- 26 Temmuz 2011
- 740
- 119
- 103
canım bnde kendimi zor tutuorum valla nisanda doğum çünkü piyasada hep kışlık şeyler var bizde izmirde yaşıorum sıcak memleket 1 2 ay için bir sürü şey almak istemiorum açıkçası..
benimde 4 nisan görünüo canım bizde aynen sizin gibi düşünüoruz önce ilk ihtiyaçlarını alalım gerisi doğunca bir sürü hediyede gelir çoğunu giydirmeye vakit kalmadan büyücek zaten oda konusunda bende kararsızım o da ayrı bi dert zaten oda yapsammı yoksa bklesem mi yaşına girmesini onu da bilemiorum..haklısın canım hep kışlık şeyler var ve bende çok şeyler almak istemiyorum zaten doğduktan sonra ihtiyaca görede alınır ben çok kestiremyorum sonra neye ihtiyaç olur.. ençok nelere ihtiyaç varsa onları alcam şimdilik.....bizimde nisan 14ünde, senin kaçında doğum canım...bizde izmirdeyiz..artık buhaftasonu çıkıcaz eşimle bişiler alcaz yavaş yavaş..ama evde de çok iş var ve benim evde hiç bişi yapasım masraf yapasım yok..nasıl yapcaz bebişin odasını bilmiyorum...
hehe süper tatlı bişi bu.güle güle kullansın yafrucuk:)10güne gelir tatlm
benimde 4 nisan görünüo canım bizde aynen sizin gibi düşünüoruz önce ilk ihtiyaçlarını alalım gerisi doğunca bir sürü hediyede gelir çoğunu giydirmeye vakit kalmadan büyücek zaten oda konusunda bende kararsızım o da ayrı bi dert zaten oda yapsammı yoksa bklesem mi yaşına girmesini onu da bilemiorum..
ya oda da sonra gerekicek aslında ama herkes önce parkyatak falan al sonra oda alırsın diyordu...park yataklar sanki 3-4 yıl için çok sağlıklı olmıcakmış gibimize geldi..hani kumaştan falan ya insan sürekli kullanımı iyimidir diye düşünüyo...biz bi park yatak bir şifonyer alırız yeter diyorduk..sonra bornova manavkuyuda caploonba diye biyer var ordaki takımlar aşırı hoşumuza gitti bizde bir dolapla büyüyen yatak aldık... özellikleri falan çok hoşumuza gitti..ileride rahatça kullanılacak bir takım.. o yüzden aldık birde park yatak alcaz yatak odası için ve memlekete falan gdince götürmek için..sen de bi bakabilirsin canım...oda yapmıcaz derken şimdi boya, badana falan hazırlıkları nasıl yapcaz diye düşünüyorum...
haklısın canım martta bizde boya badana işine girişicez gözüm hiç yemio onu da saolsun annemler falan bana bırakmaz ama canımda durmayacak biliorum oturamıcam bnde..
oda konusunda Little Colors da evante serisi çok hoşuma gitti benimde ama daha gidip bakmaya fırst olmadı sen ne kadara aldın canım???
canım şimdi baktım çok güzelmiş o da biz sadece dolap ve yatak içinde yatak döşeği ve uykuseti ile pazarlıkta yaptık biraz 1600-1700 gibi bişidi en son sanırım...caploonba angel serisi..içimize çok sindi...ileride de kullanabilecek olması güzel
bizde martta boyatalım diyoruz benimde annemler gelicek inş.. onlar yapcak herşeyi ama bende duramam die gözümde çok büyüyo bide çalışıyorum....mart geç olmaz dimi..annnemler olmaz dio ama ne bilim çok ağırlaşmayalım sonra gerçi millet son ana kadar bişiler yapıolarmış ama..şimdi bu souktada bişi yapılmazki hem annemler de yok şimdiilik..o yüzden kalkışmıyorum işlere...
