2012 nisan anneleri haydi buraya...

Selam, benide araniza alin bende 5 haftalik hamiliyim. Kesesi icin yarin doktora gidiyorum. Sizlerin keseleriniz ne zaman olustu? İcinde bebis ne zaman gorundu?.

merhabalar,

hosgeldiniz yeni gelen arkadaslar, hayirli olsun hamislikleriniz... Cok sevindim sizlerin adina... Allah devamini getirsin insallah, sag salimde kucaklarimiza aliriz insallah...

sayimizin daha da artmasi dileklerimle...sevgiler

Slm kızlar bende 2012 nisan annesiyim tabi gününde doğarsa:))şu an 5 haftalık hamileyim keseyi gördük sıra bebişde.inşallah rabbim onuda görmeyi nasip etsin

Slm kızlar bende 2012 nisan annesiyim tabi gününde doğarsa:))şu an 5 haftalık hamileyim keseyi gördük sıra bebişde.inşallah rabbim onuda görmeyi nasip etsin

selam canım bende allah nasip ederse nisan annesi olacağım galiba. dün öğrendik bizde. sana bişi sorcam benim betahcg 301 çıktı doktor bi haftalık hamilesin dedi seninki kaç merak ettim.

günaydin akimera,
hayirli olsun canim, insallah bebiside görmek nasip olur. Dikkat et kendine.

selam canım bende allah nasip ederse nisan annesi olacağım galiba. dün öğrendik bizde. sana bişi sorcam benim betahcg 301 çıktı doktor bi haftalık hamilesin dedi seninki kaç merak ettim.

merhaba thejust,

seninki de hayirli olsun canim, insallah sanada keseyi de bebiside kalp atisinida görmek nasip olur.

Allah sag salim kucaklarimiza almayi nasip eder insallah...

herkese günaydınlar... bende allah nasip ederse sat'a göre nisan 2 de anne olacam.ama çok endişeliyim 6+4 iken bebeği göremedik dr hiç moral verici konuşmadı hatta daha gebelik yok dedi. 15 gün sonra tekrar gitmemi istedi. aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı?

cnm benim değerim 4000 lerde.adet günümde 370 idi şu an 6 gün geçti bu günkü değrimi söledim.benim artışlar 3 katına yakın arttı.

Selam kızlar,

bugün doktora gittim. bebişimin kesesi oluşmuş. miniminnacık bi bebişim var. darısı başınıza...

Selam kızlar,

bugün doktora gittim. bebişimin kesesi oluşmuş. miniminnacık bi bebişim var. darısı başınıza...

hayırlısı olsun canım Allahım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin senin kaç haftalık benimde çok küçük perşembe günü gidicem doktora

Selam kızlar,

hayırlı olsun canım; her şey yolunda gider inşallah. ben de sevindiğim bir durumu anlatayım . tsh ım yüksekti ideal seviyeye inmiş ama kontrol altında tutmak için ilaca devam.. Çok şükür Allah'ıma. İnallah hepimizin hamileliği sağlıklı bir şekilde geçer ki bebeklerimiz de sağlıklı olur. Başta onlar tabii ki. İnşallah iyidirler çünkü çok minikler yaaa..

slm kızlar bende 2012 nisan annesiyim tabi gününde doğarsa:))şu an 5 haftalık hamileyim keseyi gördük sıra bebişde.inşallah rabbim onuda görmeyi nasip etsin

ayy ayy ay çok heyecanlı bende ayın 26 sında kalp atışları için gideceğiz inş bebişimi görürüm kesesini 5+2 günlük gördük rabbim o pıt pıt ları duyurur inş hepimize

selam, benide araniza alin bende 5 haftalik hamiliyim. Kesesi icin yarin doktora gidiyorum. Sizlerin keseleriniz ne zaman olustu? Icinde bebis ne zaman gorundu?.

canım benimki tüp bebek oldu inş allah hepimizinkini tamamına erdirsin ben 5+2 iken kesesini gördüm bundan 10 gün sonrada kalp atışları için çağırdı bakalım inş görürrüz onuda

hayırlısı olsun canım Allahım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin senin kaç haftalık benimde çok küçük perşembe günü gidicem doktora
5 haftalık şimdi. doktor bayramdan sonraya çağırdı kalp atışlarını duyabilecekmişiz.
Allah cümlemize öncelikle sağlıklı, hayırlı evlatlar versin

canım benimki tüp bebek oldu inş allah hepimizinkini tamamına erdirsin ben 5+2 iken kesesini gördüm bundan 10 gün sonrada kalp atışları için çağırdı bakalım inş görürrüz onuda
Amin ya inşallah. Allahım cümlemizin bebişlerini sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

5 haftalık şimdi. doktor bayramdan sonraya çağırdı kalp atışlarını duyabilecekmişiz.
Allah cümlemize öncelikle sağlıklı, hayırlı evlatlar versin

amin canım Allah hepimize onları büyütmeyi nasip etsin siz son adet tarihinize göre mi hesaplıyorsunuz haftanızı ben regl olmam gereken gün gittim doktora hamile olduğumu öğrendim bhcg testim 280 çıkmıştı doktor 1-2 haftalık demişti.Ama sat a göre şuanda 4+2 oluyorum sonuçta zaten son adet tarihindenden en az 1 hafta sonra gebe kalabilio insan en aazından benim reglim 7 gün sürdüğünden bunu düşünüyorum.Bide olası gebe kaldığınız gün 1 ağustos diyor netteki hesaplamalarda öyleyse daha 19 günlük oluyo :)) hem biran önce görmek istiyorum bundan önceki anlayamadan elimden kayıp gitmişti Allahım hepimizin bebişlerini bize bağışlasın.Allaha emanet olun arkadaşlar:)

bnede hamileyim şuan. doğum kısmetse ya mart ın songünleri yada nisan ın ilk günleri
nasip inş.
bu arada bu yıl 1 nisan a düşük yapmıştım ben, kanama ile öğrendim ki bebek varmış ve hemen düştü zaten yani birşey anlamadım o bebişten.
çok baş ağrısı yaşıyorum tansiyonum düşüyor. mide bulantısı sabahları var ve aksam 9 dan sonra agrıdan oturamıyrum yatıyorum mecbur

hem çok geçmiş olsun hem de gözün aydın canım. sabahları galeta ya da çubuk kraker ye yataktan öyle kalk. belki iyi gelir. çok geçmiş olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizin.

Canim son adet tarihine gore hesaplaniyor bu hesaba gorede bebislerimiz 9 ay 10 gun sonra doguyormus. Dr larda bu sekilde hesapliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…