Slm kızlar bende 2012 nisan annesiyim tabi gününde doğarsa:))şu an 5 haftalık hamileyim keseyi gördük sıra bebişde.inşallah rabbim onuda görmeyi nasip etsin
Slm kızlar bende 2012 nisan annesiyim tabi gününde doğarsa:))şu an 5 haftalık hamileyim keseyi gördük sıra bebişde.inşallah rabbim onuda görmeyi nasip etsin
selam canım bende allah nasip ederse nisan annesi olacağım galiba. dün öğrendik bizde. sana bişi sorcam benim betahcg 301 çıktı doktor bi haftalık hamilesin dedi seninki kaç merak ettim.
selam canım bende allah nasip ederse nisan annesi olacağım galiba. dün öğrendik bizde. sana bişi sorcam benim betahcg 301 çıktı doktor bi haftalık hamilesin dedi seninki kaç merak ettim.
Selam kızlar,
bugün doktora gittim. bebişimin kesesi oluşmuş. miniminnacık bi bebişim var. darısı başınıza...
Selam kızlar,
bugün doktora gittim. bebişimin kesesi oluşmuş. miniminnacık bi bebişim var. darısı başınıza...
slm kızlar bende 2012 nisan annesiyim tabi gününde doğarsa:))şu an 5 haftalık hamileyim keseyi gördük sıra bebişde.inşallah rabbim onuda görmeyi nasip etsin
selam, benide araniza alin bende 5 haftalik hamiliyim. Kesesi icin yarin doktora gidiyorum. Sizlerin keseleriniz ne zaman olustu? Icinde bebis ne zaman gorundu?.
5 haftalık şimdi. doktor bayramdan sonraya çağırdı kalp atışlarını duyabilecekmişiz.hayırlısı olsun canım Allahım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin senin kaç haftalık benimde çok küçük perşembe günü gidicem doktora
Amin ya inşallah. Allahım cümlemizin bebişlerini sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.canım benimki tüp bebek oldu inş allah hepimizinkini tamamına erdirsin ben 5+2 iken kesesini gördüm bundan 10 gün sonrada kalp atışları için çağırdı bakalım inş görürrüz onuda
5 haftalık şimdi. doktor bayramdan sonraya çağırdı kalp atışlarını duyabilecekmişiz.
Allah cümlemize öncelikle sağlıklı, hayırlı evlatlar versin
bnede hamileyim şuan. doğum kısmetse ya mart ın songünleri yada nisan ın ilk günleri
nasip inş.
bu arada bu yıl 1 nisan a düşük yapmıştım ben, kanama ile öğrendim ki bebek varmış ve hemen düştü zaten yani birşey anlamadım o bebişten.
çok baş ağrısı yaşıyorum tansiyonum düşüyor. mide bulantısı sabahları var ve aksam 9 dan sonra agrıdan oturamıyrum yatıyorum mecbur
Canim son adet tarihine gore hesaplaniyor bu hesaba gorede bebislerimiz 9 ay 10 gun sonra doguyormus. Dr larda bu sekilde hesapliyormus.amin canım Allah hepimize onları büyütmeyi nasip etsin siz son adet tarihinize göre mi hesaplıyorsunuz haftanızı ben regl olmam gereken gün gittim doktora hamile olduğumu öğrendim bhcg testim 280 çıkmıştı doktor 1-2 haftalık demişti.Ama sat a göre şuanda 4+2 oluyorum sonuçta zaten son adet tarihindenden en az 1 hafta sonra gebe kalabilio insan en aazından benim reglim 7 gün sürdüğünden bunu düşünüyorum.Bide olası gebe kaldığınız gün 1 ağustos diyor netteki hesaplamalarda öyleyse daha 19 günlük oluyo :)) hem biran önce görmek istiyorum bundan önceki anlayamadan elimden kayıp gitmişti Allahım hepimizin bebişlerini bize bağışlasın.Allaha emanet olun arkadaşlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?