Eki Görüntüle 322559 Eki Görüntüle 322560 Eki Görüntüle 322561 Eki Görüntüle 322562
bunlarda bnm cicilerim :)
Eki Görüntüle 323744 Eki Görüntüle 323745 Eki Görüntüle 323746 Eki Görüntüle 323747 Eki Görüntüle 323748 Eki Görüntüle 323749 Eki Görüntüle 323750 Eki Görüntüle 323751 Eki Görüntüle 323752 Eki Görüntüle 323753 Eki Görüntüle 323754 Eki Görüntüle 323755 Eki Görüntüle 323756 Eki Görüntüle 323757 Eki Görüntüle 323758 Eki Görüntüle 323759 Eki Görüntüle 323760 Eki Görüntüle 323761 Eki Görüntüle 323762 Eki Görüntüle 323763 Eki Görüntüle 323764
kızlarr bizde oğlumuzun ihtiyaçlarını aldııık:) babamız da siteye yükledi, bakalım beğenecek misiniz ?
evt canım komple boyanack benm yapılacak iş çok geçen yaz sonu parke yapılmıştı yerlere boyayıda doğuma yakın yaparız dedik kaldı öle duvarlarım baya kirli yani..
aynen ya bizimde tüm ev olması gerek
canım sen alışveriş naptın yaptın mı biz oda ve arabayı aldık büyükleri hallettik ama giysi falan hiç bişi yok..bi mendil bile..hafta sonu kemeraltı mina, barış bebe falan varya oraya gidelim ıvır zıvır en çok gerekenleri alalım diyorum internetten gerekenler listesi falan indirmiştim..onlardan alalım diyorum...aslında ne alınır ne gerekir hiç bilmiyorum bebek konusunda çok cahil ve tecrübesizim ama bööle yavaş yavaş öğrencem artık..başka alışveriş için izmirde önereceğim biryer var mı cnm
Eki Görüntüle 326801 Eki Görüntüle 326802 Eki Görüntüle 326803 Eki Görüntüle 326804 Eki Görüntüle 326805 Eki Görüntüle 326806
kızlar ilk iki tulumu 7,5 tl dan aldım patiklerimiz 5,5 tl tuttu. idil babay nin 20 li setini aldığım dükkanda tek kaldığı için 80 tlya aldım, yeşilini çok sevmedim ama beyaz ağırlıklı gözüm alıştı..yelek 10 tl, pantolon- badi- yelek 1-3 ay 35tlya aldım. kısa kollu 2 tane çıtçıtlı badi,2 tane uzun kollu badi, 2 tane alt, 2 tane eldiven,anne çantası, alt açma seti, beşik, yatağı ,uyku seti kaldı ..
beşik içn çok kararsızım kardeşim oyun parkı alacaktı, bende ilk 4-5ay kullanabileceği beyaz mdfden gondol tipi sepet beşik alacaktım gereksiz ama çok özeniom o sepet beşiklere ama bu gece bi arkadaşlara yemeğe gittik, ben 6. aydan itibaren oyun parkında yatırırım diodum. arkadaşta hamile arkadaşlarından duymuş oyun parkında yatırınca ertesi gün çocuğun burnu akıo alma demişler. Biz konyadayız, evler kaloriferli ama benim ev gene de bebek için sıcak olmaz biz bile üşüoz, acaba yatağın altına bi kaç yorgan, kenarlara da yan kenarlıklar oluo ya oonardan olmadı bi kaç minder falan koysak gene de üşür mü? yoksa altı çekmeceli ,sallanan, tahtadan beşiklerden mi alsam ? kafam karıştı !!!! o tahta beşiklerden de ayağa kalkınca düşebiliolar diye duydum. daha vaktimiz var iyice düşünmek lazım, fikirlerinizi bekliom, uyuyyabilirsem ben yavaştan yatıcam, kimse yoktur bu saatte ama iyi geceler..
çok ciciler tatlım
güle güle kullanın inş.
yerin varsa ahşap beşik al canım 3-4
yaşına kadar kullanılır hep altında çekmeceler
de işine yarar diye düşünüyorum
,Alınan herşeyler çok güzel maşallah
Allah hepimize sağlıklı mutlu günlerde
kullandırmayı nasip etsin
çok güzel iyi günlerde kullanırsın canım inş.
canım çok güzeller iyi günlerde kullanın
ayrıca bende aldım o gecelikten çok hoşuma
gitti çok kaliteli bende melütte giyerim diye
düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?