bende dün gece öğrendim hamile olduğumu ocak ayında bi düşük yaptım rabbim herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah doğumla ilgili yazı okuyup kendini korkutan arkadaşlara bi tavsiyem var bırakın kendinizi korkutmayı Allahım o günleri göstersin yeterki sağlıklı hayırlı olsun gerisi boş hepimizin canı tatlı ama o melekler için biraz canımız yanmış çok mu bu arada benimde 26 nisan gözüküyor
Ne güzel gittikçe kalabalıklaşıyoruz. Çookkk sevindim buna. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırla nasip etsin bu mucizeyi (tabii bizleri de aynı dileklerle tamamına erdirsin) Benimde yarın kontrolum var. Biraz tsh ım yüksek çıkmıştı. iki kontrol birden olacak bu hafta. Hamileliğini yeni öğrenen arkadaşlara tavsiyem ihmal etmeden kan tahlillerini yaptırsınlar. özellikle de triode baktırsınlar. benim hiç sıkıntım yokken hamilelikte çıktı.çok büyütmeye gerek yok tabii. ama tedbirimizi almak da gerekiyor. Öpüyorum sizleri
merhaba martim,
tavsiyen icin tesekkürler. Bisey soracagim sana, sen hamile kalmadan önce Tsh degerlerin normaldide, sonra hamilelikte mi yükseldi? Benim yarin kadin doktorumda kontrolüm var, ona söyleyip bende tahlil bari yaptirayim, benim tsh degerlerimde su ana kadar bir sorun yoktu ama...dedigin gibi tedbir almak gerek.
sen kacinci haftandasin su an? Nasil gidiyor hamilelik?
Ne güzel gittikçe kalabalıklaşıyoruz. Çookkk sevindim buna. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırla nasip etsin bu mucizeyi (tabii bizleri de aynı dileklerle tamamına erdirsin) Benimde yarın kontrolum var. Biraz tsh ım yüksek çıkmıştı. iki kontrol birden olacak bu hafta. Hamileliğini yeni öğrenen arkadaşlara tavsiyem ihmal etmeden kan tahlillerini yaptırsınlar. özellikle de triode baktırsınlar. benim hiç sıkıntım yokken hamilelikte çıktı.çok büyütmeye gerek yok tabii. ama tedbirimizi almak da gerekiyor. Öpüyorum sizleri
Aslında öncesinde test yaptırmamıştım. adetin 2. ya da 3. gününde yaptırmamı söylemişti kadın doğumcu. onu bekliyordum.ama benim topik benden önce davrandıHamile olduğum ortaya çıkınca -aç karnına yapılıyor bu arada- doktor baktı. sonuca göre beni dahiliyeye sevk etti. orda da öncesinde yaptırmadığımı söyledim. o yüzden ultrasonla guatr ve triod bezleri incelendi. nodül yok ama bir tarafta gebeliğe bağlı büyüme saptandı.anti tpo ya bakıldı. ilaca başladım. bu hafta tekrar kontrolüm var. inşallah normale dönmüştür. bazı arkadaşlarım bu dönemde ilaç bile almamışlar. ama benim doktorum kullanmak bebek için daha önemli dedi. Neyse için rahat olsun, inşallah yine her şeyin normaldir. bu arada şu an 6. haftaya girdim. belki bir umut pıt pıtı duyarız yarın..:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?