Eki Görüntüle 323744 Eki Görüntüle 323745 Eki Görüntüle 323746 Eki Görüntüle 323747 Eki Görüntüle 323748 Eki Görüntüle 323749 Eki Görüntüle 323750 Eki Görüntüle 323751 Eki Görüntüle 323752 Eki Görüntüle 323753 Eki Görüntüle 323754 Eki Görüntüle 323755 Eki Görüntüle 323756 Eki Görüntüle 323757 Eki Görüntüle 323758 Eki Görüntüle 323759 Eki Görüntüle 323760 Eki Görüntüle 323761 Eki Görüntüle 323762 Eki Görüntüle 323763 Eki Görüntüle 323764
kızlarr bizde oğlumuzun ihtiyaçlarını aldııık:) babamız da siteye yükledi, bakalım beğenecek misiniz ?
Hayırlı olsun cicileriniz :) Ay bir mis kokulu bebiklerin üzerinde görelim bunları İnşAllah :)
Bu arada bizim civil-den sipharişlerimiz geldi.Çok memnun kaldım. Eşim hatta 2 set aldı fiyatı uygundu diye:)
1 tane de pijama takımı da aldım. Keş ke 2 tane alsaydım, kalitesi hoşuma gitti hem de fiyatı çok uyğun oldu . Şimdi sitede yok hiçbiri..
güle güle kullansın kızlar bebişlerimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza bayıldım herkesin her şeyine valla...
Mutlucum o sarı battaniyeden şu an ben örüyorum bebişime :))))
Hepsi çok güzeller kızlar, hepinizin aldıkları.
Bizde Şubat maaşını alınca başlıyoruz inşallah...
Beyaz geceliğe ve şu leylekli bebişe bayıldım canımGüle güle kullanın.
Hayırlı olsun cicileriniz :) Ay bir mis kokulu bebiklerin üzerinde görelim bunları İnşAllah :)
Bu arada bizim civil-den sipharişlerimiz geldi.Çok memnun kaldım. Eşim hatta 2 set aldı fiyatı uygundu diye:)
1 tane de pijama takımı da aldım. Keş ke 2 tane alsaydım, kalitesi hoşuma gitti hem de fiyatı çok uyğun oldu . Şimdi sitede yok hiçbiri..
canım güle güle kullan. özellikle pijamalara bayıldım, keşke 2 tane alsaymışsın. Ne kadara, bi de kaç aylık aldın? bizim konyada civilim bebe var şubatta bakıcam, pijamalar uygunsa alırım:) chicconun setini bende görmüştüm, fiyat gerçekten çok uygındu, ben sebamed mi chicco mu die ikisi arasında kaldım, sebamed aldım.ama hepsinin en küçük boyundan, bi arkadaş bebişlerin cilti her ürünü kabul etmio dedi, en ufak boylarını al dedi. chicco çok kaliteli inşallah bebeğin sever güle güle kullanırsınız..
Kızlaaar bu da annannemizin bugünkü hediyesi bayıldığımız oyun parkıEki Görüntüle 324130
Hayırlı olsun canım benim:) Güzel yatak, içinde mışıl mışıl uyusun bebeyin İnşAllah!!! :)
Biz de daha 2 aylıkken kanz-dan almıştık park yatak, bebek arabası fln. hiç kolesinden çıkartmadık, doğru dürüst bilmiyorum nasıl bişeydi, ama yatak bu tarzdaydı.En kullanışlı en iyisi ele park yataktı diye düşünüyorum.Böyüükten sonra oda takımı ya da büyük yatak almayı mantıklı görüyorum.
Kızlaaar bu da annannemizin bugünkü hediyesi bayıldığımız oyun parkıEki Görüntüle 324130
canım çok güzelmiş güle güle kullansın minişin. ne kadara aldığını biliyomusun? bende aynı modeli beğenmiştim internette sunny baby dream park yatak dimi bu? 269 tl di internette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?