden çok ama çok memnun kaldım sadece sıkı takip etmek gerekiyor

iyi günlerde giysin inşallah. pijamalar çok güzelmiş gerçekten.

güle güle kullansın kızlar bebişlerimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza bayıldım herkesin her şeyine valla...
Mutlucum o sarı battaniyeden şu an ben örüyorum bebişime :))))

güle güle kullansın kızlar bebişlerimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza bayıldım herkesin her şeyine valla...
Mutlucum o sarı battaniyeden şu an ben örüyorum bebişime :))))

kolay gelsin canım, çok güsel duruo, anakucağının üstünü örtünce de çok hoş oluo.. güle güle kullansınlar inşallah..

Beyaz geceliğe ve şu leylekli bebişe bayıldım canım Güle güle kullanın.

çok teşekkür ederiz canım, gecelik krem rengi mevlüt için aldım, çok açık renk kıyamayarak giycem :) kelebkli kapı süsü izmir kemeraltı caminin yanında deniz ticaretten aldım,beyaz tülüyle beraber 30 tl netten de sipariş verilebilio, haberin olsun..

ayy ben buraya bayağıdır girmiodum yani hııı..
hepsi çok güzel ya...hepsine bayıldım...böyle herkes bişiler aldıkça beni iice ateş basıo, taam diom doğurduk doğurcaz:))
kızlar hepsi çok güzel..allahım güle güle sağlıkla kullanmayı nasip eder inş.

canım güle güle kullan. özellikle pijamalara bayıldım, keşke 2 tane alsaymışsın. Ne kadara, bi de kaç aylık aldın? bizim konyada civilim bebe var şubatta bakıcam, pijamalar uygunsa alırım:) chicconun setini bende görmüştüm, fiyat gerçekten çok uygındu, ben sebamed mi chicco mu die ikisi arasında kaldım, sebamed aldım.ama hepsinin en küçük boyundan, bi arkadaş bebişlerin cilti her ürünü kabul etmio dedi, en ufak boylarını al dedi. chicco çok kaliteli inşallah bebeğin sever güle güle kullanırsınız..

Çok teşekkür ederim canım,pijamayı online-de 1 tane sepete atdık, 2 cisini de karara alana kadar ürün bitti ..Fiyatı tahmini 7 tl yakın oldu. 0-3 aylık aldık, pembesi yoktu, mavi aldım kızıma :)
Chicco- İnşAllah bebişimin vücudu alır bu ürünü. Ablam Nivea kullanırdı cocuğuna, değişik olsun diye jonson aldı çocuğun vücudu alleji oldu. Bilmek olmuyor ne olcak bizde, işte işimizi şansa bağladık :)

Son düzenleme:
mutlu83 çok güzel hepsi güle güle kullansın bebişin. geceliğine ayrıca bayıldım
günka canım civilin sitesini bende takip ediyorum çok ucuz ve kaliteli ürünleri kullananlar söylüyor. fakat 0-3 ayları hiç yok neredeyse. anında tükeniyor sanırım. hayırlı olsun sağlıkla kullansın bebişlerimiz

Kızlaaar bu da annannemizin bugünkü hediyesi bayıldığımız oyun parkı Eki Görüntüle 324130

Hayırlı olsun canım benim:) Güzel yatak, içinde mışıl mışıl uyusun bebeyin İnşAllah!!! :)

Biz de daha 2 aylıkken kanz-dan almıştık park yatak, bebek arabası fln. hiç kolesinden çıkartmadık, doğru dürüst bilmiyorum nasıl bişeydi, ama yatak bu tarzdaydı.En kullanışlı en iyisi ele park yataktı diye düşünüyorum.Böyüükten sonra oda takımı ya da büyük yatak almayı mantıklı görüyorum.

Canım çok sağol senin kuzun da güle güle kullansın :)))) Ben de aynı senin gibi düşünüyorum canım :) 2 3 yaşında kendi odasına geçerken oda alırız Allah izin verirse

canım çok güzelmiş güle güle kullansın minişin. ne kadara aldığını biliyomusun? bende aynı modeli beğenmiştim internette sunny baby dream park yatak dimi bu? 269 tl di internette.

evet cnm sunny baby dream 279a aldık biz antalyada dağıtıcı firmadan...Çok teşekkürler canım :)

tüm bebişlerin cicileri çook güzel inş.minnaklarla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Allahım.
geçenlerde hello babyden 250 ye 50 indirimi varken aldıklarımızdan bazılarının resimlerini yüklüyorum(banyo malzemeleri,avent elektrikli göğüs pompası,kameralı bebek monitörü,kanguru,battaniyeler) devamı gelecek:))

Eklentiler

• $IMG_1167.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 46
  • $IMG_1170.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 49
  • $IMG_1169.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…