..::2012 NiSaN aNNeLeRi;BeBiŞiMiZe NeLeR aLDıK???..::

selam
bende dün hem büyük hem küçük kızıma wenice kıds den bişeyler bakayım dedim.bizim buraya yakın mağazaları kapanmış.netten alın diye 1 ilan var üzerinde.
avcılar civarı bildiğiniz açık wenice varmı kıslar?

kızçemin yeni yeni cicileri teyzeleri

kızıma ilk 1 ay şampuan kullanmayı düşünmüyorum. sebamed sabun aldım onu kullancam. pişik kremi olarak bepanten yada hamaten krem daha etkili oluyor. pudra bebek cildine zararlı diyorlar o yüzden onu da almadım. gerekirse daha sonra zeytinyağlı bebe yağı alırım.

Güle güle kullanın canım cicilerinizi. Şampuan ve bebek yağı olarak dalin ya da johnsons baby kullanmayı düşünüyorum, ben de onlarla büyümüşüm.
Behanthen pişik olduktan sonra kullanılıyor ama asıl önemli olan bebişin pişik olmaması. O yüzden bebekler için üretilen bir pişik kremi şart diye düşünüyorum ki pişik olmadan önleyebilelim.

teşekkürler canım. sebamed ürünlerini öneriyorlar. dalinin setini kızımda kullanmıştım. sık sık alt değiştirmemiz lazım. çok hassas ciltleri. zaman çabuk geçsin. bebişlerimize kavuşalım cicilerini giydirilem sağlıkla inşallah

tiamo aldıkların çokçok güzel
yaw ben daha 1 çöp almadım.bu hafta sonu 1-2 şey alırım artıkın

tiamo hepsi çok güsel, maşallah.. Allah sağlıkla, mutlulukla giydirmeyi nasip etsin :)
Ben deterjan olayını hiç bilmiom ama bu haftasonu alıp, yıkamaya, ütülemeye başlamam, çantamı hazırlamam lazım en geç 30. haftada çantalarıınız hazır olsun diolar!! bi granül, bi de sıvı deterjan mı alıo ? sen yıkadın mı ,dalinden memnun musun? gerçi başka marka var mı bilmiorum :)

tiamo aldıkların çokçok güzel
yaw ben daha 1 çöp almadım.bu hafta sonu 1-2 şey alırım artıkın
teşekkürler canım. daha iyileri sizlerin olsun. artık yavaş yavaş almak lazım. son güne kadar eksik bitmicek gibi görünüyor.

Amin canım hepimizin bebişleri sağlıkla mutlulukla giysin cicilerini. deterjan için şunu söyleyebilirim. ilk bebeğimde hacı şakir granüllü sabun almıştım. matik olanından.. şimdi dalin çıkarmış aynısını, tabi dalin de kötü marka değil tavsiye ederim. ben iki çeşit olsun dedim yoksa her ikiside aynı işi görüyor canım. henüz bende bebişin kıyafetlerini yıkamadım. çantamız da hazır değil. bir kaç güne yıkayıp ütülerim. çantayı hazırlamak kolay canım acele etmene gerek yok. hastane çıkışın senin kıyafetlerin hazır olsun gerisi olur zamanla.

kızlar bunlarda kendime aldıklarım.
pembe olan sabahlığı görünce çok beğendim aldım da içine bi gecelik almam lazım.2 pijama var 1 de gecelik olsun diyorum da bulamadım.
birde gecelik bulup alırsam bunlar bana yeter.

oğluma da ateşölçer aldım bitane arzum.internette uygun buldum aldım.hem kulaktan hem alından ölçüyor.istersen mamasını,banyo suyunu oda sıcaklığını felan da ölçebiliyormuşsun.
böyle bişey almayı düşünen varsa markapon dan aldım ben 49tl

pijamaların çok güzelmiş cnm..iyi günlerde giy inşallah.internetten mi aldın pijamalarını. bizde bu ateş ölçerin aynısını hepsioradadan aldık.aynı fiyatla...gayet kullanışlı birşeye benziyor.çok çabuk ölçüyor ateşide..

yok canım pijamalarımı eminönüne gitmiştim ordan aldım.ama internette aynıları var. ama ben internette baktım siyah beyaz olan 75 di ben 45 e almıştım. diğer krem olan 3 lü takımı da 90 a almıştım da internette ne kadardı hatırlayamadım.bi tek sabahlığı internetten aldım.
evet ateşölçer çok kullanışlıya benziyor. hep elimizin altında olması gereken bişey zaten. ii oldu. ama hala bayaa eksiğim var. kendime sadece bi taş alıcam kırmızı ve pembe.bide terlik almam lazım.
oğlum içimde banyoiçin şampuan sabun pişik kremi öyle şeyler almadım henüz. kıyafet de biraz aldım ama daha fazla almıcam çünkü abim yengem de baya bi almışlar annem almış bisürü bişeyler. bide abimin de oğlu var küçük.onun kıyafetlerinden verdiler koca bi hurç dolu. o yüzden kıyafete devam etmiyorum. bebek arabamız da yiğeniminki. oda almak istiyorum bakınıyorum ama karar veremedik. babam da sen beğen ben alıcam odasını dedi. şanslıyız biz yaa.

maşallah ne kadar beceriklisiniz, envai çeşit örmüşsünüz.. Allah güsel günlerde neşeyle giydirmeyi nasip eder inşallah :) aldıkların da hepsi çok güsel, prenses güle güle giysin inşallah..
Teşekkür ederiz teyzesi. Elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz birşeyler. Şimdi de pembe tulumun patiklerini örüyorum bebişime
Granül olarak değil de bebek deterjanı olarak Dalin ve Hacı Şakir'den başka toz olarak Omo Baby var.

gerçekten şanslıymışsın cnm..bize şu ana kadar kimse birşey almadığı gibi biz alırız diyende olmadı..annem sadece alıyor ve örüyor birşeyler o kadar.bizde bebek arabası ile birkaç birşeyini aldık.odasınada karar veremedim.çok pahalı süslü birşey istemiyorum..sade bir odası olsun istiyorum bakalım bulabilecek miyim?

günaydın güzel anneler ve onların güzel bebişleri
bugün herkesler nasıl

kızlar için çok güzel sade odalar var canım.ama oda fiyetları çok yüksek yaa.
istanbuldaysan. yeşilköy cnr fuarda bugün anne bebek fuarı başladı.pazar günü bitecek.orada her çeşit şey bulunur bebek için. istersen git oraya fikir edinirsin. ben cumartesi gidicem bi aksilik olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…