2012 nisan anneleri haydi buraya...

Arkadaşlar tünaydınnn diyorum çünkü işe yeni geldim. Bugün öğlene kadar izinliydim de ayıptır söylemesi :) Şöyle uzunca aradan sonra güzel bir kahvaltı yaptım:) Ayrıca kızlar dün akşam martımın söylediği gibi bebişim beni defalarca uyandırdı akşam karnımda kıpır kıpırdı Allah'ım bu ne güzel bir duygu bayağı kuvvetlendi sanırım şiddetli hissettim çünkü sabah hemen eşime söyledim akşam hiç uyumadı beni de uyutmadı:) Nasıl hoşuma gitti anlatamam darısı henüz hissetmeyen hamiş arkadaşlarımın başına...

aaaaaaaaaaah ah:2: çok özendim şimdi valla ne güzel bir duygudur.dediğin gibi darısı bizim başımıza inşallah

ben nıye hıssedemıyorum yaa hıssıyatsız mıyım neyım

bende henüz bi kıpırtı hissedemiyorum bende aynı şeyi kendime sorup duruyordum kendime hissiyatsızmıyım neyim diye ama bazen 20. haftaya gelindiğinde ance hissedenler olabiliyormuş bakalım bekliyces biras daha demekki ama en azından bebğin nerde olduğunu sertlikten anlıyorum bunada şükür :)

evet canım arastırdıgımda kesılerden bulasan bır hastalık oldugunu ogrenmıstım bunu dr uma ılettıgımde bana kopegınden uzak durmalısın dedı..dıskısından bulasma ıhtımalı olmasından dolayı bırde kıst durumu ıcın..ınsallah tekrar beraber yasayacagımız gunler gelır en azından hamılelık donemınde en ıyı dostlarımız olan kedı kopek vee cıg kofte ..salam sosis..cok ıyı yıkanmayan sebzelerden uzak duralım hamişlerrr...umarım saglıklı bebişler getırırız unyaya tedbırı elden bırakmamalı..

aaaa ciddimisin ne hoş ben daha hissedemiorum nasıl bişi farkettin bi anlatsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…