kızlarrrrrr günaydınlar yeni doktordan geldim veeeeee doktor oğlum deil kızım olacağını söledi şok olduk eşimle 11.30da tekrar randevum var özelde bi doktorla bi de ona soracam bakalım
kızlarrrrrr günaydınlar yeni doktordan geldim veeeeee doktor oğlum deil kızım olacağını söledi şok olduk eşimle 11.30da tekrar randevum var özelde bi doktorla bi de ona soracam bakalım
hıım benim doktorda % 90 kız dedi sonra başka bi doktor arkadaşım serbet bhcg 50 nin altındaysa % 90 erkek dedi.annem koca karı yöntemlerini denedi % 100 erkek dedi sevgili arkadaşım diğer kocakarı yöntemlerini denedi % 100 kız dedi.bir tek sakin sakin bekleyen ben varım.çokmu sakinim ne
epey önce öğrenmiştin cinsiyetini beralku bu değişiklik çok şaşırtmıştır eminim.Ama kız yada erkek çok ta önemli değil sağlıklı olsunlarda.Kızının haberi hayırlı olsun
aaaaa olamaz sen buranın ile erkek annesisinn
gerçekten sok eden bir gelişme ama ne diyelim hayırlısı olsun canım gerçekten ben suan kzım olacağınıa o kadar alıştım ki doktor erkek dese naparım acaba, onada maşallah annesi hele bir bu doktorada görün bakalım
hıım benim doktorda % 90 kız dedi sonra başka bi doktor arkadaşım serbet bhcg 50 nin altındaysa % 90 erkek dedi.annem koca karı yöntemlerini denedi % 100 erkek dedi sevgili arkadaşım diğer kocakarı yöntemlerini denedi % 100 kız dedi.bir tek sakin sakin bekleyen ben varım.çokmu sakinim ne
evt kızlar ben şok oldum erkek diye hep oğlum die sevdim kıza dönmek zor olacak özellikle eşim için hala kabullenmedi belki yanlış görmüştür bi de özelde soralım değişebilir deyip durdu kısmet ben hep hayırlısını diledim allahımdan allah herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah
günaydınlar güzel bi kahvaltı yaptım dertlerimi attım kenara şimdi misss gibi tarçınlı süt içicem.memeleketimdeyim ve ofisimin penceresinden yağmuru seyrediorum.
bomboş insanları böyle görevlere koyuyorlar... Kimisi çok iyiyken kimiside densiz ve yersiz konuşuyor... Sen nasılsın bu arada?
inşallah canım.benim karnımda sanki balık yüzüyomuş kuş kanat çırpıyomuş gibi his oldu.ama çok yoğun değil ve daha küçük olduğu için düzenli hissetmiyorum ancak hareket ettiği zaman bunu anlayacak pozisyonda oturuyo yatıyosam anlıyorum.bir an önce hareketlerin dahada belirginleşip düzenli hissetmeyi dört gözle bekliyorum.bebişini hissettiğni söyleyen sevgili hamişler.bu güzel duyguyu sizler gibi yaşamayı allah bizede nasip etsin inş.gerçi pek tarif edilemez bişi olduğunu söylüyorlar ama,, hazırlıklı olmamız açısından nasıl anlıyosunuz bebişin hareket ettiğini paylaşırsınızmı??
bendede bu sabah oldu sert bir his uyandım hatta ama hiçde rahatsız olmadım yeterki kızcem uyandırsın aneciğini.eşim karnıma bakarken bi kere sağda dışarı doğru bir çıkıklık oldu geçti eşim doktora söylediğinde hareketini mi gördüm diye doktor hareketi o kadar sert olmaz ama hareketi vücutta hafif kasılmaya sebep olur sen hareketinin sonucunu görmüşsün dedi. sert bişi hissedince o da hareketinin nedeni kasılmaymış yani.Aslında gçen hafta anlatmıştım, böyle pıt pıt diye küçük hareketler kanat çırpması gibi seyirmeler şeklindeydi. ama dün gece yani 17+lı günlerdeyim ama dün gece daha sert bir vuruşla uykumdan uyandım. yok daha neler dedimher halde bu o değildir değil mi?
kızlar sabah sabah ısyerınde sıcak sut ıcıyorum eslık etmek ısteyen var mı?
huuu arkadaşlarrr, karnım ağrıypr benim dedim ama kimseden ses çıkmadı .. kimsenin karnı ağrımıyor galibaanormal midir ki...püff... neyse geçer herhalde
bende çok sakin bi şekilde bekliyorum, ikisi içinde hayaller kurabiliyorum böylece. kızım olursa şöyle olur oğlum olursa böyle olur diye. ama büyük ihtimal haftaya kontrolde öğrenicem
ya benimde hep karnım ağrıyor. Sanki gaz sancısı gibi batma tarzında bir ağrı ve midem 2. kere atağa geçti. Bir kaç gün bitecek gibi oldu bulantılar . Sonra maalesef 2 gündür tam gazz bulantı kusma. Gece tuvalete kalktığımda bile safra çıkarana kadar. Senle ben aynı haftadayız funda07 sen nasılsın? Karnım ağrımazsa kuyruk sokumum ağrıyo. ÖF acaba ben mi tatlı canlıyım yaaneyse dayanıcaz
bende önümüzdeki perşembe gününe aldım doktor randevusunu. bakalım bizim ufaklıklar gösterecekmi bize cinsiyetlerini.Sen ne gün gideceksin doktora?
bende salı günü gitmeyi düşünüyorum, üçlü taramamda yapılacak
huuuu nasıl oluyor, sen memleketinde mi çalışıyorsun.. yoksa bu bir hayal mi? tarçınlı süt nasıl oluyor????????????
bende çok sakin bi şekilde bekliyorum, ikisi içinde hayaller kurabiliyorum böylece. kızım olursa şöyle olur oğlum olursa böyle olur diye. ama büyük ihtimal haftaya kontrolde öğrenicem
evt kızlar ben şok oldum erkek diye hep oğlum die sevdim kıza dönmek zor olacak özellikle eşim için hala kabullenmedi belki yanlış görmüştür bi de özelde soralım değişebilir deyip durdu kısmet ben hep hayırlısını diledim allahımdan allah herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?