2012 nisan anneleri haydi buraya...

İlk hamileliğim .Allah izin verirse nisanda doğum yapacağım. Merakla herşeye bakıyorum. Doğum hikayelerini okudukça korkmaya başladım. Hafta hafta gelişmesini okuyorum . Doğum anını okuyorum yani ne yapacağımı şaşırdım. Ama gerçekten çok mutluyum.

Aynen benim de ilk hamileliğim. ben de okuyorum okuyorum ama daha çok kafam karışıyor. her biri başka şeyler söylüyor. yok onu yapmazsan şu olur bunu etmezsen bu olur. etten şu geçer ottan şu geçer pirpiriklenmek istemiyorum. keyfini yaşamak istiyorum . Bebeklerimizi Allah'ım korusun, her türlü kötülükten korusun. En önemlisi bu bence

Evet aslında bunları okuyup kafa karıştırmanın bir anlamı yok.Kendi kendimizi korkutmaktan başka birşey olmuyor. Sende herhangi bir değişiklik var mı? Bulantı filan.

Sorma, en büyük değişikliği geçen hafta yaşadım. şu yaz günü acayip üşüttüm. öksürük kusma halsizlik baş dönmesi... ne varsa yaşadım. tabii doktor ilaç yok dikkat edeceksin dedi. doğal yollarla baya yendim. ama öksürük hala var. o yüzden daha bana neler olduğunun farkında değilim. öncesinde bulantım yoktu çünkü. sadece ağzımda metal bir tat yemeklerden sonra, bir de canım önceden çok sevdiğim şeyleri istemiyor. bir iyileşeyim o azaman daha iyi anlayacağım. Sen nasılsın?

Çok geçmiş olsun ama dikkat et kendine. Bende şişlik var . Kasıklarıma ağrı giriyor bazen. Bulantı yok şimdilik şükür ki. Bulantı ne zaman başlar bilmiyorum ki. Şimdilik iyi gidiyor umarım böyle de gider. Ya kötü yanı çok duygusalım ve sinirliyim eşime çatıp duruyorum sonra da çok üzülüyorum.Bu sinirlilik hali normal mi psikolojik mi bilemiyorum. Umarım eşimi kaçırmam :)

arkadaşlar hiç stres yok,stressiz hamilelik zeki bebekler..... inşallah benim de ilk hamileliğim..... Ve şimdilik 13 nisan gözüküyor doğum... doğumu düşünmeyip sadece tadını çıkaralım... bu arada benim de çok şükür şimdilik mide bulantım yok inş olmaz .... sağlıklı ve mutlu hamilelikler herkese....

merhaba arkadaslar,

öncelikle topigimiz hayirli olsun, Allah nasip ederse bende Nisan 2012 annesi olacagim... Hepimizin hamileligi hayirli ugurlu olur insallah, sag salim bebislerimizi kucagimiza aliriz...

Nasil geciyor hamilelikleriniz? Isterseniz bir liste hazirlayalim, eger bileniniz varsa, ne dersiniz?

Kacinci haftadasiniz sizler? Burada güzel seyler paylasmak dilegiyle insallah...

sevgiler selamlar

kızlar selam;
Benim ikinci hamileliğim ilki 3 aylıkken kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım.
Allahım onun ömrünü de bu evladıma verir inşallah. 4 NİSAN doğum gözüküyor.
Herkese hayırlı evlatlar sağlıklı sıhhatli koolay doğumlar diliyorum.

Umarım herşey gönlünüzce olur.
Sevgiler.

günaydin kizlar,

hosgeldin selinim,

hamileligin hayirli olur insallah... Insallah sag salim aliriz bebeklerimizi kucaklarimiza.. yarin benimde doktor randevum var, bakalim kalp atisini duyabilecekmiyiz, gelismesi bu sefer iyi mi, cünkü daha önce bende 2 bebegimi henüz 7-8 haftalikken kaybetmistim...

Allah yüzümüze güler insallah su mübarek ayda.. hakkimizda hayirlisi neyse onu versin Rabbim..

selamlar

bende dün gece öğrendim hamile olduğumu ocak ayında bi düşük yaptım rabbim herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah doğumla ilgili yazı okuyup kendini korkutan arkadaşlara bi tavsiyem var bırakın kendinizi korkutmayı Allahım o günleri göstersin yeterki sağlıklı hayırlı olsun gerisi boş hepimizin canı tatlı ama o melekler için biraz canımız yanmış çok mu bu arada benimde 26 nisan gözüküyor

hosgeldin mehtapozan,

hayirli olsun canim, amin güzel diklerin icin... sevgiler

Ne güzel gittikçe kalabalıklaşıyoruz. Çookkk sevindim buna. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırla nasip etsin bu mucizeyi (tabii bizleri de aynı dileklerle tamamına erdirsin) Benimde yarın kontrolum var. Biraz tsh ım yüksek çıkmıştı. iki kontrol birden olacak bu hafta. Hamileliğini yeni öğrenen arkadaşlara tavsiyem ihmal etmeden kan tahlillerini yaptırsınlar. özellikle de triode baktırsınlar. benim hiç sıkıntım yokken hamilelikte çıktı.çok büyütmeye gerek yok tabii. ama tedbirimizi almak da gerekiyor. Öpüyorum sizleri

aramiza yeni gelen arkadaslar merhabalar,

hepiniz hosgeldiniz, sizlerinde hamilelikleri hayirli olsun... Allah tamamina erdirsin insallah.... ne güzel, kalabalik olunca daha iyi oluyor, insan yanliz olmadigini hissediyor.. ayni duygulari paylasan baskalarininda olmasi güzel bisey...

selamlar...

merhaba martim,
tavsiyen icin tesekkürler. Bisey soracagim sana, sen hamile kalmadan önce Tsh degerlerin normaldide, sonra hamilelikte mi yükseldi? Benim yarin kadin doktorumda kontrolüm var, ona söyleyip bende tahlil bari yaptirayim, benim tsh degerlerimde su ana kadar bir sorun yoktu ama...dedigin gibi tedbir almak gerek.

sen kacinci haftandasin su an? Nasil gidiyor hamilelik?

Aslında öncesinde test yaptırmamıştım. adetin 2. ya da 3. gününde yaptırmamı söylemişti kadın doğumcu. onu bekliyordum.ama benim topik benden önce davrandı Hamile olduğum ortaya çıkınca -aç karnına yapılıyor bu arada- doktor baktı. sonuca göre beni dahiliyeye sevk etti. orda da öncesinde yaptırmadığımı söyledim. o yüzden ultrasonla guatr ve triod bezleri incelendi. nodül yok ama bir tarafta gebeliğe bağlı büyüme saptandı.anti tpo ya bakıldı. ilaca başladım. bu hafta tekrar kontrolüm var. inşallah normale dönmüştür. bazı arkadaşlarım bu dönemde ilaç bile almamışlar. ama benim doktorum kullanmak bebek için daha önemli dedi. Neyse için rahat olsun, inşallah yine her şeyin normaldir. bu arada şu an 6. haftaya girdim. belki bir umut pıt pıtı duyarız yarın..:81:

insallah duyariz canim, yarin haberleselim yine olur mu??? senin saat kacta randevun? Benim ki Türkiye saati ile 14:00´te.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…